2009 Mayıs Anneleri

ooff öldüm valla ne sıcak var yemeği yaktım kıız emzirriken koştum ockatna alıdım yıkayım edeyim derken geldim kız uyumuş doydumu acep ya ne zor işmiş bu annelik bu aralar iyice bunaldım valla

yemekleri bir tamamlasaydım şimdi uyanır bir şey yapamam çok huysuz bu aralar bu arda yemeğid eburda yiyotrum alıdm makanrnayı bir de şeftali heme n taıştırayım zamnala yarışıyoruz artık sabh uyumasam eşim gittikten spomnra aslında ama çok uykum oluyor o zamanda öğleden sonra başım ağrıyor

neysem okudum geçmişi sibelicim biz seni realin önünden alırız o zaman dönüştede sizin dediğiniz gibi olur bne fazla bilmiyorum istanbulu biz yeni taşındık

tubişcim sen bize baka bacım yap rejiminiben şişkoyum kız biliyorum da elşim diyor şu çocuk bir 5-6 aylık olsun çünkü sütüm çok iyi kesilmesinden korkuyorum hedefim 6 ay sadece anne sütü vermek yoksa bende hiç sevmiyorum bu halimi bacım

sen annenle geliyormuşsun okey o zaman

tutkuncum seni eşin bırakacak arabayla değilmi dönüşte ne yapıyorsun eşin gelcekmi almaya

kızlar ben kaçarım yemekleri falan halledeyim kız uyanmadan sonra hep onunla ilgilencem ya vicdan azabı çektim bugün

meraba kızlar ben haziran annesiyim ve gazdan muzdaribim. sizin bebişlerin gaz sorunları azaldı mı, azaldıysa da nezaman azaldı acabaa, şimdiden teşekkürler.

meraba kızlar ben haziran annesiyim ve gazdan muzdaribim. sizin bebişlerin gaz sorunları azaldı mı, azaldıysa da nezaman azaldı acabaa, şimdiden teşekkürler.

çok gazlı değildi bebeklerim ama oluyordu şimdilerde azaldı 4 ayımızı bitirecez ağustosda

babulin kullanıyoruz cnm çok iyi dene tatlım

Cnm Allah hepimizin yardımcısı olsun, gerçekten çok içten söylüyorum bunu:gitme:
Cnm en geç 6. ayda bitiyormuş

bak bu mantıklı öyle yapayım bari
dr a gittik markete gittik şimdi geldik
yarın dişçiye gideceğim ay çok tırsarım ben ya ama mecbur eniştem randevu almış devletten randevu alınmışken yaptırayım bariii

kızlarrrrrr annem pirinci hasladı küçük tencerede sonra blendırdan geçirdik içine çokkkkkkkkkkkkkkkkkk az şeker attık küçük süzgeçden geçirdik alişim 225 cc yedi beee çok sevdiiiiiii

kuzenim 2 ayından beri yapıyodu ben karşı çıkmıştım annem şimdi yaptııı yedilerr

Kızlar ay öldüm bittim yoruldum uykusuzum ohh biraz dertleneyim size,:çok üzgünüm:

Ama sevindiğim bişi varki, bu aksam kuzenim eşi bebeleri geliyolar, eşim onları karşılamaya gitti havaalanına hihoyyyt , bu hafta içi sık giremeyebilirim, hatta onlar gittikten sonra kaynanamkarı kolonisiyle birlikte evimi işgal edeceğinden o zamanda pek giremeyebilirim,kötükedihüso

Neysem bugün sabah kağan bi uyandı bi daha uyumadı, kafamçokkarıştıe misafir gelcek evi temizlemem lazım, ama durmuyor, ne salıncak, ne puseet, ne kucak ne diz, ne davlumbaz hiç bişi kar etmedi, sonunda yine emzirip koydum salıncağa, eller kollar aktif fıkır fıkır kaynıyo çocuk bi onu sallıyorum bi içersini siliyorum fln çok zorlandım, bi 30 dk fln öyle yaptık sonra sıkıldı bastı yaygarayı, azcıkta bi 5 dk fln ağlarken salladım bu aradada bulasık yıkadım, çığlık atmaya başlayınca mecbur bıraktım işi, aldım kucağıma öpüştük koklaştıkkaydirigubbakcemile3

Neyse son hamle çamaşırları attım makinaya eşimii aradım dedim oyalanmadan gel, neyse yetişti adam, kağanı attım kucağına takıldılar baba oğul, bende balkonu yıkadım çamaşırları astım, en sonda duş aldım, zaten ben gelene kadar acıktı yavruş, şimdi eşim gitti bende emziriyorum, ama başım fena dönüyo ya...kafamçokkarıştı

