offf malesef nefsime yeni düştüm ve saat 6 da orucu bozdum Allah afetsin ama susuzluk beni mahvetti iftara kadar hiç bişi yemedim midem çok fena oldu yaw(
iftardan sonra kocişle markete çıktık azcuk yürümek iyi geldi gazel de kucağımda uyuya kaldı ..dışarıyada fena alışmış bütün gün nasıl oyalıyım diye kılıktan kılığa girdim ..kapıdan çıkar çıkmaz cadı gülücükler attı kışta geliyor napcaz böle bilmemm :SS
hayirli aksamlar kizlar a.s.
nasil sinirliyim nasil kirginim anlatamam size :S adam unuttu ya mafoldumben aslinda 21 agustos olarak unutmasini imkani yok..cünkü hem ramazanin ilk günü 21ine geldigini biliyor..hem adamin işi satinalma,her dakika takvimle işi var..
bende verdim hediyemi..eşimin yüzünden hiç anlaşilmaz duygulari..oyuzden bi şok ifadesi görmedim :) yildönümü hediyesi dedim ve ciktim balkona..o da geldi sigarasini içti..bişi demedi..gitti yatti erkenden..küstük zaten..hepten küstük..
neysem hayirlisi..Allah akil fikir versin..süpriz üstüne süpriz yapiyor..kötü tarafindan maalesef..muayyen günleri var herhalde bunlarinda :))) tobe ya Rabbim ya ramazan günü nelerle ugrasiyorum..
neysem size hayirli geceler kizlar..şuan inme inmiş gibiyim..içimden hiçbişi yapmak gelmiyor :S
iy geceler kızlar
odun bu adamların hepsi ya bir tanede benim evde varr
tubacım üzüldüm bacım ya seninkinin huyu husu biraz değişik sanıırm hepsi ayrı ayar bunların ya üzülme canım belki başka bir sorunu falan vardır
fulyacım sana çok geçmiş olsun mutlaka doktora git ya öle çekilmez canım ya geçmiş olsun
sibelcim cevap yazmışsın tatlım sağol 1-2 günlük bir rahatlık işte sonra yine aynı
esencim sende kızmışsın kocana valla bunlar hep aynı
tutkuncum ben sana teşekkür için mesaj yazamadım ve arayamadım çünkü telimi izmitte unutmuşum o kadar akıllıyım yani kusura bakma canım ilgili yere resmide ekedim ama senden bir aynıt gelmedi inş gücenme falan yoktur öptüm tatlım
kızlar bende dün misafirleir ağırladım bugünde faza bakamadım komşuları memnun şekilde gönderdim
bide bugün çook sevdiğim bir arkadaşımla konuştum şu anda 2.5 yaşında bir kızı var sakın diyor 6.aya kadar bekleme ek besin için diyor şimdiden bir şeylere alıştırmaya çalış yada 4. ayda muhakkak başla diyor ve ohep püre yapardı şimdi kızı çiğneyemiyormuş hiç birşeyi sakın püre yapma diyor pütürlü bırak öle alışsın diyor sonra çiğnemesi gelişmiyormuş kzılar bende ek gıdya geçicem 4 aylık olunca bakalım doktora gittiğimiizde ne diycek ona göre başlasam iyi olucak
Iyi Geceler hatta olan tüm Arkadaslara...
Birkac gündür okumakla yetiniyordum, ancak firsat bulup yazabiliyorum kizlar. Neredeyse hicbirsey yapmiyorum iki gündür, ilgimi sadece ogluma yogunlastirdim. Oyun oynama hevesi var ve ögrenmek istiyor birseyleri her an. Yemek yaparken beni izledi bugün, kullandigim herseyi dikkatle izledi. Buzlugu gösterdim, cok sasirdi önce, icine dikkatlice bakti bir süre. Nasil davranmak gerekiyor bu haftalarda bazen kestiremiyorum, sizlerin günlük maceralari nasil seyrediyor?
Ögleden sonra nihayet hediyemi yollayabildim Özlem'e. Aslinda dün yollayacaktim ama esim isten gec geldi ve apar topar kosturmak istemedik. Sonra eve geldigimizde bana bir paket gelmis, ta 2 yil önce katildigim bir öykü yarismasinda, öyküm dereceye girmis ve 500 öykünün icinden 12. olmus. Dereceye giren 35 öyküyle birlikte kitap yapmis bana yollamislar. Cok sasirdim, sevindim. Adresimi nasil bulmuslar hala cözemedim ama? :) Neyse icimde yazma sevki artti yeniden. Evlenmeden önce yogun bir bicimde yazma tutkum vardi, nedense 2 yildir köreltmisim bu sevki...
