2009 Mayıs Anneleri

he valla baslamişsin sayilirsin cok sukur bi beni yememişsin kaydirigubbakcemile3 buda baslamiş oldugunu gösterir kaydirigubbakcemile3 sen zahmet etme ben sana yuh derim senin yerinede klava:

valla bilmem havami atarim ben sonra size

cnm bende öle yaptım çok güzel oluyo....biraz da yatağımın üstüne doğru yaptırdım gece gündüz uyusamda uyumasamda sallıyıveriorum yandan yandan...çok rahat..hatta şimdi yatağıma oturdum ayakları uzattım oğlumda yatağında bi yandan sallıorum bi yandan yazıorumkaydirigubbakcemile2

geçmiş olsun cnm dikkat et zaten ilaç filan da kullanamıoruz....

bu arada kızlar biz yrn sabah silifkeye gidioruz....dün diyet konusunda taviz vermiştim ama bugün çok iyi gidiorum...silifkede de bol bol yüzer kilo veririm inş..

ayrıca bursalı hanımlarada iyi oturmalar...çok çekiştirmeyin bizlerikaydirigubbakcemile opuyorumnanaktan

kızlar merhaba sol gögsüm acayıp agrıyo beze oluşmuş galıba mastit olmuşum doktorada gıdemıyorum kızı bırakacak kımse yok gecermı acaba kendılıgınden

Kızlar bu arada bana yuh diceksiniz ama yine mastit oldum maalesef, bu sefer yine sol taraf, sinirden ağladım artık yeter diye, kaç gündür şiş insin diye sağıp durdum sıcak su dolu şişeyle geziyorrum ,ama inmedi, dünden beride damar damar acıyo,maaleseffffffff , ya daha napıcam şaşırdım ben zaten, dr a dicem 2 ayda 3 sefer mastit oldum bana bi yol gösterin diye, bi de içime simedi kağanı götürücem yine dr a , sabahta yemyeşil sümük gibi kakası, diğer dr desede kabullenemedim normalmiş diye hep içim içimi yiyo
Bide çok güzel şeyler yazmışsınız kızlar teşekkürler, benim için fazlaydı, meltem içinde ihtiyaç, verdim gitti, güle güle kullansın baktıkça beni anar bol bol :)))

Cnm bol limonlu ballı ıhlamur çok iyi geliyo bana,2 bardak içsen saba akşam geçer bence

Kolay gelsin cnm

Cnm cidden iyi fikir gibi geldi bana ztn, bide yer kaplamaz, ipini hangi ipten yaptın,sağlam olması lazım ya, annem çamaşır ipinden aşası kurtarmas diyo, bilemedim bende

kızlar merhaba sol gögsüm acayıp agrıyo beze oluşmuş galıba mastit olmuşum doktorada gıdemıyorum kızı bırakacak kımse yok gecermı acaba kendılıgınden

Cnm geçmiş olsun ya, seninle aynı kaderi paylaşıyoruss

hala kahvaltı yapamadım ölüyorum açlıktan 2 saattır abartmıyorum duru kesıntısız aglıyo karnı tok altı temız nıye aglıyo anlamadım o agladı ben agladım gögsüm zaten sızlıyo bıde kız huysuz sımdı aglamaktan uyuya kaldı ınsallah uyanmazda cantamı hazırlarım aksama anneme gıdıyorus alıp gelcem annemı böle olmuyo çok yoruldum yaa

kızlar hazır sterilazör konusu açılmışken hangı marka kullanıyosunuz benım bıberonlar kaynatmaktan kırec oldu hep bende bakayım luzumsuz gıbı gelmıstı bastan ama gereklımıymiş meger

Kızlar siribronumuz nerelerde bilen varmı, merak ettim göremedim uzun zamandır:uhm:
Bigudi benim sterilizatör chicco cnma.s

günaydin canim :) afiyet olsun,diyete baslamissin :) sen bakma bu sibele güzelce diyetini yap bak 78 olmussun zaten kolay gelsin işlerin için

Sağolasın canım a.s.

hangi pazartesi? nerde? ne camişi? ne diyorsun kizzzz lmaz:

Ya Sibel'le dün konuştukta bi aksilik olmazsa pazartesi bana gelmeyi planlıyor. Müsait olanlar buyursun bacım a.s.