Bu arada açım ben feci hemde, yemek yemeye vakit olmadı , eşim akşam bisküvi çay faslı yapmış bilgisayar başında biraz bisküvi kalmış masada onları attım ağzıma , hep deli danalar gibi koşturdum koca günkaydirigubbakcemile

Neysem, dün akşam marmarise indik, şimşek hızıyla üstüme başıma giyecek ip askılı fln aldım bi dolu, keza terledikçe çıkarıp değiştirmekten bendekiler yetmez olmuştu iyi oldu, ama kağan acıkınca büyü bozuldu tabi,

Karen'e gittik orda emzirdim rahat 30 dk, ama bizimki 1 saat emmeye alışık olduğu için kesmedi tabi, ama daha fazla emziremedim şıp şıp terliyo çocuk o terledikçede üstünü değiştirdim giycek şey kalmadı yanımızda, bu arada komik olan şey ben sıcakladıkça eşimin bana limonata içirmsiydi, o bardağı yaklştırıyo ben pipetten çekiyorum fln koptuk ikimizde :))):roflol:

Ordan kendi evimize gittik, eşim kaldırrdığım yazlık kıyafetlerin içinden mayomu aradı durdu, ve bende sıcaktann balkonda karanlıkta emzirdim kağanı o da çok komikti :)))
Veee kağan uyumadı... aldık delimize çarşafı bi tarafını ben bi tarafını eşim tuttu başladık sallamaya, 30 dk fln uyududa evden alacaklarımızı aldık motele yola koyulduk, geldiğimizdede kağanı yıkadık yatırdım ben sızdım tabi
:roflol:

Son düzenleme:

Birsencm mama yerinemi yoksa ek besin olarakmı verdin cnm, bir yasına kadar şekeri sindiremiyolar onun yerine glikoz kullanılıyo bildiğin kadarıyla

ayy kızlar yaa yemeğe gitcemde gidemiyooom, emzirme faslımızdan çooooooooooook acıktım ya dünyaları yicem heralde bugün tabi bu saate yemek kalırsa ve kağan müsaade ederse...:bbo:

Annişler gittiler. Eşim geldi yemek yedi. Şimdi mutfağı toparladım. Rahatım artık zemuszemus

Annem sağolsun bikaç ütüm vardı onları yaptı. Yapma diye yalvardım ama yine boş durmadı yani. Kayınvalidem her zamanki gibi yemek yaptı. Arada onu öyle yap, bunu böyle yap diye laf sokup durdu. Yemek yedik. En sonunda baktım salonda oturuyor Defne'yi seviyor. Annemde mutfak toplıcam diye debeleniyor. Anne bırak mutfağı ben hallederim. Sözüm ona Defne'yi sevmeye geldin. Git sev sen dedim. Kayınvalidemde duydu. Gel dünürüm gel biz bu saatten sonra ancak çocukseveriz dedi bide yaaaa kötükedihüso

Neysem işte aptallık bende ne demeye çağırırsın. Otur ananla dimi ama klava:

Birsom helal valla geçtiniz he ek gıdalara şimdiden kaydirigubbakcemile3

Bende regli oldum :lepi:

Bu arada kızlar Defnoş'un 3.ayı yarın doluyor. Eşiminde yarın çok işi varmış. Defnoş'u doktora bikaç gün geç götürsem şu pnömokok ve rota aşısı için geç olur mu :uhm:

oyyyy biz geldikkk bacılarr herkez iyi maş...

biz sabahtan beri geziyozz yaa eşimin teyzesinin torunu oldu kızımla onu görmeye gittik ama baya uzaktı yorulduk yaw az önve geldikkk eve kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

sanırım eminönü kararını bi çoğumuz onayladıkk...

esencimm bursadakiler olmasaydı inan tarihi ertelerdik cnm ama onlar var inş bi sonraki buluşmada aramızda bulunursun ŞenizŞeniz

[sıze="2"]pınarcım bıŞı olmaz bacım ama sen yınede dr unu ara sor her ıhtımale karŞı benımkı sorun olmaz demıŞtı...[/sıze]

canım eğer dönüşte şu Tubişin dediği yolu kullanırsak gelmez.Benim aklımada şey geldi dönüşte Haydarpaşada inelim banliyö ile siz Kartalda biz Pendik te ineriz olmazmı
Giderken Tubiş gelmiyor bizle ondan Sibeli alırız ama konuşur planlarız.siz nerdesiniz
yemeğide yakmışsın eşinde öğretmenmiydi senin yoksa sadece senmi eğitimcisin

oy bende dişçiye gitmeliyim ama korkuyorum.valla bi cesaret git yoksa kalır

ooooo iyi bi yöntemde ek gıdamı şimdi

valla okurken ben yoruldum ne çok şey yapmışsın.buldnmu kıyafet falan.misafir faslıda zor olur şimdi kolay gelsşin.
Eşim i kandırdım çıktık alışverişe kendime kıyafet bulamadım ya.çok şişkoyum sizle buluşmaya gelirken artık eşofmanla gelcem .şişkoyuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmm imdaaaaaaaaaaaaaattttttttttttttttttttttt

