Aşkolsun Tubacım çok kırdın beni.kaydirigubbakcemile3
Bende başladım sayılır sabah 4-5 dilim kızarmış ekmek yedim üzerine sıcakken tereyağı tabi:roflol:.Peynir, domates, salatalık, omlet, tahin helvası,acıka.Az öncede karpuz ve tatlı yedim. cokacimcoookAy daha yazmayayım kendime yuh diyesim geldi :mymeka: söz canım haftaya salı başlıyorum vereliniortak bende 1 kilo almışım ne güzel 74 e düşmüştüm.
Aaaa evet ya sahiii, hadi bol bol kaynatın bol bol resimler çekilin bizde bakalım :))) maş. boramızaaa
Cnm ben tavana 2 tane yuvarlak çivi taktırıyorum, hafta sonu gelir usta , çingene salıncağı yapıcam, hem yerde ksplamıcak lazım olmayınca ipini çıkartıvericem
ya kizlar bu arada benim bogazlarim felaket şişti ya..yazin ortasinda şaka gibi valla..yutkunamiyorum..pastil emdim biraz..böö hiçte sevmem onu..yarisina kadar anca tahammul ettim..sabahtan beride sicak şeyler tüketiyorum..terledim vallaay bunu şip diye geciren bi taktiginiz yokmu zencefille bal iyi geliyordu..ama evde yok..işin kötü tarafi kulaklarimada vuruyor..neysem gecer herhalde :)
ya kizlar bu arada benim bogazlarim felaket şişti ya..yazin ortasinda şaka gibi valla..yutkunamiyorum..pastil emdim biraz..böö hiçte sevmem onu..yarisina kadar anca tahammul ettim..sabahtan beride sicak şeyler tüketiyorum..terledim vallaay bunu şip diye geciren bi taktiginiz yokmu zencefille bal iyi geliyordu..ama evde yok..işin kötü tarafi kulaklarimada vuruyor..neysem gecer herhalde :)
Herkese günaydınlar bacılar a.s.
Kızımla 10:30'da kalktık. Emzirdim, altını değiştirdim, salıncağına yatırdım. Güzel ve kalorisi az bi kahvaltı yaptım kaydirigubbakcemile3 Sonra kızımı yine emzirdim yatırdım salıncağına. Şimdi uyukladı. Bende o arada mutfağımı ve yatak odamı falan toparlayayım. Beyaz çamaşır atayım makinaya. Sonra ütüye girişeceğim kafamçokkarıştı Sonra Defnoş izin verirse ve halim kalırsa evi süpürüp sileceğim. Allah'tan yemeğim var hihoyyyt
Ben ufak ufak başlayayım işlere. Uğrarım yine takipteyim yerimseniben
cnm bende öle yaptım çok güzel oluyo....biraz da yatağımın üstüne doğru yaptırdım gece gündüz uyusamda uyumasamda sallıyıveriorum yandan yandan...çok rahat..hatta şimdi yatağıma oturdum ayakları uzattım oğlumda yatağında bi yandan sallıorum bi yandan yazıorumkaydirigubbakcemile2
geçmiş olsun cnm dikkat et zaten ilaç filan da kullanamıoruz....
bu arada kızlar biz yrn sabah silifkeye gidioruz....dün diyet konusunda taviz vermiştim ama bugün çok iyi gidiorum...silifkede de bol bol yüzer kilo veririm inş..
