pınarcım ve sibelcim biliyorsunuzdur belki bu tarifi.önce vanilyalı puding yapıyorsunuz borcamın altına bu sade vanilyalı puding döküyorsun.daha sonra 1 pk kakaolu bisküviyi rondodan geçirip bu karışımın üzerine döküyorsun.daha sonra vanilyalı pudingi sütle değil sadece vişne suyuyla pişirip bisküvilerin üzerine döküyorsun dolapta 1 saat buzlukta bekletip servis yapıyorsun. güzel bir tatlı oluyor.
ya kızlar bişey sorucam size bu gaz nekadar daha sürecek yahu .üç ay diyorlar dogrumu sizde taze tecribe var şimdi.yedi bizi bu gaz çünkü.eger ilk üç ay dolunca geçemeyecekese hazırlayayım kendimi şimdiden boş yere ümitlenmeyeyim yani. cevaplarınız için şimdiden teşekkürler hepinize .iç açıcı cevaplarınızı büyük bir ümitle bekliyorum
aysuncum canım aile danışmanı bulduk görüşeceğiz işede başlayacağım en kısa sürede çözüm bulmam lazım
pınarcım önemli değil bitanem canın sağolsun nasılsın defne nasıl
gaz problemini çok şükür biz artık rahatça çıkarıyoruz doktorun verdiği ilaç çok etkili ama herzaman vermiyorum çok gazı olursa
tülaycım tarifini deneyeceğim
günaydın birsencim nasılsın bebişler nasıl
sağol canım şimdi iyi yeni kalktı sadece arada hapşırıyorkızlar merhaba nasılsınız? tutkun canım geçmiş olsun.
valla konuşamıyolarki dertlerini anlayalım benim kızında el kol dışarda hepgunaydın guzel annişler ve bebişleri
nasılsınız bakalım
benm oğlusum gece guzel uyuyor ama saat 5ten sonra uyumuyor cok huzursuzlanıyo korkuttu bugun benı aglaaktan katılacaktı nerdeyse ne derdı var bılememek cok kotu sonradan baktım kı anakucagında uyumak istıyomus sımdı uyuyor
bıde benm oglum artık sankı daha az emıyomus gıbı gelıyor ac kalcagınıda zannetmıyorum ac kalınca da cok aglar
tutkun gecmıs olsun canm dıkkat etmek gerekıyor gecelerı bıde sımdı cok haraketlıler benımkı ellerını hayatta ortturmez doğdugundan beri,sımdıde tepınerek ustunu ortturmuyor hep acıyor kalkınca bı bkıyom eller buz bende ustunu kalın gıydırıyorum
canım binalar çok yakın ondan fazla güneş almıyor serin yani yalnız gece babası sıcak diye salon koridor tüm cam ve kapıları açmış bi kalktım ev nasıl esiyor ve üşümüşüm hemen kapattım heryeri ama geciktim kız kaptı şifayı yoksa gündüz çıtçıtlı badiyle Türkizde bide deniz çok yakın olunca sabaha karşı esiyorTutkuncum eviniz çok güneş almıyor sanırım benim ev yanıyor neredeyse oğlan askılı çıtçıtlı badiyle duruyor.
Aysuncum benim oğlanda birkaç güne kadar öyleydi 5 buçuktan sonra uyumuyordu düzeldi sürekli huy değiştiriyorlar.
Tülaycım iyiyim sen nasılsın tatlım selin nasıl işler nasıl gidiyor.
tünaydın kız öğlen oldugünaydınlarrrrrr canlarrrrrrrrrr
kız ikna et eşini cuma gelin niye cumartesiden cumaya aldık sahi kızlar gelecekler cumartesi kime uygun değildi yaGünaydın Kızlar,
Bu sabah ilk defa sabah 7 de yataktaydım ya cok mutluyum.Gercı bora 6 gibi uyandı ama ağlamadı 7 ye kadar dayandı.Bende güneşin doğusunu ilk defa görmedim sanki öğlene kadar uyumuş gibi oldum.
