2009 Mayıs Anneleri

selam kızlar süt olayı için cevap yazan arkadaşlar sağolun verdiğiniz bilgiler için bende bugün başlıycam çünkü benimde tek göğsümü emerken diğerinden akıyor özellike gece bende başlıycam alet adevat hazır zaten almıştım daha önce tüm işe başlıycak arkadaşlara şimdiden kolay gelsin tabi banada

tutkuncum taşınıyrmuşsunuz ani bri kaar olmuş sanıırm allah yardımcınız olsun canım inş annneden bir an önce ev alır böyleis sizin için daha iyiolur

kına işi o zaman kasım gibi olur hafta içi olursa ben çalışıyorum ama cuma günleri evde olucam süt iznimi tek gün kullanıcam bakalım inş hepimizin buluşacağı ortak bir gün ayarlarız

birsencim kolay gelsin canım

banucum bende bir şeyler göndermek isterim sen bize adresi özelden yazarsan kargo gönderebilriiz
benimde yine rapor sürme bitti yarın eşimle sağlık ocağına gidip bir 10 günlük rapor daha alıcam inş verir doktor ya

herkesleri öpüyorum kızım uyuyor birazdan uyanır

ay bu arada birsencim sen hep kavanoz meyvemi veriyorsun bebişlere? hiç kendin hazirlamiyormusun? doktor bana dişaridayken verebilirsin bi sakincasi yok demişti..ama mümkün oldugu kadar kendin yap demişti..ondan soruyorum canim

ay bu arada birsencim sen hep kavanoz meyvemi veriyorsun bebişlere? hiç kendin hazirlamiyormusun? doktor bana dişaridayken verebilirsin bi sakincasi yok demişti..ama mümkün oldugu kadar kendin yap demişti..ondan soruyorum canim

cnm ben hep hazır veriyorum 6 aya kadar böle olacak dedi doktorumuz

çünki şuan 4 aylık atıyorum karpuz verdin direk dimi sadece karpuz vitamini alır dedi yada şeftalii .....ama kavonoz meyveleri hem organik hemde ektra vitamin katılıyor içine dedi
6 aya kadar öle vereceğim marka olarak hipp dedi ama ben çeşit ne bulursam bebelac aptamil ve hipp markalarından alıyorumm

bu arada pirinçden kabız olduklarında hazır armutlu elmalı şeftalili muhallebiler var onlardan veriyorum değişiklik yapıyorum yani...

ve yeni olarak milupanın organik sütlacını denedim götürdüler valla dahada versem ömer oburu yerdi ama vermedim 125 ml yeter....

ikisinide başarı ile uyuttum şimdi birsen banyoya kaçar

salon yatak odası mutfak antre silinip süprüldü .......banyoyuda şimdi silip klozeti lavoboyu yıkayacam ....tek çocukların odası kalacak uyanınca onlar süpürürüm sadece bidaha su yapmam....

onların üzeri leş gibi ama yağma yok yıkanınca çıkaracam bıktım valla çamaşırdan yaaa lekelrde çıkmıyor ne olcak bilmem ...banyom bitince bişiler yiyecem malumunuz regliyim sahurda eşimle yediğimle duruyorum ........oruçlu gibi oldum ama bişiler yiyecem regliden ötürü baş ağrım oluyor açlıkda olunca hiç olmuyor geçmiyor baş ağrım.......sonra yemek yapacam ...eşim arkaşları ile iftara gidecek

bende sadece barbunya yapacam yarına sonra yanına çorba salata pilav yenmiyor yaa....

bugün çamaşırlarıda katladımmı yatacam yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

he evet söylemiştin bu vitamin olayini dogru aslinda..ama ben hiç tek cesit meyve püresi bulamadim..hele hipp hiç bulamadim..milupaninkini aldim ama vermedim daha..

ay evet kabiz oldu serrada..dün gece ıkındı ıkındı top gibi bişi yapti ya :)) bugun sebze corbasina baslicam inşaAllah düzelir..

heryer silindi süprüldü banyo temizlendi çamaşır makinaya atıldı ipten kuruyan çamaşırlar alındı katlanılcaklar ama bişiler yemem lazımmmmm sonra yemek olacakk

benim bu veletlerde bişi var saat 2 de bir kavonoz sütlaç yedi heriffff şimdide 90 cc mama yedi kıyamettt koptuuuuuuuuuu yyaa

slm kızlar ya giremimiyorum fazla..

dün evime geçtim bugün annmler adp.gittiler evimde hala net yok biraz daha uzagız anlaayacagınız....

biz dr gittik defne 4aylık oldu aşılarımızı olduk acaba rotanın 2.dozu bu aydamı yapılıyodu bu ay yaptı bnm dr hiçte arştırma fırsatım olmadı...

