2009 Mayıs Anneleri

saol cnm allah razı olsunn..sende güle güle kirlet evi :))

inş cnm yaa Şeniz

teşekkür ederim canımmmma.s.

teşekkürler canım afiyet olsunnnnna.s.

iyiyim canım Türkiz dizimde oynaşıyoruz sıkıldı durmuyor eşin ne hediye almış yoksa unutmuşmu gız
bu arada işyeri arkadaşlarım aradı geliyomusun diyeözlemişler heyecanlandım birden

unuttu galiba bakacağız herkes akşamayapar bir atraksiyon diyor ama 12 den sonra elimde oklavayla görebilirsiniz beniklava:

ay ben geldim kimse yok nere gittiniz bacılar herkes yemek yiyor sanırım.Türkiz bize yemeği yasak etti önce eşim yiyor sonra ben durmuyo bu kız ya tabi ben fedakar anne önce eşim yiyor sonra ben yiyip topluyorum.
KIZLAR HADı HAYIRLI HUZURLU BEREKETLı VE NEŞELı RAMAZANLAR

Vay be bi gezmeye gittim geldim döktürmüş bizim hatunlar.

Ama en hamarat kendımı sectım cunku kızarmış tavuk söyledim akşam yemeğine 1 dk halloldu valla.

Sahur içinde esıme patateslı omlet yapıcam yanınada domates peynır.

tek basınamı yıkıyosun bırsen?

ayrıca verıdıgın sıte adı hata verıyo sureklı baska varmı sıteye resım yukleyebılıcegım bı sıteCADIARZU
alla alla ben şimdi resim yükledim koydum

kendim yıkıyom cnm duşa giriyoz öle artık leğen taşımıyorum

yemek iptal oldu cnm

iyiyim canım Türkiz dizimde oynaşıyoruz sıkıldı durmuyor eşin ne hediye almış yoksa unutmuşmu gız
bu arada işyeri arkadaşlarım aradı geliyomusun diyeözlemişler heyecanlandım birden

buluştunmu hicroşla

ohhh gülhancımmm en güzelini sen yapmışsın afiyet olsunnn :))) sahurda hafif ve pratik banada iyi fikir verdin he bende patatesli yapayım bari :))

kızlar eşim yıldönümümüzü kutlamadı üstüne bi de maça gittimafoldumben
çok kırıldım ona bu saatten sonra kutlasa da önemi yokk çok sinirliyim

bu saatten sonra yapsa ne yazar istemem zati bugünü benimle geçirmeliydi

sabah belki kahvaltıya götürür dedim götürmedi
akşam yemeğe dedim çok çeşit bile yapmadım yine yok
bi de üstüne maça gitti
çok kızdım yaaamafoldumben

selam kızlar giremiyorum bu aralar çok sık
epey misafir ağırladım ancak fırsat buldum esencim ne diyeyim ki ah bu erkekler ama sıkma canını belki de başka bi düşüncesi sürprizi vardır

yap valla Hulyacım biz cok severız kahvaltıda.Gazelimde ası olmuş.Kıyamam.
bende çok severimm yaa çok iyi fikir oldu bana sırnaşık şeysırnaşık şey
evet cnm oldu huysuzluğuda üstünde nöbetteyim valla ateşi çıkmasın diye uyuyorr 10 dk arayla uyanıp mızmızlanıyor tekrar uyutuyorum :1no2::1no2:

haklısında bacım bu erkeklerin keşke bi garantisi belgesi olsa işimize gelmeyen yönlerini hemen bi tamirden geçirsek ama yok malesef :kedi::kedi:

selam kızlar giremiyorum bu aralar çok sık
epey misafir ağırladım ancak fırsat buldum esencim ne diyeyim ki ah bu erkekler ama sıkma canını belki de başka bi düşüncesi sürprizi vardır

h.g cnm bebekle misafir ağırmakta zor yaw CADIARZUCADIARZU

Ay yemek yedik, Defnoşu yıkadık, uyuttum. Eşimde koltukta sızdı. Mutfağı topladım ama bittim. Valla farketmemişim ama bugün çok yorulmuşum ya kafamçokkarıştı Bi duşa girsem iyi olacak ama halim kalmadı. Bende az kestireyim sonra kalkar girerim bari :bbo:

Esencim ya sıkma canını diyeceğim ama sıkmamak mümkün değil. Sende canına okursun artık. Ay gıcık oluyorum bu erkeklerin vurdumduymazlığına ya klava:

sıkmıyorum ya amaaaaaaaaaaan boşverrr

bende çok merak ettim hep içimde bi ümitti bu kızı şaşırtır bu dünür dedim

ama malesefff .............çok şaşırdım .....hani gönlünü almak için belki çiçek felan yapar ama çelenk yollasa bişi ifade etmezz

çok üzüldüm yaa seni gaza getirmek için değil arkadaşım ama daha yolun çok başındayız

üstelik dediğin gibi maça gitmiş kafasına geçsin maççççç

offfffffffff bu erkeklerrr allahtan unutmuyorr unutamaz diyecem ama şunu gördüm benimkide önem veriyorömuş ....bikere senin doğum günün 21 dimi dedim ters ters baktı hemen 21 kaydedecem dedim nasıl unutursun sen vs. birsürü şey saydı

unutlmak istemiyorsan unutmayacannn...................

arkadaşım istediğin süikasti uygulaa

kızlar merhaba sonunda geldım bugun alısverıse cıktık ramazan oncesı geldım yemek yaptım bı guzel yedık
gecmıse falan bakamadım ama cok sey yazmıssınız neyse esencım yılddonumuz kutlu olsun tatlım nıce nıce yıllara esın ve bebısınle sıhhatle gırın emııı
ay ıcım ıcıme sıgmıyor yarın 11 ayın sultanı baslıyor ınanılmaz bı huzur var ıcımde
bıde kızlar ben dayanamayacagım yarın nıyetleneyım dıyorum kaynanama falan sordum oda tutmus ben sutum azalırsa falan dıye korkuyorum ama oda benımkı allahın hıkmetı daha artıyordu falan dedı bakalım bende deneyecegım azalmazsa hepsını tutarım ınsallah sımdı sadece anne sutuyle besledıgım ıcın yavrumu bıraz tedırgınım ama denemektan bısey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…