Kızlar buluşma cuma günüymüş heralde.Ben haftasonu olsaydı kesin gelicektim cunku esim getiricek ve malum cuma calışıyor.Yinede ayarlamaya calışıyorum bakalım.Cok naz yaparsam getirir belki.
Cumartesi kayınvalıdem ve görümcem geliyor yine 1 hafta kalırlar heralde.
sağol canım ya hasta ettik kızımı neyse şimdi iyi gibiHerkese tünaydınlar bacılar a.s.
Bizde kızımla 9:30'da kalktık. 10:30'a kadar oynaştık. Kızım uyudu hemen kahvaltı yaptım. Tam mutfağı topladım uyandı kuzum. Şimdide öyle oturuyoruz işte. Evi toparlayıp bi yerleri sileceğim. Çamaşır asıcam. Yemeğim falan var başka da işim yok çok şükür. Heee bide Defnoş'la markete gidicez zemuszemus
Ay Sibel'im bende yapıcam tatlı ama bisküvi pastasından sıkıldım. Tülay yazsın bakalım tarif nasılmış :uhm:
Tutkun geçmiş olsun canım ya o kadar serin mi evin :bbo:
Banu'cum dün mesajına cevap veremedim kusura bakma. Kontörüm bitmişti. Yeni aldım a.s. Bak yaramaz Yağmur'a kıskandı mı kardeşini CADIARZU Bende dün Defnoş'u emzirirken anneme seslendim. Ay bi korktu yarım saat ağladı valla kuzum ya :çok üzgünüm:
geçen arkadaşta yedim bunu çok hafif ve güzelpınarcım ve sibelcim biliyorsunuzdur belki bu tarifi.önce vanilyalı puding yapıyorsunuz borcamın altına bu sade vanilyalı puding döküyorsun.daha sonra 1 pk kakaolu bisküviyi rondodan geçirip bu karışımın üzerine döküyorsun.daha sonra vanilyalı pudingi sütle değil sadece vişne suyuyla pişirip bisküvilerin üzerine döküyorsun dolapta 1 saat buzlukta bekletip servis yapıyorsun. güzel bir tatlı oluyor.
valla 3 ay kesin sürüyor.Benim kıza sab simblex ilaç iyi geldi rezene falan kesmedi hiçya kızlar bişey sorucam size bu gaz nekadar daha sürecek yahu .üç ay diyorlar dogrumu sizde taze tecribe var şimdi.yedi bizi bu gaz çünkü.eger ilk üç ay dolunca geçemeyecekese hazırlayayım kendimi şimdiden boş yere ümitlenmeyeyim yani. cevaplarınız için şimdiden teşekkürler hepinize .iç açıcı cevaplarınızı büyük bir ümitle bekliyorum
şimdi para kafayı yemiş kadın çok uzun mesele valla kısacası şimdi askerdeki kardeşi gelince annesiyle oturacakmış oda miras kalan eşimin hakkınıda ona verecek ve herşeyi satacakmış eşimde evlenince gelin seni istemezse neyapcan diyor sanane diyor eşimde biliyoki bizim başımıza kalcak hiçbişeyi sattırmam babamın yadigarı onlar diyor işte çevreyede eşim için sattığını söylüyormuş ............allah paylaşamdığı ne ki acaba tutkun hey allahımya ne kadın
valla biz üstüne düştükçe iyice nazlı oldu.şu an bişeyi yok ama yinede takip ediyorum.kız çok küçük daha kız kuzum benim oDünür iyi bakamıyosun sen bu gelinime alıcam bak erken filan demiycem.Ihlamur ver biraz belkı iyi gelır kuzuma.
Banu benimde abimin kızı var ailede tek torundu.Simdi borayı kıskanıyor ama belli etmiyor.3.5 Yasında daha.1haftadan beri ara ara kekelemeye basladı.Cok uzulduk.Psıkolog tamamen kısksnclık dedi.Allaha şukur geciciymiş.Bende dun ona bırsuru oyuncak aldım ve borayı sevmedim yanında.Senın aynı evde cok zor canım allah yardımcın olsun
Pınar,Sibel ve esra hatunları göturun sız tatlıları olun 100 kılo inşallah.
