valla başlıyorum maratona uzun tatilim bitti artıktutkun cnm işmiii ıyyyyyyyyyyyy yaaa çalışanlara allah sabır versin
ay apartman toplantısı var bende toplanılcak bu pasaklı apartmanı adam edecekler ama 400 tl isteniyor boyası taşlara cilası otomatik dışkapısıvs...çok para ama yapılması lazım bilmiyom nasıl ödeyecezz
aman dikkat et canım inşallah çabuk iyileşir[sıze="2"]off bir bilsemm be anacım 2 oldu tekrarlıyor böyle :1no2:ilk verdiğinde antibiyotiği kullanmadım sanırım o yüzden tekrarladı bu sefer ateş te eşlik edince mecburen kullanıcam bitene kadar :1no2:
Dediğin gibi sakınan göze çöp batarmış bizimkide öyle :çok üzgünüm::çok üzgünüm:[/sıze]
[sıze="2"]he iyi şükür allahtan o ateş yapmıyor :saruboceq:[/sıze]
[sıze="2"]ayyy hiç gülceğim yoktuuu delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden[/sıze]
[sıze="2"]cnm azcuk iyileşti saolasın ara ara ateşi çıkıyor ama hemen şurup veriyorum sürekli elim üstünde valla :çok üzgünüm: Az öncede yıkadım uyuttum bakalım ne zaman uyanacak uyku düzenimizde kalmadı hiç gece kaç defa uyanıyor :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
Sen işe başlayınca bebeğe kim bakacak bacım :uhm::uhm:[/sıze]
[sıze="2"]oyyyyyyyyyyyyy çirkinnn şey maşallah sana güzel kısımmm allah seni nazarlardan korusun türkiz :))[/sıze]
tutkun canım hoş geldin maşallah türkiz'e kocaman olmuş
1 eylül tatlımmm iliği ile kemiği ilee başak garusuyumm vallaahhhhhhhhhhh
pınarcım gecmıs olsun defnosa ıns bıdaha yukselmezHerkese günaydınlar kızlar a.s.
Ay çok güzel bi haftasonu geçirdim derken akşam eve bi geldik Defnoş'un ateşi yükseldi 39'a :1shok: Doktoruyla görüştüm. Tüm gün dışarıda olması , uzun yola gitmesi yormuştur. HAva değişikliği yapmıış olabilir. Huysuzluğu yoksa calpol verin yarım ölçek takip edin dedi. Huysuzluğuda yoktu. Neyse verdim calpolu. Ateş düşmeye başladı. YArım saatte bir ölçtüm. Sonra gece 4,5'ta emzirmek için kalktığımda bi baktım yine 38,7'ye geçmiş. Komşumun verdiği şurubu içirdim. Az öncede ılık suyla duş aldırdım. Şimdi 37,5-37,7 arasında değişip duruyor. Bakalım inşallah bugün daha fazla yükselmez
Bu arada geçmiş falan hakgetire tabi. Kusuruma bakmayın bi ara bakınırım.
Bide Sibel çok hasta. Fena ishal olmuş. Dün hastaneye kaldırmışlar. Doktor yatırıcaz demiş. Kızında şansına kayınvalidesinin kardeşi vefat etmiş oda Aydın'a gitmiş. E annesi Ayvalık'ta. Yatamamış tabi hastaneye. Yağız'a kim bakıcak :1no2: Teyzesini çağırmış bugün o gelip ilgilenicek Sibel'le. Bilginiz olsun kızlar a.s.
cnm bıraz gec oldu ama bugun leptop esımdeydı iiyiz tatlımpınarcım defneme geçmiş olsun tatlım
sibelide arayalım merak ettim aynısını bende iki hafta önce yaşadım ishal ayy çok kötü birde ateş yarım gün yatmıştım hastanede sonra çıktım inşallah iyileşir en kısa zamanda sibelcim
aysuncum nasılsın canım bebiş nasıl
esencim ohh prensesle oyna bakalım öp benim yerime tatlımı:)
kızlar görümce memlekte düğüne gitmişti keşke kalsaydıda gelmeseydi kızkardeşimle birlikte gittiler kendini garantiye aldı nasılsa kardeşim yanlız gelemez diye offf bugün geldi evde bıktım artık çocuk oyuncağınıda geçti anne babasını bir görsem nasıl yılların nefreti var kusarım biranda eve gitmek istemiyorum kızı görmek istemiyorum insan evinden başka insan için soğur mu
cnm hosgeldın sende gecmıs olsun doruk pasayaKizlar Selamlar,
Biz döndük tatilden dün. Aslinda Cumartesi dönecektik ama ben sanirim su Mastit denen illetten oldumAtesim cikti 38.8'e, titreme ve bitkinlik perisan etti beni. Inatciyim biraz, gitmedim doktora. Dorugun ates düsürücü surubundan ictim, bir bardak limonata ve ilik bir dus beni kendime getirdi. Tikaniklik sag gögsümdeydi, sürekli emzirdim o gögüsü, biriken sütü bosalttim ve bol masaj yaptim ve galiba gecti. Hafif bir sanci var sadece.
