Akşama ne yapsamkı ben ya.Bu velette simdi uyuyor öğleden sonra kucaktan inmez.
Korili Tavuk.Şhriyeli pilav ve tarhana yapsam mı acep.Ama evde hardal yok uyansın Borada markete cıkalım bari
vallamıııııııııııııııııı kötükedihüsobak kadın bir melektir onu şeytan yapan erkektir
bu söz çok doğruuu heee senin adam bu söze layık şimdiiiii
sen getir onu katakulleyeee
Doğru diyosun valla canum.Ben dikine gitmiyeyim artık bu konuda.Cok cin kız.Ben Boradan boşuna cekmiyorum Aynı babası nam salmış yaramazlıkta.Kayınvalıden öğretmen benim.Hep calışmış kadın.Benimkinede bakıcı bakmış.Daha beş yasındayken anahtarı camdan atarmış kadınada düştü asağıya ben alıcam deyip vın sokağa.Bi güzelde kadını dışardan kılıtlermiş.Annesinin gelmesine yakın tıpış tıpış eve.3 ayda bakıcı değiştirimiş kayınvalıdem.
kızz nurtennn niredesin
sennn
merak ettim arayacaktım ama pestil oluyorum bu ara aklımdan kaçıyorrr
siboşum ben uyuyordum tatlım kadın geldiğinde
nedim eşime leynn kadın sanamı göz koydu ikide bir bizim kapıda bitiyor bana beyin ne zaman gelcek diyor ....boya işine ikiciyi almış üçüncüyemi göz koydu didimm...
manyakmsın diyorr.............hee manyak oldum diyorum
Doğru diyosun valla canum.Ben dikine gitmiyeyim artık bu konuda.Cok cin kız.Ben Boradan boşuna cekmiyorum Aynı babası nam salmış yaramazlıkta.Kayınvalıden öğretmen benim.Hep calışmış kadın.Benimkinede bakıcı bakmış.Daha beş yasındayken anahtarı camdan atarmış kadınada düştü asağıya ben alıcam deyip vın sokağa.Bi güzelde kadını dışardan kılıtlermiş.Annesinin gelmesine yakın tıpış tıpış eve.3 ayda bakıcı değiştirimiş kayınvalıdem.
offf yaaa bu ömer yatarak yemiyor meyveyi oturarak yiyecekmiş yedirirken kollarıma yapışıyor kalkmaya çalışıyor şimdiden mama sandalyesine oturamazki yaaa kavga ediyoruz resmen
hem mama sandalyesi şimdi kaçpara kim bilir bee
slamlar, hayırlı ramazanlar arkadaşlarım...
bi kaçgündür işim vardı dünde bizim nette bi sorun çıktı ondan giremedim,annemdeim dün burada kaldık
ramazan nedeniyle eşimin işleri çok ve geç geliyo bizde sahura kadar buradayız artık kızımla..
kızlar ben oruç tutuyorum sütümdede maş. bi degişiklik yok zaten fazla emmiyo defne biliyosunuz..
daha geçmişe bakamadım çok birikmiş bi ara bakarım...
FULYACIM msjını aldım hediyeleri begenmene çok sevindim güle,güle kullanın zeynepçimle..
bende senin hediyelerin resmeni ekleyecem bi ara tatlım...
sagol cnm bnmŞeniz
tahmin edebiliyorum pestil halinikaydirigubbakcemile3
dedigim annmdeim burası kebab falla kız, defen aglasa hemen ya ablam ya annm bakıyo mamasını yediriyolar bana emzirme kalıyo,
kalbalıkta güzel geçiyo ramazan yemek derdimde yokzemuszemuszemuszemus
böyle tatlım sen nasılsın çocuklar nasıllar???
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
Eeeee ne demişler armut dibine düşer diye allah kolaylıklar versin tatlım
Ortalama bir ürün 150 civarı kaydirigubbakcemile2
Hoşgelin nurtencim nerelerdesin ya özlettin kendini.Oh annende rahatsın keşke bende gidebilsem öyle bir fırsat olsada ama benim kociş bizi kalmaya bir yere nazla yolluyo valla adam bizsiz yapamıyor.Hediyelerinize merak ettik
Bende Yağızla markete gittim geldim.
Sabahtan beri uyumayan çocuk bayıldı eve gelir gelmez.Hava almak istiyormuş demek kaydirigubbakcemile3
O uyurken bende mutfağı toplayayım.Uyanıncada beraber yıkanırız artık:lepi:
Kimsecikler yok herkes gezmelere gitti sanırımzemuszemus
Bengi geçmiş olsun canım.Üzülme tatlım tabı ilaç kullanıcaz napalım iyileşsinlerde.Umarım tez zamanda atlatırsınız.
Böcek merhaba canım doyuyodur belkide az mı kılo alıyor.Ne guzel ilk iftar misafırlı olmuş.
Cok yoruldum cok.Yemeğimi,çorbamı yaptım.Pilavı ve salatayı akşam üstune bıraktım.Masamı hazırladım.Borayı yıkadım şimdi uyutuyorum.
Dalsında azıcık gazete keyfı yapayım.
Bengi geçmiş olsun canım.Üzülme tatlım tabı ilaç kullanıcaz napalım iyileşsinlerde.Umarım tez zamanda atlatırsınız.
