2009 Mayıs Anneleri

kızlar benim kızda sağına yatıyordu hep doktor kafası yamuk sonra düzelmez dediği günden beri sürekli birgün sağ birgün sol yatırdım şimdi artık düzeldi

kızlar benim kızda sağına yatıyordu hep doktor kafası yamuk sonra düzelmez dediği günden beri sürekli birgün sağ birgün sol yatırdım şimdi artık düzeldi

Tülaycım benimki de öyleydi hep sola bakıyor, sürekli sola yatıyor, doğru yapmışsın ben de bir o tarafa bir diğerine yatırıyorum
Sen çalışıyormusun canım, bebişe kim bakıyor peki?
Ben bugün 20 gün rapor aldım kaydirigubbakcemile2

cnm ya oyle bı alısmıskı yastık koyuyorum uyurken ugrasıp o tarfa burnunu sokuyo bıde

canım evet çalışıyorum.annem bakıyor.

Allah bebişlerimize uzunnn ömür versin ben seneye yaza kadar çalışmayacağım en güzel zamanlarında yanında olmak istiyorum bebeğimin seneye de annemler buraya taşınırlarsa (inşallah) anneme bırakacağım ama taşınmazlarsa ne yaparım bilmiyorum. yabancı birine bırakmak istemiyorum oğluşumu.

ilk 3 ay sonunda aramalara kapanıyor sonraki 3 ayın sonunda hat kapanıyor yani büyük ihtimal daha bir iki ayın var kontur yükleyince açılır merak etme

canım sen antalyada hangi semttesin

Konyaaltı biz buraya nisan 5 de taşındık limanın tam karşısındayız ahh ahh karnım burnumdaydı Kütahya'dan geldiğimde :) sen neresindesin gerçi pek bi yeri bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…