haklıda gel anasına anlat bunu ablasıda eşimden yana ama anası kudurmuş.gözünü hırs bürümüş ben şimdi doğum yapınca ayıramıyacağını anladı şimdi bekar olana yamanmaya çalışıyor oda paragöz bütün parasını harcıycak sonra evlenicede güle güle diycek oda ortada kalcak hangi gelin bu zamanda kaynanasıyla oturmak ister ki benimki kıskanç, cadı,iş yapmaz,hep hizmet ister ,sivri dilli 2-3 günde kapı dışarı eder gelin onu eşimde uyarıyor ama anlayana.Bide eşimin hakkınıda vermiyor nasıl anne anlamadım.tutukuncum hayret birşey ya yarın başına ne gelceni nerden biliyorki.eşin haklı tabiki
pınarcım rota aşısını sormuşsunya ben dün doktora gittim daha önceki aşılarını 10 temmuzda yapıldığı için tam 1 ay olması lazım 10 ağustosta gelmeniz lazım dedi bana
sağol canım şimdi iyi yeni kalktı sadece arada hapşırıyor
valla konuşamıyolarki dertlerini anlayalım benim kızında el kol dışarda hep
canım binalar çok yakın ondan fazla güneş almıyor serin yani yalnız gece babası sıcak diye salon koridor tüm cam ve kapıları açmış bi kalktım ev nasıl esiyor ve üşümüşüm hemen kapattım heryeri ama geciktim kız kaptı şifayı yoksa gündüz çıtçıtlı badiyle Türkizde bide deniz çok yakın olunca sabaha karşı esiyor
tünaydın kız öğlen oldu
kız ikna et eşini cuma gelin niye cumartesiden cumaya aldık sahi kızlar gelecekler cumartesi kime uygun değildi ya
sağol canım ya hasta ettik kızımı neyse şimdi iyi gibi
hadi yapın bakalım pastaları yine bende yapıcam.yalnız dün kıyafet bulamayınca canım sıkıldı baya
geçen arkadaşta yedim bunu çok hafif ve güzel
valla 3 ay kesin sürüyor.Benim kıza sab simblex ilaç iyi geldi rezene falan kesmedi hiç
İLGİN canım dikkatli ol bu dönemde çok kıskanıyolar kardeşlerini
size bişey anlatayım 5 yaşındaydım komşunun çocuğunu yarım saatliğine benim yanıma bıraktılar bugün gibi hatırlıyorum çocukta 2 yaşında falandır uslu ve akıllıyım diye annemler kapıdan çıktığı gibi makası alıp çocuğun saçlarını kırktım tabi annemler gelincede saklandım annem o kadar kızmıştıki hiç unutmam yani güven olmaz çocuklara neden yaptım bilmiyorum ama yaptım ozaman işte.
ay bide saçları koltuğun altına saklamışım annemde bunu söyler hep bu kısmı hatırlamıyodum tabizemuszemuszemuszemuszemuszemus
ay dünden beri eşim barut gibi annesiyle kavga etti sabahtan beride ablasıyla konuşuyor şimdi dışarı çıktı git hava al gel dedim yoksa bana çatcak.Allahım ne anne ya
Dünür iyi bakamıyosun sen bu gelinime alıcam bak erken filan demiycem.Ihlamur ver biraz belkı iyi gelır kuzuma.
Banu benimde abimin kızı var ailede tek torundu.Simdi borayı kıskanıyor ama belli etmiyor.3.5 Yasında daha.1haftadan beri ara ara kekelemeye basladı.Cok uzulduk.Psıkolog tamamen kısksnclık dedi.Allaha şukur geciciymiş.Bende dun ona bırsuru oyuncak aldım ve borayı sevmedim yanında.Senın aynı evde cok zor canım allah yardımcın olsun
Pınar,Sibel ve esra hatunları göturun sız tatlıları olun 100 kılo inşallah.