ayrıca bursalı hanımlarada iyi oturmalar...çok çekiştirmeyin bizlerikaydirigubbakcemile opuyorumnanaktan
kızlar merhaba sol gögsüm acayıp agrıyo beze oluşmuş galıba mastit olmuşum doktorada gıdemıyorum kızı bırakacak kımse yok gecermı acaba kendılıgınden
Kızlar siribronumuz nerelerde bilen varmı, merak ettim göremedim uzun zamandır:uhm:
Bigudi benim sterilizatör chicco cnma.s
günaydin canim :) afiyet olsun,diyete baslamissin :) sen bakma bu sibele güzelce diyetini yapbak 78 olmussun zaten kolay gelsin işlerin için
hangi pazartesi? nerde? ne camişi? ne diyorsun kizzzzlmaz:
Aşkolsun Tubacım çok kırdın beni.kaydirigubbakcemile3
Bende başladım sayılır sabah 4-5 dilim kızarmış ekmek yedim üzerine sıcakken tereyağı tabi:roflol:.Peynir, domates, salatalık, omlet, tahin helvası,acıka.Az öncede karpuz ve tatlı yedim. cokacimcoookAy daha yazmayayım kendime yuh diyesim geldi :mymeka: söz canım haftaya salı başlıyorum vereliniortak bende 1 kilo almışım ne güzel 74 e düşmüştüm.
kızlar merhaba sol gögsüm acayıp agrıyo beze oluşmuş galıba mastit olmuşum doktorada gıdemıyorum kızı bırakacak kımse yok gecermı acaba kendılıgınden
Kızlar bu arada bana yuh diceksiniz ama yine mastit oldum maalesef, bu sefer yine sol taraf, sinirden ağladım artık yeter diye, kaç gündür şiş insin diye sağıp durdum sıcak su dolu şişeyle geziyorrum ,ama inmedi, dünden beride damar damar acıyo,maaleseffffffff , ya daha napıcam şaşırdım ben zaten, dr a dicem 2 ayda 3 sefer mastit oldum bana bi yol gösterin diye, bi de içime simedi kağanı götürücem yine dr a , sabahta yemyeşil sümük gibi kakası, diğer dr desede kabullenemedim normalmiş diye hep içim içimi yiyo
Bide çok güzel şeyler yazmışsınız kızlar teşekkürler, benim için fazlaydı, meltem içinde ihtiyaç, verdim gitti, güle güle kullansın baktıkça beni anar bol bol :)))
kızlar hazır sterilazör konusu açılmışken hangı marka kullanıyosunuz benım bıberonlar kaynatmaktan kırec oldu hep bende bakayım luzumsuz gıbı gelmıstı bastan ama gereklımıymiş meger
Kızlar siribronumuz nerelerde bilen varmı, merak ettim göremedim uzun zamandır:uhm:
Kızlaaaaaaaaaaaaar günnaydııııın, uykum vaaaar, bide 27 temmuzda kuzenim eşi ve minik yumurcakları geliyooo, onlar gelince nolcak bu uykusuzluk halim bilmem... gece uymazdık biz normalde, e gündüzde gezmek lazım... bi düzen oturtmalıyımlmaz:
hala kahvaltı yapamadım ölüyorum açlıktan 2 saattır abartmıyorum duru kesıntısız aglıyo karnı tok altı temız nıye aglıyo anlamadım o agladı ben agladım gögsüm zaten sızlıyo bıde kız huysuz sımdı aglamaktan uyuya kaldı ınsallah uyanmazda cantamı hazırlarım aksama anneme gıdıyorus alıp gelcem annemı böle olmuyo çok yoruldum yaa
kızlar hazır sterilazör konusu açılmışken hangı marka kullanıyosunuz benım bıberonlar kaynatmaktan kırec oldu hep bende bakayım luzumsuz gıbı gelmıstı bastan ama gereklımıymiş meger
