günaydin kizlar a.s.
bizde 9da kalktik..ay cok uykum var ya..yatsammi acaba..bu kızdada hiç uyayacak göz yok..cokta işim var bugun..kalkip onlarami baslasam..oyy oyyy..
Canım Uğur bi baksın bakalım ne diycek inşallah beğenir benimki o konularda biraz pimpiriklidir.Ama benimkide bakarız dedi yani sorun yok gibi kaydirigubbakcemile3
Kaynana olmak kolay değil anacım ne demek güle güle kullansın beğendim çok alayım dedim kız inşallah zevksiz kaynana değilimdir.Bizimkiler gibi aldığı giyilmez kaynana olursam ayyyyyyy :roflol:
gunaydın kızlar a.s.
2 gundur esımden dolayı yazamadım bugun işe gıttıde rahatım iznimiz berbattı cunku esımle tartısıp durduk offf benmde oglum var ama bukadar ana kuzusu olunmazkı nereye gıtsek bızle gelmek istıyo bısey yapcak oglua sorar oda tabı ona sorar kendımı cok kotu hıssettım bakalım yıne degısecegıne soz verdı ne yapacak
bıde kızlar bız gıttıgımızde oglum 2.5 aylıktı esımın annesıyle babası herseye emzıgını batırdı durdu receller domates suları caylar kolalar basta kızdım esıme soyledım sen ızın verme dıye dıleyen nerde ben soylesem bısey hemen yanlıs anlıyolar offff bıktım vallla cok sabırlıyım ama tasmak uzereyım
günaydınlarrrrrrr benim kötü geçen bir gecem oldu
çok şiddettli başağrım vardı geçen ayki gibi adet oluyorum malesef yaa
günaydin kizlar a.s.
bizde 9da kalktik..ay cok uykum var ya..yatsammi acaba..bu kızdada hiç uyayacak göz yok..cokta işim var bugun..kalkip onlarami baslasam..oyy oyyy..
günaydın kzılarrrrrrrrrrr
bize kızızmla bugün tataile gidiyoruz
annemlerin yazlığa
1 hafta kalıcaz inş
eşim çalıştığı için gelemiyor belki haftasonu gelir
bebeişlerinize ve kendinize iyi bakın görüşmek üzere
kaydirigubbakcemile3günaydın kızım kalktı benide kaldırdı tabi ya benim kız komik olmaya başladı.Yorulunca ve yemei fazla kaçırınca oooo oy oy diyor
annemlerin yazlığa
1 hafta kalıcaz inş
günaydin kizlar a.s.
kaydirigubbakcemile3günaydın kızım kalktı benide kaldırdı tabi ya benim kız komik olmaya başladı.Yorulunca ve yemei fazla kaçırınca oooo oy oy diyor
Günaydınlar kuzular a.s.
Bizde 10:30'da kalktık kızımla. Ananemiz gelcek kahvaltıya. Onu bekliyoruz. Kadın hep temizliğe geliyor. Bi kerede temiz eve gelsin dimi ama kaydirigubbakcemile3 Gerçi o yine yapacak bişeyle bulur kenine kaydirigubbakcemile3 Öğleden sonrada kayınvalidem gelicek çaya.
Bende öyle mayıştım oturuyorum zemuszemus
Canım bugün inşallah iyisindir tam izninin son günleri çocuklarla vakit geçirmek istersin ağız tadıyla çünkü.Bebeğe kim bakacak.Eşinde iyi bak.....................canım şimdi biraz daha iyiyim dün çok kötüydüm sirkeli su falan akşam eşim baktı sağolsun ılık duş derken ateşim düştü
sen nasılsın
birsencim güle güle giyin bitanem
kızlar bende perşembe iş başı yapıyorum çok üzgünüm bebişlerimi nasıl bırakacağım
tamam canım bana uyar tabi o gün rüzgar olmasında baktık rüzgar var sıkıldık gezeriz yahuuuuuuuuuuBanucum çok geçmiş olsun tatlım şimdi nasılsın.
Tutkuncum bu restoranta eşim yarın bakacak iyiyse oraya gideriz hem terasını bize kapatacakmış ondan daha iyisini bulamayız eşim yarın bakınca yazarım ben size...