Canım valla bizim Defnoş'ta fena gazlı bi bebek. Yarın 2 ayımız doluyor. Son 15 gündür falan daha rahatız. Arada tutuyor ama eskisi gibi değil. Eskiden bi başladım mı saatlerce susmazdı. Şimdi daha iyi. Heralde azalıyor artık inşallah :Saruboceq:

Ay bacım okurken ben yoruldum valla bu ne enerji :lepi:

[sıze="2"]pınarcım bİŞİ olmaz bacım ama sen yİnede dr unu ara sor her İhtİmale karŞı benİmkİ sorun olmaz demİŞtİ...[/sıze]

Gezgin seniiiiii ben tahmin etmiştim zaten bi yerlerde bu kesin diye CADIARZU

Tamam canım bende sorun olmaz diye düşünmüştüm a.s.

Bu arada Biros niye gelmiyo buluşmaya?

hep ezilen analar ezen kaynanatörler isyan ediyorum.Hadi regl de olmuşsun

eminönü oldu gibi bakalım canım hadi hayırlısı

[sıze="2"]pınarcım bİŞİ olmaz bacım ama sen yİnede dr unu ara sor her İhtİmale karŞı benİmkİ sorun olmaz demİŞtİ...[/sıze]
canım ya bizim Türkiz 11 inde doğdu sağlık ocağı 16 sındaa gün verdi bişey olmaz yani

pınarcım ablam dr o da kendi bebeğine 5 gün sonra yaptırmıştı bi şe olmaz inşallah canım
bende dr a götürdüm bugün şurubu içmiyor diye vereceksin dedi iğne yappamayız hastalığı o kadar vahim değil dedi sütümü sağıp içine katıcam bakalım inşallah alır

dr a nörolojik muayenesi nasıl diye sordum çok iyi dedi 3. ayın sonunda kafasını dik tutması en önemli belirtiymiş
10 15 gün sonrada sağdan sola soldan sağa dönmeli dedi
ellerini 4-6 ay arası farkeder dedi böyle işteee

bittim bittim bittim yav kafamçokkarıştı

yaslandim ben sanirsam..evi topladim,süpürdüm,sildim,toz aldim,çamasir,bulaşik,kizimi yikadim,balkonu yikadim..pestilim cikti..güya camlarida silcektim,ocagi temizlicektim,banyoyu temizlicektim..nerdeee..pilim bitti yigildim kaldim kafamçokkarıştı ay bide lahana dolmasi yapcaktim..makarna yaptim anca :kedi: kaydirigubbakcemile3

ben temizlige evlere gitsem beni ilk gün kovarlar valla

neysem canim ev mis gibi oldu nihayetinde..gerisinide yarin yaparim arkamdan koşan yok neticede

az sonrada eşim gelir..yemek bulaşik faslindan sonra duşumu alirim..o arada kizcemi yedirip uyuturum..sonrada keyfime bakarim inşaAllah

oh oh ev temizlenmiş ne güzell
kız hepsini zaten bir günde yapamazdın ki silmiş süpürmüşsün işte daha neee bende o kadar yapabiliyorumm az mı kii:kedi:

iyi akşamlar herkeze kimseciklerde yok bugün haftasonu eşim ben mehmedim bi erdek yaptık geldik ama çoook sıcaktı mahfoldu yavrumkafamçokkarıştı oralarda tabi gece hemen yine bizim ateş 38 e çıktı hastalandık bu gün çoook huysuzdu evi bi görseniz fok götürüyodu her yanı uyumuyorki hep mız mız yalancı emzik veriyorum onla uyuyo ağzından düşürüyo basıyıo yaygarayı yani talil falan bize haram burnumdan geldi valla :sinifsinif:bizim kaynanada geldiğimizi duymuş hasta ettiniz küçücük çocuğun oralarda ne işi var bana bırakıp gideydiniz diyo biliyosunuz emmeye karşı kendisi emmeseydi iki günde diyo ne manyakklava: başkası olsa emzirmiyosun diye kızar işte laf olsun neyseev hala pislik içinde bi çamaşırları yıkıya bildim öldüm öldüm bugünkafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…