ahanda bir odun dahaaaklava: klava:dayaklık bunlar ya harbiden
sen yine dr la görüş öyle başla canım birdende pütürlüye geçilmez yutamaz mazallahh boğazında kalırr
hayırlı ramazanlar canım geçmiş olsun
sibel kız dayanamadım kalkıp yapacaktım ki eşim aradı yer ayırtmış kaydirigubbakcemile3zemuszemus
biz geldik kızlar eşim aradı hazırlan dedi yok olmaz falan derken ısrara dayanamadım çıktık
ziya şark sofrasına gittik güzel bir yemekti Ahsen kuzumda uyudu hep
sonra florya sahilinde güzel bir yüüryüş yaptık
eşim özür bile dileyemiyorum cidden çok üzüldüm dedi bütün gün başı ağrımış
iyi oldu sana dedim bidaha unutmazsın
yok aşkım bi doğum günün bi bugün asla didikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
öyle işte şimdi Ahsen uyudu bende yatıyorum iyi geceleerrrr
Ben doktora sormustum, 4. ayin sonunda baslayabilirsin demisti Gonca'cigim. Sanirim Eylül'ün son haftalarinda baslarim ama ilk ne verecegim bilemiyorum?
hülyacım bozmuşsun orucu ama bir bilgi yazmıştım buraya kefaret gerekmiyor sadece kazasını tutacaksın o kadar canım
kıvılcım sütünü de arttırmışsın aman maşallah
benim sütümde bulgur pilavı ve taze soğanla artıyor maşallahh
eşin gönlünü almış canım yazık üzülmüş adam işte
bana gelince bugün küçük bir denema yaptım şeftali suyu verdim bakalım bir kaşık kadar içti şapırdattı ağzını sevdi galiba ama doktora gidene kadar bekliycem 15 gün sonra 4 aylık olucaz ve kontrülümüz var bakalım ne diycek işe başlıycam bende o yüzden 4. ayda geçmek istiyorum ek gıdaya
meyve suyu ile başlanıyor genelde canım sonra meyve püresi sonra sbeze çorbaıs ve yoğurt sanıırm bdie muhallebi ama tabi hangi sırayla nasıl oluyor bende tam bilmiyırum bu ek gıd aolayı beni kasıyor ya bide iznimde bitiyor ama ek gıda dönemi için zin bırakıp ekndim ilgilenmek istiyorum bakıcak abyan tam ilgilenmeye bilir
benimkinide kola ve meyve suları şekerli ne içersme artırıyor tabi kilolarda artıyor
kıvılcım ismin neydi canım bende severim bulguru özellikle kısırı
mama veriyormusun doruğa ben hala sadece anne sütü veriyorum sadece anne sütü alan bebekler daha zor alışıyormuş ek gıdaya öle diyorlar
Haftaya randevumuz var doktorda, soracagim bende canim. Belki farkli fikir verirler diye, hastaneye gidip ebedende bilgi alirim. Burada bu isin uzmani ebeler sayiliyor ama ben, benimle ilgilenen ebeden hic memnun kalmamistim:gitme:Göbek faciasi yasatmisti bize. Her dönem ayri bir stres ya.kaydirigubbakcemile3
Ismim Filiz canim. Ben mama vermemeye direniyorum hala, aynen süte devam. Yalniz tatildeydik 3 hafta, ikimizde cok yiprandik. Hava degisimi, sicaklar üsütmesine, ishal olmasina ve kilo kaybina neden oldu Doruk'da. Yeni toparlaniyoruz ikimizde. Benimde sütüm azalmisti stresten ama son 3 gündür eski tempoyu yakaladik yeniden. Umarim böyle gider. Ek gida olayina gelince, tadlara alistiriyorum arada, yalatiyorum hafiften meyveleri. Sanki istahli gibi Doruk. Ben yemek yerken gözünü benden ayirmiyor hatta agzinin sulari akiyor. Resmen vicdan azabi cekiyorum öyle oluncada.:gitme:
Allah kabul etsin canımherkese iyi ramazanlar kızlara.s. bugün hiç giremedim daha doğrusu girmedim... ramazan ayı boyunca kendime tv ve interneti yasakladım... evde kendi başıma hatime başladım umarım bitirirm.... ramazan ayını iyi değerlendirmek istiyorum.... o yüzden sık sık giremiycem ama ara sıra uğrarım... bol bol dua ederim sizlerede:Saruboceq::Saruboceq:
geçmişi de okumadım hepinizi öpüyorum :1hug: şimdiden iyi iftarlar cokacimcoook
kız tutmasaydın keşke emzirirken tansiyonunda düşerHAYIRLI RAMAZANLAR KIZLAR..
