2009 Mayıs Anneleri

Sağolasın canım a.s.

Yemekteyiz'de bi tanem Mustafa Kemal vardı. O yapmıştı bunu geçen haftalarda deneyelim valla a.s.

Valla canım biz bugün tam 3 aylık olduk. Artık azaldı çok şükür. Eskiden her akşam tutardı. Şimdi arada oluyor ve çabuk geçiyor. Aslında Babuline'i düzenli versem belki hiç olmayacak ama gazı yokken de vermeye alışamadım bi türlü a.s.

Sağolasın canım iyiyiz çok şükür uyudu şimdi kuzum bende oturuyorum öyle zemuszemus

Ay benim kız ellerini eme eme uyudu ya alem valla. Boğazına kadar sokacak nerdeyse yumruğunu kaydirigubbakcemile3

Hazır uyumuşken bende bi evi topalayayım Yerleri bi sileyim gelirim hemen öptümmmm a.s.

kızlar merhaba nasılsınız? tutkun canım geçmiş olsun.
sağol canım şimdi iyi yeni kalktı sadece arada hapşırıyor

valla konuşamıyolarki dertlerini anlayalım benim kızında el kol dışarda hep

canım binalar çok yakın ondan fazla güneş almıyor serin yani yalnız gece babası sıcak diye salon koridor tüm cam ve kapıları açmış bi kalktım ev nasıl esiyor ve üşümüşüm hemen kapattım heryeri ama geciktim kız kaptı şifayı yoksa gündüz çıtçıtlı badiyle Türkizde bide deniz çok yakın olunca sabaha karşı esiyor

günaydınlarrrrrr canlarrrrrrrrrr
tünaydın kız öğlen oldu
kız ikna et eşini cuma gelin niye cumartesiden cumaya aldık sahi kızlar gelecekler cumartesi kime uygun değildi ya
sağol canım ya hasta ettik kızımı neyse şimdi iyi gibi
hadi yapın bakalım pastaları yine bende yapıcam.yalnız dün kıyafet bulamayınca canım sıkıldı baya
geçen arkadaşta yedim bunu çok hafif ve güzel

valla 3 ay kesin sürüyor.Benim kıza sab simblex ilaç iyi geldi rezene falan kesmedi hiç
İLGİN canım dikkatli ol bu dönemde çok kıskanıyolar kardeşlerini
size bişey anlatayım 5 yaşındaydım komşunun çocuğunu yarım saatliğine benim yanıma bıraktılar bugün gibi hatırlıyorum çocukta 2 yaşında falandır uslu ve akıllıyım diye annemler kapıdan çıktığı gibi makası alıp çocuğun saçlarını kırktım tabi annemler gelincede saklandım annem o kadar kızmıştıki hiç unutmam yani güven olmaz çocuklara neden yaptım bilmiyorum ama yaptım ozaman işte.
ay bide saçları koltuğun altına saklamışım annemde bunu söyler hep bu kısmı hatırlamıyodum tabizemuszemuszemuszemuszemuszemus

ay dünden beri eşim barut gibi annesiyle kavga etti sabahtan beride ablasıyla konuşuyor şimdi dışarı çıktı git hava al gel dedim yoksa bana çatcak.Allahım ne anne ya

Dünür iyi bakamıyosun sen bu gelinime alıcam bak erken filan demiycem.Ihlamur ver biraz belkı iyi gelır kuzuma.

Banu benimde abimin kızı var ailede tek torundu.Simdi borayı kıskanıyor ama belli etmiyor.3.5 Yasında daha.1haftadan beri ara ara kekelemeye basladı.Cok uzulduk.Psıkolog tamamen kısksnclık dedi.Allaha şukur geciciymiş.Bende dun ona bırsuru oyuncak aldım ve borayı sevmedim yanında.Senın aynı evde cok zor canım allah yardımcın olsun

Pınar,Sibel ve esra hatunları göturun sız tatlıları olun 100 kılo inşallah.

allah paylaşamdığı ne ki acaba tutkun hey allahımya ne kadın
şimdi para kafayı yemiş kadın çok uzun mesele valla kısacası şimdi askerdeki kardeşi gelince annesiyle oturacakmış oda miras kalan eşimin hakkınıda ona verecek ve herşeyi satacakmış eşimde evlenince gelin seni istemezse neyapcan diyor sanane diyor eşimde biliyoki bizim başımıza kalcak hiçbişeyi sattırmam babamın yadigarı onlar diyor işte çevreyede eşim için sattığını söylüyormuş ............

valla biz üstüne düştükçe iyice nazlı oldu.şu an bişeyi yok ama yinede takip ediyorum.kız çok küçük daha kız kuzum benim o
valla 100 olcaz dün dominos ta indirim vardı güplettim pizzaları şimdide eşim 2 gündür tiramusu istiyor onu yapıcam

tutukuncum hayret birşey ya yarın başına ne gelceni nerden biliyorki.eşin haklı tabiki
haklıda gel anasına anlat bunu ablasıda eşimden yana ama anası kudurmuş.gözünü hırs bürümüş ben şimdi doğum yapınca ayıramıyacağını anladı şimdi bekar olana yamanmaya çalışıyor oda paragöz bütün parasını harcıycak sonra evlenicede güle güle diycek oda ortada kalcak hangi gelin bu zamanda kaynanasıyla oturmak ister ki benimki kıskanç, cadı,iş yapmaz,hep hizmet ister ,sivri dilli 2-3 günde kapı dışarı eder gelin onu eşimde uyarıyor ama anlayana.Bide eşimin hakkınıda vermiyor nasıl anne anlamadım.

pınarcım rota aşısını sormuşsunya ben dün doktora gittim daha önceki aşılarını 10 temmuzda yapıldığı için tam 1 ay olması lazım 10 ağustosta gelmeniz lazım dedi bana

