2009 Mayıs Anneleri

alla alla ben şimdi resim yükledim koydum

kendim yıkıyom cnm duşa giriyoz öle artık leğen taşımıyorum

yemek iptal oldu cnm

buluştunmu hicroşla

bende mi denesem acabaCADIARZUCADIARZU

kızlar eşim yıldönümümüzü kutlamadı üstüne bi de maça gittimafoldumben
çok kırıldım ona bu saatten sonra kutlasa da önemi yokk çok sinirliyim

cnm benim ben bile çok sinirlendim ve üzüldüm:umursamaz: haklısın.... ama çok üzme kendini intikamını alırsın geçer...kötükedihüso bence tavrını koy...sende onun çok sevdiği beklediği bi konuda duyarsız kalırsın... ilgisiz davranırsın ve umarım hatasını anlar... bu arada kaçıncı yıldönümünüzdü? merak ettim

AYY CNM BENDE AYNI DURUMDAYIM SADECE ANNE SÜTÜ VERİYORUM YARIN DENİYECEM EGER AZALMA OLMASA DVM EDERİM

çok kırıldım birsencim ona en iyi cezayı uyguluycam köfte yokkk
romantizmden nasibini almamış odunnn

:roflol::roflol::roflol::roflol:KIS ZATEN BUNDAN İYİ CEZA OLAMAZ :roflol:

kızlar, herkes bugünden yemeklere başlamış...bi ara bugün niyetlimi olucaktık benmi unuttum acaba dedim.... siz bugünden mi yaptınız yarın ki iftarlıkları bacılar merak ettim... ben taze olsun diye yarına yapıcam menüm hazır ama yarın yapablirsem yapıcam inş...

6. canımm hediyesini aldım tam 12 de vericem ona kutlama şansı vermiycem sonrasında da köfte yok
halbbuki kutlasaydı çok değişik planlarım vardıkaydirigubbakcemile3
AYY CNM BENDE AYNI DURUMDAYIM SADECE ANNE SÜTÜ VERİYORUM YARIN DENİYECEM EGER AZALMA OLMASA DVM EDERİM

:roflol::roflol::roflol::roflol:KIS ZATEN BUNDAN İYİ CEZA OLAMAZ :roflol:

bende deniyem bariii

6. canımm hediyesini aldım tam 12 de vericem ona kutlama şansı vermiycem sonrasında da köfte yok

bende deniyem bariii

en güzeli canım... sen hediyeni verirken eminim çok üzülücektir ama boşver...planlarından da köfteden de mahrum kalması da cabası a.s ooohhh iyi yapmış olcaksınyerimseniben

oy bi hamarat daha :) biraz gec oldu ama cok sukur canim sen nasilsin :)

oh cok sukur cok sevindim bitanem

hep birlikte inşaAllah canim

kızlar eşim yıldönümümüzü kutlamadı üstüne bi de maça gittimafoldumben
çok kırıldım ona bu saatten sonra kutlasa da önemi yokk çok sinirliyim

kiz toplaşip dövelim bunlari tek tek klava:

bende bişi olcagini sanmiyorum nedense..gerçi benim zaten cok azaldi ve ek besinlere basladi..sen bi dene bakalim..inşaAllah azalmaz canimda tutarsin

çok kırıldım birsencim ona en iyi cezayı uyguluycam köfte yokkk
romantizmden nasibini almamış odunnn

romantizmden nasibini almamiş odun he:roflol: :roflol: ay bi an kendimi görür gibi oldumm bu lafla :roflol:

bende deniyem bariii

aha bak hülya ben sana dedim harika plan diye yarinda bizim söz,isteme,nişan ve dini nikah günümüz eşim genelde bugunu 4 kasim evlilik yildönümümüzden daha cok önemser..ama genelde işte bilmiyorum yarin aklina gelirmi söylemesi ayip biz bide küsüz suanda bende yarin hediye alip beklicem 12ye kadar sansi var hülyaya anlatmiştim da hülyada bosver hiç alma demişti küsüz diye ama sen şimdi söyleyince gene hoşuma gitti fikrim yarin bende alayim ah ulen bi hatirlamasin bi özür mözür dilemesin Çok üzgünüm çoook :mymeka: :umursamaz:

ay kizlar bu arada benim oruc yalan oldu ((( regl oldum aksam üzeri..ilkgün tutarimda c.tesi olurum muhtemelen diye düşünüyordum ama olmadi (( püf y regl oluncada ramazandan bişi anlamiyor insan yaaa işin kötü tarafi bastan olunca bide sondan oluyorsun..ramazanin yarisi gidiyor ( napalim buda Allah'tan

söz isteme nişan dini nikah heee
ulen benimki akşam ne yediğini unutuyor baksana bunları hiç hatırlamazz
ama tam 12 de bacım bekliyorum hediyesini verip yatıcamsengözlerimebaksanab
planlarımı da anlatıcam çok pişman olacak çokkkkkkkkkkk

ay canim yaa.sıkma canini hiç..odun modunda oluyorlar genelde..yrin görüşürüz inşaAllah a.s.

siribroncum canim özelden adini soyadini da yolla canim

slm kızlarrrr nasılsınız...
eşim işe gıttı oglan keyıflkı keyıflı tv ızlıo accuk duresun barı kacgundur gene terellılerı ustunde benım oglanın ne bana dur durak werdı nede kendısı uyudu(((gene bı haller oldu uykusuna ya tam duzene gırdık derken pıtrtttt gene basa sarrr aff ya nezaman nduzelcek bakalım...onla ılgılenmekten gıremedım gene kacgundur..
gecen kuafore zor gıttım babasında durmadı hınzır adamcaız kuaforun kapısında bızı bekledı kaş bıyık orman olduydu bı bayan tutuwerdı saolsun babada durmadıda tanımadıı kadın9ın kucaında susutu benı ızlıye ızlıye:))))komedı yaaaaa
tuba canım yollıım ısmmıı sende yaz:))aynı gun serraya hedıye bakmak için gırdık AIlecek bı dukkana benımkı durmadı gene zor attık ewe kendımızı en kısa zamanda alıcam hala cıkamadım carsıya(((
bu zıpır oglan hıc duzelmıcek bende hıc kendımle ılgılenemeyıp carsı pazar gezemıcem gıbı hıssedıorum artıkk ya((((((((((((((((

düşünücem hülyacim

siribroncum bende daha alamadim acele etme sıkma canini elbet kendinle ilgilenirsin dişari cikmaya da alişcak velet üzmez o annesini

düşünücem hülyacim

siribroncum bende daha alamadim acele etme sıkma canini elbet kendinle ilgilenirsin dişari cikmaya da alişcak velet üzmez o annesini

inşallah tubacım yaaa çocuun dısarıya karsı fobısımı olustu ne anlamadım vallakaydirigubbakcemile3
benıde kendısınıde ewe hapsettı hınzır oglann:sinifsinif:
esen canım sıkma canını sende ...cocuk falan dalmıstır adam....:kedi:
tubacım sızınde yakınmıs yıldonumunuz ha simdiden kutlu olsun bacım...Şeniz

benımkı salıncakta uyuklamaya basladııııı:içelim:

saolasin canim merak etme..cok sık huy değiştiriyorlar..ama zorla birazcik..1-2 derken alişir evde dura dura alişmaz..mesela hergün bakkala markete git onunla..sonra cemberi gittikçe arttir

esenin 24 saati bitti bizimki basladi hem küsüz,hem ramazanin ilk günü valla bi atraksiyon yaparsa cok sasircam DD yapmassa o şaşircak tabi :))))))))

esenin 24 saati bitti bizimki basladi hem küsüz,hem ramazanin ilk günü valla bi atraksiyon yaparsa cok sasircam DD yapmassa o şaşircak tabi :))))))))

aslında barısmak için ii bi fırsattt tabı degerlendırırse ..unutmaz bence tuba yaa bu gunu daha cok onemsıormus hem 4kasımdan...bakalım sonuc nocak..sen bencede al bı hedıye bekle bakalım o hatırlamazsa saskınlık olur onada ...CADIARZUesenın pşanı iimişşşkaydirigubbakcemile5

ay güya sahura kadar yatmicaktim ama cok uykum geldi yaf..saati kurayim..inşaAllah duyarim..yoksa eşimin çenesi susmaz valla

hayirli gecelerrrrr tatli rüyalar tüm kuzulara ve annelerinee a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…