esen leynnn millet birden gitti kıııı
sende kocanın günahına girme benim gibi hatırlıyormusun cnm bende yazmıştım hatırlmaıyor diyeee
bu arada 14 gün sonra d.günüm ama ben biliyorumki hiçbişey olmayacak maddi olarak sıkıntıdayız
birsen doğum günün ne zaman seni tarihi nedir benim 29 ağustos
valla hatırlamıyor gibi geliyor bana bakalım ben yine de günahına girmiyem 21 ağustos olduğu gün hatırlamazsa kafasını kırarım
aman be bizde arabayı sattık biryere gideceğimiz yok evde kutlasakta yeter bana ama göreceğiz merakla bekliyorumm
pilavın yanına yap bir salata ya güzel olur bol domatesli ohhh
beyazcım uyu oynayı ben aldım çok iyi değil onun yerine ya Prima yada Evy baby daha iyi uyu oyna sızdırdı kızımın çişini ki ben 3 saatte alırım altını düşün yanimutahhara cnm uyu oyna daha hesaplı
şimdi sen öyle deyince fiyatlarına baktım da aktif bebek 3 numara 54 tane var içinde 17.90 tl
bide 80 adet olanı var 22.80 tl
uyu oyna ise 3 numara 78 adet 14.95 e aldım ben
esen ise 12 tl ye almış
canım bu aldığım daha etkiliymiş Devit 6500 bu 15 civarında Multi Tabs verdi bide sinek ısırıkları için ve sıcaktaki kabarıklar için Elacon verdi sadece ısırığın üstüne sürdüm hemen geçti bizde kullanabiliz öyle dedi bide Chicco nun sinek kovucusunu önerdi.hoş geldin canım benimki de 1 hafta öncesine kadar öyleydi artık 2 günde 1 günde 1 yapmaya başladı dr kilosunu az bulursa su kaybediyor olabilir ishal olabilir sen ne olur ne olmaz dra göster
oh maşallah kocaman olmuş devit yerine ne verdi neden değiştirdi
canım babamız bağkur ben emekli sandığı oğlumuzu emekli sandığı yaptık işlemler yapılıyor doğum belgesi falan götürdük evrak doldurduk
sağol canım ya senin kuzucuk şimdi nasıl iyimi ?herkeze selam hanımlar!!
defneyle zeynep hastaymış Alah tez zamanda şifalarını versin inş şimdi daha iyidir kuzucuklar ...
sibelede çok geçmiş olsun annelerin hasta olması kadar kötü bişey yok yaw kendini mi düşünsün şimdi yoksa bebeğine kimin nasıl bakacağını mı :1no2:Allah tez zamanda şifasını versin inş onunda Şeniz
bize gelince sabah sağlık ocağına gittim zatürye aşısı için ama gazel hala hasta olduğu için yapmadılar iyileşmeden yaparsalar daha çok tetiklermiş orda başka bi dr a göründük ve antibiyotiği değiştirdi çünkü hiç içmiyordu sürekli diliyle itiyordu bu verdiğide pek bi farkı yok yine içmiyor :1no2::1no2: off ne yapcaz böyle bilmiyorum ama boğazları biraz daha iyiymiş şükür :Saruboceq: prş ye yine gün verdiler inş ozaman kadar tamamen iyileşirde sağlıcakla aşımızıda yaptırırız mafoldumben
cnm h.g geldin...
hiç endişelenme sakın gereksiz yere şurup falan verme bence derim çünkü gazelde şimdiye kadar günde 5 defa sulu hatta bazende köpük köpük yapardı kakasını dr lar 8 defayı geçmediği sürece ishal olarak kabul etmiyorlar hem senin dr da nasıl telefonda teşhis koydu hayret hadi tahlil falan yaptırsaydı neyse derdimmbiliyosun bende sadece anne sütü veriyorum ve 4 ayımız bitti 15 gündür günde 3 yada 4 defa ya düştü kakası :kedi:
oyy maşAllah cnm kuzucuğumuza aldıklarında güle güle kullansın sütlü yumurtan opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
cnm benim bildiğim hiç bir işlem yapılmıyor ..hem sen şimdiye kadar her hastaneye gittiğinde ssk üzerinden almadılar mı ücreti??