Amin canım.gel canım bırak düğünü bu bizim düğün daha güzelkaydirigubbakcemile2iyiyiz canım biz kızımla bugün hava çok sıcak yavsss
bu aneler var yaaa Allah acılarını gösstermesin
yapın yapın siz planlaarı biz gelemiyoruz yaa gezin siz bakalım:umursamaz:
canım Tubiş annesinden gidiyormuş Sibeli alırız biz artık iskelede buluşuruz.İNCİHAN yok bugün yine yazlığa gitti heralldebanucum geçmiş olsun canım şimdi iyi olmana sevindim izninde bitiryomuş hepimizin kaderi aynı canım ben biraz rapor falan alıcam bakalım ama sonuç değişmiyor işe başlıycaz yane
tutkuncum yazamadım kız çok huysuz eşimle konuştum az önce biz sibeli alırıız o zaman arabaya sende tubişi gböylece sorun kalamz ama eşim kaıdkköye bırakabilir ancak bide hatya yeni müdürü geliyor inş izin alabilirm dedi yani izin alırsa ki büüyk ihtimal alır biz sibeli alırız sizde tubişi artık ordanda kadıköy olur bir şekilde ama dönüşte naısl olucak
kız maşallah sütüne Türkiz i sana bırakayım bikaç gün süt içsin yavrum yada sen fazlalıkları topla bize gönder süt annesi ol kızımınAy sabahtan beri ancak girebildim bacılar
Öğlen 2 gibi arkadaşları evden yolcu edince kocişle hemen temizliğe başladık. Evde dip-köşe , kıyı-bucak neresi varsa bi güzel temizledik. Gece göğüs pedi koymayı unutunca ve sütyende takmayınca benim sütler yatak pedine kadar geçmiş. Ay bi serinlik var bende diyorum uyku sersemi ama kaydirigubbakcemile3 Hadiii nevresimleri değiştir, yatak pedini yıka. 2 postada çamaşır yıkadım. Saat 7 gibi bitti işimiz ama mis gibi oldu ev valla hihoyyyt Sonra yemek ye mutfağı toparla derken bu saat oldu. Kızımı uyuttum duşumu aldım geldim
Buluşma işini eşime söyledim. Eminönü diyince önce bi ne alaka falan dedi ama yer durumunu ve toplanıp gideceğimizi açıklayınca bakarız dedi Hayır demediğine göre ses çıkarmaz yerimseniben Sibel'in kocişte baksında toplaşır gideriz inşallah zemuszemus
Banu'cum çok geçmiş olsun canım. Valla havalar sıcak diye dikkat etmiyoruz kendimize
Esen'cim bayıldım totiğe ya maşallah
Sibel'cim dünürüm niye zahmet ettin ya :kedi: Sen zaten çok güzel bi hediye getirmiştin bize a.s.
Geçmişe şöyle bi baktım ama unuttuğum varsa kusuruma bakmayın
Ben bi meyve keyfi yapayım Takipteyim yerimseniben
kız senin azmini kıskanıyoruz biz yapamadığımız için böyle azim yok bizde anamselam kizlar
herkescikler iyidir inşaAllah a.s.
bizde bugun babannemize gittik..ögleden sonra geldik ancak..cok sicakti bi yere gidemedik :S gelince anca evi toparladim biraz..yarin temizlik yapicam..güya dün yapcaktim..dün birak temizliği yemek bile yapamadim..hiç bişey yapmadim..inşaAllah yarin enerjim olurda su evi adam ederim..
sonunda karar verildimi eminönüne :) yarin artik kesinleştirelim..görünüşe göre semra,hülya,sibel,pinar,tutkun,gulsah,gonca,gulhan,nurten ve ben geliyor galiba..varmi unuttuklarim :S
gecmisi okurken gözüme takildi..ay kimlerdi ya..tutkun,sibel ve goncaydi sanirim..neysem yanlişlik varsa düzeltirimanam nedir sizin alip veremediginiz bizim rejimle lmaz: bukadar kiskanclik olmazki yahu zemuszemus tamam siz yiyin için şişko olun napalim yani kaydirigubbakcemile3 bizde fistik gibi olup öyle yiyecez..gecici bi dönem bu siz rejim yaparken biz artik rahatladigimiz için size nasihat veririz böyle giderse :roflol:
ay bu arada nurtencim seni bi tebirk edemedim..ay belkide ettimde suan hatirlamiyorumiçimden tebrik ettimde buraya yazdimmi hatirlamiyorum diyettaşim seninle gurur duyuyorummmmmmm a.s. helal sana tatlim..azmin sonu işte opuyorumnanaktan sen bakma bu kendini citos sanan kadinlara onlar bakalim nereye kadar kendilerini kandirmaya devam edicekler
ric ederiz canım sen dibimdesin seni unuturmuyumcok gecmis olsun tatlim ya..inşaAllah biran önce kendine gelirsin canim a.s.