Böcek merhaba canım doyuyodur belkide az mı kılo alıyor.Ne guzel ilk iftar misafırlı olmuş.
Cok yoruldum cok.Yemeğimi,çorbamı yaptım.Pilavı ve salatayı akşam üstune bıraktım.Masamı hazırladım.Borayı yıkadım şimdi uyutuyorum.
hülyacım bozmuşsun orucu ama bir bilgi yazmıştım buraya kefaret gerekmiyor sadece kazasını tutacaksın o kadar canım
kıvılcım sütünü de arttırmışsın aman maşallah
benim sütümde bulgur pilavı ve taze soğanla artıyor maşallahh
Allah kabul etsin canım
kız tutmasaydın keşke emzirirken tansiyonunda düşer
geçmiş olsun canım ya üzüldüm
ulen çok hamaratsın
yordunmu kendini yada ağırmı kaldırdın
kız yedinmi orucu nediyim sana
ulen bi unutkan koca daha
hayırdır
kız aşkolsun cvp yazdım sana kırılırmıyım neden kırılayım.canım nasıl oldumu defnoşa bi fotosunu gönder bu arada da acele etme sakın kendinide strese sokma ben ogün almasaydım şimdi hiç alamazdım denk geldi yani güle güle giysin benim tatlı kuzum
canım tatil işe yaramış bak.ay tebrik ederim öyküyü bizede yollasana okuyalım yetenekli hatunsun demek.senin için çok güzel olmuştur.
sana dün ne dedim bugün telafi eder demedim mi madem unutkanlar hatırlatıp iki tarafıda üzmüyceksin.
canım geçmiş olsun ya bendede ağrı var oruçta tetikliyor
Siboş sanırım iyileştin.Hadi dikkat et canım artık
kızlar akşam çorbayı içtim tıkandım bişey yiyemedim imdi acıktım atıştırayım tamamlayım bari.Analı kızlı yemeğini yiyen varsa ona benzemiyor ama güzel bi çorba biz sevdik.
Eeeeeeee bunu ağustos böceği gibi bütün yaz gezerken düşünecektin gezenti hatun kaydirigubbakcemile3
Aman canım ya bizim adamların arasında romantik düşüncelisini görmedimki hiç sanki unutmasalar nolacakki alacak eline bi hediye gelecek özel bişeyler düşünüp süprizler yada bir kutlama yapan nerdeeeeeee çıkmaz.lmaz:
Canım doktorumda bana o yüzden ek gıdaya başlamamıza rağmen kavanoz mamasını çok önermedi çünkü içinde pütür yok dedi.Bu dönemlerde başlaması gerekiyormuş pütürlü yiyeceklere işede başlayacaksan konuş doktorunla bencede ek gıdaya başladın diye sütü kesemeyeceksin ya gün içinde sağdıklarını verirsin çoksa muhallebisini bile onla yaparsın nolcakki bi şekilde almış olur sütünü.opuyorumnanaktan
Yağız'da öyle tatlım çevreyi keşfetme çabasında önceden mutfağa yanıma aldığımda durmayıp ağlayan çocuk şimdilerde etrafa bakmaktan bi hal oluyor.Yazıları bende merak ettim açıkacası birgün paylaşırsan seviniriz.Yaban mersininin tazesini Türkiye de bulmak mümkün değil ama kurusu var ben çok severim alıp deneyeyim bakayım.Belki bendede işe yarar.
İşte mutlu sonnnnnnnnnnnnnnn :kedi:
Birsom çok geçmiş olsun senin bu adet zamanların ne zor geçiyo böyle perişan oluyosun böyle olmayacak bence sen çocukların muayenesinde bir doktora görün bakalım ne diyecek.:teselli:
Filizcim hıkayene bayıldım.Tebrık edrim ödülün için.Ve sutun yıne artmış masallah.
Hulya hatunu dedik sana bu işin birde kışı var dıye.Yağmur camur sokaklara cıkarsın senı cadı kızımda gör bsakalım.
Esenım aferin esıne ince odunmuş senınkı hatasını kabul etmiş en azından.
Bırsen benımde önceden cok ağrılı olurdu adetlerm ama doğumdan sonra masallah hıç sancı cekmedım.Mutlaka gıt derım bı dr.
Sibelim sende benım gıbı karga mokunu yemeden ayaktasın.Yağız pasa sayesınde.
Tubacım senınde önemli gunlerın hıç bıtmıyor anacım.Hangı birini tutsun adam aklında.
Benımkıde 3 cocuk yuzunden hep tartışıyorduk ya.Akşam bana kocaman bır buket beyaz lılyum getırmış.Senın zor zamanıda anlamsız üzerıne geldim dıyor.Ben cok istıyorum ama sen istemekte ve istememekte haklısın.Saygı duyarım dedi.Tabı ben bunun gecıcı olduğunu biliyorum ama olsun.Bı sure tartışmayız en azından.
selam kızlar çok üzgünüm ya oğluşum hasta oldu
önce hafif bi hırıltı vardı ertesi gün hafif öksürük hemen dra götürdüm balgam da varmış kıyamam uyuyamıyo bile doğru düzgün hırıl hırıl nefes alamıyo
antibiyotik verdi bi de asist balgam inceltici daha küçücük neler kullanıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?