Annişler gittiler. Eşim geldi yemek yedi. Şimdi mutfağı toparladım. Rahatım artık zemuszemus
Bu arada kızlar Defnoş'un 3.ayı yarın doluyor. Eşiminde yarın çok işi varmış. Defnoş'u doktora bikaç gün geç götürsem şu pnömokok ve rota aşısı için geç olur mu :uhm:
Canım valla bizim Defnoş'ta fena gazlı bi bebek. Yarın 2 ayımız doluyor. Son 15 gündür falan daha rahatız. Arada tutuyor ama eskisi gibi değil. Eskiden bi başladım mı saatlerce susmazdı. Şimdi daha iyi. Heralde azalıyor artık inşallah :Saruboceq:
Ay bacım okurken ben yoruldum valla bu ne enerji :lepi:
Gezgin seniiiiii ben tahmin etmiştim zaten bi yerlerde bu kesin diye CADIARZU
Tamam canım bende sorun olmaz diye düşünmüştüm a.s.
Bu arada Biros niye gelmiyo buluşmaya?
hep ezilen analar ezen kaynanatörler isyan ediyorum.Hadi regl de olmuşsun
eminönü oldu gibi bakalım canım hadi hayırlısı
canım ya bizim Türkiz 11 inde doğdu sağlık ocağı 16 sındaa gün verdi bişey olmaz yani
bittim bittim bittim yav kafamçokkarıştı
yaslandim ben sanirsam..evi topladim,süpürdüm,sildim,toz aldim,çamasir,bulaşik,kizimi yikadim,balkonu yikadim..pestilim cikti..güya camlarida silcektim,ocagi temizlicektim,banyoyu temizlicektim..nerdeee..pilim bitti yigildim kaldim kafamçokkarıştı ay bide lahana dolmasi yapcaktim..makarna yaptim anca :kedi: kaydirigubbakcemile3
ben temizlige evlere gitsem beni ilk gün kovarlar valla
neysem canim ev mis gibi oldu nihayetinde..gerisinide yarin yaparim arkamdan koşan yok neticede
az sonrada eşim gelir..yemek bulaşik faslindan sonra duşumu alirim..o arada kizcemi yedirip uyuturum..sonrada keyfime bakarim inşaAllah
iyi akşamlar herkeze kimseciklerde yok bugün haftasonu eşim ben mehmedim bi erdek yaptık geldik ama çoook sıcaktı mahfoldu yavrumkafamçokkarıştı oralarda tabi gece hemen yine bizim ateş 38 e çıktı hastalandık bu gün çoook huysuzdu evi bi görseniz fok götürüyodu her yanı uyumuyorki hep mız mız yalancı emzik veriyorum onla uyuyo ağzından düşürüyo basıyıo yaygarayı yani talil falan bize haram burnumdan geldi valla :sinifsinif:bizim kaynanada geldiğimizi duymuş hasta ettiniz küçücük çocuğun oralarda ne işi var bana bırakıp gideydiniz diyo biliyosunuz emmeye karşı kendisi emmeseydi iki günde diyo ne manyakklava: başkası olsa emzirmiyosun diye kızar işte laf olsun neyseev hala pislik içinde bi çamaşırları yıkıya bildim öldüm öldüm bugünkafamçokkarıştı
ya kızlar bu arada ben hala regl olmadım yaa birazcık korkmaya başladım bişi olabilirmiki yaa nerdeyse 2 ay olcak kırkım çıkalı. delikafadulden delikafadulden
Ben Geldimmmmmmm.
Selam Kızlar umarım herkez iyidir.Cumartesi sabahı annemleri gittim.Sözüm ona akşam dönücektik ama biraz önce eve girdik.Ay bi güzel geldi sormayın.Sağolsun eşimde oraya geldi gitti.Annişlerin yatak odasına bi güzel yerleştik valla.
Gecede mis gibi uyudum.Haftanın enerjısını topladım anlıycağınız.
Sağolsun dünürüm merak etmiş 2 gün girmeyınce mesaj gönderdi iyimisiniz diye.
