2009 Mayıs Anneleri

Bende uyuyayım dedim ama uyku tutmadı işler dururken.:jeyyar:

Serinken ütü yaptım bulaşık yıkadım.Yemek yaptım.Yağız uyanıncada oda oda gezerek evi süpürdük.Bi tek silmek ve toz almak kaldı.Nevresimleri değiştirdikmi tamamdır.zemuszemus

Kendimi ödüllendireyim bari tatlı yapayım ama ne yapsamki fikri olan varmı..kaydirigubbakcemile3cokacimcoook

günaydın kızlar tatilden yeni döndük ve kızım huy değiştirdi uyk düzeni falan kalmadı iyice mızmız oldu bakalım ne zaman düzelecek

canım dr ne kadar ilgiliymiş kız nekadar çok bilgi vermiş

ay okurken yoruldum ben, ne çok iş yapmışsın ben bu kadar yapsam bir hafta kalkamam
iyi yapmışsın yinede Mehmedin hastalanması kötü olmuş geçmiş olsun ya.Kaynana mı ıııııııığğğğğğğğğğğğ
ya kızlar bu arada ben hala regl olmadım yaa birazcık korkmaya başladım bişi olabilirmiki yaa nerdeyse 2 ay olcak kırkım çıkalı. delikafadulden delikafadulden
kız 1 yıla kadar olmayabilirsin normal yani.takma kafana sahi kaç gündür yoktun nerdeydin.istanbul buluşmasına geiyosun dimi
hoşgeldin canım özledik kız iyi gezmiş gelmişsin canım annenlede vakit iyi geçmiştir.Buluşmayı dört gözle bekliyorum.
şimdi uyuyorsun sen dimi uyu bakalım eeeee o kadar gezersen uyursun tabi
bursalı hatunlarrrrrrrrr
ıstanbul buluşmasına gıdıyoruz demı nerelerdesınız
kız incihan geliyor sanırım esra yı bilmiyorum başka kim vardı bursadan
gece nobetı bızde galıba bu gece..yagız oglan hla uyumadııııı yafs..
tum mayıs bebişlerı uyudu herhallll
canım ya çok zor bilirim

kız ismi adresi iyi alsaydın kocan gezmeseydi boşu boşuna bu sefer bulamayıp sinirlencek göndermiycek seni.
kızım uyuyor ütümü yaptım bi yatak odasını toplayım çok dağalmış dandini yani

cnm benım tercıhım genelde sutlu tatlılardan yana

bravo alkış alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisbu ne hız kız ben sadece ütü yaptım gerisini şimdi yapıcam
tiramusu yap ben bugün yoğun istek üzerine yapıcam

günaydın kızlar tatilden yeni döndük ve kızım huy değiştirdi uyk düzeni falan kalmadı iyice mızmız oldu bakalım ne zaman düzelecek
hoşgeldin istanbula geliyomusun kapıdan sorayım hemen ve huyu düzelir canım çabuk bozup çabuk düzeliyor huyları mrak etme

selam kızlar nasılsınız tutkun canım geçmiş olsun

tülaycım nasılsın selin nasıl bitanem

sibelcim hamarat hatun bende sabahan süpürge açtım evi temizledim

kızlar dün duru uyurken yağmur tokat atmış kardeşine geldim ağlıyor nasıl üzüldüm iki saat içli içli ağladı işim vardi bir dakikalığına o arada yapmış

sibelcim iyyiz canım selinde iyi bende işyerindeyim.yoğun yorucu bir şekilde gidiyor hayat işte:) canım ben kakaolu bisküviyle muhallebili bir tatlı yapıyorum istersen tarif evreyim
yada muhallebili kadayıf:)):

banucum cok uzuldum yaa artık bagırsak bıle hıssedıp içli içli aglarlar
yağmurda daha kucuk olugu için senın işin zor nasıl davranıcagın hakkında bı uzmana danıssan bu donemı en ıyı sekılde nasıl atlata bılecegının konusunda yardımcı olabılır

Günaydın Birsom,

Tülaycım bisküvili olanı yazsana bi zahmet tatlım.

