sağloun kızlar sonu belliydi baştan ya benim kaynana benim annaneyle yaşıt çok üzgünüm
tülaycım gitmiyor kızlarıma gitmem diyor eski kafa tam yani gitsede 10-15 gün ancak
tunaydın kızlar nasılsınız bızde dr dan geldık daha yenı yemek yedık hemen
kızlarvilk adetımın ustunden 40 gun gecmısken dun aksam esıme test aldırdım korka korka yaptım negatıf cıktı sabahındada hasta olmusum cok sevınclıyım olmayıncada sorun
oglum hep sagında uyuyordu dr usg falan ıstedı goze goturduk usgde solda hafıf kalınlasma olmus mınımal drecede sezeryan oldugu ıcın kanama olmamıstır ddıler sadece alıskanlık olmus egzersız yaptrın dedıler o tarafa oyuncak falan koyacam dıkkat cekıcı bakalım duzelır inş
kayınvalide artık bende kalıcak kızlar hem de temelli kızı evlendi ve tek oğlu benim eşim ve ben onu iç sevemiyorum kızlarına gitmiyor kadın ölürüm de gitmem diyor by pass geçirmiş biz evlenmeden önce şeker ve tansiyonu var yalnız kalamıyor off ya benim canım çok sıkkın ben ne yapıcam
canım aynen bende bugün iş çıkışı kuaföre atıcam kendimi.şişkoluğu sorma ben 48 kiloydum şimdi 59 biran önce zayıflamam lazım bakalım diyete başladım nasıl olcak sonuç
sağol banucum ya senin görümcede gitmedi değilmi seninle kaderimiz aynı ama benimki ömürlük tabi o kadar dayanabilirsem boşanmayı bile düşünüyorum bazen
zor bi durum canım allah kolaylık versin sana sevdiğin adamın annesi onu o doğurdu öyle düşün biraz rahatlarsınsağloun kızlar sonu belliydi baştan ya benim kaynana benim annaneyle yaşıt çok üzgünüm
tülaycım gitmiyor kızlarıma gitmem diyor eski kafa tam yani gitsede 10-15 gün ancak
tunaydın kızlar nasılsınız bızde dr dan geldık daha yenı yemek yedık hemen
kızlarvilk adetımın ustunden 40 gun gecmısken dun aksam esıme test aldırdım korka korka yaptım negatıf cıktı sabahındada hasta olmusum cok sevınclıyım olmayıncada sorun
oglum hep sagında uyuyordu dr usg falan ıstedı goze goturduk usgde solda hafıf kalınlasma olmus mınımal drecede sezeryan oldugu ıcın kanama olmamıstır ddıler sadece alıskanlık olmus egzersız yaptrın dedıler o tarafa oyuncak falan koyacam dıkkat cekıcı bakalım duzelır inş
durum parmaklarını keşfetmeye başladı oynuyor emiyor dün çok güldük valla :)))) yağmurda kıskanlık yapıyor durmadan sen geldin herşey değişti diyor kardeşine aslında onada çok ilgi gösteriyoruz zamanla alışacak artık :)))
BANUCUM ACAYİP HIZLI BÜYÜORLAR BEN,İMKİ ELLERİNİ KEŞFİ BİTİRDİ ŞU AN TUHAF SESLER ÇIKARTIYOR HABİRE MAMMAM DİYE ÇIĞLIKLAR ATIYOR:):)ama sürekli ellerini siliyoruz çünkü şapır şupur emmeyi seviyorcuk cuk diye:):