Canım çok geçmiş olsun ya neden böyle sürekli oluyor acaba benim annemiinde sık olmuş daha sonra süt kanallarında tıkanıklık çıkmış iyice bir kontrolden geç.Kızlar bu arada bana yuh diceksiniz ama yine mastit oldum maalesef, bu sefer yine sol taraf, sinirden ağladım artık yeter diye, kaç gündür şiş insin diye sağıp durdum sıcak su dolu şişeyle geziyorrum ,ama inmedi, dünden beride damar damar acıyo,maaleseffffffff , ya daha napıcam şaşırdım ben zaten, dr a dicem 2 ayda 3 sefer mastit oldum bana bi yol gösterin diye, bi de içime simedi kağanı götürücem yine dr a , sabahta yemyeşil sümük gibi kakası, diğer dr desede kabullenemedim normalmiş diye hep içim içimi yiyo
Bide çok güzel şeyler yazmışsınız kızlar teşekkürler, benim için fazlaydı, meltem içinde ihtiyaç, verdim gitti, güle güle kullansın baktıkça beni anar bol bol :)))
Allah'ım ne ütü birikmiş ancak bitti ya kafamçokkarıştı Ama bende bittim resmen kafamçokkarıştı Belim falan koptu :çok üzgünüm: Onları yerleştirdim. Beyaz çamaşırlarım yıkandı astım. Balkonlarımı yıkadım. Evi toparladım. Şimdi oturdum. Defnoş hala uyuyor ama debeleniyor. Birazdan uyanır heralde. Onu emzirir yıkarım. Sonra da huysuzluk yapmazsa evi silip süpürücem :çok üzgünüm: Allah'tan banyom ve mutfağım dün temizlendi. İyi kalori kaybettim valla :lepi: :lepi: :lepi:
Bu arada çok sevdiğim bi arkadaşım çarşamba günü kan testi yaptırmış. Son regli 15 haziran. Hamile göüküyor. Bugün doktora gitti. Doktor keseyi göremedim demiş. Şimdi tekrar kan testi yaptırdı. Bakalım sonucunu bekliyor. İnşallah bi sorun çıkmaz. Düşük falan yapmamıştır :Saruboceq:
Oh hamarat hatun bende sabah serinin kociş giderken yatmadım 06:30 ta başladım 08:30 da bitirdim valla sıcakta hiçç çekilmiyor ütü.Arkadaşınında rabbim yardımcısı olsun umarım meleği sağlıklıdır.
sağol canım git valla insan moral buluyor.geçmiş olsun hem atlattınız artık
Tuba maşallah kız bu ne hamaratlık valla helal olsun akıllı serracık izin vermişte yapmışsın
Filizcim Doruk cok seker saçlıymış oda annesi.
Tutkun ne patatesi kız rejım yapıyoruz burda sabah sabah nişastamı depolıyalım.
Günaydınlarrrrrrr.
Benim afacan dün uyumuştuya bütün gece mum etti beni.Sabah saat 4 e kadar dayandım sonra eşim kıyamadı 2 saat o baktı.Bende tüm gece boyunca 2 saat uyumuş oldum bunada şükür napalım.
Bursalı hatunlar bende toplanıyoruz demi öğlene kadar haber verin de ac kalmayalım yarın.
Bi kuaföre gitsem cok iyi olucak ya kaş bıyık girdi birbirine yine.Ama havada yağmurlu bakalım açarsa gideriz borayla belki.
AManda aman saçlara bak yakışıklı küçük erkek
günaydın kızlar bizde kalktık kıızmla sabah 9.30 gibi normalde 11 e kadar uyurdu ama dün biraz faazla uyumuşuz emziridm iki def aaltını aldım azcık solando tv baktık aşkımemnu vardı eski bölümleri ona takıldık bu arda benim kız huysuzlandı anlaıdm uykusu geldi emzirdim yine uyuyakaldı hala uyuyor bende kahvaltı ettim buraya koştum
kıvılcım sğaol canım doruğa maşallah çok yakışıklı ve cool canım çok ciddi olucaz büyüyünce saçlarıda çok güzel maşallah kuzuna
tubişcim sağol bitanem valla çok hamaratsın seni mayıs analarının en hamaratı seçiyorum yetişemiyoz anam sana
benim yarın temizlik günüm kızlar sabah eşim gittikten sonra uyumuycam girişcem eve bakalım inş altından kalkarım
kızım uyandı kızlar ben kaçıyorum öptüm herkesi geliriim yine
kızlar bugun soru bol bende kac saat arayla kac dakıka emzırıyosunuz???
Kızlar selam ben geldimmm a.s.
