heryer silindi süprüldü banyo temizlendi çamaşır makinaya atıldı ipten kuruyan çamaşırlar alındı katlanılcaklar ama bişiler yemem lazımmmmm sonra yemek olacakk
maşallah kızına canım sağlıklı olsun da boş ver gerisinislm kızlar ya giremimiyorum fazla..
dün evime geçtim bugün annmler adp.gittiler evimde hala net yok biraz daha uzagız anlaayacagınız....
biz dr gittik defne 4aylık oldu aşılarımızı olduk acaba rotanın 2.dozu bu aydamı yapılıyodu bu ay yaptı bnm dr hiçte arştırma fırsatım olmadı...
kızım 6.250olmuş boyumuzda 61 annesi gibi bodur olacakkkk..
offf kızlar accayip bi gün geçiriyorum..
ablamla eniştem kavga etmişler hemde ne kavga ablam tpoladı eşyaları çocuklarıda aldı adp. döndü annmde peşinden...
gerçi annm gidicekti zaten bugün babam ramazan şenlikleri için orada ve bugün açılışı var takım elbise götürdü ona neysem kavga olunca annm beni aradı acil gel die tamda has. çıkıyoduk allah korusun babama bişi oldu zannttim kutlayla nasıl geldigimizi bilmiyoruz baktık kavga büyük ablam boşanacam diyip duruyor adam çok rahat ablam gitti o şuanda annmde yatıyor düşünün yani... bıktırdı bizi bu adam..
neysem o arada abim aradı BİZİM GELİN HAMİLEYMİŞŞŞŞŞ:1shok::1shok: ŞOKTAYIZ biz ayrılırlar die beklerken bebek geliyormuşşş çok svindik tabi abim tek erkek ve biz accayip çocuk bekliyorduk onlardan annemle babam uçarlar şimdi ama annecimin hevesi kursagında kaldı çok üzgündü çünkiii.
bizim gelin çok nazlıdır kendinide begenmiştir zati gelmiyodu artık hiç gelmez hastayımö der durur gerçi accık iyileşme var gibiydi sonn gördügümde ama bu bebek herşeye ve herkese iyi gelecek inş.HEYTTTT BE HALA OLUYORUM ŞAKA GİBİ ÇOTA MUTLUYUMMMM...
şimdi çıkmam lazım eve geçeyim defnem uyuyor uyandırmam lazım inş. ateşi çıkmaz...
iftara kuzenim gelecek allahtan yemeklerim var ama yine telaş olur tabiki...
uffff çok tuhaf bi gün dimi?????????????????????????????????
Kızlar selam. Hemen yazıp çıkıcam.
Dün akşam tam iftarımızı yaptık, mutfağı bile toplamadan Defnoşu yıkadık. Uyutacağım sırada telefon geldi. Eşimin eniştesi vefat etmiş köyde. Bizde apar topar hemen kayınvalidemlere geldik. Akşam onlar köye gittiler. Bizde görümcem ve kayınbiraderim var diye burda kaldık. Gece gelicekler k.validemler. Bugünde burdayız yani. Bilgisayarı açık görünce yazayım hemen dedim.
Ayıpo olmasın millete ben kaçar a.s.
yok canım benim sen niye sebeb olasın ben niyetlendim öyle çıktım böyle yapmıyordu sanırım artık herşeyi algılamaya başladı ondan yapıyorniye siz sebep olasınızki hihoyyyt
Ay sormayın kızlar dünden beri delirdim galiba taşınıyoruz evden beynim döndü yani ev bakıyor eşim neden diyceksiniz sonra anlatırım
gelelim şu kına işine yazdım kaçtım oldu kın 6 ay olunca yapılıyor ben diyorum ki gündüz yaparım 29 Ekim günü olabilir yada ekim sonu kasım başı olur.Hafta sonu olur zaten taşınsam bile Kaynarca pendik yani o taraf olucak E5 ten ulaşım rahat olur önemli olan netleştirelim zamanı ve kınayı gerisi kolay.Zaten benim evde müsait oluruz rahat olur bebekler içinde karşıdanda Mecidiyeköyden ve Cevizlibağdan bu tarafa otobüs var hem oturarak gelebilirsiniz erkek bebeklerede fesmi yaptırsak siz okeyleyin yeter
Bu arada KIVILCIM öykünü çok beğendim tekrar tebrik ederim hediye ne göndermişler kız?
