2009 Mayıs Anneleri

unutmaz tabi fil hafizalidir eşim ama üşenebilir küçük bişeylerle geciştirebilir..ay bilemiyorum yasayarak görcez artik muhtemelen alicam hediyeyi sahurdaki hal hareketine bagli aslinda dedigin gibi iyi bi firsat ama erkek oldumu işler degişiyor işte farkliyiz

hadi ben kactim canim :) agzim acik kaldi esnemekten :)))) mucksss

ii geceler canım....zemuszemus

en güzeli ilk gün ağır yiyip şişmemeli menün süper bende ne yesem ki malesef yumurta yemiyorum ben hamilelikte zorla haftada bir yedim.bende çay demleyim kahvaltılıklar var akşamdan çorba var karpuz keserim bide Türkizde uyurda rahat yerim

alla alla ben şimdi resim yükledim koydum

kendim yıkıyom cnm duşa giriyoz öle artık leğen taşımıyorum

yemek iptal oldu cnm

buluştunmu hicroşla
aslında senin için iyi olmuş bi sürü telaş çocuklarla kim gelecekti
valla sana bravo kendin duşta yıkıyorsun ben daha yıkamadım hiç
kızlar eşim yıldönümümüzü kutlamadı üstüne bi de maça gittimafoldumben
çok kırıldım ona bu saatten sonra kutlasa da önemi yokk çok sinirliyim
oy suç büyümüş valla koy yumruğunu ama biz çabuk yelkenleri suya indiriyoruz dayanamazsın şimdi
selam kızlar giremiyorum bu aralar çok sık
epey misafir ağırladım ancak fırsat buldum esencim ne diyeyim ki ah bu erkekler ama sıkma canını belki de başka bi düşüncesi sürprizi vardır
kimler geldi kız
Esencim ya sıkma canını diyeceğim ama sıkmamak mümkün değil. Sende canına okursun artık. Ay gıcık oluyorum bu erkeklerin vurdumduymazlığına ya klava:
ne çare sorsan çok inceler
bence tutma benim sütüm olsa tutmazdım çok değerli çünkü siz olduğu için farkında değilsiniz sonra oruç tuttumda mı azaldı diye düşünürsünüz
hepsi birden kız ne güzel toptan unutmaz seninki bence bende o kadar çok gün varki adam hangini tutsun
canım hergün huyları değişiyor valla hiç düzene girmiyorlar

hala uyumadıı kızlarrrr yaaaaaaaaaaaaa
bunyesı nasıl dayanıo bukadar uykusuzluga hala cozemedım yafsssssss((((((((((((((

şimdi sahur yapıp yatıcam canım hiçbirşey istemiyor aha Dırım de burda gördünmü Birsen hepsi uyuyor yarın bide yemeklerden bahsedip acıktırırlar bizi.Hadi yemek yicem yoksa aç tutucam

hayırlı ramazanlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:lepi::teytey::dance:

gece 2 da kalktım çayımı tostlaeımı yaptım sofrayı balkona koydum

çayımıda yaptımmm..............annemlede bizde olduğundan 4 kişilik yaptım

içeri annemi kaldırmaya gittiğimde ne görem salon boşşş gitmişler meğer gece babam kapıda kalmış............
4 yarım ekmek tost var dı kocişle zorla yedik ilkgün dedi kocam hem yarın öbürgün sen adet olacan ye bikere dedi....neyse yiyebildiğimizi yedik

6 bardakda suyumu içtim sofrayı kaldırdık kk ma geldik alişe mama yedirdim.....