Salıdan beri kayınvalidmedeydim. Bu sabah eşimin teyzesine kahvaltıya gititk ordan da eve geldik. Kayınvalidem yemek yaptı ben banyoyu mutfağı temizledim. Onlar gittiler tam Defnoşu uyuttum ütümü yapayım derken cadı açtı gözlerini. Emzirdim şimdi salıncağına yatırdım. Size bakayım dedim ama geçmiş 20 sayfa olmuş. Okuyamam hayatta. Defnoş oyalanırken ütümü tamamlayayım. Herşey yolundadır umarım a.s.
Birsen'le konuştum bugün çok selamı var hepinize a.s.
Bu arada ben bu hafta diyeti geçtim hatta öküz gibi yedim. Kaynvalidemdeyken diyet mümkün değil. Kadın elinde tabakla resmen peşimde dolanıyor kafamçokkarıştı Az önce yemek yedikten sonra tartıldım. Resmen 79 olmuşum :1shok: :1shok: :1shok: Yuh dedim. Ben yarından itibaren kesinlikle başlıyorum rejime. Bu hafta yarım olacak napalım :bbo:
Pazar günü evlilik yıldönümümüz diye dün naitulus'tan eşime gömlek aldım. Güzel bi beyaz gömlek ihtiyacı vardı ne zamandır. Onu aldım alkisalkisalkis
Acaba bi atraksiyon yapacak mı diyordum :uhm: Dün akşam "cumartesi için süt sağ bolca. Gece dışarıdayız" dedi. Pazar günü kandil olduğu için cumartesi kutlayacakmışız. Çok mutlu oldum hihoyyyt
Benden bu kadar. Ütülerimi tamamlayayım. Yarın temizlik yapacağım dip köşe. Öptüm siziiiii :1hug: :1hug: :1hug:
selam kizlarrrr a.s.
cok sinirliyim cok kötükedihüso bi daha birini dinlersem ne olayim ya..cok kiziyorum kendime..nezaman birini dinlesem kendi bildigimi yapmasam hüsrana ugruyorum yaaaa..ay gene sondan basladim anlatmaya :))))
bugun doktora gittik..hem kontrol hem rotavirus için..cok sukur bebişin herşeyi yolundaymiş..kilosu boyu vesaire..de tabi daha tam 3.ayi bitirmedik..25inde saglik ocagina gidicem..esas ölçüler ozaman olcak..şimdikiler 20günlük..ammaaaaaaa 20günde hepi topu 400gram almiş cocuk ya..inanmadim tekrar tarttirdim..nevrim döndü bi anda..Allah'tan eşim yanimda degildi..cok pis patlardim ona..
şimdi olayi anlamadiniz tabiben bu cocuk dogdugundan beri günde 2 kere mama veriyordum..öyle şakr şakir sütüm yok..ancak böyle dengeleniyor..birde düzenli emziriyordum..her emziriştede muhakkak 15-20dak emziriyordum..bu ay yani 2.ayin bitiminden bugune (20gündür) eşimin ve cevrenin baskisiyla günde 1 kere mama verdim..ve aciktikça emzirdim..bu bazen yarim saatte 5 dak oldu bazen 2 saatte 20dak felan..düzensiz emzirdim yani..velhasili kelam bu olay hemen tartiya yansimiş zaten..
sanki ben bilmiyorum cocugumun düzenini..sanki ben bilmiyorum sütümün oranini..ne dinlersin milleti be salak :mymeka: yap işte bildigini..sanki bi zararini gördün yaptiginin :mymeka:
bi kere daha böyle bişi yapmiştim..hiç kusmayan cocuk boru gibi kusmustu ogun..akillanmamişim demekki..neyse her işte bi hayr vardir..artik eşimde susar böylece!! mama vermeme ne gerek varmiş..
bundan sonra kimseyi dinlemiyorummm :umursamaz:
neysemmmm..
doktora uykusunu sordum..gece özellikle..uyandirip yedireyimmi dedim..hayir dedi..acikinca o uyanir,zaten uyumadan önce depoluyordur dedi..evet dedim..