canım dr bana o kadar bekleme dedi hemen 2 gün geçerse fitil at dedi bağırsakları tembelleşir canım ya yada dereeyle 2 saatte bir pişik kremi ile oyna tembelliği azaltıyor.canım yeme konusunda tutamıyorum kendimi hızımı alamıyorum :roflol: ewdyimde sürekli bazen sıkıntıdan bile yiyorum ama biran önce kurtulmalıyım kilolardan..benim oğlan genelde mama ağırlıklı besleniyo ve kaka durumu 2-3 günde bi yapıyo dr 5 güne kadar normal dedi fitil falan vermeyin dedi.böyle işte:ecrin_bebek:
maaaşaaalllaaaaahhhhh kız kilo göbek kalmamış çok hoş gözüküyorsun
kızlar dün çok samimi arkadaşımın kınasında giydim kıyafetimi
ver canım sil yada yıka sık sıkta ölç geçmiş olsun inşallah düşer bide biraz su verkızlarrrrrr Zeynebin üzerini değiştirdim şimdi
öyle çok kustu ki bugün
bişeyde yemedi yavrum ya
60 cc mama sadece
2-3 kere beni emdi
ama biliyoırum fazla sütüm yok mutlaka benden sonra 60 cc mama yerdi yemedi bugün
üzerini değiştiriken ateşiniölçtüm çıplakken 37.2 çıktı
ateş düşürücü versem mi acaba?
canım ağzına meme yada biberon ver eşin yada sen de ölç oyalarken çabuk oluyorbi de koltuk altından ölçmek baya zor oluyor
dijital dereceyle ölçüyorum
makattan denesem hiç durmaz
sizler nasıl ölçüyorsunuz?
canım geçmiş olsun ben 2 aylıkken düşürdüm.Hemen soy bebeği ve başını ve vücudunu parmaklarınla kontrol ederek muayene et ve sonra biraz kucağında tut sev ağrısı olursa yada can acısı ağlar ben bigün sonra dr götürmüştüm dr benim yaptığımı yaptı zaten ağlasa devamlı anlşılırdı dedi.Geçmiş olsun aman dikkat et.kızlar ben 4 mayısta doğum yaptım kızım 3 ayını doldurdu bugün çok kötü bişey oldu hala ağlıyorum aslında çok hareketli biliyorum ama nasıl böyle bi hata yaptım olacağımı vardı koltuktaydı altını almıştım üstünü değiştirdim ellerimi yıkamaya gittim su açıktı duymadım yere düşmüş((( o ağlıyo ben ağlıyorum görseydiniz yüzünün üstüne düşmüş yerde parke halı az uzaktaydı suratının olduğu kısım yerdeydi nasıl düştü nasıl oldu anlayamadım hala sinirlerim bozuk ağlayıp duruyorum uyuttum az önce bişey olurmu dra gidicem ama bişey yok gibi geldi yardımcı olurmusunuz teşekkürler
kek mi kız canım çekti hasabah beri çeneniz düşmüş be.. işiniz gücünüz yokmu sizin pasaklı karularr
bnm işler bitti misafir blem agırladım!!!!
alt komşularım geldi buarada birsenve tuba o kek kokusu benden geliyordukaydirigubbakcemile3 bi kek yapmışım süpper süpperrrrr bide çay verdim karılara yetti valla napım bide evi kaldırmıştım evi sil süpür 4de onlar geldi mıçımdan terler aktı fallaaaa...
ya sibele geçmiş olsun diyecem ama az kont.var yaaaa eşimde geç geliyoo aaaaaaaaa dur diyimde bana kontör atsınkaydirigubbakcemile2
defnoşadda geçmiş olsun, zeynebede geçmiş olsun.. özlem dr götürsene tatlım ya niye kustu bu çocuk bişide yemiyo ben olsam acilde solugu almıştım...
kıvılcım gelmiş hoş gelmiş dorugada üzüldüm oda zayıflamıış off ya.
kız birsen anam hayatta bulamam senin evi hem çocukla zordu gelmem:1no2:
kutlay götürdü erkenden denk geldi yine o getirdi..
tünaydin kizlar a.s.
tutkuncum,kivilcimcim hoşgeldiniz kizlar a.s.
pinarcim geçmiş olsun defnoşa..inşaAllah bi daha yükselmez
sibelede cok gecmis olsunacil şifalar inşaAllah..