Neyse simdi biraz gecmişe bakayım.
canım çok geçmiş olsun ...kaynanayı boşver bacım hep böyle patavatsız oluyorlar zaten kaydirigubbakcemile3
mrk etme cnm benimde nerdeyse 3 ay olacak hala olmadım:1no2:
h.g cnm ohh iyi yapmışsın değişiklik iyi geliyor valla Şeniz
ayyy biz gelince kızın yanına uzandım emdiriyim derken o emerken bende uyumuşum yanına bi uyandım ssat 9.30 olmuşş başım çatlıyor resmen kızda hala uyuyor umarım erkenden uyanmaz yaw :1no2:
ne güzel ya yatarak emzirenlere imreniyorum vallaha bende meme yok:çok üzgünüm: çocuk normalde zor alıyo ucu var ama göğüs yook ne güzel yata yata emzirinn:teytey:
iyi geceler yatıyom benn
bursalı hatunlarrrrrrrrr
ıstanbul buluşmasına gıdıyoruz demı nerelerdesınız
Birsencm mama yerinemi yoksa ek besin olarakmı verdin cnm, bir yasına kadar şekeri sindiremiyolar onun yerine glikoz kullanılıyo bildiğin kadarıyla
Annişler gittiler. Eşim geldi yemek yedi. Şimdi mutfağı toparladım. Rahatım artık zemuszemus
Annem sağolsun bikaç ütüm vardı onları yaptı. Yapma diye yalvardım ama yine boş durmadı yani. Kayınvalidem her zamanki gibi yemek yaptı. Arada onu öyle yap, bunu böyle yap diye laf sokup durdu. Yemek yedik. En sonunda baktım salonda oturuyor Defne'yi seviyor. Annemde mutfak toplıcam diye debeleniyor. Anne bırak mutfağı ben hallederim. Sözüm ona Defne'yi sevmeye geldin. Git sev sen dedim. Kayınvalidemde duydu. Gel dünürüm gel biz bu saatten sonra ancak çocukseveriz dedi bide yaaaa kötükedihüso
Neysem işte aptallık bende ne demeye çağırırsın. Otur ananla dimi amaklava:
Birsom helal valla geçtiniz he ek gıdalara şimdiden kaydirigubbakcemile3
Bende regli oldum :lepi:
Bu arada kızlar Defnoş'un 3.ayı yarın doluyor. Eşiminde yarın çok işi varmış. Defnoş'u doktora bikaç gün geç götürsem şu pnömokok ve rota aşısı için geç olur mu :uhm:
biişşiiiii diyecem ben bizşmkiler 3 aylıkken elini fark ettilerpınarcım ablam dr o da kendi bebeğine 5 gün sonra yaptırmıştı bi şe olmaz inşallah canım
bende dr a götürdüm bugün şurubu içmiyor diye vereceksin dedi iğne yappamayız hastalığı o kadar vahim değil dedi sütümü sağıp içine katıcam bakalım inşallah alır
dr a nörolojik muayenesi nasıl diye sordum çok iyi dedi 3. ayın sonunda kafasını dik tutması en önemli belirtiymiş
10 15 gün sonrada sağdan sola soldan sağa dönmeli dedi
ellerini 4-6 ay arası farkeder dedi böyle işteee
ya kızlar bu arada ben hala regl olmadım yaa birazcık korkmaya başladım bişi olabilirmiki yaa nerdeyse 2 ay olcak kırkım çıkalı. delikafadulden delikafadulden
benımkıde aynı canım boş kaldımı el hemen agza bı yerde okumustum bebek emme alışkanlığı kazanıyomuş bebegınızın elını cekmeyın bırakın emsın dıyodu doktorada sordugumda zararı yok dedı
bende yalancıya memeye bı alıstıramadım kızı az rahat edeyım:gitme:
merhaba kızlar....a.s.
yaklaşık 9-10 gündür yoktum... tatildeydik...çok süper geçti...oğlumun maşallahı vardı bizi çok üzmedi...hatta 2-3 kere denize soktuk ilkinde çok ağladı ikincide
alıştı diyebilirim ama kucakta sırtı denize dönük olucak illa....zaten normalde de öyle durmayı pek sever...bana gelince hergün en az 2 saat denize girdim...teyzemler de vardı yüzdük oynadık...çok güzel geçti...yüzdünde kilo verdin mi diye sormayın hayyyırrrrrçünkü yüzüp yüzüp acıktıkça balkonda yemek sefası yaptık...bende tutamadım kendimi 1 kilo almışım valla bakalım bugünden itibaren sıkıyönetim var diyette .. bende bazı arkadaşlar gibi geçmişi okuyamadım...umarım herkes iyidir....