bu aşi mevzuunu sordum..dedim biz verem karma vs aşilarini 25 haziranda yaptirdik..rotavirusle aynigün olmaliymiş gibi bişiler duydum dedim..canli aşiymiş vs..dediki: evet canli aşi ama alma yöntemleri farkli dedi..biri koldan biri agizdan dedi..ayni gün yapilmasi sart degil oyuzden dedi..
ek besin olayini sordum..ramazanin ilk günü 4.ayi bitecek dedim..oruc tutucagim için ek besine baslamak istiyorum dedim..(zaten ramazan olmasada ben 4.ayin bitiminde ek besine baslicaktim,dedem öyle demişti)..tamam dedi..ramazandan bikaç gün önce gel ben sana liste vericem dedi..
ishal olayini sordum..8den fazla olmasi ishal demektir dedi..
atesi sordum..asgari sinir kac dedim..koltukaltindan 37.2 dedi..
he rotavirusten sonra emzirebilirsin dedi..dedim hemen şimdi burdan cikinca emzirebilirmiyim dedim..evet dedi..yan etki olarak kusma,ishal,karinagrisi olabilir..önemli degil dedi..o alacagini alir dedi..
heee 3.ayin bitiminde işitme testi vardi..dedim niye yapiliyor..duyuyor bu cocukdediki bu test işitiyormu işitmiyormu testi degil dedi..ne kadar işitiyor testi dedi..kac desibel duybiliyor bunu test edicekler ded..bir dahaki ayda yaptirablirsin dedi..
bukadar sanirim :)
kızlar bu arada bugün çok güzel bir şey oldu. Burcu eski sterilizatörünü bana hediye etti, sağolsun. üstelik kargo parasını bile cebinden ödemiş. çok mahçup oldum aslında. :kedi:ama bir o kadar da mutlu oldum ki anlatamam.
burada ne kadar güzel şeyler oluyo böyle. bazen çevremde bulamadığım yakınlığı buluyorum sizlerde.
Çok duygulandım ve aslında duygularımı ifade edemiyorum. Ne desem diye düşünüyorum sabahtan beri, nasıl anlatsam hislerimi...
BURCU canım çok teşekkür ederim. tarifsiz mutlu ettin beni. bir sterilizatörden çok fazlasını yolladın bugün bana. sevgini dostluğunu yolladın ki bunlara paha biçilemez. ÇOK TEŞEKKÜR EDERıM
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
maşaAllah oglusuma :) bende bugun denedim..bu baba diye :))) bakalim yarin baba diyince bakcakmi :)))
Kızlar bu arada bana yuh diceksiniz ama yine mastit oldum maalesef, bu sefer yine sol taraf, sinirden ağladım artık yeter diye, kaç gündür şiş insin diye sağıp durdum sıcak su dolu şişeyle geziyorrum ,ama inmedi, dünden beride damar damar acıyo,maaleseffffffff , ya daha napıcam şaşırdım ben zaten, dr a dicem 2 ayda 3 sefer mastit oldum bana bi yol gösterin diye, bi de içime simedi kağanı götürücem yine dr a , sabahta yemyeşil sümük gibi kakası, diğer dr desede kabullenemedim normalmiş diye hep içim içimi yiyo
Ne güzel canim, esin kiymetini biliyor ve umarim hep böyle atraktif davranir.(
Selam kızlar sabahtan beri giriyorum tam yzıcam Begüm ağlıyorn bir türlü yazamadım burcu canım geçmiş olsun mastit ne? hiç duymadım nasıl oluyor?Pınarcım ohh bitirmişsin işleri hamarat hatun:) Bursalı hatunlarda buluşmuşlar ne güzel başka resim yokmu incihancım bide kim kimdir? kızlar anadolu yakasında buluşursanız eğer birdaha bende gelmeyi istiyorum veya hepiniz toplanıp bana gelseniz ne güzel olur:jeyyar: akşam sahilde yusuf güneyin konseri var kociş işten erken gelirse gidicez hem yürüyüş yapmış olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?