2009 Mayıs Anneleri

valla başlıyorum maratona uzun tatilim bitti artık
toplantımı ve 400 mü canım sana zor olacak valla şimdi

aman dikkat et canım inşallah çabuk iyileşir
kızım uyandı iyi geceler kızlar

Geçmiş olsun dilekleriniz için çok tşk ederim kızlar a.s. Neyseki çıkmadı kuzumun ateşi.Yarım saat öncesine kadar 37-37,2 arasında değişiyordu. Az önce baktım 35,8 çıktı. Anam çıksa bi dert düşse bi dert. Normalde vücut ısısı hep 36,5 gibi olurdu. Takipteyim sürekli.

Annem de Allah razı olsun bugün evimi mis gibi yaptı. Baştan aşağı bi güzel temizledi. Arkadaşların kullandığı nevresimleri, havluları hep yıkadı,kuruttu kaldırdı. Çamaşırlarımı yıkadı astı. Bana bitek kurumayan çamaşırları ütülemek kaldı. Onu da yarın yaparım artık. Salonun halılarını da kaldırdım bugün. Halı yıkamaya verdim. Ohhhh sadece parkeye basmak pek güzelmiş be. Silmesi bile kolay valla zemuszemus

Yemek yedik, Defnoşun gaz sancısı tuttu. Onu sakinleştirdim. Uyudu 8,5 gibi. Bende mutfağı topladım size bakayım dedim a.s.

Valla zaten haftasonundan yorgunum. Bide bu ateş durumu beni iyice yorgun yaptı. Gece sürekli uyandım. Bende yatayım bari erkenden.

Herkese iyi geceler öptüm kocaman a.s.

Sibel'le konuştum. İshal devam ama biraz daha iyiymiş çok şükür. Teyzesi Yağız'la ilgilenirken o dinlenmiş. En kısa zamanda düzelir inşallah dünürüm a.s.

Kıvılcım canım çok geçmiş olsun. Bu mastit fena bişeymiş valla :çok üzgünüm: Dikişin içinde bence mutlaka görün doktoruna. İnşallah bişey çıkmaz tatlım a.s.

Özlemcim Zeynep'e de çok geçmiş olsun. Bizim doktor 38'e gelmeden ilaç vermeyin diyor. Önce ılık bir duş aldırın ve üstünü soyun diyor. Sende hemen ilaç verme bence CADIARZU Bende Braun ile kulaktan ölçüyorum. Dün komşum dijital ile koltuk altından ölçmeye çalıştı ama Defne'yi tutabilene aşkolsun. KUlaktan olan 2 sn'de çok kolay oluyo a.s.

aslyln canım el emme hepimizde var. Benimkini bi görsen gülmekten ölürsün kaydirigubbakcemile3 5 parmağı yetmiyor bazen yumruğunu sokuyor ağzına kaydirigubbakcemile3 Doktor çok normal ellerini tanıyor siz dokunmayın dedi. Bende o öyle şapur şupur emdikçe bayılıyorum o haline a.s.

simal06 canım merhaba. Ben evde yarım kollu çıtçıtlı badi ile tutuyorum. Hava serin gibiyse çorap giydiriyorum ayağına. Yatarkende aynen sadece badi ve çorap ile yatırıyorum. Eğer serinse çorabı çıkarıp incecik ayaklı bi pijama altı var onu giydiriyorum. Dışarıya çıkarken ise mutlaka bi yarım kollu yada askılı çıtçıtlı badi üzerine tişört ve kot pantolon. Eğer rüzgar varsa incecik merserize bi hırkası var onu giydiriyorum yerimseniben

Esra'cım hoşgeldin canım a.s. Valla ben sadece anne sütüt veriyorum günde 1 kez bazen 2 kez yapıyor. Ama 8 kereye kadar normal dedi doktorumuz. Aynen sarı ve sulu bizimkide a.s.

Tutkun Canım maşallah Türkiz'ime a.s. Cicilerini de güle güle giysin a.s.

Tuba'cım aynen bende buzdolabı poşetini hafif şişirdim. Bizimki bayılıyor ona. Hışır hışır ettikçe ağzına sokmaya çalışıyor kaydirigubbakcemile3 Eşimin kuzeni çok severdi. Bende ordan hatırlayıp yapmıştım Defnoşa yerimseniben

Hülya'cım inşallah en kısa zamanda iyileşir Gazel kuzumuz a.s. Tadı kötü mü antibiyotiğin :uhm: Bizimki calpole falan bayılıyor kaydirigubbakcemile3

Banu'cum kırmızı çok yakışmış maşallah a.s.
sweetangell canım çok geçmiş olsun. Çok fena bişey ya. Ayyy insan o halde görünce alını kaçırır heralde :1shok: Uyutmsaydın keşke :1no2: İnşallah bişeyciği yoktur a.s.

