2009 Mayıs Anneleri

kız mutahara boşver sinirlenme daha çok kilo aldırsın.iştah açar çünkü.Salata tarifi vereyim sana.Bamya yı ince ince doğra sonra az zeytinyağda soğanla kavur.ister yoğurtla ister sade.Baklayıda ince doğra sonra haşla yine soğanla kavur ister yoğurtla ister sade ye.bunlar ege salatataları.bide semizotunu süzme yoğurtla karıştır ye.bi ara börülce seversen onuda yazarım.

oy maşaAllah kuzuma aglamamiş hiç,kilosuda boyuda iyi olmus :) canim ates düşürücüyü muhakkak saatinde ver..ben ne olsa düştü diye ilk gece vermemiştim..ama sürekli ölçtüm..bi baktim 6 saat gecince ates gene yükselmeye basladi..sen düzenli ver..hiç çikmasin boş yere..buarada bugun doktor bana 37.2 yi gecince ates sayilir dedi..cok gecmiş olsun..inşaAllah bidaha cikmaz..

hmmm bi deniyeyim su bamyali olani

Allah'tan evde abur cubur yok..olsa coktan dalmiştim

kız ben rejim yapmadığım için sizleri unuttum pardon ya ben tartıya bile çıkmıyorum hadi misafirlerede hazırsın iyi eğlenceler özendim valla beni çağırmadığın için gelmiyorum zaten

günaydın herkese nasılsınız 6.30 da kalktı kızım yağmurda yeni uyandı kahvaltı yaptık başım çok ağrıyor kızlar sizler nasılsınız
uyku düzensizliğide yapıyor bide adet olmadıysan vücut hazırlıyordur kısa sürede olabilirsin ben 10 gün çektim 10 günün sonunda adet oldum başım dindi
kızlar saç boyası süte gecermi? böle bı yazı okudumda hıc bılmıyodum sızne yaptınız boyatanlar oldu demı sacını
ben boyattım kuaförümünde eşi doğum yapalı 1 ay oldu hamileykende saçını boyamış şimdide dedi ki bitkisel boya sağlıklı hiç bişey yapmıyor zaten tüm hurafeler bizde dedi onun eşi yabancı valla biz eldivende takmadık doğduğu gibi tırnakta kestik saçta boyayıp kestik herşey yaptık biz Türklerde hep bu düşünceler dedi sanki yabancıların çocukları bebek değil dedi doğrusun dedim .

Beşiğimiz geldi kızlar bide bunu deniyeyim bakalım.Umarım benim canavarda işe yarar.
kız maşallah pek keyifli gibi güle güle kullanın canım
canım bizde aşı olduk hadi geçmiş olsun şimdi hastaneden geldik Türkiz çok ateşlendi inşallah sizde sorun yoktur Kağan çok çekti yeni iyileşti çünkü
Canım hamaratsın vala.Bence gitmeyin geçer daha mikrop vardır iyiyleşmiş olması mikrobun bittiği anlamına galmez
valla iş yapmıyoruz biz yapanları da alkışlıyorum
rejim mi o nedelikafaduldendelikafadulden
hadi eşinede maşallah heyyyyyyyyyyyyyyyyyyy kızlar eşleri pınarın eşinin yanına gönderelim biraz sürtünsünlerde belki onlarada bulaşır.iyi eğlenceler tatlım
kız ne formül ama ne dakiksin ben hamileyken öyleydim ama şimdi malesef

hadi güle güle kullan canım iyi olmuş senin içinde
valla canım dikkat ettim ama sabitleyemedik senle yazıştıktan sonra kızın ateşi 38.2 oldu birden hemen acile gitti kartal a gitmeden ateş düşürücü verdim yine gittik 37.2 idi sonra 36 ya düştü orda 5.5 ta geldik şimdi uyudu kızım en son 36.8 di şimdi yine bakıcam valla hiç bişey yapamıyorlar sadece size şunu diyim evde idrar torbası bulundurun dr dedi bebekler için cinsiyete göre soğuk su kompresi bulundurun beslenmesine bakın dr gelirken yapıştırın torbayı oraya gidince hemen tahlili hemen yapılıyor beklemiyorsunuz yani ordada soğuk kompres ve fitil haricinde bişey yapmıyolar yanınza bez alın yoksa elin
izle yaparsınız oda zor oluyor benim gibi 3 bebek vardı bez olmadığı için kadın habire çeşmede ellerini ıslatıp sürdü hadi iyi sabahlar kızım yine saatinde uyudu bende bunu değerlendireyim.