haklıda gel anasına anlat bunu ablasıda eşimden yana ama anası kudurmuş.gözünü hırs bürümüş ben şimdi doğum yapınca ayıramıyacağını anladı şimdi bekar olana yamanmaya çalışıyor oda paragöz bütün parasını harcıycak sonra evlenicede güle güle diycek oda ortada kalcak hangi gelin bu zamanda kaynanasıyla oturmak ister ki benimki kıskanç, cadı,iş yapmaz,hep hizmet ister ,sivri dilli 2-3 günde kapı dışarı eder gelin onu eşimde uyarıyor ama anlayana.Bide eşimin hakkınıda vermiyor nasıl anne anlamadım.
pınarcım bu arada şu salıncak olayını keşfettiğin için sana minnettarım:):) çok büyük rahatlık sağladı valla bana benim kızda pek sevdi:) bide pınarcım senin şu bebe bisküvili pasta yapılırken tek kat diziyoruz bisküviyi malzemleri aldım ama bir türlü sana sormaya fırsatım olmadı
Ay Defnoş hemen uyandı bende anakucağına koyup davlumbazın altına koydum. O orda sakince yarım saat durdu. Bende hemen balkonumu yıkadım, çamaşır astım, yerleri sildim, lavabomu ve tuvaletimi cifledim. Yatak odamı toparladım ve Defnoşu emziriyorum hihoyyyt Markete gitmem lazım ama üşendim valla şimdi giyin Defnoşu giydir falan kafamçokkarıştı
Oy canım benim ya maşallah sevdiler demek annemde demişti ek gıdaya başladığımızda yapalım diye ama şeker dememişti.Pişirip suyunu süzerek vermek lazımmış.Bize hep vermiş annem.
Okurken ben yoruldum valla Burcucum ne güzel kuzenlerinde geliyomuş keyifli günler seni bekliyor sonrasında kaynana faslı tabi çekilmez kafamçokkarıştı
Ne diyim bacım annelerimiz hep öyle geldimi fırsattan istifade ne yapacağını şaşırıyor ama benimki annem bizde iş yaparken duramaz hiç utanır illa oda bi iş yapmaya başlar kaydirigubbakcemile3 Hakketen bu arada annen daha az görüyor kayınvalidenden gel canım ben ilgilende ben yaparım deseya allahı var benimki öyle der hep.Aşı içinde bişey olmaz bir aşı perşembe günleri oluyordu hastanede taze olması için yağızada 3 gün sonrasında sallamıştı.Kız bide regl oldun haaa ay ben hala olmadım yaaaaa 15 gün sonra 4 ay olacak :1shok:
Gezenti seni kız bigünde evde otur kışın napıcan sen :roflol:
Esencim düzelmiş biraz Ahsen çok sevindim :1hug:
Al bi atom karınca daha yavvv ben bu kadar işi bi günde yapamıyorum neden acaba ben tembelmiyim yoksa bu oğlanla yetişmiyorki birde oturtsam yada yatırsam durmaz benimkisi hayal oluyor o kadar derin temizlikler hala bir temizlikçi bulamadım yaaaa yakınlarınızda bildik tanıdık yokmu?
İyi olmuş Gülhancım annelerin yanına gidip biraz dinlenmek acayip enerji veriyor.Boracık bütün hafta pilini bitirmez inşallah.yerimseniben
kızlar günaydın nasılsınız bu gün kızım 8 de uyandı biraz üşütmüş gece soğuktu örttüm ama KALIN BATTANİYE İLE YİNE DE KAPMIŞ ŞİFAYI hemen minoset şurup verdim yine örttüm uyudu yavrum ya kalıncada giydirdim biraz rahatlasın.benim ev biraz soğuk oluyor
geççmişi bi okuyum
gunaydın guzel annişler ve bebişleri
nasılsınız bakalım
benm oğlusum gece guzel uyuyor ama saat 5ten sonra uyumuyor cok huzursuzlanıyo korkuttu bugun benı aglaaktan katılacaktı nerdeyse ne derdı var bılememek cok kotu sonradan baktım kı anakucagında uyumak istıyomus sımdı uyuyor
bıde benm oglum artık sankı daha az emıyomus gıbı gelıyor ac kalcagınıda zannetmıyorum ac kalınca da cok aglar
tutkun gecmıs olsun canm dıkkat etmek gerekıyor gecelerı bıde sımdı cok haraketlıler benımkı ellerını hayatta ortturmez doğdugundan beri,sımdıde tepınerek ustunu ortturmuyor hep acıyor kalkınca bı bkıyom eller buz bende ustunu kalın gıydırıyorum
canım dr ne kadar ilgiliymiş kız nekadar çok bilgi vermiş
ay okurken yoruldum ben, ne çok iş yapmışsın ben bu kadar yapsam bir hafta kalkamam
iyi yapmışsın yinede Mehmedin hastalanması kötü olmuş geçmiş olsun ya.Kaynana mı ıııııııığğğğğğğğğğğğ
kız 1 yıla kadar olmayabilirsin normal yani.takma kafana sahi kaç gündür yoktun nerdeydin.istanbul buluşmasına geiyosun dimi
hoşgeldin canım özledik kız iyi gezmiş gelmişsin canım annenlede vakit iyi geçmiştir.Buluşmayı dört gözle bekliyorum.