Birsom yaptı annem temizliğimi sağolsun. Valla kadın bi türlü rahat rahat sevemiyor torununu benim evin işleri yüzünden. Allah bin kere razı olsun a.s. Sende yakmışsın pilavı unutkan karı kaydirigubbakcemile3 400 bu zamanda zor gelicek valla size ya :1no2:

Esen’cim şimdiden evlilik yıldönümüzün kutlu olsun bacım a.s. Unutmamıştır eşin yapar bi atraksiyon merak etme yerimseniben

Nurten’cim ohhh mis gibi kek he afiyet şeker olsun a.s. Bende haftalardır bi bisküvi pastası yapıcam anam bi fırsatım olmadı ya. Yarın yapayım inşallahhhh a.s.

Pınarcım geçmiş olsun ya inşallah iyisinizdir aman dikkat et şimdi evi dip köşe temizliğede başlamışsın hava akımı çok olur üşütmesin Defnoş.

pınarcım gecmıs olsun defnosa ıns bıdaha yukselmez
cnm bıraz gec oldu ama bugun leptop esımdeydı iiyiz tatlım
cnm hosgeldın sende gecmıs olsun doruk pasaya
cnm hosgeldın allah kavustursun cnm cok normal bı durum benımkının el komple agızda
cnm sende hosgeldın bızımkı 2 aydan sonra gunde 1 bazen 2 gunde 1 yapmaya basladı

cnm masallah turkız hnma
sızındemı boyunla ılgılı problem vardı cnm

hosgeldın tubacım
ya kizlar bu arada bişi sorcam..şimdi eşimden dolayi bende ssk'liyim ya..peki serra ssk'li mi? degilse nasil yapicam? bilgisi olan varmi bu konuda?
cnm esın ustune kaydettırırse coccuk parasıda alır yenı kanun geregı her dogan cocuk 18 yasına kadar devlet tarafından sıgortalı oluyor
Birsen dr.unuz demir ilacıda verdi mi bebeişlere
ek gıdayla beraber başlayan arkadaşlarım var ilaca
her dr.farklı bişey söylüyo ya neyse
cnm demır ılacının ek gıdaya baslamakla alakası yok 4. ayda baslanıyor anneden aldıkları demır bıttıgı ıcın takvıye gerekıyor cnm bende huggıesten cok memnunum
cnm gecmıs olsun ıyılesır ıns gazel hnm kısa surede

neyse bu saate kımse kalmmamıs bende yatayım barı
herkeslere iii geceler yarın gorusmek uzere optum sızlerı ve bebıslerınızı

hepinize ii gecelerzemuszemus.benim oğlumda uyumadı anakucağında git gel yapıyo irazdan beşiğine alıcam bakalım orda uyuycak mı?kızlar hamilelikte olduğumuz aşılar vardı ya üçüncüsünüde olan varmı aranızda?

tetenozu soruyosun sanırım ben oldum üçüncü dozu 5kere yaptırınca omur boyu koruyomus ası zemuszemus

aysuncum pınarcım çok saolun...

pınar gazel de caprol verdiğim zaman bayılıyor hatta minoset ide çok seviyor ama antibiyotik hiç içmiyor hatta bugun çilekliyle değiştirmeme rağmen (

kız banu masallah sana kım der ıkı cocuk anası dıye gobek falan kalmamıs ne guzel yuzunude öle yapmasaydın tanımıs olurduk sen ama tercıh tabıı:1hug:

hihoyyythihoyyytGÜNNAAYYYDINNN MESAİ BAŞLADIIIhihoyyythihoyyyt

pınarcım ya ohh annne maş. nekadar düşkün sana hiç kıyamıyoe san ne güzel..
defneyede tekrardan geçmiş olsun aman dikkatli ol benm kuzenimin kızınında 3gündür ara ara ateşi çıkıyordu dr gitiikan tahlili istemiş dr ve kanında bol miktarda mikrop çıkmış o ateş yaparmış.. şuanda igne kullnaıyor ignede ateş yapıyo 40ka çıkmış geçen gece:1shok:
hergece hastanelerdeler valla allah korusun..

kahvaltı hazırlyıp markete gidicem kızlar ramazan geliyo hazırlık yapalım çok öptüm herkesleriiiopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…