balkonda olduğumuzdan ramazan davulcusunu gördük

o kadar tuıaf oldumkii gözlerim dolduu ...seviyorum ramazanları adetlerimizi

rabbim bebişlerimizlede oturmak nasip etsin bizlere

şimdi sahur yapıp yatıcam canım hiçbirşey istemiyor aha Dırım de burda gördünmü Birsen hepsi uyuyor yarın bide yemeklerden bahsedip acıktırırlar bizi.Hadi yemek yicem yoksa aç tutucam

hadi tatlım ye ben yedimde geldimmmmmmm

hala yazamıyorum alıntı yapmadan yaaa

hadi tatlım ye ben yedimde geldimmmmmmm

hala yazamıyorum alıntı yapmadan yaaa

kız bana gönderseydin hazır tostları ben daha yatmadım yiyorum şu an hemde yazıyorum oh balkon sefasıda daha bi iştah açar bizde o yok işte.inşallah çocuklarımızla nice güzel sofralara ve ramazanlara

kız bana gönderseydin hazır tostları ben daha yatmadım yiyorum şu an hemde yazıyorum oh balkon sefasıda daha bi iştah açar bizde o yok işte.inşallah çocuklarımızla nice güzel sofralara ve ramazanlara

keşkeee kuşum yollayımmmmm

şimdi ömüşü yedirecem su içip yatacamm

sadece 1 domates yarım dilim ekmek 3 zeytin yarım tabak makarna yedim eşim bit kadar şeyle oruçmu tutulur diye kızdı şimdi bi bardak çay içip yatıcam bende ben su içemiyorum biliyorsun yarım bardak su yetecek mi yarına bakalım Türkizide doyurup yatayım bari hadi kızlar günaydın sizlerede

ölürsün bacım beee çok uzun bak saat kocan haklı

ayy eşimde aşı yaptııı

alerjim sapıttı

ölürsün bacım beee çok uzun bak saat kocan haklı

ayy eşimde aşı yaptııı

alerjim sapıttı
ya yiyemiyorum ki benim önceden kusma huyum vardı zor yendim şimdide limit dolunca bırakırım
türkizde tam altına yapcak zamanı buldu çay keyfimde yarım kaldı şimdi yeniden doldurayım benim kızda sahur yapıyor baksana oda niyetlencek heralde.
Canım alerjin problem olmasın tutabilecekmisin?

yok cnm tutabilirim .....benim zaten aşı vakti geldiğinde biraz sapıtır

eşimde balkonda yanında sigara içti doğalolarak oda bana dokundu başladım hapşırmya burnum akmaya oda gel sahurda yapem aşını dedi...

geçen sene tutamadım oruç bu sene allah izin verirse tutacağım valla ramazan bayramından sonrada tutacam geçen seneki 30 günü yaş gençken yapılıyor herşey

sonra saatlerde baya kısalacak borç tutulması için iyi bir fırsat

günaydınlarr biz kalktık zaten 9 da kalksam şaşardım beee aliş beyyy uyanmış bana uyumak ne mümkünn sonrada hiç uyumazlar ben biraz uyuyimmm

neysee başladık günü.........evim misss gibi temiz bugün bende yimek yapacam dün

temizlikten dolayı yapamadık....sadece kabağım var dolapda

kıymalı kapak dolması yapem.........salata yapem hee kocişle anlaştık illa çorba olacak oda fix mercimek olur bende ...........yeter iki kişiyizzz

ne çocuğa dalması ya her gün akşam olunca başı ve karnı ağrır bakmamak için

günaydın kızlarrrrrr
akşam tam 12 de aldım elime hediyeyi yıldönümümüz kutlu olsun dedim
şoooooooooooooook
hiçbişe diyemedi kaldı öyle
sonra sabah kahvaltıya götürürsün diye umut ettim olmadı
öğlen çiçek gelir dedim olmadı
akşam yemeğe götürürsün dedi hatta sadece pilav yaptım götürmedin üstüne bi de yemek bu kadar mı deyip bi de maça gittin
halbuki kızımız bile bizi düşünüp erken uyumuştu
yazık dedim hiç surat yapmadım gittim yattım ,
en son bıraktığımda gözleri dolmuştu........
ohhhhhhhhhhhh sefam olsun bu ona yeterrr
sahurda da kalktım yemeğini hazırladım benim değil onun yüzü asıktı

tuba çok işe yarıyor canım sende yapp

HERKESE HAYIRLI RAMAZANLAR RAMAZAN İNŞALLAH HEPİMİZ İÇİN HAYIRLARA VESİLE OLUR

Sorma canım napayım bu hatunlar coşunca kocaya yapayım adam niyetli olacak dedim valla çokta yoruldum heee mirmirmirmir