ne güzel yeni anneye yeni alyans yeni bi alyans hoşuna gitmiştir ikinizinde parladığı için hep gözün ona takılıyordur hani ilk evlendiğinde ona bakarsın ya güle güle mutlu huzurlu ve iyi günlerde kullanın.merhaba kızlar nasılsınız dün eşimle alyanslarımızı değiştirdik çok sevindim :)))))) sonra biraz gezdik
bugünde iş yerindeyim(( sizlerde ne var ne yok
Allah kavuştursun canım.hoşgeldin yenimisinHava çok sıcak eşim uyuyor ben sıcaktan uyuyamıyorum :S
Eşim askere gidecek son 8 günümüz kaldı off off
Dün bir arkadaşımızla Antalya turu yaptık güzel ve eğlenceliydi :)
hamaratım üzme kendini işlerbitmez keyfne bakkkkkkkkkgünaydınlarrr kızlar kimseler gelmemiş kahvaltı yaptım netten dizi izliyorum
sonra yimek yapacam
yürüyüş yapacam ama şimdi kalkıp evi süpürecemm
cnm çok zor ama sıcaksa bebeğede yazıkHoşbulduk arkadaşlar bebişim iyi ama her gün 2 defa yıkamak artık biraz zor oluyor bi yol bulmam lazım
doğru suyu hele yazın bol içmek lazım.canım sende yenimisincanım donem donem sutun azalır artar merak etme sana benım kulandıgım seylerı soyleyım ben kuru ıncırı 4 yda 5 tane 1 lt suda kaynatıyorum ve gun ıcınde bunu ıcıyorum
hemen hemen hergun
sonrda gunde 2 lt yakın su tuketıyorum.sutum boyle artı ayrıcada fırsat buldukca dınlandım.
burdayız sen nerdesinherkes nasıl iyi misniz nerde bu millet :)
kızlar ya benim ticker görünmüyo yanlış mı yaptım acep
canım isteyen varsa bi liste daha yapılsın katılmayanlardan onlar eşleşsin nedersin İLGİİİİİNNNNNNNNkızlar ne çekilişi ya ben giremeyince ehrşeyden yoksun kalıyorum keşke bende katılsaydım
CANIM YA insan bazen tükeniyor ve bebeğe hayret ediyor sabır canım.Eşinede güldüm iyi almış altını benimki kaldırıyor beniTünaydın Kızlar,
Bu gece burası cok sıcaktı ve Bora hıç uyumadı.Delirdik tüm gece resmen bi ara ben uyudum esim ilgilendi.Ay cocuğun bı altını almışkı sormayın yarı popo içerde yarısı dışarda nasıl becermiş anlamadım.Uykusuzluk cok zor ya bi düzene girse su cocuk.
Esra dedene geçmiş olsun canım.İyi yapıyorsunuz toplanmakla moral olur onada.Bende cok ama cok gelmek istedim ama olmadı şte canım ya.Cuma esiminde önemli işi var.Yanlızda cocukla göndermiyor haklı oluyor.
Pınar aynı dert bendede var.Karsı komsumun oğlu.Boranın sesini duymasın hop bizde birde evin içine akulu araba getiriyor.Tır tır sesi deli ediyor beni.
Ay sağol canım ya ferahladım şu an benim için mi giriyosun yoksaayy korkma canım.geçen hafta bende çektirdim yirmilik dişimi hemde. 10 dakikalık iş. acısız! çektirdim kurtuldum,ohh bee!