ya bende oruç tuttum ama susuzluk fenaymış hee acayip cnm su sitiyor napsamki 3 saat kaldı bozmakta istemiyorum ..yemekle zaten aram yok 3 gün yemesem acıkmam ama gazel emdikçe sanki içim susuzluktan kuruyor gibime geliyor :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
geçmiş olsun canım ya üzüldümkızlar bende çıkıyorum iş yerinden arkadaşım dış gebelik nedeniyle ameliyat olacak hastanede yatıyor onu ziyarete gitmeyi düşünüyorum çıkışta çok üzüldüm
herkese iyi akşamlar kızlar
ulen çok hamaratsınSelam kızlar a.s.
Sabahtan beri site açık ama bi yazamadım. Sabah 7.30'da uyandık. 8.30'da annemle babam geldiler. Babam kızımı sevdi biraz gitti. Annemle oturduk. Sonra dayanamadı ütülerimi yaptı. Cam açık diye ev öyle toz olmuş ki gören bir aydır silmedim sanır. Resmen sapsarı torak. İlerimizde bi inşaat var. Sanırım ordan eve kadar geliyor rüzgarla.
Annem Defnoşu severken ben temizliğe başladım. Tabi Defne hanımın huysuzluğu tuttu yine. Ben almak zorunda kaldım. Temizlik anama kaldı yine. Uleyn bu kadın bana gelince bi rahat yüzü göremeyecek belli. Gerçi zevkle yapıyorum diyo ama yazık ya :çok üzgünüm: Ama temizlikten beri kapıları hiç açmadım. Sıcakta oturuyorum temiz temiz kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Halılarım temizlikten geldi. Mis olmuşlar mis. Haftaya misafir gelicek. O zaman sericem. Koridor, mutfak, banyo ve yatak odasındaki halılarım makinada yıkanabilir cinsten. Koridordakileri attım makinaya yıkadım. Diğerlerini hafta içi sırayla yıkayacağım. Defnoşumun salıncağını söktüm yıkadım. Ohhh pırıl pırıl oldu kızımın salıncağı hihoyyyt
Asıl önemlisi mutfak dolaplarını sildim. Ne zamandır aklımdaydı. Bi fırsatım olmamıştı. Annem erkenden gelince rahat rahat yaptım alkisalkisalkis
Ama Defnoş bugün hiç uyumadı ya. Bi kere yarım saat uyudu o kadar. Akşam sızar heralde kaydirigubbakcemile3
Akşamada yemeğim var dünden. Bi bulgur pilavı ve cacık yapacağım o kadar. Pilavın malzemelerini hazırladım. 7,30 gibi yapsam sıcak sıcak yer kociş. Oda yolda geliyomuş zemuszemus
Ay şaka maka yorulmuşum valla. Defnoşta hala cin gibi gözlerle bana bakıyo. Bi geçmişi kurcalayayım a.s.
ezogelin çorbası yaptım kızımla oynuyorum şimdi
başka bişe yok o kocayaaaklava:
ay bu arada kızlar rota virüsü aşısı çok önemli heee yaptırmayanlar yaptırsın
ablamın oğlu 9 aylık rota virüsü kapmış yavrumm 1 kilo vermiş kıyamam yaaaa
su kaybına uğramış
yordunmu kendini yada ağırmı kaldırdınhayırlı ramazanlar kızlar..
sabahtan beri acık ama yazamadım bi türlü zeynep durmuoo ee bir yandan yemek camasır derken..
zaten 3 gündür kuyruk sokumum ağrıo benim eskidende arada tutardı resmen bıcak batar gibi sol tarafı yürümekte cok zorlanıyorum..hamileyken gecmişti.ama tekrar basladı.ara ara olup kendi gecio 1 2 ay sonra tekrar tutuooo ......doktora gitsem bi ara cok iyi olacakkk..zeynebi zor kucağıma alıyorum.yatarken sağdan sola 10 dk da bağırarark dönüyorum resmen
kız yedinmi orucu nediyim sanaofff malesef nefsime yeni düştüm ve saat 6 da orucu bozdum Allah afetsin ama susuzluk beni mahvetti iftara kadar hiç bişi yemedim midem çok fena oldu yaw(
iftardan sonra kocişle markete çıktık azcuk yürümek iyi geldi gazel de kucağımda uyuya kaldı ..dışarıyada fena alışmış bütün gün nasıl oyalıyım diye kılıktan kılığa girdim ..kapıdan çıkar çıkmaz cadı gülücükler attı kışta geliyor napcaz böle bilmemm :SS
ulen bi unutkan koca dahahayirli aksamlar kizlar a.s.
