aslında barısmak için ii bi fırsattt tabı degerlendırırse ..unutmaz bence tuba yaa bu gunu daha cok onemsıormus hem 4kasımdan...bakalım sonuc nocak..sen bencede al bı hedıye bekle bakalım o hatırlamazsa saskınlık olur onada ...CADIARZUesenın pşanı iimişşşkaydirigubbakcemile5
unutmaz tabifil hafizalidir eşim ama üşenebilir küçük bişeylerle geciştirebilir..ay bilemiyorum yasayarak görcez artik muhtemelen alicam hediyeyi sahurdaki hal hareketine bagli aslinda dedigin gibi iyi bi firsat ama erkek oldumu işler degişiyor işte farkliyiz
hadi ben kactim canim :) agzim acik kaldi esnemekten :)))) mucksss
en güzeli ilk gün ağır yiyip şişmemeli menün süper bende ne yesem ki malesef yumurta yemiyorum ben hamilelikte zorla haftada bir yedim.bende çay demleyim kahvaltılıklar var akşamdan çorba var karpuz keserim bide Türkizde uyurda rahat yerimVay be bi gezmeye gittim geldim döktürmüş bizim hatunlar.
Ama en hamarat kendımı sectım cunku kızarmış tavuk söyledim akşam yemeğine 1 dk halloldu valla.
Sahur içinde esıme patateslı omlet yapıcam yanınada domates peynır.
aslında senin için iyi olmuş bi sürü telaş çocuklarla kim gelecektialla alla ben şimdi resim yükledim koydum
kendim yıkıyom cnm duşa giriyoz öle artık leğen taşımıyorum
yemek iptal oldu cnm
buluştunmu hicroşla
oy suç büyümüş valla koy yumruğunu ama biz çabuk yelkenleri suya indiriyoruz dayanamazsın şimdikızlar eşim yıldönümümüzü kutlamadı üstüne bi de maça gittimafoldumben
çok kırıldım ona bu saatten sonra kutlasa da önemi yokk çok sinirliyim
kimler geldi kızselam kızlar giremiyorum bu aralar çok sık
epey misafir ağırladım ancak fırsat buldum esencim ne diyeyim ki ah bu erkekler ama sıkma canını belki de başka bi düşüncesi sürprizi vardır
ne çare sorsan çok incelerEsencim ya sıkma canını diyeceğim ama sıkmamak mümkün değil. Sende canına okursun artık. Ay gıcık oluyorum bu erkeklerin vurdumduymazlığına yaklava:
bence tutma benim sütüm olsa tutmazdım çok değerli çünkü siz olduğu için farkında değilsiniz sonra oruç tuttumda mı azaldı diye düşünürsünüzkızlar merhaba sonunda geldım bugun alısverıse cıktık ramazan oncesı geldım yemek yaptım bı guzel yedık
gecmıse falan bakamadım ama cok sey yazmıssınız neyse esencım yılddonumuz kutlu olsun tatlım nıce nıce yıllara esın ve bebısınle sıhhatle gırın emııı
ay ıcım ıcıme sıgmıyor yarın 11 ayın sultanı baslıyor ınanılmaz bı huzur var ıcımde
bıde kızlar ben dayanamayacagım yarın nıyetleneyım dıyorum kaynanama falan sordum oda tutmus ben sutum azalırsa falan dıye korkuyorum ama oda benımkı allahın hıkmetı daha artıyordu falan dedı bakalım bende deneyecegım azalmazsa hepsını tutarım ınsallah sımdı sadece anne sutuyle besledıgım ıcın yavrumu bıraz tedırgınım ama denemektan bısey olmaz
hepsi birden kız ne güzel toptan unutmaz seninki bence bende o kadar çok gün varki adam hangini tutsunoy bi hamarat daha :) biraz gec oldu ama cok sukur canim sen nasilsin :)
oh cok sukur cok sevindim bitanem
hep birlikte inşaAllah canim
kiz toplaşip dövelim bunlari tek tekklava:
bende bişi olcagini sanmiyorum nedense..gerçi benim zaten cok azaldi ve ek besinlere basladi..sen bi dene bakalim..inşaAllah azalmaz canimda tutarsin
romantizmden nasibini almamiş odun he:roflol: :roflol: ay bi an kendimi görür gibi oldumm bu lafla :roflol:
aha bak hülya ben sana dedim harika plan diyeyarinda bizim söz,isteme,nişan ve dini nikah günümüz eşim genelde bugunu 4 kasim evlilik yildönümümüzden daha cok önemser..ama genelde işte bilmiyorum yarin aklina gelirmi söylemesi ayip biz bide küsüz suanda bende yarin hediye alip beklicem 12ye kadar sansi var hülyaya anlatmiştim da hülyada bosver hiç alma demişti küsüz diye ama sen şimdi söyleyince gene hoşuma gitti fikrim yarin bende alayim ah ulen bi hatirlamasin bi özür mözür dilemesin Çok üzgünüm çoook :mymeka: :umursamaz:
canım hergün huyları değişiyor valla hiç düzene girmiyorlarslm kızlarrrr nasılsınız...
