şirine geçmiş olsun cnm sanada kızınada allah şifanızı versinn...
geçmiş olsun canım ya ağır falan mı kaldırmıştın yoksa kendi kendine mi açılmışmrb mayıs annişleri nasılsınızopuyorumnanaktanne kadar aktifsiniz valla bayılıyorum size,ben sizi takip ediyorum yalnız katılamıyorum sizllere katılsam yetişemem inanın sizekaydirigubbakcemile3benim dikişlerim acıldı 2 gün önce 2 ay olmustu dogum yapalı sezeryan bölgemde önce kanama farkettim sonra akmaya basladı doktoruma gittim ve dikiş yapılan ip alarji ve iltihap yapmıs :sinifsinif:2 aydır hiç farketmedinmi hiç sızlamadımı yanmadımı dedi ne bilim yanıyordu agrıyordu ama normal zannediyordum dedim :1shok:1 haftalık ilaçla tedavi verdi acılan yerden verdii antıbıyotigi sıkıyorum ama neler cekıorummafoldumbeninş. düzelir yoksa yeniden dikileceim:1shok:bebegimde hasta nezle olmus güneş nezlesi umarım en kısa sürede düselir oda bende:Saruboceq:resim eklemek istiyorum anlatırmısınız nasıl yapabilirim:uhm:
valla bende arada izltiyorum seviyor çünkü:))))))))))))) gizem di dimi :))
ayy benim kız uyandı bile bi tek bulaşıkları makinaya atabildimm yaww(
bu kız ece erken izlemeye bayılıyorr yaw tv izletmek iyi değil biliyom ama kıyamıyorum kuzuma onu izlerken çok eğleniyor o yüzden bazen 10 dk izletiyorumm :))
mrb mayıs annişleri nasılsınızopuyorumnanaktanne kadar aktifsiniz valla bayılıyorum size,ben sizi takip ediyorum yalnız katılamıyorum sizllere katılsam yetişemem inanın sizekaydirigubbakcemile3benim dikişlerim acıldı 2 gün önce 2 ay olmustu dogum yapalı sezeryan bölgemde önce kanama farkettim sonra akmaya basladı doktoruma gittim ve dikiş yapılan ip alarji ve iltihap yapmıs :sinifsinif:2 aydır hiç farketmedinmi hiç sızlamadımı yanmadımı dedi ne bilim yanıyordu agrıyordu ama normal zannediyordum dedim :1shok:1 haftalık ilaçla tedavi verdi acılan yerden verdii antıbıyotigi sıkıyorum ama neler cekıorummafoldumbeninş. düzelir yoksa yeniden dikileceim:1shok:bebegimde hasta nezle olmus güneş nezlesi umarım en kısa sürede düselir oda bende:Saruboceq:resim eklemek istiyorum anlatırmısınız nasıl yapabilirim:uhm:
:))))))))))))) gizem di dimi :))
ayy benim kız uyandı bile bi tek bulaşıkları makinaya atabildimm yaww(
bu kız ece erken izlemeye bayılıyorr yaw tv izletmek iyi değil biliyom ama kıyamıyorum kuzuma onu izlerken çok eğleniyor o yüzden bazen 10 dk izletiyorumm :))
kız civ civ bu gezmekten yoruldu dediydim valla hadi keyfinizde yerinde iyi 7 Ağustos cuma ya okey bakalım
pınar hani biz görmedik düğün fotolarını nerde face de deme bilmiyorum girmeyi
teşekkür ederimm canım kızım deil oglum varopuyorumnanaktançağrım:asigim:
kız civ civ bu gezmekten yoruldu dediydim valla hadi keyfinizde yerinde iyi 7 Ağustos cuma ya okey bakalım
pınar hani biz görmedik düğün fotolarını nerde face de deme bilmiyorum girmeyi
Bebişine de sanada çok geçmiş olsun canım ya en kısa zamanda düzelirsiniz inşallah a.s.
Evet canım a.s.
