alla alla ben şimdi resim yükledim koydum
kendim yıkıyom cnm duşa giriyoz öle artık leğen taşımıyorum
yemek iptal oldu cnm
buluştunmu hicroşla
kızlar merhaba sonunda geldım bugun alısverıse cıktık ramazan oncesı geldım yemek yaptım bı guzel yedık
gecmıse falan bakamadım ama cok sey yazmıssınız neyse esencım yılddonumuz kutlu olsun tatlım nıce nıce yıllara esın ve bebısınle sıhhatle gırın emııı
ay ıcım ıcıme sıgmıyor yarın 11 ayın sultanı baslıyor ınanılmaz bı huzur var ıcımde
bıde kızlar ben dayanamayacagım yarın nıyetleneyım dıyorum kaynanama falan sordum oda tutmus ben sutum azalırsa falan dıye korkuyorum ama oda benımkı allahın hıkmetı daha artıyordu falan dedı bakalım bende deneyecegım azalmazsa hepsını tutarım ınsallah sımdı sadece anne sutuyle besledıgım ıcın yavrumu bıraz tedırgınım ama denemektan bısey olmaz
kızlar eşim yıldönümümüzü kutlamadı üstüne bi de maça gittimafoldumben
çok kırıldım ona bu saatten sonra kutlasa da önemi yokk çok sinirliyim
bu saatten sonra yapsa ne yazar istemem zati bugünü benimle geçirmeliydi
sabah belki kahvaltıya götürür dedim götürmedi
akşam yemeğe dedim çok çeşit bile yapmadım yine yok
bi de üstüne maça gitti
çok kızdım yaaamafoldumben
kızlar merhaba sonunda geldım bugun alısverıse cıktık ramazan oncesı geldım yemek yaptım bı guzel yedık
gecmıse falan bakamadım ama cok sey yazmıssınız neyse esencım yılddonumuz kutlu olsun tatlım nıce nıce yıllara esın ve bebısınle sıhhatle gırın emııı
ay ıcım ıcıme sıgmıyor yarın 11 ayın sultanı baslıyor ınanılmaz bı huzur var ıcımde
bıde kızlar ben dayanamayacagım yarın nıyetleneyım dıyorum kaynanama falan sordum oda tutmus ben sutum azalırsa falan dıye korkuyorum ama oda benımkı allahın hıkmetı daha artıyordu falan dedı bakalım bende deneyecegım azalmazsa hepsını tutarım ınsallah sımdı sadece anne sutuyle besledıgım ıcın yavrumu bıraz tedırgınım ama denemektan bısey olmaz
çok kırıldım birsencim ona en iyi cezayı uyguluycam köfte yokkk
romantizmden nasibini almamış odunnn
6. canımm hediyesini aldım tam 12 de vericem ona kutlama şansı vermiycem sonrasında da köfte yokcnm benim ben bile çok sinirlendim ve üzüldüm:umursamaz: haklısın.... ama çok üzme kendini intikamını alırsın geçer...kötükedihüso bence tavrını koy...sende onun çok sevdiği beklediği bi konuda duyarsız kalırsın... ilgisiz davranırsın ve umarım hatasını anlar... bu arada kaçıncı yıldönümünüzdü? merak ettim
AYY CNM BENDE AYNI DURUMDAYIM SADECE ANNE SÜTÜ VERİYORUM YARIN DENİYECEM EGER AZALMA OLMASA DVM EDERİM
:roflol::roflol::roflol::roflol:KIS ZATEN BUNDAN İYİ CEZA OLAMAZ :roflol:
6. canımm hediyesini aldım tam 12 de vericem ona kutlama şansı vermiycem sonrasında da köfte yok
halbbuki kutlasaydı çok değişik planlarım vardıkaydirigubbakcemile3
bende deniyem bariii
merhabalar saat 1 de girdim hala geçmişide okuyamadım yazamadımda.bugün salonun camlarını sildim vitrini temizledim yemek takımlarımı yıkadım kuruladım yerleştirdim malum ramazan yemeğe gelen giden olur çamaşır yıkadım kurumuş ütü yapıcam yarın diğer işlerimi yapıcam sizide takip etmeye çalışıyorum.
Esencim seninde az kalmış
pınarcım sen işleri bitirdin valla biz geç kaldık.
Birsen annen haklı bezelye barbunya aynı anda olmaz yaparsan olurda uyumlu olmaz.
Aysuncum nasılsın
civciv Allah kabul etsin mevlüdünüzü
Beyaz eşin demek yine kendini haklı gördü ama senin için rahatladı
sibel nasıl oldun
Mutahara sen nasılsın
Tülay,Fulya,Sema nabersiniz kızlar
saol tubişim öyle tabi iyiliği için dediğin gibi ..evet knt etti dr iyi dedi şükürler olsun geçmiş boğazı inş tekrarlamaz ..
esencim evlilik yıldönümünmüş bacım kusura bakma gözümden kaçmış nice senelere sağlık ve mutlulukla inş....
ay ben geldim kimse yok nere gittiniz bacılar herkes yemek yiyor sanırım.Türkiz bize yemeği yasak etti önce eşim yiyor sonra ben durmuyo bu kız ya tabi ben fedakar anne önce eşim yiyor sonra ben yiyip topluyorum.
KIZLAR HADİ HAYIRLI HUZURLU BEREKETLİ VE NEŞELİ RAMAZANLAR
kızlar eşim yıldönümümüzü kutlamadı üstüne bi de maça gittimafoldumben
çok kırıldım ona bu saatten sonra kutlasa da önemi yokk çok sinirliyim
çok kırıldım birsencim ona en iyi cezayı uyguluycam köfte yokkk
romantizmden nasibini almamış odunnn
6. canımm hediyesini aldım tam 12 de vericem ona kutlama şansı vermiycem sonrasında da köfte yok
halbbuki kutlasaydı çok değişik planlarım vardıkaydirigubbakcemile3
bende deniyem bariii
oy bi hamarat daha :) biraz gec oldu ama cok sukur canim sen nasilsin :)
oh cok sukur cok sevindim bitanem
hep birlikte inşaAllah canim
kiz toplaşip dövelim bunlari tek tekklava:
bende bişi olcagini sanmiyorum nedense..gerçi benim zaten cok azaldi ve ek besinlere basladi..sen bi dene bakalim..inşaAllah azalmaz canimda tutarsin
romantizmden nasibini almamiş odun he:roflol: :roflol: ay bi an kendimi görür gibi oldumm bu lafla :roflol:
aha bak hülya ben sana dedim harika plan diyeyarinda bizim söz,isteme,nişan ve dini nikah günümüz eşim genelde bugunu 4 kasim evlilik yildönümümüzden daha cok önemser..ama genelde işte bilmiyorum yarin aklina gelirmi söylemesi ayip biz bide küsüz suanda bende yarin hediye alip beklicem 12ye kadar sansi var hülyaya anlatmiştim da hülyada bosver hiç alma demişti küsüz diye ama sen şimdi söyleyince gene hoşuma gitti fikrim yarin bende alayim ah ulen bi hatirlamasin bi özür mözür dilemesin Çok üzgünüm çoook :mymeka: :umursamaz:
düşünücem hülyacim
siribroncum bende daha alamadim acele etmesıkma canini elbet kendinle ilgilenirsin dişari cikmaya da alişcak velet üzmez o annesini
esenin 24 saati bitti bizimki basladihem küsüz,hem ramazanin ilk günü valla bi atraksiyon yaparsa cok sasircam DD yapmassa o şaşircak tabi :))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?