minnoşum buldu bir beşik oh sefası olsun kuzumun
birseeeeen geliine bak çapkın mıdır nedir yavssss
bu da dün kınaya giderkenki hali kuzumun kıyafetini de dedesi aldıı:))
kızlar bebeklerinizin kulaklarını nasıl temizliyorsunuz benim oğlumun kulağı çok kirli...
Kızlar merhaba;
Bizde bu sabah Ayazmaya gittik açıkbüfe kahvaltıya Tuba duymasın söylemesi ayıp camış gibi yedim. cokacimcoook Ohhhh canıma deysin.Hafif hafif de esiyordu serince çok süper oldu valla. :lepi: Sonrada alışverişe gittik market alışverişe Yağız'a bişeyler derken eşime telefon geldi iş yerine gitmek zorunda kaldı :1shok: bizim gezmede yarım kaldı sinir oldumklava: daha tatlı yiyecektim özsütte ne güzel. kaydirigubbakcemile3
Lcw çok güzel indirimler var bi kot pantolon bi tane kot ceket aldım birde dünürüm oğluna takım almıştı eee bizde oğlan tarafı olarak altta kalacak değiliz ya güzel kızımıza elbise aldık.hihoyyyt
Böyle işte şimdide evde sıcaktan buharlaşıcam az kaldı.Anacım ne kadar sıcak hava yaa yavrumu gelir gelmez yıkadım terlemişti şimdi mışıl mışıl uyuyor.
kızlar yarın ssk ya gıdıyorum maglum ızın bıttı ücretsıze devam ekıme kadar günler nekadar cebuk gecıyor ya bebişle ugrasırken bı bakmışız mavı önlüklüler :Saruboceq:
buarada gıdemedım bı yere benım 5 yasında kardesım var annem tekne kazıntısı yaptı benım kızı okadfar kıskanıyokı acayıp huysuz nasıl yoruyo bızı anlatamam duruda buyuyunce nasıl ıkıncı bebek yapacaz bılmem
selam kızlar nasılsınız iki gündür çok hastaydım ateşim 38.7 ye çıktı mide bulantısı falan derken hastanede aldım soluğu serum tahliller falan derken giremedim umarım herkes iyiir kızlar
selam kizlar a.s.
herkescikler iyidir inşaAllah a.s.
bizde bugun babannemize gittik..ögleden sonra geldik ancak..cok sicakti bi yere gidemedik :S gelince anca evi toparladim biraz..yarin temizlik yapicam..güya dün yapcaktim..dün birak temizliği yemek bile yapamadim..hiç bişey yapmadim..inşaAllah yarin enerjim olurda su evi adam ederim..
sonunda karar verildimi eminönüne :) yarin artik kesinleştirelim..görünüşe göre semra,hülya,sibel,pinar,tutkun,gulsah,gonca,gulhan,nurten ve ben geliyor galiba..varmi unuttuklarim :S
gecmisi okurken gözüme takildi..ay kimlerdi ya..tutkun,sibel ve goncaydi sanirim..neysem yanlişlik varsa düzeltirimanam nedir sizin alip veremediginiz bizim rejimle lmaz: bukadar kiskanclik olmazki yahu zemuszemus tamam siz yiyin için şişko olun napalim yani kaydirigubbakcemile3 bizde fistik gibi olup öyle yiyecez..gecici bi dönem bu siz rejim yaparken biz artik rahatladigimiz için size nasihat veririz böyle giderse :roflol:
ay bu arada nurtencim seni bi tebirk edemedim..ay belkide ettimde suan hatirlamiyorumiçimden tebrik ettimde buraya yazdimmi hatirlamiyorum diyettaşim seninle gurur duyuyorummmmmmm a.s. helal sana tatlim..azmin sonu işte opuyorumnanaktan sen bakma bu kendini citos sanan kadinlara onlar bakalim nereye kadar kendilerini kandirmaya devam edicekler
gunaydın kızlar a.s.