Ve ana gündem maddem, takintim, paranoyam süt:) Yeni bir öneri arkadaslar süt arttirmak icin. Avusturya'da Annem sayesinde meyve yeme aliskanligim artti. Sanirim yaban mersini olmali. Bu meyveyi yemistim, feci süt yapmisti. Dün esim getirmis, aksam yatmadan atistirmistim biraz. Sonuc yine ayni. Her seyin caresi dogada var aslinda...
ahanda bir odun dahaaaklava: klava:dayaklık bunlar ya harbiden
sen yine dr la görüş öyle başla canım birdende pütürlüye geçilmez yutamaz mazallahh boğazında kalırr
hayırlı ramazanlar canım geçmiş olsun
sibel kız dayanamadım kalkıp yapacaktım ki eşim aradı yer ayırtmış kaydirigubbakcemile3zemuszemus
biz geldik kızlar eşim aradı hazırlan dedi yok olmaz falan derken ısrara dayanamadım çıktık
ziya şark sofrasına gittik güzel bir yemekti Ahsen kuzumda uyudu hep
sonra florya sahilinde güzel bir yüüryüş yaptık
eşim özür bile dileyemiyorum cidden çok üzüldüm dedi bütün gün başı ağrımış
iyi oldu sana dedim bidaha unutmazsın
yok aşkım bi doğum günün bi bugün asla didikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
öyle işte şimdi Ahsen uyudu bende yatıyorum iyi geceleerrrr
kızlar yemekten beridir yatıyorum o kadar fena baş ağrım varki şuan bile midem bulanıyorr
migrenin bi modeli sanırım şuan sağ tarafım felaket ağrıyı tek içebileceğim ağrı kesici parol yada minoset içtim şimdi
eşimede kızdım mutfağı aynı bırakmış bulaşıklar bardaklarrr tezgah talan
şimdi gidip yatacam biraz daha yoksa kusacak gibiyimmm
evet canım her dönem ayrı bir sorun sanıırm ama öle öle büyüyecekler sor bakalım bizede anlatırsın öğrendiklerini ebeyi değiştirme şansın varmı peki
çok geçmiş olsun canım ya ishal zor olmuştur ama neyseki iyisiniz ikinizde
iyi yapıyorsun canım yoksa sonradan tatlara alışamıyorlar bende başlıycam yavaştan bugüne kadar hiç vermiyordum bugün ilk defa şeftali verdim işte
filizcim gece sütü veriyormusun çok önemli ben 2 ve 5 te iki defa uyandırıp veriyorum mutlaka kilo alımı oldukça iyi oluyor
Allah kabul etsin canım
kız tutmasaydın keşke emzirirken tansiyonunda düşer
geçmiş olsun canım ya üzüldüm
ulen çok hamaratsın
yordunmu kendini yada ağırmı kaldırdın
kız yedinmi orucu nediyim sana
ulen bi unutkan koca daha
hayırdır
kız aşkolsun cvp yazdım sana kırılırmıyım neden kırılayım.canım nasıl oldumu defnoşa bi fotosunu gönder bu arada da acele etme sakın kendinide strese sokma ben ogün almasaydım şimdi hiç alamazdım denk geldi yani güle güle giysin benim tatlı kuzum
canım tatil işe yaramış bak.ay tebrik ederim öyküyü bizede yollasana okuyalım yetenekli hatunsun demek.senin için çok güzel olmuştur.
sana dün ne dedim bugün telafi eder demedim mi madem unutkanlar hatırlatıp iki tarafıda üzmüyceksin.
canım geçmiş olsun ya bendede ağrı var oruçta tetikliyor
Siboş sanırım iyileştin.Hadi dikkat et canım artık
kızlar akşam çorbayı içtim tıkandım bişey yiyemedim imdi acıktım atıştırayım tamamlayım bari.Analı kızlı yemeğini yiyen varsa ona benzemiyor ama güzel bi çorba biz sevdik.
Yağız'da öyle tatlım çevreyi keşfetme çabasında önceden mutfağa yanıma aldığımda durmayıp ağlayan çocuk şimdilerde etrafa bakmaktan bi hal oluyor.Yazıları bende merak ettim açıkacası birgün paylaşırsan seviniriz.Yaban mersininin tazesini Türkiye de bulmak mümkün değil ama kurusu var ben çok severim alıp deneyeyim bakayım.Belki bendede işe yarar.
kıvılcım cnm çok güzel hikayen .......çok beğendim ..kendimde hikaye tarzında olmasa ufak şeyler yazıyorum....blog oluşturuyorum....
size bir konumu verildide yazdın .? yoksa tamamen konusada sanamı ait cnm
Tesekkür ederim Birsen'cigim. Bu hikaye vardi zaten, böyle bir yarismadan haberim olunca yollamistim. Hatta 2 tane yollamistim ama bu dereceye girmis. Yazilarini okumak isterim. Blog sayfan, KK'da mi yoksa kisisel bir sayfa mi?
Günaydın Kızlar,
Saat 6 da kalktı yıne benım haydut sımdı ayakta uyumaya calışıyor.Benimde öyle uykum varkı gözlerim kapanıyor.
Zaten 11 de yattım.2 kere Boraya kalktım.Saat 3 te sahura kalktım.Benim uyku sey oldu anlıycağınız.