Afiyet şeker olsun bacım a.s.

Valla en iyi Burcu bilir canım. Çok geçmiş olsun a.s.

Geçmiş olsun canım ya neden oluo bu mastit :uhm: Süt çok diye mi :uhm:

kızlar hazır sterilazör konusu açılmışken hangı marka kullanıyosunuz benım bıberonlar kaynatmaktan kırec oldu hep bende bakayım luzumsuz gıbı gelmıstı bastan ama gereklımıymiş meger

Ben Arçelik kullanıyorum canım. Hem sterilizatör hem biberon ısıtıcısı olarak kullanılıyor a.s.

Kızlar siribronumuz nerelerde bilen varmı, merak ettim göremedim uzun zamandır:uhm:

Bende düşündüm ya tatile falan mı gidicekti :uhm:

Allah'ım ne ütü birikmiş ancak bitti ya kafamçokkarıştı Ama bende bittim resmen kafamçokkarıştı Belim falan koptu :çok üzgünüm: Onları yerleştirdim. Beyaz çamaşırlarım yıkandı astım. Balkonlarımı yıkadım. Evi toparladım. Şimdi oturdum. Defnoş hala uyuyor ama debeleniyor. Birazdan uyanır heralde. Onu emzirir yıkarım. Sonra da huysuzluk yapmazsa evi silip süpürücem :çok üzgünüm: Allah'tan banyom ve mutfağım dün temizlendi. İyi kalori kaybettim valla :lepi: :lepi: :lepi:

Bu arada çok sevdiğim bi arkadaşım çarşamba günü kan testi yaptırmış. Son regli 15 haziran. Hamile göüküyor. Bugün doktora gitti. Doktor keseyi göremedim demiş. Şimdi tekrar kan testi yaptırdı. Bakalım sonucunu bekliyor. İnşallah bi sorun çıkmaz. Düşük falan yapmamıştır :Saruboceq:

Canım kuşburnu çayıda çok iyi geliyor.

İnşallah düzenini oturtursun canım ama bu veletler bizden azimli maşşallah bildiklerini okuyorlar.

Ay canım allah kolaylık versin çok zor biliyorum bende arada kayınvalidem gelmese aç kalırım tuvalete bile zor giderim belki anneni getir canım sen biraz rahat edersin :1hug:

Arzum bebbe kullanıyorum tatlım.

Canım çok geçmiş olsun ya neden böyle sürekli oluyor acaba benim annemiinde sık olmuş daha sonra süt kanallarında tıkanıklık çıkmış iyice bir kontrolden geç.

Oh hamarat hatun bende sabah serinin kociş giderken yatmadım 06:30 ta başladım 08:30 da bitirdim valla sıcakta hiçç çekilmiyor ütü.Arkadaşınında rabbim yardımcısı olsun umarım meleği sağlıklıdır.

Bende merak ettim valla annesinin yanına gitmiş olmasın o gelmiyor diye yakınıyordu.

Valla bacım bende eşim gidince 6'da yapayım dedim ama uyku ağır bastı. Öğlene kalınca da sucuk oldum kafamçokkarıştı

Şimdi evi temizlemeye çalışıyorum ama sağolsun Defnoş temizlemeyeyim diye elinden geleni yapıyor klava:

sağol canım git valla insan moral buluyor.geçmiş olsun hem atlattınız artık

Sagol canim.

Evet canim Doruk sacli bir bebek, dik dik oluyor senin Bora Bey'in saclari gibi:)
Ya gecede uyumuyorsa, ne zaman uyuyor bu cocuk canim ya? Uykusuz kalinca insan sersem gibi oluyor, umarim caresini bulursunuz, belki yeni salincagi ise yarar?

AManda aman saçlara bak yakışıklı küçük erkek

Tesekkürler Sibel Teyzesi.