Canım doktorla konuştum az önce. 1 hafta 10 gün gecikme olabilir sorun değil dedi ya :uhm:

Cumartesi bana uygun değil canım :1no2:

ay dünden beri eşim barut gibi annesiyle kavga etti sabahtan beride ablasıyla konuşuyor şimdi dışarı çıktı git hava al gel dedim yoksa bana çatcak.Allahım ne anne ya

Haydaaa ne isterler ya bi rahat bıraksınlar klava:

Eh 100'e ne kaldı şurda 23 kilocuk kaydirigubbakcemile3

klava: klava: klava:

pınarcım bu arada şu salıncak olayını keşfettiğin için sana minnettarım:):) çok büyük rahatlık sağladı valla bana benim kızda pek sevdi:) bide pınarcım senin şu bebe bisküvili pasta yapılırken tek kat diziyoruz bisküviyi malzemleri aldım ama bir türlü sana sormaya fırsatım olmadı

Ay Defnoş hemen uyandı bende anakucağına koyup davlumbazın altına koydum. O orda sakince yarım saat durdu. Bende hemen balkonumu yıkadım, çamaşır astım, yerleri sildim, lavabomu ve tuvaletimi cifledim. Yatak odamı toparladım ve Defnoşu emziriyorum hihoyyyt Markete gitmem lazım ama üşendim valla şimdi giyin Defnoşu giydir falan kafamçokkarıştı

Rica ederim canım işe yaradıysa ne mutlu a.s.

Bi kat bebe bisküvisi üzerine birer kat krem şanti ve çikolata sos. Sonra yine bi kat bisküvi, krem şanti ve çikolata sos. Afiyet olsun a.s.

senmiydin kız Pınar uygun olmayan bu arada artık şu mekanı iyice netleştirelim.KNK nın babasıda haber bekliyordur.
incihan cumayı ayarla bak bi daha buluşma zor olur benim için işe başlıycam çünkü

ayy bacımm bende onu düşünerek çok geziyorum kışa stok yapıyorum kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

oyy kuzum geçmiş olsun inş atlatmıştır yavrum yaa Şeniz

canım mrk etme bazen sıcaklardan dolayı iştahsızlık olabiliyor Şeniz

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kız uyumuyordum gazel dün akşam erken yattı 4 te bir uyandı sonra 8 e kadar her saat başı uayndı 8 den sonrada hiç uyumadı onla uğraşıyordum uyutmak için ki bende uyuyım dedim ama yemedi kaydirigubbakcemile3

ayy kıyamam yaa yavrum canı acıdı demekki :1no2: yağmurda küçük daha aklı ermiyor yanlız bırakmamaya çalış cnm Şeniz

aman bacım ne yap et kocişi ikna et çoğunluk hafta içi deyince mecburen hafta içine aldık sakınn ekme biziiii lmaz:lmaz:

pınarcım düğün resimleriniz çok güzel görünüyor maş baya eğlenmişsiniz çiğdemin düğününde kaydirigubbakcemile3

bize gelinceeee biz bugün evdeyizzzz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

gazeli şimdi uyuttum kalkıp temizlik yapıcam gerçi hiç halim yok ama deniycem ara ara da size bakarım Şeniz

eminönüne ve 7 ağustos cuma gününe çoğumuz okey verdik şimdi nurtenin onayını bekliyoruz yer olayını o ayarlıyacaktı ama kaç gündür sitede de görünmüyor..

senmiydin kız Pınar uygun olmayan bu arada artık şu mekanı iyice netleştirelim.KNK nın babasıda haber bekliyordur.
incihan cumayı ayarla bak bi daha buluşma zor olur benim için işe başlıycam çünkü

Evet canım cumartesi eşim evde olduğu için göndermez a.s.

Sibel'in kocişte bu akşam okey versin Nurten ayarlar inşallah :lepi:

Ay sağolasın canım a.s. Bi çay 2 halley keyfi yaptım kendime geldim zemuszemus Herkese bi halley oluyooooo kaydirigubbakcemile3

Sağolasın canım a.s. Eğlendik valla kurtlar döküldü iyice Gizem'in düğününde kaydirigubbakcemile3

Sanada kolay gelsin canım hava bugün daha serin Allah'tan yerimseniben

mrb mayıs annişleri nasılsınızopuyorumnanaktanne kadar aktifsiniz valla bayılıyorum size,ben sizi takip ediyorum yalnız katılamıyorum sizllere katılsam yetişemem inanın sizekaydirigubbakcemile3benim dikişlerim acıldı 2 gün önce 2 ay olmustu dogum yapalı sezeryan bölgemde önce kanama farkettim sonra akmaya basladı doktoruma gittim ve dikiş yapılan ip alarji ve iltihap yapmıs :sinifsinif:2 aydır hiç farketmedinmi hiç sızlamadımı yanmadımı dedi ne bilim yanıyordu agrıyordu ama normal zannediyordum dedim :1shok:1 haftalık ilaçla tedavi verdi acılan yerden verdii antıbıyotigi sıkıyorum ama neler cekıorummafoldumbeninş. düzelir yoksa yeniden dikileceim:1shok:bebegimde hasta nezle olmus güneş nezlesi umarım en kısa sürede düselir oda bende:Saruboceq:resim eklemek istiyorum anlatırmısınız nasıl yapabilirim:uhm:

:))))))))))))) gizem di dimi :))

ayy benim kız uyandı bile bi tek bulaşıkları makinaya atabildimm yaww (

bu kız ece erken izlemeye bayılıyorr yaw tv izletmek iyi değil biliyom ama kıyamıyorum kuzuma onu izlerken çok eğleniyor o yüzden bazen 10 dk izletiyorumm :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…