2009 Mayıs Anneleri

eşin gönlünü almış canım yazık üzülmüş adam işte

bana gelince bugün küçük bir denema yaptım şeftali suyu verdim bakalım bir kaşık kadar içti şapırdattı ağzını sevdi galiba ama doktora gidene kadar bekliycem 15 gün sonra 4 aylık olucaz ve kontrülümüz var bakalım ne diycek işe başlıycam bende o yüzden 4. ayda geçmek istiyorum ek gıdaya

Ben doktora sormustum, 4. ayin sonunda baslayabilirsin demisti Gonca'cigim. Sanirim Eylül'ün son haftalarinda baslarim ama ilk ne verecegim bilemiyorum?

meyve suyu ile başlanıyor genelde canım sonra meyve püresi sonra sbeze çorbaıs ve yoğurt sanıırm bdie muhallebi ama tabi hangi sırayla nasıl oluyor bende tam bilmiyırum bu ek gıd aolayı beni kasıyor ya bide iznimde bitiyor ama ek gıda dönemi için zin bırakıp ekndim ilgilenmek istiyorum bakıcak abyan tam ilgilenmeye bilir

benimkinide kola ve meyve suları şekerli ne içersme artırıyor tabi kilolarda artıyor

kıvılcım ismin neydi canım bende severim bulguru özellikle kısırı

mama veriyormusun doruğa ben hala sadece anne sütü veriyorum sadece anne sütü alan bebekler daha zor alışıyormuş ek gıdaya öle diyorlar

Haftaya randevumuz var doktorda, soracagim bende canim. Belki farkli fikir verirler diye, hastaneye gidip ebedende bilgi alirim. Burada bu isin uzmani ebeler sayiliyor ama ben, benimle ilgilenen ebeden hic memnun kalmamistim:gitme:Göbek faciasi yasatmisti bize. Her dönem ayri bir stres ya.kaydirigubbakcemile3

Ismim Filiz canim. Ben mama vermemeye direniyorum hala, aynen süte devam. Yalniz tatildeydik 3 hafta, ikimizde cok yiprandik. Hava degisimi, sicaklar üsütmesine, ishal olmasina ve kilo kaybina neden oldu Doruk'da. Yeni toparlaniyoruz ikimizde. Benimde sütüm azalmisti stresten ama son 3 gündür eski tempoyu yakaladik yeniden. Umarim böyle gider. Ek gida olayina gelince, tadlara alistiriyorum arada, yalatiyorum hafiften meyveleri. Sanki istahli gibi Doruk. Ben yemek yerken gözünü benden ayirmiyor hatta agzinin sulari akiyor. Resmen vicdan azabi cekiyorum öyle oluncada.:gitme:

evet canım her dönem ayrı bir sorun sanıırm ama öle öle büyüyecekler sor bakalım bizede anlatırsın öğrendiklerini ebeyi değiştirme şansın varmı peki

çok geçmiş olsun canım ya ishal zor olmuştur ama neyseki iyisiniz ikinizde

iyi yapıyorsun canım yoksa sonradan tatlara alışamıyorlar bende başlıycam yavaştan bugüne kadar hiç vermiyordum bugün ilk defa şeftali verdim işte

filizcim gece sütü veriyormusun çok önemli ben 2 ve 5 te iki defa uyandırıp veriyorum mutlaka kilo alımı oldukça iyi oluyor

Allah kabul etsin canım

kız tutmasaydın keşke emzirirken tansiyonunda düşer
geçmiş olsun canım ya üzüldüm
ulen çok hamaratsın

yordunmu kendini yada ağırmı kaldırdın

kız yedinmi orucu nediyim sana
ulen bi unutkan koca daha
hepinize hayırlı ramazan hanımlar moralim çok bozuk bugün maalesef (
hayırdır

kız aşkolsun cvp yazdım sana kırılırmıyım neden kırılayım.canım nasıl oldumu defnoşa bi fotosunu gönder bu arada da acele etme sakın kendinide strese sokma ben ogün almasaydım şimdi hiç alamazdım denk geldi yani güle güle giysin benim tatlı kuzum
canım tatil işe yaramış bak.ay tebrik ederim öyküyü bizede yollasana okuyalım yetenekli hatunsun demek.senin için çok güzel olmuştur.
sana dün ne dedim bugün telafi eder demedim mi madem unutkanlar hatırlatıp iki tarafıda üzmüyceksin.
canım geçmiş olsun ya bendede ağrı var oruçta tetikliyor
Siboş sanırım iyileştin.Hadi dikkat et canım artık
kızlar akşam çorbayı içtim tıkandım bişey yiyemedim imdi acıktım atıştırayım tamamlayım bari.Analı kızlı yemeğini yiyen varsa ona benzemiyor ama güzel bi çorba biz sevdik.

esracım hoşgeldin

yazdınmı canım ben görmedim o zaman fotoyu çekip koyacam inş bir elim değmedi aslında aklımda

sen nasılsın

laluşka sanada iyi geceler

kabızsa canım ılık bir banyo yada şöle yap küvete suyu koy bir 5 dakika falan yüzdür içinde iki defadır yapıyoruz çocuk 1-2 saat sonra yapıyor mutlaka bugünde denedik dünden beri yapmıyordu yüzdürdükten sonra 2 saat sonra yaptı dene faydasını inş görürsün

sağol canım bugün ben de yapacaktım ama çok rüzgarlıydı burası. tereddüt ettim banyo işine. yarın hemen yaptırıcam.

valla benim kız rekor kırdı bugün 3 kere banyo yaptı kaka olayı yüzünden

kızlar ben kızı uyandırayım emzirip bende yatıcam öpüyorum herkese iyi geceler

iyiyim de 2 gündür demre nin kabızlığıyla uğraşıyorum. bir pırt sesine hasret kaldım. bu saat oldu hala tık yok.
canım Türkiz de 2 gündür yapmıyordu biraz zeytinyağı 1 çay kaşığı kadar içirdim bide fitil arka arkaya 3 defa yaptı rahatladı.Ben derecenin ucuna pişik kremi alıyorum bolca poposuna çevirerek 2-3 defa sokup çıkarıyorum az az sonra yapıyordu ama SMA mama kabız yapıyor benim kızı şimdi yine yaptı fitille hallettim bence rahatsız etme bebişi dr bana hiç bekleyip sancı çektirtme yazık dedi.

esracım hoşgeldin

yazdınmı canım ben görmedim o zaman fotoyu çekip koyacam inş bir elim değmedi aslında aklımda

sen nasılsın

laluşka sanada iyi geceler
yazdım canım.İyiyiz sen nasılsın?
valla benim kız rekor kırdı bugün 3 kere banyo yaptı kaka olayı yüzünden

kızlar ben kızı uyandırayım emzirip bende yatıcam öpüyorum herkese iyi geceler
iyi geceler bende biraz tıkınayım gece yiyemiyorum parça parça yiyim bari

canım tşk ederim.şimdilik bir sıkıntı çekiyor gibi hali yok maşallah. aldım bugün fitili ne olur ne olmaz diye ama dedim ya sıkıntısı yok gibi. ben daha çok gerildim yapamıyor diye.yarın da yapmazsa vericem artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…