nasil sinirliyim nasil kirginim anlatamam size :S adam unuttu ya mafoldumben aslinda 21 agustos olarak unutmasini imkani yok..cünkü hem ramazanin ilk günü 21ine geldigini biliyor..hem adamin işi satinalma,her dakika takvimle işi var..
bende verdim hediyemi..eşimin yüzünden hiç anlaşilmaz duygulari..oyuzden bi şok ifadesi görmedim :) yildönümü hediyesi dedim ve ciktim balkona..o da geldi sigarasini içti..bişi demedi..gitti yatti erkenden..küstük zaten..hepten küstük..
neysem hayirlisi..Allah akil fikir versin..süpriz üstüne süpriz yapiyor..kötü tarafindan maalesef..muayyen günleri var herhalde bunlarinda :))) tobe ya Rabbim ya ramazan günü nelerle ugrasiyorum..
neysem size hayirli geceler kizlar..şuan inme inmiş gibiyim..içimden hiçbişi yapmak gelmiyor :S
hayırdırhepinize hayırlı ramazan hanımlar moralim çok bozuk bugün maalesef(
kız aşkolsun cvp yazdım sana kırılırmıyım neden kırılayım.canım nasıl oldumu defnoşa bi fotosunu gönder bu arada da acele etme sakın kendinide strese sokma ben ogün almasaydım şimdi hiç alamazdım denk geldi yani güle güle giysin benim tatlı kuzumiy geceler kızlar
odun bu adamların hepsi ya bir tanede benim evde varr
tubacım üzüldüm bacım ya seninkinin huyu husu biraz değişik sanıırm hepsi ayrı ayar bunların ya üzülme canım belki başka bir sorunu falan vardır
fulyacım sana çok geçmiş olsun mutlaka doktora git ya öle çekilmez canım ya geçmiş olsun
sibelcim cevap yazmışsın tatlım sağol 1-2 günlük bir rahatlık işte sonra yine aynı
esencim sende kızmışsın kocana valla bunlar hep aynı
tutkuncum ben sana teşekkür için mesaj yazamadım ve arayamadım çünkü telimi izmitte unutmuşum o kadar akıllıyım yani kusura bakma canım ilgili yere resmide ekedim ama senden bir aynıt gelmedi inş gücenme falan yoktur öptüm tatlım
kızlar bende dün misafirleir ağırladım bugünde faza bakamadım komşuları memnun şekilde gönderdim
bide bugün çook sevdiğim bir arkadaşımla konuştum şu anda 2.5 yaşında bir kızı var sakın diyor 6.aya kadar bekleme ek besin için diyor şimdiden bir şeylere alıştırmaya çalış yada 4. ayda muhakkak başla diyor ve ohep püre yapardı şimdi kızı çiğneyemiyormuş hiç birşeyi sakın püre yapma diyor pütürlü bırak öle alışsın diyor sonra çiğnemesi gelişmiyormuş kzılar bende ek gıdya geçicem 4 aylık olunca bakalım doktora gittiğimiizde ne diycek ona göre başlasam iyi olucak
canım tatil işe yaramış bak.ay tebrik ederim öyküyü bizede yollasana okuyalım yetenekli hatunsun demek.senin için çok güzel olmuştur.Iyi Geceler hatta olan tüm Arkadaslara...
Birkac gündür okumakla yetiniyordum, ancak firsat bulup yazabiliyorum kizlar. Neredeyse hicbirsey yapmiyorum iki gündür, ilgimi sadece ogluma yogunlastirdim. Oyun oynama hevesi var ve ögrenmek istiyor birseyleri her an. Yemek yaparken beni izledi bugün, kullandigim herseyi dikkatle izledi. Buzlugu gösterdim, cok sasirdi önce, icine dikkatlice bakti bir süre. Nasil davranmak gerekiyor bu haftalarda bazen kestiremiyorum, sizlerin günlük maceralari nasil seyrediyor?
Ögleden sonra nihayet hediyemi yollayabildim Özlem'e. Aslinda dün yollayacaktim ama esim isten gec geldi ve apar topar kosturmak istemedik. Sonra eve geldigimizde bana bir paket gelmis, ta 2 yil önce katildigim bir öykü yarismasinda, öyküm dereceye girmis ve 500 öykünün icinden 12. olmus. Dereceye giren 35 öyküyle birlikte kitap yapmis bana yollamislar. Cok sasirdim, sevindim. Adresimi nasil bulmuslar hala cözemedim ama? :) Neyse icimde yazma sevki artti yeniden. Evlenmeden önce yogun bir bicimde yazma tutkum vardi, nedense 2 yildir köreltmisim bu sevki...