Birde kizlar benim dikis yerimden dün biraz kan gelmis, zora mi geldi, iltihap mi anlamadim. Tedirgin oldum cok, randevu alacagim doktorumdan yarin icin. Bugün aradim ulasamadim kadina. Gerci agri falan yok, kücük bir nokta, yara gibi ama olsun ihmale gelmez.
Tatile gelince cok güzel gecti ama Doruk biraz perisan oldu hava degisiminden. Yavrum sürekli terledi ve ishal olduKilo verdi epey, tam toparlandi derken yine ishal Sizin bebislerin kaka kivami nasil kizlar ya? Doruk bazen cok civik yapiyor
cnm hosgeldın allah kavustursun cnm cok normal bı durum benımkının el komple agızdaslm kızlar eşimin askere gidişi benim şehir değiştirmem sebebi ile gelemedim bi süre benim bi problemim var oğlum elini emmeye başladı. Geçici bi durum mudur yoksa hep böyle mi devam eder elini tutuyorum emzik falan veriyorum ama inatla elini ağzına götürüyor
kızlar selam 10 günlük bir tatilden sonra bugün evimize geldik... netimiz olmadığı için sizlerden baya ayrı kaldım çok da şey birikmiş artık yavaş yavaş okurum geçmişi... umarım herkes iiidir bebişler sağlıklı ve mutludurlar...
emziren annelere bir sorum olcak... Doruk 2.5 aylık oldu ve hala günde 5-6 kez kaka yapıyor remgi sarı ve baya sulu bir kakası var... bugün dr unu aradım ishal maması verelim dedi ama sizlerede sormak istedim sizinkilerde durum nedir... llütfen acil cevap verin yarın dr a götüreyim mi sizce yoksa normal mi...
cnm masallah turkız hnmaKızlar selam bugÜn dr gİttİk kızım 6400 0lmuŞ 62 cm dr normal dedİ okadar Çok soru sorduk kİ evhamımızdan dolayı devİt vİtamİnİ deĞİŞtİrdİ bİraz jİmnastİk verdİ boyun harekatlaerİ İle İlgİlİ sonra kızıma kot pantalon tulum ve Öpme benİ yazılı ÖnlÜk aldım sİzler nasılsınız bakalım
hosgeldın tubacımtünaydin kizlar a.s.
tutkuncum,kivilcimcim hoşgeldiniz kizlar a.s.
pinarcim geçmiş olsun defnoşa..inşaAllah bi daha yükselmez
sibelede cok gecmis olsunacil şifalar inşaAllah..
beyazcim zeynepte serra gibi herhalde..ben çözümü biberonun deliğini genişletmekte buldum sayilir..tam çözüm olmadi ama enazindan cok az yemiyor artik :) cok geliyor cünkü agzina..bez olayina gelince canim uyu oyna ile aktif bebek arasinda cok az bi fiyat farki oluyor tane olarak hesaplanirsa
incicim diettaşim girme depresyona canim :) ben senin kilonda olsam depresyon korkar benden be :))) sende iri kiyimsan biz neyiz bilemicem :))) hem bak önümüz ramazanbende inşaAllah baslicam tekrar sıkı sıkı :) şu kızcemin ek besinlere tamamen gecmesini bekliyorum gerci gecen ramazan 10kg almiştim :))))) ama inşaAllah bu sefer daha dikkatli olcam..cünkü iftarda salata,izgara vs yesende doyuyorsun şişmanlatici şeylerde yesen doyuyorsun..emzirme firsatini kaçirdim bari bunu kacirmiyim:)))
banucum gene gelmiş kara kabus he..anacim ne care buluncak o işe bilemiyorum..ama bu kadar yüzsüz insandan hersey beklenir valla..
birsencim ya sen cok titizsin..anacim biraz dinlen ya cocuklar sakinken..haftada 1 temizlik yap yeter..hergün bişey yapilirmi yahu..caninin kiymetini bil biraz..