sabah 7de kalkıp denize gidiyoruz. öğleden sonrada havuzdayız. bugün 1 saatimi de sana ayırayım o zaman:)
ben kendi adıma iyiyim. bebişimde iyi çok şükür tülaycım. sen nasılsın? bu çekiliş işini de ben tesadüf gördüm. çekişilte çıkanlar bebişlerimize hediye alacaz.opuyorumnanaktan
Ay yazın daha da ağırlık yapıyor.Yarında ben gidicem ama ben manikür pedikür yaptıramıyorum içim almıyor daha doğrusu gıdık alıyorumManıkur pedikür ağda kaş bıyık fön yaptırmak istiyorum ya cok bakımsızım.Aynaya bakmak istemiyorum bide siskoyum.Eski halime ne zaman dönücem acaba.Cok saldım kendimi doğumdan beri offff.Annemi aradım gelicek birazdan azıcık kuaföre kacayım barı
kız yine iyisin sen bizi görmedin tabicanım aynen bende bugün iş çıkışı kuaföre atıcam kendimi.şişkoluğu sorma ben 48 kiloydum şimdi 59 biran önce zayıflamam lazım bakalım diyete başladım nasıl olcak sonuç
Ay canım ya çok zor ama yapacak bişeyde yok sabırkayınvalide artık bende kalıcak kızlar hem de temelli kızı evlendi ve tek oğlu benim eşim ve ben onu iç sevemiyorum kızlarına gitmiyor kadın ölürüm de gitmem diyor by pass geçirmiş biz evlenmeden önce şeker ve tansiyonu var yalnız kalamıyor off ya benim canım çok sıkkın ben ne yapıcam
ah bu eşler bizi gaza mı getiriyolar yoksa beğenmiyorlar mı bu halimizi anlamadımevet kışın vermek daha kolay olur umarım.bende almıyorum pek bişey eski kıyafetlerime sığcağım diye söz verdim kendime bide eşime inat sen hayatta artık zayıflayamassın diyor
formu çabuk yakalamışsıntülaycım verirsin bitanem zamanla bünye meselesi ben eski kıyafetlerimi giyiyorum kısa sürede verdim ama yinede var fazlalığım
kızlar beni durdurup nasıl verdin kilo diyorlar hoşuma gidiyor :)))))
ama hiç takmadım yine yedim içtim ama emzirmeye bağlıyorum vücudumun çabuk toparlanmasını
canım ya benimde en büyük korkum kaynanaa bigün bakmak zorunda kalmam bide bizim ipler kopuk nefret doluyuzsağloun kızlar sonu belliydi baştan ya benim kaynana benim annaneyle yaşıt çok üzgünüm
banucum maşallah benim oğlan da şapur şupur emiyor ellerini ama henüz açıp bakmıyo
yağmur için zor bi durum ama yakında kabullenir
canım geçmiş olsun ya benim kızda hep sola yatıyor bende diğer tarafa döndüremiyorum şimdi daha dikkatli davranıyım.tunaydın kızlar nasılsınız bızde dr dan geldık daha yenı yemek yedık hemen
canım ya Yağmurda kıskanır gerçekten normal yani ama hafif atlır inşallahdurum parmaklarını keşfetmeye başladı oynuyor emiyor dün çok güldük valla :)))) yağmurda kıskanlık yapıyor durmadan sen geldin herşey değişti diyor kardeşine aslında onada çok ilgi gösteriyoruz zamanla alışacak artık :)))
canım yerim ben onu yaBANUCUM ACAYİP HIZLI BÜYÜORLAR BEN,İMKİ ELLERİNİ KEŞFİ BİTİRDİ ŞU AN TUHAF SESLER ÇIKARTIYOR HABİRE MAMMAM DİYE ÇIĞLIKLAR ATIYOR:):)ama sürekli ellerini siliyoruz çünkü şapır şupur emmeyi seviyorcuk cuk diye:):
bende yapayım dikkat edeyim artıkzor bi durum canım allah kolaylık versin sana sevdiğin adamın annesi onu o doğurdu öyle düşün biraz rahatlarsın
canım önemli bi şey o ben 40 günlükken götürmüştüm benim oğlan karnımda hep bi tarafa yatmış doğdu hep aynı tarafa yatıyordu sağ tarafı kafa hep oraya çekiyordu şükür şimdi epey toparladı hareketlerle yüzü koyun yatır bol bol ve yastıkla destekle yan ve sırt üstü yatarken
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktantutkuncum sorma bitanem alyansıma bakıp bakıp mutlu oldum farklı bir his dediğin gibi şekercim:)
canım bende kimbilir belki Antalya ya gelirsek tanışırız.tutkuncum valla istanbulda olsam mutlaka tanışmak isterdim ama antalyaya gelirseniz mutlaka beklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?