Ya bunlar kuş uykusu uyuyo zaten. Bizimkide yine uyudu. Bakalım kaç dakika onra kalkıcak CADIARZU
Tv yüzünden başımız dertte bizimde. Bayılıyor izlemeye. Bizde izlemesin istiyoruz. Tv'ye sırtını çevirince basıyo çığlığı kaydirigubbakcemile3
Face'de canım :1no2:
saolun arkadaslaropuyorumnanaktanagır felan kaldırmadım dikilen ip alerji yapmıs içerde
sonrada atmaya başlamış işte o ipin ismini yazdı birdahaki sezeryanında bunu kullanmayalım dedi mafoldumbeninş. kapanır yarası birdaha dikilmek zorunda kalmam bebegimde var artı o acıyı tekrar yasamak istemıorum offf neyse iyi düşüneyim iyi olsun dimi amakaydirigubbakcemile5
tünaydin kizlar a.s.
biz 1 saat önce kalktik kizcemle :kedi: sabah erken kalkmişti..11de yattik sonra..2yi geciyrdu uyandigimizda :))) valla dün ne yorulmusum..anca dinlendim..yemek yapicam ama ne yapcagimi bilmiyorum..dün makarna yapmiştim bugun dogru düzgün bişi yapmam lazim..ama hiiiç kalkasim yok :S
gene tatli tarifleri verilmişyiyin yiyin anacim bende buzlu pasta yapicam bugun..mecburiyetten ama eşim karamürselden seftali getirmiş..hayatta biitiremyiz okadar şeftaliyi..en iyisi tatli yapmak diye düşündüm biskuvisini az koycam myveyi bol
ya SMA mama kullanan varmi? ben dün aldim değişik olsun velede diye..ilkten bi sevdi..sonra cok acikmadikça yememeye basladi..150cc yapiyorum 120 iciyor..o da cok ac olunca..ac degilse en fazla 90 içiyor..delirtti beni dünden beri :S bu arada benim sütümde iyice azaldi..oyuzden mama ile süt birarada gidiyoruz..sabahta kakasi yesilimsiydi :S üff bakalim gün içinde nasil olcak :S
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ayy ben galiba hala uykumu alamamışımm bugun ikinci olduu kaydirigubbakcemile3pardon cnm Şeniz
cnm hala yorgunum valla kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
ozaman ben aklıma gelenleri yazam...
tutkun
pınar
sibel
tuba
gülşah
semra
hulya
nurten
incihan ve esra belli değil henüz başka kim vardı ??
hiç sorma cnm ya toplasam saat 8 den beri yarım saat uyumadı :1no2:
cadı şimdide şehrazatı izliyor kapattım tv yi başladı çığırmaya kaydirigubbakcemile3
kız bozma rejimi uyma bize kıyma bunca günlük açlığatünaydin kizlar a.s.
biz 1 saat önce kalktik kizcemle :kedi: sabah erken kalkmişti..11de yattik sonra..2yi geciyrdu uyandigimizda :))) valla dün ne yorulmusum..anca dinlendim..yemek yapicam ama ne yapcagimi bilmiyorum..dün makarna yapmiştim bugun dogru düzgün bişi yapmam lazim..ama hiiiç kalkasim yok :S
gene tatli tarifleri verilmişyiyin yiyin anacim bende buzlu pasta yapicam bugun..mecburiyetten ama eşim karamürselden seftali getirmiş..hayatta biitiremyiz okadar şeftaliyi..en iyisi tatli yapmak diye düşündüm biskuvisini az koycam myveyi bol
ya SMA mama kullanan varmi? ben dün aldim değişik olsun velede diye..ilkten bi sevdi..sonra cok acikmadikça yememeye basladi..150cc yapiyorum 120 iciyor..o da cok ac olunca..ac degilse en fazla 90 içiyor..delirtti beni dünden beri :S bu arada benim sütümde iyice azaldi..oyuzden mama ile süt birarada gidiyoruz..sabahta kakasi yesilimsiydi :S üff bakalim gün içinde nasil olcak :S
marlıyn de vat canım yazdınmı onukaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ayy ben galiba hala uykumu alamamışımm bugun ikinci olduu kaydirigubbakcemile3pardon cnm Şeniz
cnm hala yorgunum valla kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
ozaman ben aklıma gelenleri yazam...