kizlar bu arada söyledimmi bilmiyorum kafam cok daginik bu aralar söylemiş olabilirim :)) serraya buzdolabi poşeti veriyorum..acaip hoşuna gidiyor şakur şukur ses cikarmasi felan..birsen ve incihan sizde bi deneyin isterseniz..belki sever sizinkilerde..bide anakucagina tesbihler taktim..onlarlada oynamayi seviyor..aslinda şu oyun halilari esas sizin işinize cok yarar..
cnm esın ustune kaydettırırse coccuk parasıda alır yenı kanun geregı her dogan cocuk 18 yasına kadar devlet tarafından sıgortalı oluyorya kizlar bu arada bişi sorcam..şimdi eşimden dolayi bende ssk'liyim ya..peki serra ssk'li mi? degilse nasil yapicam? bilgisi olan varmi bu konuda?
cnm demır ılacının ek gıdaya baslamakla alakası yok 4. ayda baslanıyor anneden aldıkları demır bıttıgı ıcın takvıye gerekıyorBirsen dr.unuz demir ilacıda verdi mi bebeişlere
ek gıdayla beraber başlayan arkadaşlarım var ilaca
her dr.farklı bişey söylüyo ya neyse
cnm bende huggıesten cok memnunumİncihaaaan haftaya uyar bana göörüşelim mutlaka konuşur ayarlarız ikimize de ortak bir gün...
buarada bende kilolarımdan çok şikayetçiyim normal doğum yapmama rağmen gitmedi kilolarım hala 8 kilo fazlalığım var... ben emzirdiğim için diyet yapmaya da korkuyorum ama bu hafta diyetisyene gideceğim sütümü azaltmadan yapabileceğim bi liste isteyeceğm... başka türlü olmuyor çok hoşnutsuzum bu durumdan hiçbir kıyafetime sığamıyorum (...
bez konusuna gelince ben 1 ay öncesine kadar prima kullanıyordum ve her gece sızıntı yüzünden kıyafet değiştirmek zorunda kalıyordum... sonra huggies i denedim ve çook çok memnun kaldım... şimdi huggies e devam ediyoruz... tavsiye ederim ben çok memnunum...
cnm gecmıs olsun ıyılesır ıns gazel hnm kısa suredeherkeze selam hanımlar!!
defneyle zeynep hastaymış Alah tez zamanda şifalarını versin inş şimdi daha iyidir kuzucuklar ...
sibelede çok geçmiş olsun annelerin hasta olması kadar kötü bişey yok yaw kendini mi düşünsün şimdi yoksa bebeğine kimin nasıl bakacağını mı :1no2:Allah tez zamanda şifasını versin inş onunda Şeniz
bize gelince sabah sağlık ocağına gittim zatürye aşısı için ama gazel hala hasta olduğu için yapmadılar iyileşmeden yaparsalar daha çok tetiklermiş orda başka bi dr a göründük ve antibiyotiği değiştirdi çünkü hiç içmiyordu sürekli diliyle itiyordu bu verdiğide pek bi farkı yok yine içmiyor :1no2::1no2: off ne yapcaz böyle bilmiyorum ama boğazları biraz daha iyiymiş şükür :Saruboceq: prş ye yine gün verdiler inş ozaman kadar tamamen iyileşirde sağlıcakla aşımızıda yaptırırız mafoldumben
cnm h.g geldin...
hiç endişelenme sakın gereksiz yere şurup falan verme bence derim çünkü gazelde şimdiye kadar günde 5 defa sulu hatta bazende köpük köpük yapardı kakasını dr lar 8 defayı geçmediği sürece ishal olarak kabul etmiyorlar hem senin dr da nasıl telefonda teşhis koydu hayret hadi tahlil falan yaptırsaydı neyse derdimmbiliyosun bende sadece anne sütü veriyorum ve 4 ayımız bitti 15 gündür günde 3 yada 4 defa ya düştü kakası :kedi:
oyy maşAllah cnm kuzucuğumuza aldıklarında güle güle kullansın sütlü yumurtan opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
cnm benim bildiğim hiç bir işlem yapılmıyor ..hem sen şimdiye kadar her hastaneye gittiğinde ssk üzerinden almadılar mı ücreti??
kızlar dün çok samimi arkadaşımın kınasında giydim kıyafetimi
hepinize ii gecelerzemuszemus.benim oğlumda uyumadı anakucağında git gel yapıyo irazdan beşiğine alıcam bakalım orda uyuycak mı?kızlar hamilelikte olduğumuz aşılar vardı ya üçüncüsünüde olan varmı aranızda?
tetenozu soruyosun sanırım ben oldum üçüncü dozu 5kere yaptırınca omur boyu koruyomus ası zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?