selam kızlar nasılsınız

sibelcim pınarcım sizin salıncaklardan bende almak istiyorum siz nerden aldınız ben burada hamak tarzı bulamadım kızlar

bu arada ben hala regl olmadım çok sıkıntı var üzerimde kızlar

incihan cnm beşiğini sen nerden aldın

Geçmiş olsun cnm, kulak işi kötü ya iyiki farketmişsiniz farketmesi zordur çünkü ağlar ama niye ağladığı anlaşılmaz, bu arada bizde bugün benim için gidice dr a yine mastit oldum sanırım, gidice kağanında işitme testini yaptırırız

Cnm sen bildiğini yap yine, ama hani hep derler ya aç olsa durmaz hep ağlar diye, yokmuydu öyle bişi

Ayy bu erkekler varyaaaa, evlenince herşeyi unutuyolar nedense, bizimkide evlilik yıldönümümüzü üstünkörü kutladı, aman boşver tuba ya

Var cnm var :))) kilo olmasmıı, sadece takmamaya çalışıyorum, valla işin aslı tubişim süt kaçar diye korkuyorum, ama bi ara gidicem diyetisyene dr kontrolünde kilo vermeyi planlıyorum cnm, üniv. ye giderken kendim diyet yaparak 84 kg dan 56 kg a düşmüştüm, sonra midem rahatsızlandı küçük çapta bi ülser oluştu, onu tedavi ettik dedim gastrit yanıma kaldı, çok fene bişiydi ülser olunca haşlama hariç hiç bişi yiyemez duruma gelmiştim,
üstelik işin garibi çok sağlıklı bi diyet yaptığımı düşünüyodum, bol sebze meyve süt yoğrt, prtein ayarlaması fln yapmıştım, aman neyse ağzım yandı benim, bi daha aynı şeyleri yaşamak istemiyorum
a.s.
Kafama bi taş yidim sankiiii,:tomato: kız ne diyom cehennem diyom sıcağı diyom, akşam üstüde deli gibi rüzgar, ona rağmen akşam çıkarıyorum çoğu zaman, kış gelsin diye bekleyen bi benim sanırm:bbo:
Maşallah cnm hiç ağlamadımı kuzuuum, cnm bunlar hakikaten bizden daha dirayetli he

Ayy bende yapıcam ama malz. lazım, bi tarifte benden, taze yeşil soğanı ince ince doğrayıp yoğurt ve tuz ekliyorusss sonra direk mideye hmmm
:lepi:

Geçmiş olsun cnm, bizde ateş yapmadı, gerçi ben ateş yapmasını beklemeden 2.5 saat sonra calpol verdim, sürekli ateş takibi yaptım, çıkmadı ama ağrı yapmasın rahat uyusun diye gecede verdim 1 çay kaşığı, bizim doğumlar aynı gün old. için aşılarda aynı gün cnm :))) şu idrar torbasından bi tanede ben alıp bulundurayım en iyisi, eczanede vardır heralde dimi yavs

hihoyyytGünaydınlar herkeseeeeeeeeehihoyyyt

Maşallah kuzuya

Bendede rejim hakketire canım 1 kiloda almışım bile başlasam iyi olacak.:kedi:
Çok geçmiş olsun tatlım düşmüş çok şükür.:Saruboceq:

Al bendende o kadar resmen yürüyecek adam adım atıyor kollarından tutunca doktorum bastırma dedi yanlız bilgin olsun canım benimkininde senden aşağı kalır yanı yok 15 dk uyuyor uyanıyor sürekli ayağımda sallarsam ne ala bu veletlerle allah bize sabır versin opuyorumnanaktan

OOOO cumartesi romantik bir gün olacak desene benim kocişede ders versin bir ara Halit ne güzel eğlenin.Kolay gelsin bu arada tatlım benim bugünde iş çok.Şu rejim işinide salıya erteleyelim istersen birlikte başlarız yerimseniben

Canım bende hala 75-80 arası 4 kez veriyorum aralardada emziriyorum bu ay toplam 870 gr almış doktor bide hala mamayı kes diyor yaaa artık kendi bildiğimi yapıcam arttırıcam biraz daha 4 tane 90 yapayım bari.kaydirigubbakcemile5

Kocalara gelince farklı tipler değil bizimkilerde sıkma canını ben alıştım artık sürekli onu utandırıyorum özel günlerin hepsini kutlayarak biraz gelişme var bu taktik biraz daha devam edersem işe yarar.süprizzzzz

GÜNAYDIN....

Bugun arkadaşlarım geliyor.ÇOK MUTLUYUM.

Saçlara bak kocaman adam olmuş maşallah.Bizim yerimizede muhabbet edin resimleri sabırsızlıkla bekliyoruz.