Beyaz geçmiş olsun tekrar
Dırım sanada geçmiş olsun
pınar yine haöaratlık yapıyorsun galiba
sibelcim okulun tatil olduğu bigün yaparız.
mutahara marlinle komşuyuz zaten
civciv ve knk dırım bi güzergah belirleriz sizede tabi Esende var başka kimler var?bide şimdi çalışmaya başlayan arkadaşlarda artık giriyor kk ya güzel bi organizasyon yapalım.
eşimden pc yi zor aldım ev bakıyor netten yine gelirim.
Günaydın kızlar?
naıslsınz?
zeynebimin ateşi yok bugün çok şükür
sanrım sadece kusma ve iştahsızlık he bide mızıldamamız var
inş en kısa sürede iyileşecek
geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkürler
geçmiş öyle uzunki okuyamadım
zeynepde kalktı şimdi
karnını doyurayım bakalım yerse
tekrar uğrarım
pc bana kaldı eşim nöbette bugün
ohh maş.güzel kızımıza cnm a.s.günaydın herkese nasılsınız kızlar iyi haftalar bende cumartesi durumu kontrole götürdüm doktorumuz pozifif bir adam kızım 6620 kiloda 62 cm boyuda maşallah dedi:))
bir ay sonra tekrar kontrole gideceğiz ek gıdaya geçiş için bilgi verecek
dün alışveriş merkezine gittik eşim annemler falan iki üç saatimiz orada geçti kızlarımın keyfi yerindeydi çok şükür bugünde işe geldim
işe başlayacak arkadaşlar sütünüz varsa muhakkak stok yapıp deepfereze atın
birsencim Allah güç kuvvet versin tatlım iki çocukla uğraşmak gerçekten zor biliyorum
beyazcım zeynebin iyi olmasına sevindim maşallah
tweety günaydın canım
bıde bızım bugun 4.ay asılarımız var ıns sorun yasamayız oglusumun yıne canı yanacak yaaa
hafta sonu farkettımkı bu ramazan bana yaramadı etrafımdakı herkez oruclu olunca bende ıyı beslenmıyorum sutum yetmemeye basladı ınsallah duzelır ya dun cok korktum kızımı ac bırakacam dıye rabbım yardım ettıde yollarda sefıl olmadım
yap tabi bitanem yarasın bol sütlü günler bizimle olsun
kızlar arkadaşımda hamile iki buçuk aylık ama maddi durumları çok kötü(( bakalım hayırlısı
merhaba kizlar a.s.
kac gündür okuyorum ancak bi yazamadim :)
birsencim cok gecmis olsun..korkusu yetmiştir sanainşaAllah bi daha böyle bişi yaşamassin..o apartmandaki kadinda bi alemmiş valla..agznin payini bekliyor herhalde :)
tutkuncum cok güzel bişeymiş bu adetiniz :) gerçi ben pek hoşlanmam kinadan ama maksat biraraya gelmek olsun :)) inşaAllah kafaniza göre rahat uygun bi ev bulursunuz canim
banucum cinsiyeti belli olunca muhakkak haber ver..bizde elimizden geleni yapalim canim
beyazcim demek rotadanmiş zeynebin rahatsizliği..cok gecmis olsun..inşaAllah biran önce tamamen gecer tatlim..
pinarcim başiniz sagolsun canim..Allah rahmet eylesin eniştenizi..
