2009 Mayıs Anneleri

kızlar merhaba nasılsınız bebişler nasıl?.. banucum nasılsın? alyanslarınız hayırlı olsun.

iyiyim tatlım sen nasılsın alyans olayımı herkes biliyor hamilelikte parmağımdan çıkaramamıştım şimdide zor oluyordu bizde ikisinide değiştirdik
sende ne var ne yok tatlım selin nasıl

aaa çekiliş yapılmış dün giremedim çok yoğunduk misafirliğe gitik geldik bize misafir geldi bana bigudi çıkmış canım bana özelden tam adını ve adresini yollar mısın :)
bu hediye işi süper yaaa

herkes nasıl iyi misniz nerde bu millet :)
kızlar ya benim ticker görünmüyo yanlış mı yaptım acep

Tünaydın Kızlar,

Bu gece burası cok sıcaktı ve Bora hıç uyumadı.Delirdik tüm gece resmen bi ara ben uyudum esim ilgilendi.Ay cocuğun bı altını almışkı sormayın yarı popo içerde yarısı dışarda nasıl becermiş anlamadım.Uykusuzluk cok zor ya bi düzene girse su cocuk.

Esra dedene geçmiş olsun canım.İyi yapıyorsunuz toplanmakla moral olur onada.Bende cok ama cok gelmek istedim ama olmadı şte canım ya.Cuma esiminde önemli işi var.Yanlızda cocukla göndermiyor haklı oluyor.

Pınar aynı dert bendede var.Karsı komsumun oğlu.Boranın sesini duymasın hop bizde birde evin içine akulu araba getiriyor.Tır tır sesi deli ediyor beni.

ayy korkma canım.geçen hafta bende çektirdim yirmilik dişimi hemde. 10 dakikalık iş. acısız! çektirdim kurtuldum,ohh bee!

sabah 7de kalkıp denize gidiyoruz. öğleden sonrada havuzdayız. bugün 1 saatimi de sana ayırayım o zaman:)

kızlar merhaba nasılsınız bebişler nasıl?.. banucum nasılsın? alyanslarınız hayırlı olsun.

kızlar ne çekilişi ya ben giremeyince ehrşeyden yoksun kalıyorum keşke bende katılsaydım

ben kendi adıma iyiyim. bebişimde iyi çok şükür tülaycım. sen nasılsın? bu çekiliş işini de ben tesadüf gördüm. çekişilte çıkanlar bebişlerimize hediye alacaz.opuyorumnanaktan

Manıkur pedikür ağda kaş bıyık fön yaptırmak istiyorum ya cok bakımsızım.Aynaya bakmak istemiyorum bide siskoyum.Eski halime ne zaman dönücem acaba.Cok saldım kendimi doğumdan beri offff.Annemi aradım gelicek birazdan azıcık kuaföre kacayım barı

AYŞECıM BENDE ıYıYıM BEBıŞ,ıMDE ıYı.hımm çekiliş fikri güzelmiş benimde haberim olsa katılırdım.inşallah bir daha olursa katılırım.

canım aynen bende bugün iş çıkışı kuaföre atıcam kendimi.şişkoluğu sorma ben 48 kiloydum şimdi 59 biran önce zayıflamam lazım bakalım diyete başladım nasıl olcak sonuç

kayınvalide artık bende kalıcak kızlar hem de temelli kızı evlendi ve tek oğlu benim eşim ve ben onu iç sevemiyorum kızlarına gitmiyor kadın ölürüm de gitmem diyor by pass geçirmiş biz evlenmeden önce şeker ve tansiyonu var yalnız kalamıyor off ya benim canım çok sıkkın ben ne yapıcam

Aynen tulaycım bende dietteyim.Ama sabır işi hemen gitmiyor kilolar kışın vericez artık.Kıyafette almıyorum kendime zayıflıycam diye.Palyaço gibi dolasıyorum valla.

tüh canımya üzüldüm şimdi.arada kızındada kalsın her zaman aynı yerde zor olur.canım inşallah başka bir yolu bulunur.

ay inanmıyorum facıa gibi birşey ya.Hepimizin basına er yada gec gelicek canım ama senınkı erken olmuş.

evet kışın vermek daha kolay olur umarım.bende almıyorum pek bişey eski kıyafetlerime sığcağım diye söz verdim kendime bide eşime inat sen hayatta artık zayıflayamassın diyor

canım zor bir durum sevmediğin birisiyle çok zor seni en iyi ben anlarım tatlım Allah sabırlar versin ne diyeyim eşinin annesi sevmek zorunda değilsin ama onu doğuran insan fazla takmamaya çalış bebeğim olur mu

tülaycım verirsin bitanem zamanla bünye meselesi ben eski kıyafetlerimi giyiyorum kısa sürede verdim ama yinede var fazlalığım
kızlar beni durdurup nasıl verdin kilo diyorlar hoşuma gidiyor :)))))
ama hiç takmadım yine yedim içtim ama emzirmeye bağlıyorum vücudumun çabuk toparlanmasını

sağloun kızlar sonu belliydi baştan ya benim kaynana benim annaneyle yaşıt çok üzgünüm

tülaycım gitmiyor kızlarıma gitmem diyor eski kafa tam yani gitsede 10-15 gün ancak

sağol banucum ya senin görümcede gitmedi değilmi seninle kaderimiz aynı ama benimki ömürlük tabi o kadar dayanabilirsem boşanmayı bile düşünüyorum bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…