2009 Mayıs Anneleri

günaydin kizlar a.s.

bizde 9da kalktik..ay cok uykum var ya..yatsammi acaba..bu kızdada hiç uyayacak göz yok..cokta işim var bugun..kalkip onlarami baslasam..oyy oyyy..

günaydın kzılarrrrrrrrrrr
bize kızızmla bugün tataile gidiyoruz
annemlerin yazlığa
1 hafta kalıcaz inş
eşim çalıştığı için gelemiyor belki haftasonu gelir
bebeişlerinize ve kendinize iyi bakın görüşmek üzere

kaydirigubbakcemile3günaydın kızım kalktı benide kaldırdı tabi ya benim kız komik olmaya başladı.Yorulunca ve yemei fazla kaçırınca oooo oy oy diyor

Tamam canım baksın bakalım. Akşam konuşuruz son durumu a.s.

Sağolasın canım. Valla inşallah zevkli oluruz ya. Gerçi zaman değişiyor bacım. Biz kaynana olana kadar onların herşeyleri değişir biz yine uyum sağlayamayız kaydirigubbakcemile3

Günaydın canım a.s. Ay bende herşeyin tadını bilsin istiyorum ama kola falan ne ya abartmışlar klava:

günaydınlarrrrrrr benim kötü geçen bir gecem oldu

çok şiddettli başağrım vardı geçen ayki gibi adet oluyorum malesef yaa

Günaydın canım ya geçmiş olsun. Bende oldum dün :çok üzgünüm:

günaydin kizlar a.s.

bizde 9da kalktik..ay cok uykum var ya..yatsammi acaba..bu kızdada hiç uyayacak göz yok..cokta işim var bugun..kalkip onlarami baslasam..oyy oyyy..

Günaydın a.s.

Uyuma kalk işine gücüne bak a.s Yakacağın kalorileri düşün kaydirigubbakcemile3

Günaydın canım a.s. İyi tatiller bol bol dinlen, eğlen inşallah a.s.

kaydirigubbakcemile3günaydın kızım kalktı benide kaldırdı tabi ya benim kız komik olmaya başladı.Yorulunca ve yemei fazla kaçırınca oooo oy oy diyor

Günaydıınnn yerim ben o oy oy'layan koreli böceği kaydirigubbakcemile3

Günaydınlar kuzular a.s.

Bizde 10:30'da kalktık kızımla. Ananemiz gelcek kahvaltıya. Onu bekliyoruz. Kadın hep temizliğe geliyor. Bi kerede temiz eve gelsin dimi ama kaydirigubbakcemile3 Gerçi o yine yapacak bişeyle bulur kenine kaydirigubbakcemile3 Öğleden sonrada kayınvalidem gelicek çaya.

Bende öyle mayıştım oturuyorum zemuszemus

İyi tatiller tatlım bol bol dinlen keyfini çıkar.

günaydin kizlar a.s.

Kalk canım sen boşver uykuyu işler bizi bekler bak ben 06:30 dan beri ayaktayım.zemuszemus

Ay yerim ben onu Şeniz ne tatlıdır o hali Şeniz

Günaydın canım senin bugün program çok yoğun oturun bakalım anane babaneyle.
Bende annemi çok özledim ramazanda gelecekler belki ramazanın bir kısmınıda orda geçirecekler mafoldumbenmafoldumben

Canım bugün inşallah iyisindir tam izninin son günleri çocuklarla vakit geçirmek istersin ağız tadıyla çünkü.Bebeğe kim bakacak.Eşinde iyi bak.....................