eşim işe gıttı oglan keyıflkı keyıflı tv ızlıo accuk duresun barı kacgundur gene terellılerı ustunde benım oglanın ne bana dur durak werdı nede kendısı uyudu(((gene bı haller oldu uykusuna ya tam duzene gırdık derken pıtrtttt gene basa sarrr aff ya nezaman nduzelcek bakalım...onla ılgılenmekten gıremedım gene kacgundur..
gecen kuafore zor gıttım babasında durmadı hınzır adamcaız kuaforun kapısında bızı bekledı kaş bıyık orman olduydu bı bayan tutuwerdı saolsun babada durmadıda tanımadıı kadın9ın kucaında susutu benı ızlıye ızlıye:))))komedı yaaaaa
tuba canım yollıım ısmmıı sende yaz:))aynı gun serraya hedıye bakmak için gırdık AIlecek bı dukkana benımkı durmadı gene zor attık ewe kendımızı en kısa zamanda alıcam hala cıkamadım carsıya(((
bu zıpır oglan hıc duzelmıcek bende hıc kendımle ılgılenemeyıp carsı pazar gezemıcem gıbı hıssedıorum artıkk ya((((((((((((((((
şimdi sahur yapıp yatıcam canım hiçbirşey istemiyor aha Dırım de burda gördünmü Birsen hepsi uyuyor yarın bide yemeklerden bahsedip acıktırırlar bizi.Hadi yemek yicem yoksa aç tutucam
hayırlı ramazanlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:lepi::teytey::dance:
gece 2 da kalktım çayımı tostlaeımı yaptım sofrayı balkona koydum
çayımıda yaptımmm..............annemlede bizde olduğundan 4 kişilik yaptım
içeri annemi kaldırmaya gittiğimde ne görem salon boşşş gitmişler meğer gece babam kapıda kalmış............
4 yarım ekmek tost var dı kocişle zorla yedik ilkgün dedi kocam hem yarın öbürgün sen adet olacan ye bikere dedi....neyse yiyebildiğimizi yedik
6 bardakda suyumu içtim sofrayı kaldırdık kk ma geldik alişe mama yedirdim.....
balkonda olduğumuzdan ramazan davulcusunu gördük
o kadar tuıaf oldumkii gözlerim dolduu ...seviyorum ramazanları adetlerimizi
rabbim bebişlerimizlede oturmak nasip etsin bizlere
hadi tatlım ye ben yedimde geldimmmmmmm
hala yazamıyorum alıntı yapmadan yaaa
kız bana gönderseydin hazır tostları ben daha yatmadım yiyorum şu an hemde yazıyorum oh balkon sefasıda daha bi iştah açar bizde o yok işte.inşallah çocuklarımızla nice güzel sofralara ve ramazanlara
sadece 1 domates yarım dilim ekmek 3 zeytin yarım tabak makarna yedim eşim bit kadar şeyle oruçmu tutulur diye kızdı şimdi bi bardak çay içip yatıcam bende ben su içemiyorum biliyorsun yarım bardak su yetecek mi yarına bakalım Türkizide doyurup yatayım bari hadi kızlar günaydın sizlerede
ya yiyemiyorum ki benim önceden kusma huyum vardı zor yendim şimdide limit dolunca bırakırımölürsün bacım beee çok uzun bak saat kocan haklı
ayy eşimde aşı yaptııı
alerjim sapıttı
ya yiyemiyorum ki benim önceden kusma huyum vardı zor yendim şimdide limit dolunca bırakırım
türkizde tam altına yapcak zamanı buldu çay keyfimde yarım kaldı şimdi yeniden doldurayım benim kızda sahur yapıyor baksana oda niyetlencek heralde.