2 gundur esımden dolayı yazamadım bugun işe gıttıde rahatım iznimiz berbattı cunku esımle tartısıp durduk offf benmde oglum var ama bukadar ana kuzusu olunmazkı nereye gıtsek bızle gelmek istıyo bısey yapcak oglua sorar oda tabı ona sorar kendımı cok kotu hıssettım bakalım yıne degısecegıne soz verdı ne yapacak
bıde kızlar bız gıttıgımızde oglum 2.5 aylıktı esımın annesıyle babası herseye emzıgını batırdı durdu receller domates suları caylar kolalar basta kızdım esıme soyledım sen ızın verme dıye dıleyen nerde ben soylesem bısey hemen yanlıs anlıyolar offff bıktım vallla cok sabırlıyım ama tasmak uzereyım
günaydın kzılarrrrrrrrrrr
bize kızızmla bugün tataile gidiyoruz
annemlerin yazlığa
1 hafta kalıcaz inş
eşim çalıştığı için gelemiyor belki haftasonu gelir
bebeişlerinize ve kendinize iyi bakın görüşmek üzere
kaydirigubbakcemile3günaydın kızım kalktı benide kaldırdı tabi ya benim kız komik olmaya başladı.Yorulunca ve yemei fazla kaçırınca oooo oy oy diyor
Günaydınlar kuzular a.s.
Bizde 10:30'da kalktık kızımla. Ananemiz gelcek kahvaltıya. Onu bekliyoruz. Kadın hep temizliğe geliyor. Bi kerede temiz eve gelsin dimi ama kaydirigubbakcemile3 Gerçi o yine yapacak bişeyle bulur kenine kaydirigubbakcemile3 Öğleden sonrada kayınvalidem gelicek çaya.
Bende öyle mayıştım oturuyorum zemuszemus
meraba kızlar ben haziran annesiyim ve gazdan muzdaribim. sizin bebişlerin gaz sorunları azaldı mı, azaldıysa da nezaman azaldı acabaa, şimdiden teşekkürler.
Kızlar ay öldüm bittim yoruldum uykusuzum ohh biraz dertleneyim size,:çok üzgünüm:
Ama sevindiğim bişi varki, bu aksam kuzenim eşi bebeleri geliyolar, eşim onları karşılamaya gitti havaalanına hihoyyyt , bu hafta içi sık giremeyebilirim, hatta onlar gittikten sonra kaynanamkarı kolonisiyle birlikte evimi işgal edeceğinden o zamanda pek giremeyebilirim,kötükedihüso
Neysem bugün sabah kağan bi uyandı bi daha uyumadı, kafamçokkarıştıe misafir gelcek evi temizlemem lazım, ama durmuyor, ne salıncak, ne puseet, ne kucak ne diz, ne davlumbaz hiç bişi kar etmedi, sonunda yine emzirip koydum salıncağa, eller kollar aktif fıkır fıkır kaynıyo çocuk bi onu sallıyorum bi içersini siliyorum fln çok zorlandım, bi 30 dk fln öyle yaptık sonra sıkıldı bastı yaygarayı, azcıkta bi 5 dk fln ağlarken salladım bu aradada bulasık yıkadım, çığlık atmaya başlayınca mecbur bıraktım işi, aldım kucağıma öpüştük koklaştıkkaydirigubbakcemile3
Neyse son hamle çamaşırları attım makinaya eşimii aradım dedim oyalanmadan gel, neyse yetişti adam, kağanı attım kucağına takıldılar baba oğul, bende balkonu yıkadım çamaşırları astım, en sonda duş aldım, zaten ben gelene kadar acıktı yavruş, şimdi eşim gitti bende emziriyorum, ama başım fena dönüyo ya...kafamçokkarıştı
Bu arada açım ben feci hemde, yemek yemeye vakit olmadı , eşim akşam bisküvi çay faslı yapmış bilgisayar başında biraz bisküvi kalmış masada onları attım ağzıma , hep deli danalar gibi koşturdum koca