tamam canım bana uyar tabi o gün rüzgar olmasında baktık rüzgar var sıkıldık gezeriz yahuuuuuuuuuu

iyiyiz canım biz kızımla bugün hava çok sıcak yavsss
bu aneler var yaaa Allah acılarını gösstermesin

yapın yapın siz planlaarı biz gelemiyoruz yaa gezin siz bakalım:umursamaz:
Amin canım.gel canım bırak düğünü bu bizim düğün daha güzelkaydirigubbakcemile2
canım Tubiş annesinden gidiyormuş Sibeli alırız biz artık iskelede buluşuruz.İNCİHAN yok bugün yine yazlığa gitti herallde

kız maşallah sütüne Türkiz i sana bırakayım bikaç gün süt içsin yavrum yada sen fazlalıkları topla bize gönder süt annesi ol kızımın
kız senin azmini kıskanıyoruz biz yapamadığımız için böyle azim yok bizde anam
ric ederiz canım sen dibimdesin seni unuturmuyum
ooooooooo sen tam gezcen o gün
ay vapur sefası süper ya martılar falan ay ne romantik
eşin bi okeylesin bakalım
canım abartmışlar ya yok artık
günaydınlarrrrrrr benim kötü geçen bir gecem oldu

çok şiddettli başağrım vardı geçen ayki gibi adet oluyorum malesef yaa
canım geçmiş olsun ya bilirim benimde baş ağrısı ve kusmayla gelir.çocuklarlada zor olur
oy süper iyi tatiller canım bol bol eğlenin
sağol teyzesi kameraya çekicem bi gün büyüyünce görsün kendini
hamarat hatun sen halledersin herişi
İyi tatiller tatlım bol bol dinlen keyfini çıkar.

Kalk canım sen boşver uykuyu işler bizi bekler bak ben 06:30 dan beri ayaktayım.zemuszemus

Ay yerim ben onu Şeniz ne tatlıdır o hali Şeniz

sağol canım pınarada yazdım kameraya çekcem bigün

:roflol::roflol::roflol: alemsin vallahi burcu. çok hoşuma gitti. uykuları bol olsun paşamın.

günaydin tekrar a.s.

ben yatagin yogun "gel gellll" cagrisina daha fazla dayanamadim gittim yattim valla kizimida yatirdim..baktim o benden önce sizdi ben uyandim..boncukum hala uyuyor..2.kahvaltimida yaptim..sira geldi işlereeee ..günün en sıkıcı ama en yapmam gereken kısmı yatak odasindan basliyim ben..bu sefer yataga yüz vermicem ama D

öptük sizi canlarimm :))

günaydııın
Ahsen zillisi 5 te kalktı nasıl gülüyor ay uyu kızım yok uyyumadı
bende biraz oyaladım sonra sızdı 8 de geri kalktı bemzirdim babasına devredip ben oturma odasında yattım
10 30 da kalktı emzirdim geriyattık amma uyudum heeee az önce kalktık kızım dönencesiyle oyalanıyor bende kahvaltı yapıyorum

aysuncum domates suyu vermeselerdi canım uyar yaa domates alerjen çünkü 1 yaşından önce yiyemezlerr abartmasınlar yanii

pınar oh anneanne babanne bugün keyif yapacaksınız defnoşla hee

tutkun yerim ben çekik gözlüyü yaaa
oy oy hee sıpa yaaaaopuyorumnanaktan

tuba kolay gelsin canım bugün benim yayılma günüm hiçbişe yapmıycamm

birsen o ağrılar zordur canım yaaa geçmiş olsunn

ya şurda konuşup durmayın buluşma işini valla kıskanıyorum heeee

ya kızlar ben bu çocuğa şurup içiremiyorum yaaaaa
ağzında bekletiyor yuttu sanıyorum geri çıkarıyorrrr

canım şu damla için kullandığımız çubuk varya onu kullan ben Türkize onu kullanıyorum önce 1 kaşık nereye geliyor bak belirle sonra ona çek ağzına 2 defada yada 1 kerede boşalt hem dışarıda çıkmaz şurup

İyi tatiller cnmŞeniz

yeni annecim günaydın
Ay yeni kahvaltı yaptım Türkiz uyudu valla hemen ütü yapayım eğer uyanmazsa banyoyu ovcam biraz
Günaydın cnm,Oyyy kuzuuum iyice dillendiler artık yakında bunlar konuşur bile
:ecrin_bebek:

Kolay gelsin cicimkaydirigubbakcemile

Cnm günaydın, şurubu vrdikten sonra hemen memeye tut o zaman yutarkaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…