filizcim tebrikler ödülün için canimöykün cok güzel olmuş
esencim gecen gece seni rüyamda gördüm..dünmüydü yoksa :) ay yat kalk yat kalk hepten kariştirdim günleri :)) ahsenin resimlerine bakmiştim face'de..o gece gördüm :) bilinçalti oldu herhalde :) tam hatirlamiyorum ama ahseni sevdigimi felan hatirliyorum :) hayirlara ciksin inşaAllah :)
gelelim bana :) en son cok sinirliyim demiştim :) eşimle bariştik c.tesi günü :) aman Allah herkesin evliliğini korusun,mutlu etsin..cok zor valla küs olmak :)) neysem işte konustuk ettik sorunumuzu hallettik cok sukur..yildönümünü gercekten unutmus..ramazanin ilk günü oldugu için kafasi ucmus biraz :)) bide eşimin caliştigi şirkette nerdeyse kimse oruc tutmuyor..adamlar bi tuhaf bakiyorlar eşime..sanki Türkiye'de degilde avrupada bi ülkedeyiz..adamlar şaşiriyorlar oruc tutmasina..30günmü tutuyorsun diyorlarmiş eşime..tobe ya Rabbim ne günlere kaldik ya..eskiden insanlar oruc tutmasa bile enazindan saygi gösterirlerdi tutanlara..yemezlerdi içmezlerdi ulu orta..tabi hepsi eskidenmiş :)
neyse..unuttugu için epey kizdim..ama cok üzüldü..yemege cikalim felan dedi..ama hiç canim istemedi :) iftar saati tam serranin cafcafli saatine denk geliyor..uykusu geliyor..uykusu gelince uyuyamayinca kiyameti kopariyor :)) dün biraz geciktirdim muhallebisini..uykusu geldi..uyuya uyuya yedi kuzum ya :)) velhasil yemek haricinde telafi etmek için ne yapcak eşim,bekliyorum :)
slm kızlar ya giremimiyorum fazla..
dün evime geçtim bugün annmler adp.gittiler evimde hala net yok biraz daha uzagız anlaayacagınız....
biz dr gittik defne 4aylık oldu aşılarımızı olduk acaba rotanın 2.dozu bu aydamı yapılıyodu bu ay yaptı bnm dr hiçte arştırma fırsatım olmadı...
barışmanıza sevindim canım allah ayırmasın kimseyimerhaba kizlar a.s.
birsencim cok gecmis olsun..korkusu yetmiştir sanainşaAllah bi daha böyle bişi yaşamassin..o apartmandaki kadinda bi alemmiş valla..agznin payini bekliyor herhalde :)
tutkuncum cok güzel bişeymiş bu adetiniz :) gerçi ben pek hoşlanmam kinadan ama maksat biraraya gelmek olsun :)) inşaAllah kafaniza göre rahat uygun bi ev bulursunuz canim
banucum cinsiyeti belli olunca muhakkak haber ver..bizde elimizden geleni yapalim canim
beyazcim demek rotadanmiş zeynebin rahatsizliği..cok gecmis olsun..inşaAllah biran önce tamamen gecer tatlim..
esencim gecen gece seni rüyamda gördüm..dünmüydü yoksa :) ay yat kalk yat kalk hepten kariştirdim günleri :)) ahsenin resimlerine bakmiştim face'de..o gece gördüm :) bilinçalti oldu herhalde :) tam hatirlamiyorum ama ahseni sevdigimi felan hatirliyorum :) hayirlara ciksin inşaAllah :)
gelelim bana :) en son cok sinirliyim demiştim :) eşimle bariştik c.tesi günü :) aman Allah herkesin evliliğini korusun,mutlu etsin..cok zor valla küs olmak :)) neysem işte konustuk ettik sorunumuzu hallettik cok sukur..yildönümünü gercekten unutmus..ramazanin ilk günü oldugu için kafasi ucmus biraz :)) bide eşimin caliştigi şirkette nerdeyse kimse oruc tutmuyor..adamlar bi tuhaf bakiyorlar eşime..sanki Türkiye'de degilde avrupada bi ülkedeyiz..adamlar şaşiriyorlar oruc tutmasina..30günmü tutuyorsun diyorlarmiş eşime..tobe ya Rabbim ne günlere kaldik ya..eskiden insanlar oruc tutmasa bile enazindan saygi gösterirlerdi tutanlara..yemezlerdi içmezlerdi ulu orta..tabi hepsi eskidenmiş :)
neyse..unuttugu için epey kizdim..ama cok üzüldü..yemege cikalim felan dedi..ama hiç canim istemedi :) iftar saati tam serranin cafcafli saatine denk geliyor..uykusu geliyor..uykusu gelince uyuyamayinca kiyameti kopariyor :)) dün biraz geciktirdim muhallebisini..uykusu geldi..uyuya uyuya yedi kuzum ya :)) velhasil yemek haricinde telafi etmek için ne yapcak eşim,bekliyorum :)
inşallah alırsın canım raporunuselam kızlar süt olayı için cevap yazan arkadaşlar sağolun verdiğiniz bilgiler için bende bugün başlıycam çünkü benimde tek göğsümü emerken diğerinden akıyor özellike gece bende başlıycam alet adevat hazır zaten almıştım daha önce tüm işe başlıycak arkadaşlara şimdiden kolay gelsin tabi banada
tutkuncum taşınıyrmuşsunuz ani bri kaar olmuş sanıırm allah yardımcınız olsun canım inş annneden bir an önce ev alır böyleis sizin için daha iyiolur
kına işi o zaman kasım gibi olur hafta içi olursa ben çalışıyorum ama cuma günleri evde olucam süt iznimi tek gün kullanıcam bakalım inş hepimizin buluşacağı ortak bir gün ayarlarız
birsencim kolay gelsin canım
banucum bende bir şeyler göndermek isterim sen bize adresi özelden yazarsan kargo gönderebilriiz
benimde yine rapor sürme bitti yarın eşimle sağlık ocağına gidip bir 10 günlük rapor daha alıcam inş verir doktor ya
herkesleri öpüyorum kızım uyuyor birazdan uyanır
merhaba kizlar a.s.