Neysem, dün akşam marmarise indik, şimşek hızıyla üstüme başıma giyecek ip askılı fln aldım bi dolu, keza terledikçe çıkarıp değiştirmekten bendekiler yetmez olmuştu iyi oldu, ama kağan acıkınca büyü bozuldu tabi,
Karen'e gittik orda emzirdim rahat 30 dk, ama bizimki 1 saat emmeye alışık olduğu için kesmedi tabi, ama daha fazla emziremedim şıp şıp terliyo çocuk o terledikçede üstünü değiştirdim giycek şey kalmadı yanımızda, bu arada komik olan şey ben sıcakladıkça eşimin bana limonata içirmsiydi, o bardağı yaklştırıyo ben pipetten çekiyorum fln koptuk ikimizde :)))
Ordan kendi evimize gittik, eşim kaldırrdığım yazlık kıyafetlerin içinden mayomu aradı durdu, ve bende sıcaktann balkonda karanlıkta emzirdim kağanı o da çok komikti :)))
Veee kağan uyumadı... aldık delimize çarşafı bi tarafını ben bi tarafını eşim tuttu başladık sallamaya, 30 dk fln uyududa evden alacaklarımızı aldık motele yola koyulduk, geldiğimizdede kağanı yıkadık yatırdım ben sızdım tabi/QUOTE]
bu ne enerjı bacımmmmm ben yoruldum kısssskaydirigubbakcemile3
mısafırler gelıo hee sanada deışıkklık olur canım yaa..sonrasında gelen kaynanalar için aynı seyı soyleyemıcem tabiii
ayy kızlar yaa yemeğe gitcemde gidemiyooom, emzirme faslımızdan çooooooooooook acıktım ya dünyaları yicem heralde bugün tabi bu saate yemek kalırsa ve kağan müsaade ederse...:bbo:
benımkıde eskıye gore daha uzun emıo yafs..1saate yakın oluo kımızamankafamçokkarıştı
Annişler gittiler. Eşim geldi yemek yedi. Şimdi mutfağı toparladım. Rahatım artık
Annem sağolsun bikaç ütüm vardı onları yaptı. Yapma diye yalvardım ama yine boş durmadı yani. Kayınvalidem her zamanki gibi yemek yaptı. Arada onu öyle yap, bunu böyle yap diye laf sokup durdu. Yemek yedik. En sonunda baktım salonda oturuyor Defne'yi seviyor. Annemde mutfak toplıcam diye debeleniyor. Anne bırak mutfağı ben hallederim. Sözüm ona Defne'yi sevmeye geldin. Git sev sen dedim. Kayınvalidemde duydu. Gel dünürüm gel biz bu saatten sonra ancak çocukseveriz dedi bide yaaaa
Neysem işte aptallık bende ne demeye çağırırsın. Otur ananla dimi ama
Birsom helal valla geçtiniz he ek gıdalara şimdiden
Bende regli oldum
yok cnm ya bısıcık olmaz kanımca..
annışkon yapcak bişiler bulmuş gene kendıne
bittim bittim bittim yav
yaslandim ben sanirsam..evi topladim,süpürdüm,sildim,toz aldim,çamasir,bulaşik,kizimi yikadim,balkonu yikadim..pestilim cikti..güya camlarida silcektim,ocagi temizlicektim,banyoyu temizlicektim..nerdeee..pilim bitti yigildim kaldim kafamçokkarıştı ay bide lahana dolmasi yapcaktim..makarna yaptim anca :kedi: kaydirigubbakcemile3
neysem canim ev mis gibi oldu nihayetinde..gerisinide yarin yaparim arkamdan koşan yok neticede
az sonrada eşim gelir..yemek bulaşik faslindan sonra duşumu alirim..o arada kizcemi yedirip uyuturum..sonrada keyfime bakarim inşaAllah
baya bı yorulmusun bugun bacım...dınlen accukŞeniz
Ben Geldimmmmmmm.