tutkun
pınar
sibel
tuba
gülşah
semra
hulya
nurten
incihan ve esra belli değil henüz başka kim vardı ??
hiç sorma cnm ya toplasam saat 8 den beri yarım saat uyumadı :1no2:
cadı şimdide şehrazatı izliyor kapattım tv yi başladı çığırmaya kaydirigubbakcemile3
Aklına getirme canım kötüyü. İnşallah ilaçlar yi gelicek a.s.
Hoşgeldin canım. Oh maşallah iyi uyumuşsuuz valla a.s.
Heee tatlı mecburiyetten yani kaydirigubbakcemile3
Bende şimdi kaşındım uyuyan çocuğun tırnaklarını kesmeye kalkıştım. Bizimki zırt desen uyanır zaten. İlk defa uykusunda keseyim dedim. Cadı gözünü açtı beni gördü gülmeye başladı. Bende hemen saklandım kaydirigubbakcemile3 Salıncağında olsa sallarım uyur ama koltukta olunca koca koltuğun minderini sallamaya başladım ya şaka gibi kaydirigubbakcemile3 Yemedi tabi uyandı :çok üzgünüm:
civcikim canın saolsun dadlımopuyorumnanaktaninş. 2.si kız olur kafamçokkarıştıben daha buna zor bakıom iki tane nasıl baş ederim delikafaduldençağrım uyurken yemek yapayım tarifde verdiiniz pastalardan deniyim birdecokacimcoook
tünaydin kizlar a.s.
kız bozma rejimi uyma bize kıyma bunca günlük açlığa
SMA yı ben kullanıyorum canım ilk iki gün kullandığımda benim kızın kakası yeşil olmuştu ondan olabilir yeşillik bide şekersiz mama ve daha doyurucu az yemesine bakma alışınca normal yemeye başlar hangi rengini aldın yeşil mi mavi mi benim dr yeşilini verdi bana
marlıyn de vat canım yazdınmı onu
fırından çokardım keki baktım benim kız ses etmiyor çamaşır astım baktım yine sesi yok balkona çıkarayım hava alsın dedim bu aradada şoktayım bağırmıyor diye mersem yaramazlık yapıyormuş.şimdide bana cilveler yapıyor maşallah kuzuma kendine geldi
tubacım h.g bacımmm ohh maş siz bizi geçtiniz uykuda bee :))
sma mamayı semoş kullanıyordu ve burakta nazlıda sürekli yeşil yapıyolar kakalarını ben ordayken tahlil verdiler bişi çıkmadı dr mamadan oalbiliyor demişti...
Aklına getirme canım kötüyü. İnşallah ilaçlar yi gelicek a.s.
Hoşgeldin canım. Oh maşallah iyi uyumuşsuuz valla a.s.
Heee tatlı mecburiyetten yani kaydirigubbakcemile3
Bende şimdi kaşındım uyuyan çocuğun tırnaklarını kesmeye kalkıştım. Bizimki zırt desen uyanır zaten. İlk defa uykusunda keseyim dedim. Cadı gözünü açtı beni gördü gülmeye başladı. Bende hemen saklandım kaydirigubbakcemile3 Salıncağında olsa sallarım uyur ama koltukta olunca koca koltuğun minderini sallamaya başladım ya şaka gibi kaydirigubbakcemile3 Yemedi tabi uyandı :çok üzgünüm:
SMA yı ben kullanıyorum canım ilk iki gün kullandığımda benim kızın kakası yeşil olmuştu ondan olabilir yeşillik bide şekersiz mama ve daha doyurucu az yemesine bakma alışınca normal yemeye başlar hangi rengini aldın yeşil mi mavi mi benim dr yeşilini verdi bana
fırından çokardım keki baktım benim kız ses etmiyor çamaşır astım baktım yine sesi yok balkona çıkarayım hava alsın dedim bu aradada şoktayım bağırmıyor diye mersem yaramazlık yapıyormuş.şimdide bana cilveler yapıyor maşallah kuzuma kendine geldi
Canım bana doktorum mama kullanmaya başladığımda öneride bulunmadı ama bazı mamalar ağır gelebiliyor sindirim güçlüğü çekebilir kusabilir ve yeşil kaka yapabilir demişti.Belkide ağır gelmiş olabilir.Sma keçi sütü bazlı çünkü değiştir istersen.
