Sorma canım napayım bu hatunlar coşunca kocaya yapayım adam niyetli olacak dedim valla çokta yoruldum heee mirmirmirmir
Biraz daha iyiyim tatlım çok şükür ama kendimi dün çok yormuşum belimin ağrısından gece doğru düzgün uyuyamadım tutulmuşum resmen.:bbo:
Ay aslında bende işimi çok özledim ama biliyorumki 1-2 hafta sonra sıkılıcam yine oğluşu bırakmak bana zor gelecek :1no2:
Hay allahım yaaaaaa bu adamlarda bi alem bende kocişe arada odun gibisin derim bunların hepsi böyle demek :mymeka:
Hoşgeldin canım bebekle misafir ağırlamak çok zor oluyor allah yardımcın olsun
O kadar coşarsan mutfakta olacağı odur kociş ne dedi peki senin bu hamaratlığına sırnaşık şey
Napacaksın kısmet
Canım benim iyigeceler çayı var onu denedinmi hiç benim yağızda çok işime yaramıştı yada anason yerimseniben
Ay ne güzel balkonda püfür püfür oturmuşsundur valla gözümde canlandı birden inşallah evlatlarımızlada o günleri göstersin rabbim :Saruboceq:
Tutkuncum sağlam yemen lazım yoksa halsiz düşersin zamanda uzun bebeklerle ilgilenmek bizi perişan ediyor zaten güç kuvvet lazım sanalmaz:
Günaydın Birsommmmmm menü güzelmiş bende çorba yapacam bugün süzme mercimekmi yapsam ezogelinmi acaba adam çorba ister illaki iftardacokacimcoook
günaydın herkese kızlar nasılsınız hayırlı ramazanlar hayırlı cumalar eşim kalktı kahvatlılık yedi yemek yemek istemedi ben tutamaıyorum sütüm iyice kesilir diye bizden bu kadar dünde tam mesaiye kalın dedi patron sonra bir anda sen git bebek aç kalmasın dedi nasıl mutlu oldum anlatamam
Herkese günaydınlar a.s.
Benim velette 6 dan beri dikti beni ancak 8 buçukta uyuyabildi.Bende gidip biraz daha uzanıcam.Bugün işim yok çok şükür.Dün çok coşmuşum yorgun hissediyorum kendimi.Daha tam toparlayamadan böyle yaparsam olacağı budur.mirmirmirmir
Herkese hayırlı ramazanlar.İlk mani benden hihoyyyt sırnaşık şey
Ramazanım merhaba
Bizlere verdin sefa
Rabbimize hamdolsun
Her nefeste bin defa...
Gunaydın Kızlar,
Esen cok iyi yapmışsın helal sana.Erkeklerın caresız ve ezilmiş hallerını cok sevıyorum ben ya.
Sibelcım,Babucum hayırlı ramazanlar.
Birsen ne guzel be balkonda sahur bende öyle hazırlıyayım barı bu akşam.
Ya ben bu gece sahura kalkamadım.Dakıka bır gol bir be yazık bana.Bora 2.30 da uyandı mama yedı.Bende saat 3 gıbi kalkarım uzanayım azıcık dedim.Ve uyandığımda ezan baslıyordu.Esım hemen kosup bi su içti.Cok üzüldum ya adama.Bu akşam en sevdığı seylerı hazırlamam lazım.Borada 5.30 dan sonra uyumadı delirtti beni.
Ahsen bugün erken kalkmıştı şimdi uyudu bende yatıcam kızlar görüşürüz
gunaydin kizlar nasilsiniz ya bisey sorucam ben sadece anne sutu veriyorum ve cok susuyorum bu yuZden bugun oruc tutmadim ama icim hic rahat degil bide sutum azalir die korkuyorum siz ne durrumdasiniz
valla dayandım ama zor tuttum kendimiesencim iyi yapmışsın canım iyi sabrettin ben ağlayıverirdim karşısında hemen ya da istemesem de belli ederdim tebrik ederim seni ama olur böyle şeyler de geç sana affettirir kendini belki dha sonra
tutabilirmiyim diye düşündümde mümkün değil çok susuyorum onun dışında tansiyonumda düşüyor benimayşegülcüm aynen bende senin gibi düşündüm ve tutmadım tatlım sonuçta anne sütü sıvı ile artıyor akşama kadar aç ve susuz kalsak sütümüz tamamen kesilir canım bebeklerimize haksızlık yapmış oluruz için rahat olsun tatlım keyfi tutmamazlık yapmıyoruz ki
sabah benimki de öyle oldu bir sorun mu var acabaCADIARZUkızlar ya benim oğluş sanki öksürüyor anlayamadım neden ne yapmalıyım acaba
güzel bir bilgi teşekkürlerrAnne sütü konusunda yapılan araştırmalar kısa süreli yemek yememenin sütü azaltmadığını ancak ciddi sıvı kaybının sütü azaltabileceğini göstermiştir. 2- 5 ay arasında bebeği olup emziren kadınlar arasında yapılan bir çalışma göstermiştir ki, oruç sırasında anne sütünün içeriğinde bir miktar değişim olmaktadır. Alınan enerji miktarı, protein, vitamin A ve C gibi elemanların günlük ihtiyacın altında kaldığı saptanmıştır. Bu da emziren annelerin oruç sırasında süt kalitesinin etkilendiğini göstermektedir.
Oruç tutmanın ve tüm gün su içmemenin 2 önemli riski vardır:
1-Anne sıvı kaybına uğrayabilir,
2- Eğer su kaybı yeterince fazlaysa, süt üretimi azalacaktır. Böyle bir durumda eğer anne çok susadığını hisseder veya halsiz hissederse su içmelidir. Bazı oruç tutan anneler için sıvı kaybı diğerlerine göre daha ciddi bir durum olabilir ve süt miktarının daha sonra tekrar arttırılması zor olabilir.
gunaydin kizlar nasilsiniz ya bisey sorucam ben sadece anne sutu veriyorum ve cok susuyorum bu yuZden bugun oruc tutmadim ama icim hic rahat degil bide sutum azalir die korkuyorum siz ne durrumdasiniz
gunaydın kızlar herkese hayırlı ramazanlar dılıyorum
esım nobetcı ılk ıftarı yalnız acacam neyse dunden bıber dolması yapmıstım yanınada corba salata yeter bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?