Birsom senden özendim dun sahurda balkona hazırladım kahvaltıyı.Nasıl guzeldi ya.Serin hava sabahlıklarımızı gıydik.Davulcu gecıyor.Sıcacık cayımız.Şıkır şıkır bi bursa manzarası sessız sokaklar.
Ben küçükken davulcudan cok korkardım.Sesı duyarken daha Boranın yanına koştum ama duymadı bile.Coçukluğumu hatırlattı bana.
Simdi azıcık geçmişe bakayım.
günaydınlar berbatt bir gecen sonra iyiyim alişin ıh bıhh demesine rağmen dokuza ceyrak kalakaya kadar uyudum çok hafif baş ağrım varr.....
niyetli değilim bişeyler yiyip ağrı kesici alacağım allahım bi sökülsem geçecek bunlar ama sökülemiyorum bunuda anlamadım ben yaaaa..........
siboşşş eylülün sekizde gideceğim cnm doktora ancak o zaman gidebilirim
ya bide doktora ben doğumkontrol hapı içtiğim halde böle ağrı çekiyorum desem adam ne yapacak varmı bu işin çözümü....ama bu ay senin hapa başlayacam ha yasmin ha o bakalım belki o daha iyi gelir
bugün çocuklarım uslu durusa evimi süpüreceğim sileceğim ...çamaşırlar katalacak yıknacak hatta ütü bile var ama sanmam ütü yapmama ...ama bugün c.tesi belki olurrrr eşim erken gelecek...
kardeşim gelecek bugün abur cubur yemek seviyor ne yapsamki çocuğa niyetlide
ayyy kızlar dün aksam ben uyumusum ya eşimde ömeri sallıyormuş ayağında uyuya kalmış
bizim kapı çalmış , o manyak kadın gelmiş eşimde uyuyunca gözleri şişer biraz zaten pörtlek gözlü
neysee açmış kapıyı bu manayak kadın ,demiş usta için o manayak adam yarın başalayacakmış boyaya(adama manyak diyor ama kendi getirdi )neyse eşimde demiş bunun içinmi rahatsız ettin beni abla sen
aa uyuyoırmuyudn sen demiş evet demiş bizimki he demiş bu arada sen neden bizim kapıya adam yolluyorsun demiş buda ben bakkmıyorumya buraya demiş ,bizimkide biz mi bakıyoruz demiş buraya adam felan yollama demiş senden öncede kimse bakmıyordu sanada zorla bak demedik birdaha böle bir olay olursa sıkarım canınızı demiş....kadın basmış gitmişş
Günaydın Kızlar,
Saat 6 da kalktı yıne benım haydut sımdı ayakta uyumaya calışıyor.Benimde öyle uykum varkı gözlerim kapanıyor.
Zaten 11 de yattım.2 kere Boraya kalktım.Saat 3 te sahura kalktım.Benim uyku sey oldu anlıycağınız.
Birsom senden özendim dun sahurda balkona hazırladım kahvaltıyı.Nasıl guzeldi ya.Serin hava sabahlıklarımızı gıydik.Davulcu gecıyor.Sıcacık cayımız.Şıkır şıkır bi bursa manzarası sessız sokaklar.
Ben küçükken davulcudan cok korkardım.Sesı duyarken daha Boranın yanına koştum ama duymadı bile.Coçukluğumu hatırlattı bana.
Simdi azıcık geçmişe bakayım.
Filizcim hıkayene bayıldım.Tebrık edrim ödülün için.Ve sutun yıne artmış masallah.
Hulya hatunu dedik sana bu işin birde kışı var dıye.Yağmur camur sokaklara cıkarsın senı cadı kızımda gör bsakalım.
Esenım aferin esıne ince odunmuş senınkı hatasını kabul etmiş en azından.
Bırsen benımde önceden cok ağrılı olurdu adetlerm ama doğumdan sonra masallah hıç sancı cekmedım.Mutlaka gıt derım bı dr.
Sibelim sende benım gıbı karga mokunu yemeden ayaktasın.Yağız pasa sayesınde.
Tubacım senınde önemli gunlerın hıç bıtmıyor anacım.Hangı birini tutsun adam aklında.
Benımkıde 3 cocuk yuzunden hep tartışıyorduk ya.Akşam bana kocaman bır buket beyaz lılyum getırmış.Senın zor zamanıda anlamsız üzerıne geldim dıyor.Ben cok istıyorum ama sen istemekte ve istememekte haklısın.Saygı duyarım dedi.Tabı ben bunun gecıcı olduğunu biliyorum ama olsun.Bı sure tartışmayız en azından.
Günaydın kızlar
Kıvılcım hikayen çok güzel, dereceye girmesine şaşırmamak lazım, ellerine sağlık, tebrik ederim.
Günaydın Handeor cum.
Kız Bırsen alemsin valla.O benı suya göturur susuz getırır ne cındır o ne cın.Aklınca duygu sömurusune basladı.Bende zamanı gelince yaparız askım dıyorum da pışmış pışmiş guluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?