kızım 6.250olmuş boyumuzda 61 annesi gibi bodur olacakkkk..

offf kızlar accayip bi gün geçiriyorum..

ablamla eniştem kavga etmişler hemde ne kavga ablam tpoladı eşyaları çocuklarıda aldı adp. döndü annmde peşinden...

gerçi annm gidicekti zaten bugün babam ramazan şenlikleri için orada ve bugün açılışı var takım elbise götürdü ona neysem kavga olunca annm beni aradı acil gel die tamda has. çıkıyoduk allah korusun babama bişi oldu zannttim kutlayla nasıl geldigimizi bilmiyoruz baktık kavga büyük ablam boşanacam diyip duruyor adam çok rahat ablam gitti o şuanda annmde yatıyor düşünün yani... bıktırdı bizi bu adam..

neysem o arada abim aradı BıZıM GELıN HAMıLEYMıŞŞŞŞŞ:1shok::1shok: ŞOKTAYIZ biz ayrılırlar die beklerken bebek geliyormuşşş çok svindik tabi abim tek erkek ve biz accayip çocuk bekliyorduk onlardan annemle babam uçarlar şimdi ama annecimin hevesi kursagında kaldı çok üzgündü çünkiii.
bizim gelin çok nazlıdır kendinide begenmiştir zati gelmiyodu artık hiç gelmez hastayımö der durur gerçi accık iyileşme var gibiydi sonn gördügümde ama bu bebek herşeye ve herkese iyi gelecek inş.HEYTTTT BE HALA OLUYORUM ŞAKA GıBı ÇOTA MUTLUYUMMMM...

şimdi çıkmam lazım eve geçeyim defnem uyuyor uyandırmam lazım inş. ateşi çıkmaz...
iftara kuzenim gelecek allahtan yemeklerim var ama yine telaş olur tabiki...

uffff çok tuhaf bi gün dimi?????????????????????????????????

nurtenciğim gözün aydın geçmiş olsun
kızın gayet iyi rota evet 4 ay bitimindee

bende oburları besledim kendimi besledim şimdi burbunya ayıklıyorum onu ocağa attıkdan sonra çocuklar yıkanacak

sagolve kolay gelsin birsencim....

defneye her ihtimale karşı fitil atım dedim ben atıyorum o ıkınarak çıkarıyo ben atıyom o çıkarıyo suratınıda görseniz gülmekten öldüm...

canını yakıcam die fazlada itemedim ama sonunda ben atttım gitti son bıraktıgımda hala ıkınıyodu:)))

ben çıkıcam kızlar herkesleri çok çok öpüyorum ve sizleri çok özleyecegim.....

ayyyy bugün sayfa ağlıyooo resmen neredesin neyyynnnn

ben bütün evi temizledimmmm şimdi barbunyayı atacam ocağaaa ömüşü alıp duşa girecemmm ben gelene kadarrr gelin leynmn

saol cnm çok güzel anlatmışsın....a.s teşekkür ederima.s. ben ilk hafta sebze ve meyve püreleri ile başlıcam inş...sonra öğen sebze çorbasına ve ara öğün olarak hazır meyve pürelerinide yediririm inş.. bide akşam senin gibi muhallebi.... hadi bakalım inş.sever oğlumcokacimcoookcokacimcoook

birsencim ben buradayım kızlarımı özledim valla eve gider gitmez yemek yapacağım eşim çorba falan istedi

özlemezmi yaa biz biyere giderken bırakıyoruzda aklım çıkıyorrr özlüyorum hemen

bizimkilerde mızmızlanıyolar yemeği atamadım ocağa

sonra duşa girecem bide ağrı kesici alacam ...başım ağrıyo şaka maka yorulmuşum ben

banucuğum bişi soracam yaaa hep aklımda ilk sen yazmışsın topiğe doğum yaptığımı ve demişsin bi arkadaşım dedi başka sayfan kim dedi bacım yaa merak ettim

zeynebi yeni uyuttum bi sürü işim var
ütüm var
yemek yapılacak
toz alınacak
kıyafetleryerleşirilecel bazılarını ütülemiycem kytarıcam
markete gidip mama lıcaz daha bu gece yetmez
dolabımı düzeltmeme lazım
birazdan zeynep kalkar hangi birini yapıcam bilemiyorum
sonra uğraraım

ablana üzüldüm ama bebek haberı super olmus allah herkezın gonlune gore verır ınsallah cok sevındırıcı bısey ya inşallah ugurlu gelır aılesınede ayy gıcık oluyorum şu hamıleyım dıye kırıtanlara ya bızde atlattık ama hıc öle naz yapamadık kocamıza yapmamda zaten ne gerek var allah yardımcınız olsun şimdiden:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…