Canım ben daha almadım Pınar sipariş verecek .Bende olmadım bir türlü tatildeyken pembe akıntı geldi hah oluyorum dedim amaa tık yok.:bbo:

Güle güle kullan cnmŞeniz

günaydin kizlar a.s.

tutkuncum cok gecmiş olsun canim ya..inşaAllah bi daha yükselmez..zaten genelde ilk akşam yükseliyor..da bu idrar torbasi olayini anlamadim ben..

banucum geçmiş olsun başin agriyormus..muhtemelen regliden dolayidir..doktora gittinmi 40in cikinca?

gulhancim misafirlerine bizden de slm söyle :) oglusuna maşaAllahhh :) ay onun saclarini yerim ben ya bizim kiz tam kel sayilir seninkinin yaninda :))))

GÜNAYDIN....

Aaaa evet ya sahiii, hadi bol bol kaynatın bol bol resimler çekilin bizde bakalım :))) maş. boramızaaa

Cnm ben tavana 2 tane yuvarlak çivi taktırıyorum, hafta sonu gelir usta , çingene salıncağı yapıcam, hem yerde ksplamıcak lazım olmayınca ipini çıkartıvericem

Kızlaaaaaaaaaaaaar günnaydııııın, uykum vaaaar, bide 27 temmuzda kuzenim eşi ve minik yumurcakları geliyooo, onlar gelince nolcak bu uykusuzluk halim bilmem... gece uymazdık biz normalde, e gündüzde gezmek lazım... bi düzen oturtmalıyımlmaz:

ya kizlar bu arada benim bogazlarim felaket şişti ya..yazin ortasinda şaka gibi valla..yutkunamiyorum..pastil emdim biraz..böö hiçte sevmem onu..yarisina kadar anca tahammul ettim..sabahtan beride sicak şeyler tüketiyorum..terledim valla ay bunu şip diye geciren bi taktiginiz yokmu zencefille bal iyi geliyordu..ama evde yok..işin kötü tarafi kulaklarimada vuruyor..neysem gecer herhalde :)

aaa kim taş atmişşşşşşşş kaydirigubbakcemile3 kız maşaAllah nerdeyse 30 kg vermişsin..sen ona güveniyorsundur içten içe ben 30 kg vermiş insanim 10kg mu veremicem felan gibisine bişey olmaz sütüne canim..bende süt veriyorum..tam tersimde sütümde artiş oldu..acliktan sürekli su,meyve,salata tarzi tükettiğimiz için belkide :) gerçi ben 2 gündür bulgur pilavi yedim..ondan artti sanirim

erkekleri takmayalim demekle olmuyorki canim sabah ayse serra tam eşimin kalktigi vakit kalkti..emzirdim bende yattim..kahvaltida hazirlamadim..sadece kapiyi kitlemeye kalktim :dilcikar: aksamda konuscam bu konuyu musait olursam :dilcikar: artik içime atmicam..böyle bi karar verdim..olan bana oluyor cunku..o ne oldugunu anlamiyor..ben kendi kendime küsüp barisiyorum dişaridan görünümümde "gene gelip gittiler buna" seklinde oluyor bilsin o da toplasin kendini biraz..onun işi gücü varsa bizimde var :dilcikar: sinirim geçmiş gördügün gibi :roflol:

acikinca bebek durmaz dogru canim..ama 2 dakika emmesi ile 20dak emmesi bir degil..2 dak emincede susar 20dak emincede..cünkü 2 dak acligini bastiriyor..ama doymuyor..dün geceden beri enaz 15dak emziriyorum..eski düzenime döndüm..öyle 5.dakkikada uyuya kalmak,memeyi itmek felan yok..zorla tikiyorum agzina şimdi uyuyor..uyanincada mama vercem..

canim sen kendine bak..salla gitsin doktoru valla..zarrli bişeyden bahsetmiyoruz burda..cocugun 0-2 yaş dönemi cok önemli her acidan..bünyelerinin kuvvetli olmasi lazim

kızımmmmmm sen yoldan cikmişsin pinari niye yoldan cikariyorsunnnnnnn klava: saliya 4 gün var..bu hizla giderseniz saliya kadar birer kilo daha alcaksinizzz klava: hani kizmiyim kaçirtmiyim diyorum ama zorla oklava istiyorsunuzzz klava:

Tesekkürler teyzoşlar

Banu bende pınarın aldığı yerden dastiniden aldım canım.Kargoyla 1 günde gönderdiler.ıstersen telini vereyim.

Tutkun gelinim ateşlenmiş kıyamam ben ona.Dikkat et kız gelinime.ınşallah yukselmez bi daha.

Tuba gecmişolsun canım karabiber bal dene bakalım.Bide cok üzülmüşsün dün kıyamam.Dinleme kımseyi anacım.Benimde başlarda hiç sütüm yoktu biliyosunuz hala yokta akmasada damlıyor işte.Kadehle mama verdik boraya cocuk ac 24 saat ağlar kadahle verilen mama heryerine dökülür.Herkez alıştırma biberona verme mama diye canımı yedi.Nasıl vicdan azabı cekiyorum o günler için.Kendimi dinleyim vericektim biberonla mamayı dokucaktı yavrum.Noldu vermedim de süt mu oldu.Zaten deprosyana girmemide hep diğer insanlar sağladı sağolsun.