Banucum allah yardımcın olsun kıskandığından yapıyordur kesin bütün ilgi onun üzerindeydi şimdi dağılınca dikkat çekmeye çalışıyor
.

Günaydın Kızlar,

Bu sabah ilk defa sabah 7 de yataktaydım ya cok mutluyum.Gercı bora 6 gibi uyandı ama ağlamadı 7 ye kadar dayandı.Bende güneşin doğusunu ilk defa görmedim sanki öğlene kadar uyumuş gibi oldum.

Kızlar buluşma cuma günüymüş heralde.Ben haftasonu olsaydı kesin gelicektim cunku esim getiricek ve malum cuma calışıyor.Yinede ayarlamaya calışıyorum bakalım.Cok naz yaparsam getirir belki.

Cumartesi kayınvalıdem ve görümcem geliyor yine 1 hafta kalırlar heralde.

Herkese tünaydınlar bacılar a.s.

Bizde kızımla 9:30'da kalktık. 10:30'a kadar oynaştık. Kızım uyudu hemen kahvaltı yaptım. Tam mutfağı topladım uyandı kuzum. Şimdide öyle oturuyoruz işte. Evi toparlayıp bi yerleri sileceğim. Çamaşır asıcam. Yemeğim falan var başka da işim yok çok şükür. Heee bide Defnoş'la markete gidicez zemuszemus

Ay Sibel'im bende yapıcam tatlı ama bisküvi pastasından sıkıldım. Tülay yazsın bakalım tarif nasılmış :uhm:

Tutkun geçmiş olsun canım ya o kadar serin mi evin :bbo:

Banu'cum dün mesajına cevap veremedim kusura bakma. Kontörüm bitmişti. Yeni aldım a.s. Bak yaramaz Yağmur'a kıskandı mı kardeşini CADIARZU Bende dün Defnoş'u emzirirken anneme seslendim. Ay bi korktu yarım saat ağladı valla kuzum ya :çok üzgünüm:

pınarcım ve sibelcim biliyorsunuzdur belki bu tarifi.önce vanilyalı puding yapıyorsunuz borcamın altına bu sade vanilyalı puding döküyorsun.daha sonra 1 pk kakaolu bisküviyi rondodan geçirip bu karışımın üzerine döküyorsun.daha sonra vanilyalı pudingi sütle değil sadece vişne suyuyla pişirip bisküvilerin üzerine döküyorsun dolapta 1 saat buzlukta bekletip servis yapıyorsun. güzel bir tatlı oluyor.

ya kızlar bişey sorucam size bu gaz nekadar daha sürecek yahu .üç ay diyorlar dogrumu sizde taze tecribe var şimdi.yedi bizi bu gaz çünkü.eger ilk üç ay dolunca geçemeyecekese hazırlayayım kendimi şimdiden boş yere ümitlenmeyeyim yani. cevaplarınız için şimdiden teşekkürler hepinize .iç açıcı cevaplarınızı büyük bir ümitle bekliyorum

canım 3 ay yada 4 ay sürüyor benim bebişin şu an eskiye göre dahada azaldı.ben arada rezene veriyorum yada ıhlamur faydası oluyor

aysuncum canım aile danışmanı bulduk görüşeceğiz işede başlayacağım en kısa sürede çözüm bulmam lazım

pınarcım önemli değil bitanem canın sağolsun nasılsın defne nasıl

gaz problemini çok şükür biz artık rahatça çıkarıyoruz doktorun verdiği ilaç çok etkili ama herzaman vermiyorum çok gazı olursa

tülaycım tarifini deneyeceğim

günaydın birsencim nasılsın bebişler nasıl

pınarcım rota aşısını sormuşsunya ben dün doktora gittim daha önceki aşılarını 10 temmuzda yapıldığı için tam 1 ay olması lazım 10 ağustosta gelmeniz lazım dedi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…