Sagol canim, ciddi bir bebek haklisin. Bazen büyük adam gibi bakiyor boyuna bakmadan:)

Sagol Burcu'cugum, sari kafa simdilik ama koyulasir ileride, cünkü benim saclarimda bebekken sariymis, sonradan kahveye dönüsmüs.

kızlar bugun soru bol bende kac saat arayla kac dakıka emzırıyosunuz???

Benim emzirme sorunum var canim, oglum bir süredir emmeye pek hevesli degil, özellikle sabah uyandiginda. Sonrasinda 5 dk emip ilgisini baska seye kaydiriyor, kivraniyor v.s. Bu yüzden saat araligim bozuldu, sürekli dayiyorum agzina. Yarim saatte bir, hatta 15 dk'da bir bazen. Bol emdigini hissedersem, 1 saat araliklarla. Ama normali bildigim kadariyla 2 saatte bir, her bir gögüs 10 dk olmaliymis...

Ne güzel canim, esin kiymetini biliyor ve umarim hep böyle atraktif davranir.

Üzme kendini canim ya, bence düzeni bozuldugu icin, yeni düzene adapte olamamistir kizin. Benim oglumdada benzer sorun var, Gecen ayin 17'sinden bugüne kadar, yani 1 ayda 850 gram civarinda almis. Tabi benim tartim bozuk degilse. Ilk dogdugu ay, 1 kilodan fazla almisti. Bu ay cok kustu, asiri hareketli ve emme hevesi pek yok, o yüzden sanirim. Mama vermemeye direniyorum simdilik ama kilo alimi yavaslamaya devam ederse, care yok galiba...

Ne güzel bir dayanisma. Ben olsaydim, bende inanilmaz mutlu olurdum, seni cok iyi anliyorum Meltem'cigim...

maşaAllah oglusuma :) bende bugun denedim..bu baba diye :))) bakalim yarin baba diyince bakcakmi :)))

Merakla bekliyorum sonucu:)

GÜNAYDIN....

Bugun arkadaşlarım geliyor.ÇOK MUTLUYUM.

Masallah Bora'ciga, cin gibi bu cocuk ya, belli tipinden zaten yaramaz olacagi:) Ve resimlerinizi merakla bekleyecegiz, size iyi eglenceler canim...

Gecmis olsun sana ve Kagan'a canim. Bencede kakasi normal degil, yine bir tahlil etsinler.

Benimde dün aklima geldi, görünmüyor kac gündür. Sanirim ufak canavarla ugrasmaktan vakit bulamiyordur

Selam kızlar sabahtan beri giriyorum tam yzıcam Begüm ağlıyorn bir türlü yazamadım burcu canım geçmiş olsun mastit ne? hiç duymadım nasıl oluyor?Pınarcım ohh bitirmişsin işleri hamarat hatun:) Bursalı hatunlarda buluşmuşlar ne güzel başka resim yokmu incihancım bide kim kimdir? kızlar anadolu yakasında buluşursanız eğer birdaha bende gelmeyi istiyorum veya hepiniz toplanıp bana gelseniz ne güzel olur:jeyyar: akşam sahilde yusuf güneyin konseri var kociş işten erken gelirse gidicez hem yürüyüş yapmış olurum

Ooooo ne güzel kızlar Allah muhabbetinizi arttırsın a.s.

Ne güzel canim, esin kiymetini biliyor ve umarim hep böyle atraktif davranir.(

Sağolasın canım inşallah hep böyle olur a.s.

Hoşgeldincanım a.s. Bitmedi valla işler. Hala devam ediyorum kafamçokkarıştı

Defnoşu uyuttum işlere kaldığım yerden devam edeyim. Zaten bi tek yatak odamın tozunu alıcam, süpürüp silicem. Sonrada fırsatım olursa bi duş alırım. Eşim gelir yemeğimizi yeriz zemuszemus Anaaa balkonda beyazlarım vardı ya fırsat bulursam onları da ütüleyeyim bari kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…