Biraz daha iyiyim tatlım çok şükür ama kendimi dün çok yormuşum belimin ağrısından gece doğru düzgün uyuyamadım tutulmuşum resmen.:bbo:

iyiyim canım Türkiz dizimde oynaşıyoruz sıkıldı durmuyor eşin ne hediye almış yoksa unutmuşmu gız
bu arada işyeri arkadaşlarım aradı geliyomusun diyeözlemişler heyecanlandım birden

Ay aslında bende işimi çok özledim ama biliyorumki 1-2 hafta sonra sıkılıcam yine oğluşu bırakmak bana zor gelecek :1no2:

kızlar eşim yıldönümümüzü kutlamadı üstüne bi de maça gittimafoldumben
çok kırıldım ona bu saatten sonra kutlasa da önemi yokk çok sinirliyim

Hay allahım yaaaaaa bu adamlarda bi alem bende kocişe arada odun gibisin derim bunların hepsi böyle demek :mymeka:

selam kızlar giremiyorum bu aralar çok sık
epey misafir ağırladım ancak fırsat buldum esencim ne diyeyim ki ah bu erkekler ama sıkma canını belki de başka bi düşüncesi sürprizi vardır

Hoşgeldin canım bebekle misafir ağırlamak çok zor oluyor allah yardımcın olsun

O kadar coşarsan mutfakta olacağı odur kociş ne dedi peki senin bu hamaratlığına sırnaşık şey

Napacaksın kısmet

hala uyumadıı kızlarrrr yaaaaaaaaaaaaa
bunyesı nasıl dayanıo bukadar uykusuzluga hala cozemedım yafsssssss((((((((((((((

Canım benim iyigeceler çayı var onu denedinmi hiç benim yağızda çok işime yaramıştı yada anason yerimseniben

Ay ne güzel balkonda püfür püfür oturmuşsundur valla gözümde canlandı birden inşallah evlatlarımızlada o günleri göstersin rabbim :Saruboceq:

Tutkuncum sağlam yemen lazım yoksa halsiz düşersin zamanda uzun bebeklerle ilgilenmek bizi perişan ediyor zaten güç kuvvet lazım sana lmaz:

Günaydın Birsommmmmm menü güzelmiş bende çorba yapacam bugün süzme mercimekmi yapsam ezogelinmi acaba adam çorba ister illaki iftardacokacimcoook

Helal sanaa bacım süper olmuş bundan sonra süründür eline fırsatta geçti bu tarz önemli günleri unutmaması gerektiğinin farkına varsın.kaydirigubbakcemile5

günaydın herkese kızlar nasılsınız hayırlı ramazanlar hayırlı cumalar eşim kalktı kahvatlılık yedi yemek yemek istemedi ben tutamaıyorum sütüm iyice kesilir diye bizden bu kadar dünde tam mesaiye kalın dedi patron sonra bir anda sen git bebek aç kalmasın dedi nasıl mutlu oldum anlatamam

Herkese günaydınlar a.s.

Benim velette 6 dan beri dikti beni ancak 8 buçukta uyuyabildi.Bende gidip biraz daha uzanıcam.Bugün işim yok çok şükür.Dün çok coşmuşum yorgun hissediyorum kendimi.Daha tam toparlayamadan böyle yaparsam olacağı budur.mirmirmirmir

Herkese hayırlı ramazanlar.İlk mani benden hihoyyyt sırnaşık şey

Ramazanım merhaba
Bizlere verdin sefa
Rabbimize hamdolsun
Her nefeste bin defa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…