2009 Mayıs Anneleri

Akşama ne yapsamkı ben ya.Bu velette simdi uyuyor öğleden sonra kucaktan inmez.

Korili Tavuk.Şhriyeli pilav ve tarhana yapsam mı acep.Ama evde hardal yok uyansın Borada markete cıkalım bari

valla bende çıtırpaneli tavuk yapacam patates kızartacağım birde çorba yapacağım

kardeşimde gelecek o zaten böle şeyleri sever

offf tezgahd bulaşık duruyorrr çamaşır topladım bi dünya ütü oldu şimdi bornoz hamam takımı yıkanıyorrr sonra renkli yıkanacak..benim veletlerde uyuyor ama bulaşıkları atarsam makinya uyanacak .....

babasıda eve gelince bana satma planı yapma çocukları iftara kadar uyuyacam diyor gece ben uyudum o mama verdi.....aman çocuklar uyumamış 5 kadar uyutmaya çalışmış

yaa ben hergece yediriyorum yataklarına atıyorum uyuyolar uyansalar bile eşim nasıl beceriyor bu işi anlamaıdm

Doğru diyosun valla canum.Ben dikine gitmiyeyim artık bu konuda.Cok cin kız.Ben Boradan boşuna cekmiyorum Aynı babası nam salmış yaramazlıkta.Kayınvalıden öğretmen benim.Hep calışmış kadın.Benimkinede bakıcı bakmış.Daha beş yasındayken anahtarı camdan atarmış kadınada düştü asağıya ben alıcam deyip vın sokağa.Bi güzelde kadını dışardan kılıtlermiş.Annesinin gelmesine yakın tıpış tıpış eve.3 ayda bakıcı değiştirimiş kayınvalıdem.

hadi yaaaa baya yaramazmış heeee belkide annesin yokluğundan böleydi

anneleirn evd eolması ve olmaması baya fark attırıyor çocuklarda yaa

öteki çocuk sana benzer cnm belkii

benim çocukluğum çok uysalmış annem odaya girerdin benim topuklu ayakkabılarımı bide nişanlığımı alırdın oynardın aksama kadar yemek bile istemezmişşimm

offf yaaa bu ömer yatarak yemiyor meyveyi oturarak yiyecekmiş yedirirken kollarıma yapışıyor kalkmaya çalışıyor şimdiden mama sandalyesine oturamazki yaaa kavga ediyoruz resmen

hem mama sandalyesi şimdi kaçpara kim bilir bee

slamlar, hayırlı ramazanlar arkadaşlarım...

bi kaçgündür işim vardı dünde bizim nette bi sorun çıktı ondan giremedim,annemdeim dün burada kaldık

ramazan nedeniyle eşimin işleri çok ve geç geliyo bizde sahura kadar buradayız artık kızımla..

kızlar ben oruç tutuyorum sütümdede maş. bi degişiklik yok zaten fazla emmiyo defne biliyosunuz..

daha geçmişe bakamadım çok birikmiş bi ara bakarım...

FULYACIM msjını aldım hediyeleri begenmene çok sevindim güle,güle kullanın zeynepçimle..

bende senin hediyelerin resmeni ekleyecem bi ara tatlım...

kızz nurtennn niredesin
sennn

merak ettim arayacaktım ama pestil oluyorum bu ara aklımdan kaçıyorrr

sagol cnm bnmŞeniz

tahmin edebiliyorum pestil halinikaydirigubbakcemile3

dedigim annmdeim burası kebab falla kız, defen aglasa hemen ya ablam ya annm bakıyo mamasını yediriyolar bana emzirme kalıyo,
kalbalıkta güzel geçiyo ramazan yemek derdimde yokzemuszemuszemuszemus
böyle tatlım sen nasılsın çocuklar nasıllar???

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Eeeee ne demişler armut dibine düşer diye allah kolaylıklar versin tatlım

Ortalama bir ürün 150 civarı kaydirigubbakcemile2

Hoşgelin nurtencim nerelerdesin ya özlettin kendini.Oh annende rahatsın keşke bende gidebilsem öyle bir fırsat olsada ama benim kociş bizi kalmaya bir yere nazla yolluyo valla adam bizsiz yapamıyor.Hediyelerinize merak ettik

Bende Yağızla markete gittim geldim.

Sabahtan beri uyumayan çocuk bayıldı eve gelir gelmez.Hava almak istiyormuş demek kaydirigubbakcemile3

O uyurken bende mutfağı toplayayım.Uyanıncada beraber yıkanırız artık:lepi:

Kimsecikler yok herkes gezmelere gitti sanırımzemuszemus

valla ben anneme gidince sıkılıyorum elli kişi geliyor bi huzur yok devamlı hizmet bekliyolar çocuk bakıyorum ayağına sen iş yap diyolar bana
evimde daha rahatım ramazanda anneme sen gel bana dedim

gülme leynnnnnnn olurmu olur valla

çok pahalı yaaa kiraz bebede masaya takılan gördüm 35 tl ama nasıl masaya takılıyor anlamadım aslında benim için parasınıda boyutuda iyi yaaa

kızz kimseler yokkk bende hiçbişey yapmadım valla

şimdi kalkacam tezgahı toplayacam kocam markete gğidecem meyve püresi alacam dedi
bizide götür didim evinde eksiği var didim
o zaman olmaz çok acil değilse haftaya gidelim dedi....iyi dedim ikihaftadır dışarı çıkmadım hastane dışında uyuz oluyorum yaa

selam kızlar çok üzgünüm ya oğluşum hasta oldu
önce hafif bi hırıltı vardı ertesi gün hafif öksürük hemen dra götürdüm balgam da varmış kıyamam uyuyamıyo bile doğru düzgün hırıl hırıl nefes alamıyo
antibiyotik verdi bi de asist balgam inceltici daha küçücük neler kullanıyoruz

telaşımdan yazamadım dün gelmiş hediyelerimiz teşekkür ederiz gülşah teyzesi en kısa zamanda ekleyeceğiz bizi çok memnun etti notun da öpüyoruz seni ve güzel kızını :)

bengi cnm çok grçmiş olsun cnm aman dikkat et tatlım ne yapalım yeterki iyi olsunlarr ilaç kullanacağızz

slm kızlar,
Nasıl geçti oruçlu ilk gününüz,8 e kadar dayanmak zor oluyodur heralde,hepinizin orucunu kabul etsin Allahım..Bizde ramazanın ilk gününü güzel geçirdik arkadaşlarımız gelmişti mersinden bizi ziyaret etmeden gitmek istememişler çok sevindik ikiside niyetliydi,çok sevindim evimde oruçlarını açtılar..bişeyler yaptım demkki bende yapabiliyormuşum inanılmaz mutlu oldum..evimi derledim topladım,yemekler yaptım gecede oturduk sohbet muhabbet,sabah gitti onlar..bende evimi süpürdüm mutfağı toparladım,Dağhanımla babası ilgilendi çoğunlukla şimdi ikiside uyuyor..bende keyif yapıyorum sütüm az dinleniyimde belki artar artık yetmiyo beyfendiye,haftaya doktora gidicem baklım ne dicek!yetmiyosa belki bende mamaya başlıcam bebeğimin aç kalmasına razı olmaz gönlüm hiç istemiyorum ama ne yapalım..nasılsa üç ayımız doldu!
bengicim geçmiş olsun umarım atlatır kısa sürede,kıyamam..
kıvılcım hikayen çok güzel gerçekten,tebrikler..
Kızlar bebeklerle nerelere gidiytosunuz anadoluda rahat olabileciğimiz açıkhava varmı bildiğiniz yerler?bizde çıkıcazda birazdan..

Bengi geçmiş olsun canım.Üzülme tatlım tabı ilaç kullanıcaz napalım iyileşsinlerde.Umarım tez zamanda atlatırsınız.
Böcek merhaba canım doyuyodur belkide az mı kılo alıyor.Ne guzel ilk iftar misafırlı olmuş.

Cok yoruldum cok.Yemeğimi,çorbamı yaptım.Pilavı ve salatayı akşam üstune bıraktım.Masamı hazırladım.Borayı yıkadım şimdi uyutuyorum.
Dalsında azıcık gazete keyfı yapayım.

yoo aslında kilosu normal ama iştahı çok iyi maaşallah!
misafirmi var cnm akşama?

ohhhhhhh ellerine sağlık cnm ben hiçbişeycik yapamadım daha aliş kuduruyoo

zaten 6 gibi girecem mutfağa.......pilav patates kızartması tavuk

karpuz olacak salataya gerek yok ......

çocukları yıkamadım ....bugün hiçççbişii yapmadımmm çamaşır yıkadım astım pisleri attim bulaşıkları attım .....................

evet cnm malesef istemeden olduuu :1no2::1no2:

:kedi::kedi::kedi:

naniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknanik

tabi çıkarız bacımm daha kar topu oynayacaz kızmla kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 tabi ist akar yağarsa olmasa bursaya gelir uludağda oynarız kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

oo siz şimdiden bu tartışmalara başladıysanız Allah yardımcın olsun ilerde bacımmm kaydirigubbakcemile2

cnm çok geçmiş olsunn Allah şifasını versinn napalım mecbur kullanacaz ilaç zaten şimdi kullanmasak er yada gec ilalki gerekicek biz büyükler bile başımız ağrıdığında hemen ilaca sarılıyoruz onlarında ihtşiyacı oluyor malesef antibiyotik verdiklerinde bende çok korkuyorum kullanmak istemiyorum ama başka şansımız yok :1no2::1no2: inş en kısa zamanda atlatır kuzuck a.s.a.s.

ohhh yine hamaratlığı tutmuş hatunun iftara size geliyorum cnm sırnaşık şeysırnaşık şey

Gazelde dün sabah 8 den beri kakasını yapamıyordu emdirdiğim zaman bile çocuk karın ağrısından sürekli kasıyordu kendini az önce ayaklarını havaya kaldırıp masaj yaptım şükürki hemen yaptı hemde 2 bez kirletti cadı kıcını yıkadım emdirdim yavrum rahat bi uykuya geçti bende azcuk temizlik yapam bari ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…