2009 Mayıs Anneleri

yanık manıkkk gözel olmuşşşş yanık kokusu sinmişşşş heheheheee üstler sağlam ilk kat yanmışş

birsen doğum günün ne zaman seni tarihi nedir benim 29 ağustos

valla hatırlamıyor gibi geliyor bana bakalım ben yine de günahına girmiyem 21 ağustos olduğu gün hatırlamazsa kafasını kırarım
aman be bizde arabayı sattık biryere gideceğimiz yok evde kutlasakta yeter bana ama göreceğiz merakla bekliyorumm

üleynnn garuu(bu arada fena lakayitimkaydirigubbakcemile3)biz arabaylamı geziyok

arabaylamı çıktınız bi sor bakimm anana....

kızım ahseni yuvarla ananeye sağ sütü çıkın dışarıııı

men olsam dışarı çıkacak gücümüz olsa valla iki çocuğu anneme veririm giderim kutlarımmkaydirigubbakcemile2:teytey::dance:

pilavın yanına yap bir salata ya güzel olur bol domatesli ohhh

yaa barbunya ile taze varrr offfff söğüşş doğrarımmm yada kocişe kakalarım salata işini dün bi köfte yapmışşş süperdiiiiii eferim dedim h.sonu beni baya dinlendirdiiikaydirigubbakcemile3

sende var zaten o potansiyel kızım dışarı çıkmaya yer arıyon
annem burda değil kayınvalideme bırakabilirim belki bakalımmm
tufan beyin hatırlamasına bağlıı

sabah beri çeneniz düşmüş be.. işiniz gücünüz yokmu sizin pasaklı karularr

bnm işler bitti misafir blem agırladım!!!!

alt komşularım geldi buarada birsenve tuba o kek kokusu benden geliyordukaydirigubbakcemile3 bi kek yapmışım süpper süpperrrrr bide çay verdim karılara yetti valla napım bide evi kaldırmıştım evi sil süpür 4de onlar geldi mıçımdan terler aktı fallaaaa...

ya sibele geçmiş olsun diyecem ama az kont.var yaaaa eşimde geç geliyoo aaaaaaaaa dur diyimde bana kontör atsınkaydirigubbakcemile2

defnoşadda geçmiş olsun, zeynebede geçmiş olsun.. özlem dr götürsene tatlım ya niye kustu bu çocuk bişide yemiyo ben olsam acilde solugu almıştım...

kıvılcım gelmiş hoş gelmiş dorugada üzüldüm oda zayıflamıış off ya.

kız birsen anam hayatta bulamam senin evi hem çocukla zordu gelmem:1no2:
kutlay götürdü erkenden denk geldi yine o getirdi..

beyazcım uyu oynayı ben aldım çok iyi değil onun yerine ya Prima yada Evy baby daha iyi uyu oyna sızdırdı kızımın çişini ki ben 3 saatte alırım altını düşün yani

canım bu aldığım daha etkiliymiş Devit 6500 bu 15 civarında Multi Tabs verdi bide sinek ısırıkları için ve sıcaktaki kabarıklar için Elacon verdi sadece ısırığın üstüne sürdüm hemen geçti bizde kullanabiliz öyle dedi bide Chicco nun sinek kovucusunu önerdi.
sağol canım ya senin kuzucuk şimdi nasıl iyimi ?
canım dr bana o kadar bekleme dedi hemen 2 gün geçerse fitil at dedi bağırsakları tembelleşir canım ya yada dereeyle 2 saatte bir pişik kremi ile oyna tembelliği azaltıyor.

kızlar dün çok samimi arkadaşımın kınasında giydim kıyafetimi
maaaşaaalllaaaaahhhhh kız kilo göbek kalmamış çok hoş gözüküyorsun
ver canım sil yada yıka sık sıkta ölç geçmiş olsun inşallah düşer bide biraz su ver

bi de koltuk altından ölçmek baya zor oluyor
dijital dereceyle ölçüyorum
makattan denesem hiç durmaz
sizler nasıl ölçüyorsunuz?
canım ağzına meme yada biberon ver eşin yada sen de ölç oyalarken çabuk oluyor
canım geçmiş olsun ben 2 aylıkken düşürdüm.Hemen soy bebeği ve başını ve vücudunu parmaklarınla kontrol ederek muayene et ve sonra biraz kucağında tut sev ağrısı olursa yada can acısı ağlar ben bigün sonra dr götürmüştüm dr benim yaptığımı yaptı zaten ağlasa devamlı anlşılırdı dedi.Geçmiş olsun aman dikkat et.

kek mi kız canım çekti ha
incihan canım nasılsın bu ara görüşemiyoruz valla Bursalılar görüşün bakalım.Bora yı da öp bizim için
Sibelcim geçmiş olsun ya ben kaçırdım neyin var dur şimdi bi arayım seni bu çok kuru oldu.
Kızlar haftaya işe başlıyorum ya imdaaaatttttttttttttt

sweetangell geçmiş olsun hemen uyutmasaydın inşallah bi şeyi yoktur
beyazcım sakin olmaya çalış ama takibi de bırakma

canım dikkat et tesbileri çeker koparır bi de allah korusun yutuverir poşete de dikkat bence boğuluverir duymuştum öyle

tutkun cnm işmiii ıyyyyyyyyyyyy yaaa çalışanlara allah sabır versin
ay apartman toplantısı var bende toplanılcak bu pasaklı apartmanı adam edecekler ama 400 tl isteniyor boyası taşlara cilası otomatik dışkapısıvs...çok para ama yapılması lazım bilmiyom nasıl ödeyecezz

hulyaaa cnm yaaaa anne sütü alıyor kızın bağışklığı kuvettli olmalı neden böle oldu yaaa

hepimiz üstüne çok titriyoz ondann

off bir bilsemm be anacım 2 oldu tekrarlıyor böyle :1no2:ilk verdiğinde antibiyotiği kullanmadım sanırım o yüzden tekrarladı bu sefer ateş te eşlik edince mecburen kullanıcam bitene kadar :1no2:
dediğin gibi sakınan göze çöp batarmış bizimkide öyle :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

yok bacım yapmadı ben gitmeden bir çay kaşığı calpol verdim çok şükürrr bişeycik olmadııı

he iyi şükür allahtan o ateş yapmıyor :Saruboceq:

ayyy hiç gülceğim yoktuuu delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

cnm azcuk iyileşti saolasın ara ara ateşi çıkıyor ama hemen şurup veriyorum sürekli elim üstünde valla :çok üzgünüm: az öncede yıkadım uyuttum bakalım ne zaman uyanacak uyku düzenimizde kalmadı hiç gece kaç defa uyanıyor :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

sen işe başlayınca bebeğe kim bakacak bacım :uhm::uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…