canım dr ne kadar ilgiliymiş kız nekadar çok bilgi vermişpınarcım ablam dr o da kendi bebeğine 5 gün sonra yaptırmıştı bi şe olmaz inşallah canım
bende dr a götürdüm bugün şurubu içmiyor diye vereceksin dedi iğne yappamayız hastalığı o kadar vahim değil dedi sütümü sağıp içine katıcam bakalım inşallah alır
dr a nörolojik muayenesi nasıl diye sordum çok iyi dedi 3. ayın sonunda kafasını dik tutması en önemli belirtiymiş
10 15 gün sonrada sağdan sola soldan sağa dönmeli dedi
ellerini 4-6 ay arası farkeder dedi böyle işteee
ay okurken yoruldum ben, ne çok iş yapmışsın ben bu kadar yapsam bir hafta kalkamambittim bittim bittim yav kafamçokkarıştı
yaslandim ben sanirsam..evi topladim,süpürdüm,sildim,toz aldim,çamasir,bulaşik,kizimi yikadim,balkonu yikadim..pestilim cikti..güya camlarida silcektim,ocagi temizlicektim,banyoyu temizlicektim..nerdeee..pilim bitti yigildim kaldim kafamçokkarıştı ay bide lahana dolmasi yapcaktim..makarna yaptim anca :kedi: kaydirigubbakcemile3
ben temizlige evlere gitsem beni ilk gün kovarlar valla
neysem canim ev mis gibi oldu nihayetinde..gerisinide yarin yaparim arkamdan koşan yok neticede
az sonrada eşim gelir..yemek bulaşik faslindan sonra duşumu alirim..o arada kizcemi yedirip uyuturum..sonrada keyfime bakarim inşaAllah
iyi yapmışsın yinede Mehmedin hastalanması kötü olmuş geçmiş olsun ya.Kaynana mı ıııııııığğğğğğğğğğğğiyi akşamlar herkeze kimseciklerde yok bugün haftasonu eşim ben mehmedim bi erdek yaptık geldik ama çoook sıcaktı mahfoldu yavrumkafamçokkarıştı oralarda tabi gece hemen yine bizim ateş 38 e çıktı hastalandık bu gün çoook huysuzdu evi bi görseniz fok götürüyodu her yanı uyumuyorki hep mız mız yalancı emzik veriyorum onla uyuyo ağzından düşürüyo basıyıo yaygarayı yani talil falan bize haram burnumdan geldi valla :sinifsinif:bizim kaynanada geldiğimizi duymuş hasta ettiniz küçücük çocuğun oralarda ne işi var bana bırakıp gideydiniz diyo biliyosunuz emmeye karşı kendisi emmeseydi iki günde diyo ne manyakklava: başkası olsa emzirmiyosun diye kızar işte laf olsun neyseev hala pislik içinde bi çamaşırları yıkıya bildim öldüm öldüm bugünkafamçokkarıştı
kız 1 yıla kadar olmayabilirsin normal yani.takma kafana sahi kaç gündür yoktun nerdeydin.istanbul buluşmasına geiyosun dimiya kızlar bu arada ben hala regl olmadım yaa birazcık korkmaya başladım bişi olabilirmiki yaa nerdeyse 2 ay olcak kırkım çıkalı. delikafadulden delikafadulden
hoşgeldin canım özledik kız iyi gezmiş gelmişsin canım annenlede vakit iyi geçmiştir.Buluşmayı dört gözle bekliyorum.Ben Geldimmmmmmm.
Selam Kızlar umarım herkez iyidir.Cumartesi sabahı annemleri gittim.Sözüm ona akşam dönücektik ama biraz önce eve girdik.Ay bi güzel geldi sormayın.Sağolsun eşimde oraya geldi gitti.Annişlerin yatak odasına bi güzel yerleştik valla.
Gecede mis gibi uyudum.Haftanın enerjısını topladım anlıycağınız.
Sağolsun dünürüm merak etmiş 2 gün girmeyınce mesaj gönderdi iyimisiniz diye.
Neyse simdi biraz gecmişe bakayım.
