ay bu arada birsencim sen hep kavanoz meyvemi veriyorsun bebişlere? hiç kendin hazirlamiyormusun? doktor bana dişaridayken verebilirsin bi sakincasi yok demişti..ama mümkün oldugu kadar kendin yap demişti..ondan soruyorum canim
cnm ben hep hazır veriyorum 6 aya kadar böle olacak dedi doktorumuz
çünki şuan 4 aylık atıyorum karpuz verdin direk dimi sadece karpuz vitamini alır dedi yada şeftalii .....ama kavonoz meyveleri hem organik hemde ektra vitamin katılıyor içine dedi
6 aya kadar öle vereceğim marka olarak hipp dedi ama ben çeşit ne bulursam bebelac aptamil ve hipp markalarından alıyorumm
bu arada pirinçden kabız olduklarında hazır armutlu elmalı şeftalili muhallebiler var onlardan veriyorum değişiklik yapıyorum yani...
ve yeni olarak milupanın organik sütlacını denedim götürdüler valla dahada versem ömer oburu yerdi ama vermedim 125 ml yeter....
nurtencim maşallah bebişine :)))))
şimdi cnm eğer sende bizim gibi meyve muhallebile başladıysan
sabah 10-11 arasımeyve ver
tabi ondan önce aç kalktığından mama yada meme ver sonra rutin mama meme git aksam uyumadan muhallebi ver biz mesela 7 de baslıyoruz uyku hazırlığına alişde 5 de veriyorum uykusu varsa yemiyor çünki....eğer yoğurt varsa ara öğün olarak ver mesela 4-5 gibi geç yatıyorsa tabi erkenciyse biz gibi 2-3 de ver ....sebze çorbası öğlen veriliyor yani ana ve ara öğünler tabi ana öğünde sebze çorbası varsa yoksa meyve ,yoğurt ara öğün muhallebi ana....anlatabildim umarım
bende bigün işim yok diyecekmiyimmafoldumbensenağlama:çok üzgünüm::gitme:
birsencim ben buradayım kızlarımı özledim valla eve gider gitmez yemek yapacağım eşim çorba falan istedi
offf kızlar accayip bi gün geçiriyorum..
ablamla eniştem kavga etmişler hemde ne kavga ablam tpoladı eşyaları çocuklarıda aldı adp. döndü annmde peşinden...
gerçi annm gidicekti zaten bugün babam ramazan şenlikleri için orada ve bugün açılışı var takım elbise götürdü ona neysem kavga olunca annm beni aradı acil gel die tamda has. çıkıyoduk allah korusun babama bişi oldu zannttim kutlayla nasıl geldigimizi bilmiyoruz baktık kavga büyük ablam boşanacam diyip duruyor adam çok rahat ablam gitti o şuanda annmde yatıyor düşünün yani... bıktırdı bizi bu adam..
neysem o arada abim aradı BİZİM GELİN HAMİLEYMİŞŞŞŞŞ:1shok::1shok: ŞOKTAYIZ biz ayrılırlar die beklerken bebek geliyormuşşş çok svindik tabi abim tek erkek ve biz accayip çocuk bekliyorduk onlardan annemle babam uçarlar şimdi ama annecimin hevesi kursagında kaldı çok üzgündü çünkiii.
bizim gelin çok nazlıdır kendinide begenmiştir zati gelmiyodu artık hiç gelmez hastayımö der durur gerçi accık iyileşme var gibiydi sonn gördügümde ama bu bebek herşeye ve herkese iyi gelecek inş.HEYTTTT BE HALA OLUYORUM ŞAKA GİBİ ÇOTA MUTLUYUMMMM...
şimdi çıkmam lazım eve geçeyim defnem uyuyor uyandırmam lazım inş. ateşi çıkmaz...
iftara kuzenim gelecek allahtan yemeklerim var ama yine telaş olur tabiki...
uffff çok tuhaf bi gün dimi?????????????????????????????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?