goncacim sanada tutkunada şimdiden teşekkür ederim beni düşündüğünüz için a.s. ama ben büyük ihtimalle annemden yani kavaciktan gelirim..kadikoyde bulusuruz sizinle inşaAllahdönüşte kabatastan pendike deniz otobüsü var söyliyim kabatasada metroyla gidebiliriz
ooooooooo sen tam gezcen o günohh ohh emınonu kararlastırılmıs ne guzel sıbel yarın son durumu söler artık ohh bı motorla karsıya benımde eşim emınonunde calısıyo ıyı olur gıtmısken babamızıda görürürüs gününü saatını beklıyorus artık
ay vapur sefası süper ya martılar falan ay ne romantikÖle deme canım yaaaa :çok üzgünüm: senin düğünde tam vaktine denk geldi baksana bursadan gelecekler var yoksa tarih değiştirilirdi bidahakine bizde buluşmalar bitmez:
Öyle yaparız canım dönüştede artık kabataştan kartal yada pendik var ama saatleri çok kısıtlı saatlerine bi bakalım ona göre ayarlarız olmazsa.
Canım Uğur bi baksın bakalım ne diycek inşallah beğenir benimki o konularda biraz pimpiriklidir.Ama benimkide bakarız dedi yani sorun yok gibi kaydirigubbakcemile3
Kaynana olmak kolay değil anacım ne demek güle güle kullansın beğendim çok alayım dedim kız inşallah zevksiz kaynana değilimdir.Bizimkiler gibi aldığı giyilmez kaynana olursam ayyyyyyy :roflol:
sırnaşık şeysırnaşık şeykaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:roflol::roflol:
Benimde çok deniz havası alasım vardı valla ohhh pöfür pöfür gideriz.:teytey:
canım abartmışlar ya yok artıkgunaydın kızlar a.s.
2 gundur esımden dolayı yazamadım bugun işe gıttıde rahatım iznimiz berbattı cunku esımle tartısıp durduk offf benmde oglum var ama bukadar ana kuzusu olunmazkı nereye gıtsek bızle gelmek istıyo bısey yapcak oglua sorar oda tabı ona sorar kendımı cok kotu hıssettım bakalım yıne degısecegıne soz verdı ne yapacak
bıde kızlar bız gıttıgımızde oglum 2.5 aylıktı esımın annesıyle babası herseye emzıgını batırdı durdu receller domates suları caylar kolalar basta kızdım esıme soyledım sen ızın verme dıye dıleyen nerde ben soylesem bısey hemen yanlıs anlıyolar offff bıktım vallla cok sabırlıyım ama tasmak uzereyım
canım geçmiş olsun ya bilirim benimde baş ağrısı ve kusmayla gelir.çocuklarlada zor olurgünaydınlarrrrrrr benim kötü geçen bir gecem oldu
çok şiddettli başağrım vardı geçen ayki gibi adet oluyorum malesef yaa
oy süper iyi tatiller canım bol bol eğleningünaydın kzılarrrrrrrrrrr
annemlerin yazlığa
1 hafta kalıcaz inş
sağol teyzesi kameraya çekicem bi gün büyüyünce görsün kendiniTamam canım baksın bakalım. Akşam konuşuruz son durumu a.s.
Sağolasın canım. Valla inşallah zevkli oluruz ya. Gerçi zaman değişiyor bacım. Biz kaynana olana kadar onların herşeyleri değişir biz yine uyum sağlayamayız kaydirigubbakcemile3
Günaydın canım a.s. Ay bende herşeyin tadını bilsin istiyorum ama kola falan ne ya abartmışlarklava:
Günaydın canım ya geçmiş olsun. Bende oldum dün :çok üzgünüm:
Günaydın a.s.
Uyuma kalk işine gücüne bak a.s Yakacağın kalorileri düşün kaydirigubbakcemile3
Günaydın canım a.s. İyi tatiller bol bol dinlen, eğlen inşallah a.s.
Günaydıınnn yerim ben o oy oy'layan koreli böceği kaydirigubbakcemile3
hamarat hatun sen halledersin herişiGünaydınlar kuzular a.s.
Bizde 10:30'da kalktık kızımla. Ananemiz gelcek kahvaltıya. Onu bekliyoruz. Kadın hep temizliğe geliyor. Bi kerede temiz eve gelsin dimi ama kaydirigubbakcemile3 Gerçi o yine yapacak bişeyle bulur kenine kaydirigubbakcemile3 Öğleden sonrada kayınvalidem gelicek çaya.