şimdi uyuyorsun sen dimi uyu bakalım eeeee o kadar gezersen uyursun tabicanım çok geçmiş olsun ...kaynanayı boşver bacım hep böyle patavatsız oluyorlar zaten kaydirigubbakcemile3
mrk etme cnm benimde nerdeyse 3 ay olacak hala olmadım:1no2:
h.g cnm ohh iyi yapmışsın değişiklik iyi geliyor valla Şeniz
ayyy biz gelince kızın yanına uzandım emdiriyim derken o emerken bende uyumuşum yanına bi uyandım ssat 9.30 olmuşş başım çatlıyor resmen kızda hala uyuyor umarım erkenden uyanmaz yaw :1no2:
kız incihan geliyor sanırım esra yı bilmiyorum başka kim vardı bursadanbursalı hatunlarrrrrrrrr
ıstanbul buluşmasına gıdıyoruz demı nerelerdesınız
canım ya çok zor bilirimgece nobetı bızde galıba bu gece..yagız oglan hla uyumadııııı yafs..
tum mayıs bebişlerı uyudu herhallll
kız ismi adresi iyi alsaydın kocan gezmeseydi boşu boşuna bu sefer bulamayıp sinirlencek göndermiycek seni.hihoyyytGünaydınnnnnnnnnnnhihoyyyt
Yağızı uyuttum bir bakayım dedim size dünde giremedim doğru düzgünbenneyaptımki .Kociş dün kebapçıya bakmış ama bulamamış.Kardeşler kebap değilmiydi:uhm:.Neyse bu akşam bankalar caddesine iyice bakacak bakalım.Bende kaçayım kızlar oğlan uyurken 1 saat daha uyuyayım nasıl olsa en geç 09:30 da uyanır.
Öpüldünüz ŞenizŞenizŞeniz
Bende uyuyayım dedim ama uyku tutmadı işler dururken.:jeyyar:
Serinken ütü yaptım bulaşık yıkadım.Yemek yaptım.Yağız uyanıncada oda oda gezerek evi süpürdük.Bi tek silmek ve toz almak kaldı.Nevresimleri değiştirdikmi tamamdır.zemuszemus
Kendimi ödüllendireyim bari tatlı yapayım ama ne yapsamki fikri olan varmı..kaydirigubbakcemile3cokacimcoook
günaydın kızlar tatilden yeni döndük ve kızım huy değiştirdi uyk düzeni falan kalmadı iyice mızmız oldu bakalım ne zaman düzelecek
bravo alkış alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisbu ne hız kız ben sadece ütü yaptım gerisini şimdi yapıcamBende uyuyayım dedim ama uyku tutmadı işler dururken.:jeyyar:
Serinken ütü yaptım bulaşık yıkadım.Yemek yaptım.Yağız uyanıncada oda oda gezerek evi süpürdük.Bi tek silmek ve toz almak kaldı.Nevresimleri değiştirdikmi tamamdır.zemuszemus
Kendimi ödüllendireyim bari tatlı yapayım ama ne yapsamki fikri olan varmı..kaydirigubbakcemile3cokacimcoook
hoşgeldin istanbula geliyomusun kapıdan sorayım hemen ve huyu düzelir canım çabuk bozup çabuk düzeliyor huyları mrak etmegünaydın kızlar tatilden yeni döndük ve kızım huy değiştirdi uyk düzeni falan kalmadı iyice mızmız oldu bakalım ne zaman düzelecek
Aysun izmittemisin erzurumdamı izmitteysen atla trene sende gelhosgeldın cnm nasıl gectı tatıl nereye gıttınız
cnm aynı sorun bendede suan var ama bıgunu bı gununu tutmuyor
Aysun izmittemisin erzurumdamı izmitteysen atla trene sende gel
selam kızlar nasılsınız tutkun canım geçmiş olsun
tülaycım nasılsın selin nasıl bitanem
sibelcim hamarat hatun bende sabahan süpürge açtım evi temizledim
kızlar dün duru uyurken yağmur tokat atmış kardeşine geldim ağlıyor nasıl üzüldüm iki saat içli içli ağladı işim vardi bir dakikalığına o arada yapmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?