Ve ana gündem maddem, takintim, paranoyam süt:) Yeni bir öneri arkadaslar süt arttirmak icin. Avusturya'da Annem sayesinde meyve yeme aliskanligim artti. Sanirim yaban mersini olmali. Bu meyveyi yemistim, feci süt yapmisti. Dün esim getirmis, aksam yatmadan atistirmistim biraz. Sonuc yine ayni. Her seyin caresi dogada var aslinda...
sana dün ne dedim bugün telafi eder demedim mi madem unutkanlar hatırlatıp iki tarafıda üzmüyceksin.ahanda bir odun dahaaaklava: klava:dayaklık bunlar ya harbiden
sen yine dr la görüş öyle başla canım birdende pütürlüye geçilmez yutamaz mazallahh boğazında kalırr
hayırlı ramazanlar canım geçmiş olsun
sibel kız dayanamadım kalkıp yapacaktım ki eşim aradı yer ayırtmış kaydirigubbakcemile3zemuszemus
biz geldik kızlar eşim aradı hazırlan dedi yok olmaz falan derken ısrara dayanamadım çıktık
ziya şark sofrasına gittik güzel bir yemekti Ahsen kuzumda uyudu hep
sonra florya sahilinde güzel bir yüüryüş yaptık
eşim özür bile dileyemiyorum cidden çok üzüldüm dedi bütün gün başı ağrımış
iyi oldu sana dedim bidaha unutmazsın
yok aşkım bi doğum günün bi bugün asla didikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
öyle işte şimdi Ahsen uyudu bende yatıyorum iyi geceleerrrr
canım geçmiş olsun ya bendede ağrı var oruçta tetikliyorkızlar yemekten beridir yatıyorum o kadar fena baş ağrım varki şuan bile midem bulanıyorr
migrenin bi modeli sanırım şuan sağ tarafım felaket ağrıyı tek içebileceğim ağrı kesici parol yada minoset içtim şimdi
eşimede kızdım mutfağı aynı bırakmış bulaşıklar bardaklarrr tezgah talan
şimdi gidip yatacam biraz daha yoksa kusacak gibiyimmm
iyi geceler arkadaşlar. herkes iyidir umarım.
iyiyiz sen nasılsın canım
kabızsa canım ılık bir banyo yada şöle yap küvete suyu koy bir 5 dakika falan yüzdür içinde iki defadır yapıyoruz çocuk 1-2 saat sonra yapıyor mutlaka bugünde denedik dünden beri yapmıyordu yüzdürdükten sonra 2 saat sonra yaptı dene faydasını inş görürsün
canım Türkiz de 2 gündür yapmıyordu biraz zeytinyağı 1 çay kaşığı kadar içirdim bide fitil arka arkaya 3 defa yaptı rahatladı.Ben derecenin ucuna pişik kremi alıyorum bolca poposuna çevirerek 2-3 defa sokup çıkarıyorum az az sonra yapıyordu ama SMA mama kabız yapıyor benim kızı şimdi yine yaptı fitille hallettim bence rahatsız etme bebişi dr bana hiç bekleyip sancı çektirtme yazık dedi.iyiyim de 2 gündür demre nin kabızlığıyla uğraşıyorum. bir pırt sesine hasret kaldım. bu saat oldu hala tık yok.
yazdım canım.İyiyiz sen nasılsın?esracım hoşgeldin
yazdınmı canım ben görmedim o zaman fotoyu çekip koyacam inş bir elim değmedi aslında aklımda
sen nasılsın
laluşka sanada iyi geceler
iyi geceler bende biraz tıkınayım gece yiyemiyorum parça parça yiyim barivalla benim kız rekor kırdı bugün 3 kere banyo yaptı kaka olayı yüzünden
kızlar ben kızı uyandırayım emzirip bende yatıcam öpüyorum herkese iyi geceler
canım Türkiz de 2 gündür yapmıyordu biraz zeytinyağı 1 çay kaşığı kadar içirdim bide fitil arka arkaya 3 defa yaptı rahatladı.Ben derecenin ucuna pişik kremi alıyorum bolca poposuna çevirerek 2-3 defa sokup çıkarıyorum az az sonra yapıyordu ama SMA mama kabız yapıyor benim kızı şimdi yine yaptı fitille hallettim bence rahatsız etme bebişi dr bana hiç bekleyip sancı çektirtme yazık dedi.
yazdım canım.İyiyiz sen nasılsın?
iyi geceler bende biraz tıkınayım gece yiyemiyorum parça parça yiyim bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?