Bende öyle mayıştım oturuyorum zemuszemus
İyi tatiller tatlım bol bol dinlen keyfini çıkar.
Kalk canım sen boşver uykuyu işler bizi bekler bak ben 06:30 dan beri ayaktayım.zemuszemus
Ay yerim ben onu Şeniz ne tatlıdır o hali Şeniz
Efenim işte bizim çingene salıncağımızda bu, 2 yönede çevrilebilsin diye tavandan matkapla 4 delik delindi, en sağlamından ip geçirildi,( hatta sağlamlık testi olsun diye anne bu ipte biraz sallandı), kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bildiğiniz üzre nevresim kılıfı güzeeeeeelce katlandı,yerleştirildi, üstüne uygun ebatta kesilmiş kontroplak yerleştirildi, üstüne polar bebek battaniyesi katlanıp kondu, yükseltiyi sağlamak kusmayı engellemek için baş kısma ince bebek yastığı yerleştirildi, onun üzerine yan yatırma minderine yastık kılıfı geçirilerek yarleştirildi, kontrol edildi gayet düzgün, sonra üstüne 1 adet uyumayan kağan yatırıldı
hafif hafif sallanmaya başlandı, 1 sefer ittirince salıncak bi kaç zaman kendi kendine git gel yapıyor, bu sebepten arada hafif hafif ittirildi
Şimdi etkiyi kendi gözümüzle görelim ::uhm:
veeee mutlu soooonhihoyyythihoyyyt
:roflol::roflol::roflol: alemsin vallahi burcu. çok hoşuma gitti. uykuları bol olsun paşamın.
canım şu damla için kullandığımız çubuk varya onu kullan ben Türkize onu kullanıyorum önce 1 kaşık nereye geliyor bak belirle sonra ona çek ağzına 2 defada yada 1 kerede boşalt hem dışarıda çıkmaz şurupya kızlar ben bu çocuğa şurup içiremiyorum yaaaaa
ağzında bekletiyor yuttu sanıyorum geri çıkarıyorrrr
annemlerin yazlığa
1 hafta kalıcaz inş
Günaydın cnm,Oyyy kuzuuum iyice dillendiler artık yakında bunlar konuşur bile :ecrin_bebek:yeni annecim günaydın
Ay yeni kahvaltı yaptım Türkiz uyudu valla hemen ütü yapayım eğer uyanmazsa banyoyu ovcam biraz
günaydin tekrar a.s.
ben yatagin yogun "gel gellll" cagrisina daha fazla dayanamadim gittim yattim vallakizimida yatirdim..baktim o benden önce sizdi ben uyandim..boncukum hala uyuyor..2.kahvaltimida yaptim..sira geldi işlereeee ..günün en sıkıcı ama en yapmam gereken kısmı yatak odasindan basliyim ben..bu sefer yataga yüz vermicem ama D
öptük sizi canlarimm :))
İyi tatiller cnmŞeniz
Günaydın cnm,Oyyy kuzuuum iyice dillendiler artık yakında bunlar konuşur bile :ecrin_bebek:
Kolay gelsin cicimkaydirigubbakcemile
günaydııın
Ahsen zillisi 5 te kalktı nasıl gülüyor ay uyu kızım yok uyyumadı
bende biraz oyaladım sonra sızdı 8 de geri kalktı bemzirdim babasına devredip ben oturma odasında yattım
10 30 da kalktı emzirdim geriyattık amma uyudum heeee az önce kalktık kızım dönencesiyle oyalanıyor bende kahvaltı yapıyorum
aysuncum domates suyu vermeselerdi canım uyar yaa domates alerjen çünkü 1 yaşından önce yiyemezlerr abartmasınlar yanii
pınar oh anneanne babanne bugün keyif yapacaksınız defnoşla hee
tutkun yerim ben çekik gözlüyü yaaa
oy oy hee sıpa yaaaaopuyorumnanaktan
tuba kolay gelsin canım bugün benim yayılma günüm hiçbişe yapmıycamm
birsen o ağrılar zordur canım yaaa geçmiş olsunn
ya şurda konuşup durmayın buluşma işini valla kıskanıyorum heeee
ya kızlar ben bu çocuğa şurup içiremiyorum yaaaaa
ağzında bekletiyor yuttu sanıyorum geri çıkarıyorrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?