A y neyse cok yazıcaklarım var ama işimde var.

Bu arada Burcu cok iyimissin canım ben bile duygulandım.Ne güzel arkadaslıklar var burda ya.

kolay gelsin canim..bişi yapma o cadilara ac kalsinlar diyet yapsinlar biraz kaydirigubbakcemile3 hülya zayif gerci onada peynir ekmek verirsin :roflol:

öyle canim..hep bu digerleri zaten insani bunaltiyorlar..biberona alişsa ne olcak sanki..sütün gelirse sagarsin biberonla verirsin öyle cok alişirsa..ki ben dogdugundan beri biberonla veriyorum..banada ayni şeyi söylediler..ama serrada hiç öyle bi alişkanlik olmadi..memeden de aldi biberondan da..bende güya milleti dinledim verdikçe süt gelirmiş,sütüm varmiş niye mama veriyormusum..al işte cocuk 20 günde 400gr aldi..amannn en iyisi sallamak..herkese he diyip kendini bildigini yapmak..nihayetinde cok sukur cahil insanlar degiliz..

Hoşgeldin cnm, evlilik yıldönümünüz şimdiden kutlu olsun
opuyorumnanaktan

Sağolasın tatlım a.s.

Bacım zaten başımıza ne geliyosa milleti dinlemekten geliyo. Sen bildiğin gibi devam et a.s.

Bende tutmayacağım canım. Zaten kan şekerim düşüyor aç olunca. Normalde de oruç tutarken 1 ayda 2-3 kere bayılırdım. Şimdi hiç göze alamıyorum valla :1no2:

Ayyy canım bravo Burcu'ma alkisalkisalkis

Konuş bacım söyle içine ata ata adımız deliye çıkıyor sonra laelaelaelaelae

Bacım sabah aç karnına tartıldım 78'mişim hihoyyyt Kahvaltıda yağsız omlet, 1 dilim ekmek, domates ve peynir yedim. Yanına da meyve suyu hihoyyyt

Sağolasın canım a.s.

Oy maşallah kuzuma a.s. İnşallah çıkmamıştır ateşi CADIARZU

Sağolasın canım a.s.

Geçmiş olsun canım a.s.

GÜNAYDIN....

Oy maşallah oğluşuma a.s. Arkadaşlarını öp bizim için a.s.

Günaydın canım a.s. Dastini'den aldım. Tülay ve Sibel için de sipariş verdim ama henüz toptancıdan bekliyormuş kadın. Beklemedeyiz yani a.s.

Sağolasın canım bakalım ne atraksiyon yapıcak görücez a.s.

Kız sus Tuba duymasın valla kaydirigubbakcemile3 Pazartesi camış gibi yeriz kaydirigubbakcemile3 Tuba'da gelsin onu da kandırırız :lepi:

Günaydın canım a.s. Eeee sende çık gez azcık ya tıkılıp kaldın odaya hihoyyyt

Geçmiş olsun canım :1no2:

Herkese günaydınlar bacılar a.s.

Kızımla 10:30'da kalktık. Emzirdim, altını değiştirdim, salıncağına yatırdım. Güzel ve kalorisi az bi kahvaltı yaptım kaydirigubbakcemile3 Sonra kızımı yine emzirdim yatırdım salıncağına. Şimdi uyukladı. Bende o arada mutfağımı ve yatak odamı falan toparlayayım. Beyaz çamaşır atayım makinaya. Sonra ütüye girişeceğim kafamçokkarıştı Sonra Defnoş izin verirse ve halim kalırsa evi süpürüp sileceğim. Allah'tan yemeğim var hihoyyyt

Ben ufak ufak başlayayım işlere. Uğrarım yine takipteyim yerimseniben

günaydin canim :) afiyet olsun,diyete baslamissin :) sen bakma bu sibele güzelce diyetini yap bak 78 olmussun zaten kolay gelsin işlerin için

hangi pazartesi? nerde? ne camişi? ne diyorsun kizzzz lmaz:

Aşkolsun Tubacım çok kırdın beni.kaydirigubbakcemile3

Bende başladım sayılır sabah 4-5 dilim kızarmış ekmek yedim üzerine sıcakken tereyağı tabi:roflol:.Peynir, domates, salatalık, omlet, tahin helvası,acıka.Az öncede karpuz ve tatlı yedim. cokacimcoookAy daha yazmayayım kendime yuh diyesim geldi :mymeka: söz canım haftaya salı başlıyorum vereliniortak bende 1 kilo almışım ne güzel 74 e düşmüştüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…