Bu arada şu buzlu pastanın tarifini versene canım benim evdede şeftali var yapayım tatlı tarifi arıyodum değişik bende.
Canım bana doktorum mama kullanmaya başladığımda öneride bulunmadı ama bazı mamalar ağır gelebiliyor sindirim güçlüğü çekebilir kusabilir ve yeşil kaka yapabilir demişti.Belkide ağır gelmiş olabilir.Sma keçi sütü bazlı çünkü değiştir istersen.
Bu arada şu buzlu pastanın tarifini versene canım benim evdede şeftali var yapayım tatlı tarifi arıyodum değişik bende.
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3evet kaşınmışsın bacım hiçç yerlermi bu zilliler valla bizi suya götürüp susuz getiriler öyle bilmiş bu zamane çocukları kaydirigubbakcemile3
hayırlısı cnm olduktan sonra 2 yede 3 de mecbur bakılacak malesef sırnaşık şey
Bende geÇen elmalı buzlu pasta yapmıŞtım eŞİm beyenmedİ
hoşbuldum bitanem..bugun öyle oldu artik napalim
hmmm herhalde buda mamadan oldu :S bakalim devam ederse bi daha almamzaten hanimefendi sürekli bitirmedigi için mamanin 1/3ü bitti daha bigün olmadan
tamamen mecburiyetcürümeye basladilar yahu 2 haftadir ne yapcagimi sasirdim..ye ye bi yere kadar toptan tüketmek lazim yapilabilcek en hafif tatlida bu var bildigim :)
yok canim bozmuyorum..hem ben aclik rejimi yapmiyorum kizbelki sizen daha cok sey yiyorum..ama kalorili,luzumsuz şeyler yemiyorum bugunlerde biraz sapittim gerci..ama napalim toplariz
canim ben gold aldim..semra bana gold al,ben gold kullaniyorum demişti..ben doktora felan sormadim hiç..
hmmm bakalim canim..daha dün aldim..ne oldugunu anlariz 1-2 güne
buzlu pasta..
1 bardak sütle 1 paket krem santi yap..sonra içine 2 yumurta ve 1 bardak toz seker koy..istersen vanilyada koyabilirsin..neysem gene cirp bunlari..sonra içine istedigin meyveyi dogra,en güzeli şeftali,muz ve cilek oluyor2 pakette bebe biskuvisi kir..bide cikolata damlalari yada ceviz,findik koy..kariştirip borcama koy at buzluga bitti gitti
slm kızlar epeydir yazamadım giriyorum ama kızdan fazla fırsat kalmıyo okuyamadan çıkıyorum.
geçen hafta 2.aymızı doldurduk 3tane aşı vurdular kuzucuğma
çok ağladı kasılıyodu yavrum.
ilk gün ateş ve ağrı çokoldu ikinci gün ağrısı oldu calpol verdim
bide hemşire dediki 2ayda bir bundan sonra ağustosta değilde eylülde gidicem
ozmanda iki tane vuracakmış aklım karıştı valla
bide benim sigortam bugün başladı
doğum parası felan alamam dimikafamçokkarıştı
emzirme parası felan diyolar beni bilgilendirirmisiniz yahu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?