şimdi uyuyorsun sen dimi uyu bakalım eeeee o kadar gezersen uyursun tabi
kız incihan geliyor sanırım esra yı bilmiyorum başka kim vardı bursadan
canım ya çok zor bilirim
kız ismi adresi iyi alsaydın kocan gezmeseydi boşu boşuna bu sefer bulamayıp sinirlencek göndermiycek seni.
kızım uyuyor ütümü yaptım bi yatak odasını toplayım çok dağalmış dandini yani
selam kızlar nasılsınız tutkun canım geçmiş olsun
tülaycım nasılsın selin nasıl bitanem
sibelcim hamarat hatun bende sabahan süpürge açtım evi temizledim
kızlar dün duru uyurken yağmur tokat atmış kardeşine geldim ağlıyor nasıl üzüldüm iki saat içli içli ağladı işim vardi bir dakikalığına o arada yapmış
Günaydın Kızlar,
Bu sabah ilk defa sabah 7 de yataktaydım ya cok mutluyum.Gercı bora 6 gibi uyandı ama ağlamadı 7 ye kadar dayandı.Bende güneşin doğusunu ilk defa görmedim sanki öğlene kadar uyumuş gibi oldum.
Kızlar buluşma cuma günüymüş heralde.Ben haftasonu olsaydı kesin gelicektim cunku esim getiricek ve malum cuma calışıyor.Yinede ayarlamaya calışıyorum bakalım.Cok naz yaparsam getirir belki.
Cumartesi kayınvalıdem ve görümcem geliyor yine 1 hafta kalırlar heralde.
Herkese tünaydınlar bacılar a.s.
Bizde kızımla 9:30'da kalktık. 10:30'a kadar oynaştık. Kızım uyudu hemen kahvaltı yaptım. Tam mutfağı topladım uyandı kuzum. Şimdide öyle oturuyoruz işte. Evi toparlayıp bi yerleri sileceğim. Çamaşır asıcam. Yemeğim falan var başka da işim yok çok şükür. Heee bide Defnoş'la markete gidicez zemuszemus
Ay Sibel'im bende yapıcam tatlı ama bisküvi pastasından sıkıldım. Tülay yazsın bakalım tarif nasılmış :uhm:
Tutkun geçmiş olsun canım ya o kadar serin mi evin :bbo:
Banu'cum dün mesajına cevap veremedim kusura bakma. Kontörüm bitmişti. Yeni aldım a.s. Bak yaramaz Yağmur'a kıskandı mı kardeşini CADIARZU Bende dün Defnoş'u emzirirken anneme seslendim. Ay bi korktu yarım saat ağladı valla kuzum ya :çok üzgünüm:
senmiydin kız Pınar uygun olmayan bu arada artık şu mekanı iyice netleştirelim.KNK nın babasıda haber bekliyordur.
incihan cumayı ayarla bak bi daha buluşma zor olur benim için işe başlıycam çünkü
pınarcım düğün resimleriniz çok güzel görünüyor maş baya eğlenmişsiniz çiğdemin düğününde kaydirigubbakcemile3
bize gelinceeee biz bugün evdeyizzzz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
gazeli şimdi uyuttum kalkıp temizlik yapıcam gerçi hiç halim yok ama deniycem ara ara da size bakarım Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?