beyazcim zeynepte serra gibi herhalde..ben çözümü biberonun deliğini genişletmekte buldum sayilir..tam çözüm olmadi ama enazindan cok az yemiyor artik :) cok geliyor cünkü agzina..bez olayina gelince canim uyu oyna ile aktif bebek arasinda cok az bi fiyat farki oluyor tane olarak hesaplanirsa
incicim diettaşim girme depresyona canim :) ben senin kilonda olsam depresyon korkar benden be :))) sende iri kiyimsan biz neyiz bilemicem :))) hem bak önümüz ramazanbende inşaAllah baslicam tekrar sıkı sıkı :) şu kızcemin ek besinlere tamamen gecmesini bekliyorum gerci gecen ramazan 10kg almiştim :))))) ama inşaAllah bu sefer daha dikkatli olcam..cünkü iftarda salata,izgara vs yesende doyuyorsun şişmanlatici şeylerde yesen doyuyorsun..emzirme firsatini kaçirdim bari bunu kacirmiyim:)))
banucum gene gelmiş kara kabus he..anacim ne care buluncak o işe bilemiyorum..ama bu kadar yüzsüz insandan hersey beklenir valla..
birsencim ya sen cok titizsin..anacim biraz dinlen ya cocuklar sakinken..haftada 1 temizlik yap yeter..hergün bişey yapilirmi yahu..caninin kiymetini bil biraz..
kizlar bu arada söyledimmi bilmiyorum kafam cok daginik bu aralar söylemiş olabilirim :)) serraya buzdolabi poşeti veriyorum..acaip hoşuna gidiyor şakur şukur ses cikarmasi felan..birsen ve incihan sizde bi deneyin isterseniz..belki sever sizinkilerde..bide anakucagina tesbihler taktim..onlarlada oynamayi seviyor..aslinda şu oyun halilari esas sizin işinize cok yarar..
hulyaaa cnm yaaaa anne sütü alıyor kızın bağışklığı kuvettli olmalı neden böle oldu yaaa
hepimiz üstüne çok titriyoz ondann
yok bacım yapmadı ben gitmeden bir çay kaşığı calpol verdim çok şükürrr bişeycik olmadııı
özlem tatlım korkma duştan sonra rahatlarrrr
ayyyyy benim gibi saftirik yok pilav yaptım kızlarr ilkkez büyük ocağa koydum kavurdukdan sonra
küçük göze alacaktım unutmuşum burada yazıyazarken diyomki ayyy ekmek kızartması kokuyorrr mis gibi ama yakmışşşş karı diyommm meğer benim pilavın altı tutmuş yaaaa
dökemem üstünde bişey yokkk üstünü yeriz altını allah affetsin çöpee
beyazcım uyu oynayı ben aldım çok iyi değil onun yerine ya Prima yada Evy baby daha iyi uyu oyna sızdırdı kızımın çişini ki ben 3 saatte alırım altını düşün yani
canım bu aldığım daha etkiliymiş Devit 6500 bu 15 civarında Multi Tabs verdi bide sinek ısırıkları için ve sıcaktaki kabarıklar için Elacon verdi sadece ısırığın üstüne sürdüm hemen geçti bizde kullanabiliz öyle dedi bide Chicco nun sinek kovucusunu önerdi.
sağol canım ya senin kuzucuk şimdi nasıl iyimi ?
canım dr bana o kadar bekleme dedi hemen 2 gün geçerse fitil at dedi bağırsakları tembelleşir canım ya yada dereeyle 2 saatte bir pişik kremi ile oyna tembelliği azaltıyor.
maaaşaaalllaaaaahhhhh kız kilo göbek kalmamış çok hoş gözüküyorsun
ver canım sil yada yıka sık sıkta ölç geçmiş olsun inşallah düşer bide biraz su ver
canım ağzına meme yada biberon ver eşin yada sen de ölç oyalarken çabuk oluyor
canım geçmiş olsun ben 2 aylıkken düşürdüm.Hemen soy bebeği ve başını ve vücudunu parmaklarınla kontrol ederek muayene et ve sonra biraz kucağında tut sev ağrısı olursa yada can acısı ağlar ben bigün sonra dr götürmüştüm dr benim yaptığımı yaptı zaten ağlasa devamlı anlşılırdı dedi.Geçmiş olsun aman dikkat et.
kek mi kız canım çekti ha
incihan canım nasılsın bu ara görüşemiyoruz valla Bursalılar görüşün bakalım.Bora yı da öp bizim için
Sibelcim geçmiş olsun ya ben kaçırdım neyin var dur şimdi bi arayım seni bu çok kuru oldu.
Kızlar haftaya işe başlıyorum ya imdaaaatttttttttttttt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?