Selam Kızlar umarım herkez iyidir.Cumartesi sabahı annemleri gittim.Sözüm ona akşam dönücektik ama biraz önce eve girdik.Ay bi güzel geldi sormayın.Sağolsun eşimde oraya geldi gitti.Annişlerin yatak odasına bi güzel yerleştik valla.
canım hosgeldınnnn
nasılsınız oglus nasıl?
benım ogluş sonunda uykuya yenık dustu anacım...bende gecmışı okudum fırsattan ıstıfade...salıncakta sızdı kaldı yataınba bıraz daha gecsın ole alımmm
bu arada sıze yazım..eşim nobette bız oglusşla ewdeyız benımde ole uykum geldıkı sormayın...kafamçokkarıştı
en son kaynanamlara gıtcez dedıydım..gıttık...ewden 11 gıbı cıktık...once pınarbasına gıottık kahwaltıtya yeşillik suların olduu bı restorant kazlar ordekler superr bı yer:lepi:gusel bı kahwaltı yaptık 2saat kadar oglum rahat durdu allahtan kus seslerı agaclar ılfgısını cektıkı uyudu orda...
saat 2gıbı kayınvalıdemlerdeydık ben gayet cıddı takıldım...eskı muhabbetler yok artıuk zor bulurlarrlmaz:gece saat 12 ydı donduumuzde..fotolar war yarın bı ara yuklerımkaydirigubbakcemile2bugunde mısafırım wardı koca gun hazırlıkla gectı yemek yaptım ewı topladım derken mısafıler geldı derken aksam oldu aksamda annem geldı teyzeme gıttık yagız yolda ewe donerken uyuduydu gerı uyanduı anacım bu saate kadar uyutmaya calıstım sonunda yenık dustu:lepi:artıkkk yatagımla bagdasa bılırım
hepınızı opuorummmm ıyı geceler can larrrrrrŞeniz
cnm hayır mama yerine değil ek gıdaya geçicez ya annem ara öğün olarak verdi
ve pirinç ve pirinç unu çok besleyiciymiş ......küçük bir tencereye bir çay kaşığı şeker bence bişey yapmaz ......sanırım o kadar ince düşünmek istemiyorum ....herşeyden tatdırıyorum ben .........
cnm arkadaşlar yazmış bişey olmaz merak neyin etme
ek gıdaya hazırlık de cnm sen buna
biişşiiiii diyecem ben bizşmkiler 3 aylıkken elini fark ettiler
aliş şimdi parmaklarını açıyor bakıyor 1,5 aydır kafa kalkıyor dik tutuyolarr
olmayabilirsin korkma ama korununnn
bu saatte tek ben varım karşıdaydım dudulluda halam oturuyorr göğüsünde bişey çıkmış patoloji sonucunu bekliyoruz çok moreli bozuk ...yarın inş. iyi haberlerini alacaz
menden bu kadar ömüşü uyutmaya çalışıyomm
boswersen bacım dewam rejıme catlasın bu hatunlar...
dıyenede bak hele:)))bende sıskoyum ama rejıme bıle kalkıstıım yok yafs...kaydirigubbakcemile3
eee abartmıs anacım senınkılerde...
2.5 aylık bebışede verılırmı o0le seyler yaakötükedihüsosole bacım sole solemezsen cıkarlar tepene ben soyluom faşlla susma dewrı bıtttııııı:umursamaz:klava:
gule gule cnm ıyı tatılllerrrkaydirigubbakcemile2
oyyyy kurban olurum ben onaaakaydirigubbakcemile3
kolay gelsın bacımmma.s.
cnm 6.aya kadar suruyomus gaz sorunu..bızım pek olmadı..