Canım alerjin problem olmasın tutabilecekmisin?
inşallah tubacım yaaa çocuun dısarıya karsı fobısımı olustu ne anlamadım vallakaydirigubbakcemile3
benıde kendısınıde ewe hapsettı hınzır oglann:sinifsinif:
esen canım sıkma canını sende ...cocuk falan dalmıstır adam....:kedi:
tubacım sızınde yakınmıs yıldonumunuz ha simdiden kutlu olsun bacım...Şeniz
benımkı salıncakta uyuklamaya basladııııı:içelim:
slm kizlar a.s.
anacim hem geveze hem hamarat hatunlarsiniz tebrikler vallaa.s.
esencim evlilik yildönümünüz kutlu olsun bitanemmmmm a.s. eşinle,bebişinle nice mutlu huzurlu yillara canim a.s. annemlerinde bugun evlenme yildönümübabamda ilk defa unutmus :))))) inşaAllah eşin hatirlar bari :) yoksa vay haline adamin
hülyacim geçmiş olsun tatlimm a.s. sevindim aşi olmasina..demek geçmiş hastaligiama aglamiş kuzum he kiyamam onun mavis gözlerineee :) ama napalim onun iyiliği için
birsencim gene maşaAllahin varo ne menuydu öyle be ben cocuk yokken bile okadar şey yapmam benim iftar menum sabittir genelde misafirler için corba,lazanya yada basamel soslu etli bişeyler,ana yemege göre ek bişi ve sütlü tatli zeytinyagli yaptigim pek görülmemiştir
pinarcim döktürmüşsün sabahtan bu yanaerken kalkmakla onun bi alakasi yok canim bende 8de kalktim ama yaptigim tek sey alişveriş yapmak oldu DD senin içine hamaratlik kaçmiş bugun maşaAllah diyelim
sibelcim iyi olmana sevindim tatlim a.s. sende bu kadinlarin gazina gelip cosmasan diyorum :) hastaligin geceli daha gün bile olmadi kiz..yat dinlen..
nurten nerelerde kizlar?
banucum ve tülaycim maşaAllah kuzularinizaaaa a.s.
ay sabahtan beri acik..aklimda kalanlari yazdim kusuruma bakmayin unuttuklarim varsa :)
merhabalar saat 1 de girdim hala geçmişide okuyamadım yazamadımda.bugün salonun camlarını sildim vitrini temizledim yemek takımlarımı yıkadım kuruladım yerleştirdim malum ramazan yemeğe gelen giden olur çamaşır yıkadım kurumuş ütü yapıcam yarın diğer işlerimi yapıcam sizide takip etmeye çalışıyorum.
Esencim seninde az kalmış
pınarcım sen işleri bitirdin valla biz geç kaldık.
Birsen annen haklı bezelye barbunya aynı anda olmaz yaparsan olurda uyumlu olmaz.
Aysuncum nasılsın
civciv Allah kabul etsin mevlüdünüzü
Beyaz eşin demek yine kendini haklı gördü ama senin için rahatladı
sibel nasıl oldun
Mutahara sen nasılsın
Tülay,Fulya,Sema nabersiniz kızlar
iyiyim canım Türkiz dizimde oynaşıyoruz sıkıldı durmuyor eşin ne hediye almış yoksa unutmuşmu gız
bu arada işyeri arkadaşlarım aradı geliyomusun diyeözlemişler heyecanlandım birden
kızlar eşim yıldönümümüzü kutlamadı üstüne bi de maça gittimafoldumben
çok kırıldım ona bu saatten sonra kutlasa da önemi yokk çok sinirliyim
selam kızlar giremiyorum bu aralar çok sık
epey misafir ağırladım ancak fırsat buldum esencim ne diyeyim ki ah bu erkekler ama sıkma canını belki de başka bi düşüncesi sürprizi vardır
Ay yemek yedik, Defnoşu yıkadık, uyuttum. Eşimde koltukta sızdı. Mutfağı topladım ama bittim. Valla farketmemişim ama bugün çok yorulmuşum ya kafamçokkarıştı Bi duşa girsem iyi olacak ama halim kalmadı. Bende az kestireyim sonra kalkar girerim bari :bbo:
ay kizlar bu arada benim oruc yalan oldu((( regl oldum aksam üzeri..ilkgün tutarimda c.tesi olurum muhtemelen diye düşünüyordum ama olmadi (( püf y regl oluncada ramazandan bişi anlamiyor insan yaaa işin kötü tarafi bastan olunca bide sondan oluyorsun..ramazanin yarisi gidiyor ( napalim buda Allah'tan
slm kızlarrrr nasılsınız...