Kızlar ay öldüm bittim yoruldum uykusuzum ohh biraz dertleneyim size,:çok üzgünüm:
Ama sevindiğim bişi varki, bu aksam kuzenim eşi bebeleri geliyolar, eşim onları karşılamaya gitti havaalanına hihoyyyt , bu hafta içi sık giremeyebilirim, hatta onlar gittikten sonra kaynanamkarı kolonisiyle birlikte evimi işgal edeceğinden o zamanda pek giremeyebilirim,kötükedihüso
Neysem bugün sabah kağan bi uyandı bi daha uyumadı, kafamçokkarıştıe misafir gelcek evi temizlemem lazım, ama durmuyor, ne salıncak, ne puseet, ne kucak ne diz, ne davlumbaz hiç bişi kar etmedi, sonunda yine emzirip koydum salıncağa, eller kollar aktif fıkır fıkır kaynıyo çocuk bi onu sallıyorum bi içersini siliyorum fln çok zorlandım, bi 30 dk fln öyle yaptık sonra sıkıldı bastı yaygarayı, azcıkta bi 5 dk fln ağlarken salladım bu aradada bulasık yıkadım, çığlık atmaya başlayınca mecbur bıraktım işi, aldım kucağıma öpüştük koklaştıkkaydirigubbakcemile3
Neyse son hamle çamaşırları attım makinaya eşimii aradım dedim oyalanmadan gel, neyse yetişti adam, kağanı attım kucağına takıldılar baba oğul, bende balkonu yıkadım çamaşırları astım, en sonda duş aldım, zaten ben gelene kadar acıktı yavruş, şimdi eşim gitti bende emziriyorum, ama başım fena dönüyo ya...kafamçokkarıştı
Bu arada açım ben feci hemde, yemek yemeye vakit olmadı , eşim akşam bisküvi çay faslı yapmış bilgisayar başında biraz bisküvi kalmış masada onları attım ağzıma , hep deli danalar gibi koşturdum koca
Neysem, dün akşam marmarise indik, şimşek hızıyla üstüme başıma giyecek ip askılı fln aldım bi dolu, keza terledikçe çıkarıp değiştirmekten bendekiler yetmez olmuştu iyi oldu, ama kağan acıkınca büyü bozuldu tabi,
Karen'e gittik orda emzirdim rahat 30 dk, ama bizimki 1 saat emmeye alışık olduğu için kesmedi tabi, ama daha fazla emziremedim şıp şıp terliyo çocuk o terledikçede üstünü değiştirdim giycek şey kalmadı yanımızda, bu arada komik olan şey ben sıcakladıkça eşimin bana limonata içirmsiydi, o bardağı yaklştırıyo ben pipetten çekiyorum fln koptuk ikimizde :)))
Ordan kendi evimize gittik, eşim kaldırrdığım yazlık kıyafetlerin içinden mayomu aradı durdu, ve bende sıcaktann balkonda karanlıkta emzirdim kağanı o da çok komikti :)))
Veee kağan uyumadı... aldık delimize çarşafı bi tarafını ben bi tarafını eşim tuttu başladık sallamaya, 30 dk fln uyududa evden alacaklarımızı aldık motele yola koyulduk, geldiğimizdede kağanı yıkadık yatırdım ben sızdım tabi/QUOTE]
bu ne enerjı bacımmmmm ben yoruldum kısssskaydirigubbakcemile3
mısafırler gelıo hee sanada deışıkklık olur canım yaa..sonrasında gelen kaynanalar için aynı seyı soyleyemıcem tabiii
benımkıde eskıye gore daha uzun emıo yafs..1saate yakın oluo kımızamankafamçokkarıştı
yok cnm ya bısıcık olmaz kanımca..
annışkon yapcak bişiler bulmuş gene kendıne
baya bı yorulmusun bugun bacım...dınlen accukŞeniz
canım hosgeldınnnn
nasılsınız oglus nasıl?
benım ogluş sonunda uykuya yenık dustu anacım...bende gecmışı okudum fırsattan ıstıfade...salıncakta sızdı kaldı yataınba bıraz daha gecsın ole alımmm
bu arada sıze yazım..eşim nobette bız oglusşla ewdeyız benımde ole uykum geldıkı sormayın...kafamçokkarıştı
en son kaynanamlara gıtcez dedıydım..gıttık...ewden 11 gıbı cıktık...once pınarbasına gıottık kahwaltıtya yeşillik suların olduu bı restorant kazlar ordekler superr bı yer:lepi:gusel bı kahwaltı yaptık 2saat kadar oglum rahat durdu allahtan kus seslerı agaclar ılfgısını cektıkı uyudu orda...