eşim işe gıttı oglan keyıflkı keyıflı tv ızlıo accuk duresun barı kacgundur gene terellılerı ustunde benım oglanın ne bana dur durak werdı nede kendısı uyudu(((gene bı haller oldu uykusuna ya tam duzene gırdık derken pıtrtttt gene basa sarrr aff ya nezaman nduzelcek bakalım...onla ılgılenmekten gıremedım gene kacgundur..
gecen kuafore zor gıttım babasında durmadı hınzır adamcaız kuaforun kapısında bızı bekledı kaş bıyık orman olduydu bı bayan tutuwerdı saolsun babada durmadıda tanımadıı kadın9ın kucaında susutu benı ızlıye ızlıye:))))komedı yaaaaa
tuba canım yollıım ısmmıı sende yaz:))aynı gun serraya hedıye bakmak için gırdık AIlecek bı dukkana benımkı durmadı gene zor attık ewe kendımızı en kısa zamanda alıcam hala cıkamadım carsıya(((
bu zıpır oglan hıc duzelmıcek bende hıc kendımle ılgılenemeyıp carsı pazar gezemıcem gıbı hıssedıorum artıkk ya((((((((((((((((
hala uyumadıı kızlarrrr yaaaaaaaaaaaaa
bunyesı nasıl dayanıo bukadar uykusuzluga hala cozemedım yafsssssss((((((((((((((
hayırlı ramazanlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:lepi::teytey::dance:
gece 2 da kalktım çayımı tostlaeımı yaptım sofrayı balkona koydum
çayımıda yaptımmm..............annemlede bizde olduğundan 4 kişilik yaptım
içeri annemi kaldırmaya gittiğimde ne görem salon boşşş gitmişler meğer gece babam kapıda kalmış............
4 yarım ekmek tost var dı kocişle zorla yedik ilkgün dedi kocam hem yarın öbürgün sen adet olacan ye bikere dedi....neyse yiyebildiğimizi yedik
6 bardakda suyumu içtim sofrayı kaldırdık kk ma geldik alişe mama yedirdim.....
balkonda olduğumuzdan ramazan davulcusunu gördük
o kadar tuıaf oldumkii gözlerim dolduu ...seviyorum ramazanları adetlerimizi
rabbim bebişlerimizlede oturmak nasip etsin bizlere
sadece 1 domates yarım dilim ekmek 3 zeytin yarım tabak makarna yedim eşim bit kadar şeyle oruçmu tutulur diye kızdı şimdi bi bardak çay içip yatıcam bende ben su içemiyorum biliyorsun yarım bardak su yetecek mi yarına bakalım Türkizide doyurup yatayım bari hadi kızlar günaydın sizlerede
günaydınlarr biz kalktık zaten 9 da kalksam şaşardım beee aliş beyyy uyanmış bana uyumak ne mümkünn sonrada hiç uyumazlar ben biraz uyuyimmm
neysee başladık günü.........evim misss gibi temiz bugün bende yimek yapacam dün
temizlikten dolayı yapamadık....sadece kabağım var dolapda
kıymalı kapak dolması yapem.........salata yapem hee kocişle anlaştık illa çorba olacak oda fix mercimek olur bende ...........yeter iki kişiyizzz
ne çocuğa dalması ya her gün akşam olunca başı ve karnı ağrır bakmamak için
günaydın kızlarrrrrr
akşam tam 12 de aldım elime hediyeyi yıldönümümüz kutlu olsun dedim
şoooooooooooooook
hiçbişe diyemedi kaldı öyle
sonra sabah kahvaltıya götürürsün diye umut ettim olmadı
öğlen çiçek gelir dedim olmadı
akşam yemeğe götürürsün dedi hatta sadece pilav yaptım götürmedin üstüne bi de yemek bu kadar mı deyip bi de maça gittin
halbuki kızımız bile bizi düşünüp erken uyumuştu
yazık dedim hiç surat yapmadım gittim yattım ,
en son bıraktığımda gözleri dolmuştu........
ohhhhhhhhhhhh sefam olsun bu ona yeterrr
sahurda da kalktım yemeğini hazırladım benim değil onun yüzü asıktı
tuba çok işe yarıyor canım sende yapp
HERKESE HAYIRLI RAMAZANLAR RAMAZAN İNŞALLAH HEPİMİZ İÇİN HAYIRLARA VESİLE OLUR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?