saat 2gıbı kayınvalıdemlerdeydık ben gayet cıddı takıldım...eskı muhabbetler yok artıuk zor bulurlarrlmaz:gece saat 12 ydı donduumuzde..fotolar war yarın bı ara yuklerımkaydirigubbakcemile2bugunde mısafırım wardı koca gun hazırlıkla gectı yemek yaptım ewı topladım derken mısafıler geldı derken aksam oldu aksamda annem geldı teyzeme gıttık yagız yolda ewe donerken uyuduydu gerı uyanduı anacım bu saate kadar uyutmaya calıstım sonunda yenık dustu:lepi:artıkkk yatagımla bagdasa bılırım
hepınızı opuorummmm ıyı geceler can larrrrrrŞeniz
iyi yapmışsın canım çok yüz vermeye gelmiyor malesef
resimleri bekliyoruz
bende şimdi kalktım kızımı emzirdim namaz kıldım azıcık ağzıma bişeyler attım
şimdi yatıcam sabah erken kalkıcam çünkü dişçiye gideceğiz bugün giremem merak etmeyinn
kızlarrrrrr annem pirinci hasladı küçük tencerede sonra blendırdan geçirdik içine çokkkkkkkkkkkkkkkkkk az şeker attık küçük süzgeçden geçirdik alişim 225 cc yedi beee çok sevdiiiiiii
kuzenim 2 ayından beri yapıyodu ben karşı çıkmıştım annem şimdi yaptııı yedilerr
Bu arada açım ben feci hemde, yemek yemeye vakit olmadı , eşim akşam bisküvi çay faslı yapmış bilgisayar başında biraz bisküvi kalmış masada onları attım ağzıma , hep deli danalar gibi koşturdum koca günkaydirigubbakcemile
Karen'e gittik orda emzirdim rahat 30 dk, ama bizimki 1 saat emmeye alışık olduğu için kesmedi tabi, ama daha fazla emziremedim şıp şıp terliyo çocuk o terledikçede üstünü değiştirdim giycek şey kalmadı yanımızda, bu arada komik olan şey ben sıcakladıkça eşimin bana limonata içirmsiydi, o bardağı yaklştırıyo ben pipetten çekiyorum fln koptuk ikimizde :))):roflol:
Veee kağan uyumadı... aldık delimize çarşafı bi tarafını ben bi tarafını eşim tuttu başladık sallamaya, 30 dk fln uyududa evden alacaklarımızı aldık motele yola koyulduk, geldiğimizdede kağanı yıkadık yatırdım ben sızdım tabi:roflol:
Annem sağolsun bikaç ütüm vardı onları yaptı. Yapma diye yalvardım ama yine boş durmadı yani. Kayınvalidem her zamanki gibi yemek yaptı. Arada onu öyle yap, bunu böyle yap diye laf sokup durdu. Yemek yedik. En sonunda baktım salonda oturuyor Defne'yi seviyor. Annemde mutfak toplıcam diye debeleniyor. Anne bırak mutfağı ben hallederim. Sözüm ona Defne'yi sevmeye geldin. Git sev sen dedim. Kayınvalidemde duydu. Gel dünürüm gel biz bu saatten sonra ancak çocukseveriz dedi bide yaaaa kötükedihüso
Neysem işte aptallık bende ne demeye çağırırsın. Otur ananla dimi amaklava:
Birsom helal valla geçtiniz he ek gıdalara şimdiden kaydirigubbakcemile3
Bende regli oldum :lepi:
oyyyy biz geldikkk bacılarr herkez iyi maş...
biz sabahtan beri geziyozz yaa eşimin teyzesinin torunu oldu kızımla onu görmeye gittik ama baya uzaktı yorulduk yaw az önve geldikkk eve kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
sanırım eminönü kararını bi çoğumuz onayladıkk...
esencimm bursadakiler olmasaydı inan tarihi ertelerdik cnm ama onlar var inş bi sonraki buluşmada aramızda bulunursun ŞenizŞeniz
pınarcım ablam dr o da kendi bebeğine 5 gün sonra yaptırmıştı bi şe olmaz inşallah canım
bende dr a götürdüm bugün şurubu içmiyor diye vereceksin dedi iğne yappamayız hastalığı o kadar vahim değil dedi sütümü sağıp içine katıcam bakalım inşallah alır
dr a nörolojik muayenesi nasıl diye sordum çok iyi dedi 3. ayın sonunda kafasını dik tutması en önemli belirtiymiş
10 15 gün sonrada sağdan sola soldan sağa dönmeli dedi
ellerini 4-6 ay arası farkeder dedi böyle işteee
bittim bittim bittim yav kafamçokkarıştı
Ben Geldimmmmmmm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?