he evet söylemiştin bu vitamin olayinidogru aslinda..ama ben hiç tek cesit meyve püresi bulamadim..hele hipp hiç bulamadim..milupaninkini aldim ama vermedim daha..
ay evet kabiz oldu serrada..dün gece ıkındı ıkındı top gibi bişi yapti ya :)) bugun sebze corbasina baslicam inşaAllah düzelir..
slm kızlar ya giremimiyorum fazla..
offf kızlar accayip bi gün geçiriyorum..
ablamla eniştem kavga etmişler hemde ne kavga ablam tpoladı eşyaları çocuklarıda aldı adp. döndü annmde peşinden...
gerçi annm gidicekti zaten bugün babam ramazan şenlikleri için orada ve bugün açılışı var takım elbise götürdü ona neysem kavga olunca annm beni aradı acil gel die tamda has. çıkıyoduk allah korusun babama bişi oldu zannttim kutlayla nasıl geldigimizi bilmiyoruz baktık kavga büyük ablam boşanacam diyip duruyor adam çok rahat ablam gitti o şuanda annmde yatıyor düşünün yani... bıktırdı bizi bu adam..
neysem o arada abim aradı BİZİM GELİN HAMİLEYMİŞŞŞŞŞ:1shok::1shok: ŞOKTAYIZ biz ayrılırlar die beklerken bebek geliyormuşşş çok svindik tabi abim tek erkek ve biz accayip çocuk bekliyorduk onlardan annemle babam uçarlar şimdi ama annecimin hevesi kursagında kaldı çok üzgündü çünkiii.
bizim gelin çok nazlıdır kendinide begenmiştir zati gelmiyodu artık hiç gelmez hastayımö der durur gerçi accık iyileşme var gibiydi sonn gördügümde ama bu bebek herşeye ve herkese iyi gelecek inş.HEYTTTT BE HALA OLUYORUM ŞAKA GİBİ ÇOTA MUTLUYUMMMM...
şimdi çıkmam lazım eve geçeyim defnem uyuyor uyandırmam lazım inş. ateşi çıkmaz...
iftara kuzenim gelecek allahtan yemeklerim var ama yine telaş olur tabiki...
uffff çok tuhaf bi gün dimi?????????????????????????????????
selam kızlar
nurten cim ablan çok züüldüm ya enişte ye dayak lazım
abinede çok sevindim allah hayırlı uğurlu etsin bebişinizii
bende gittiim kızı emzirdim o sırada sağayım dedim 150cc çıktı hey maşallah hemen buzluğa attım neysem yemek olayına giriştim tavuk çorbası yapıcam şimdi haşladım tavuğu şimdi pişircem dünden yemeklerim var bide elma tatlısı yaptım kaymaklı dondurmayla ikram etcem eşime inş beğenir ilk defa yaptım
eşim işyerinden sevki almış yarın sabah doktora gitcez inş alırız rapor
maşallah güzelime benim sağlıkla büyüsünde boy önemli değil canımslm kızlar ya giremimiyorum fazla..
merhaba kizlar a.s.
selam kızlar süt olayı için cevap yazan arkadaşlar sağolun verdiğiniz bilgiler için bende bugün başlıycam çünkü benimde tek göğsümü emerken diğerinden akıyor özellike gece bende başlıycam alet adevat hazır zaten almıştım daha önce tüm işe başlıycak arkadaşlara şimdiden kolay gelsin tabi banada
tutkuncum taşınıyrmuşsunuz ani bri kaar olmuş sanıırm allah yardımcınız olsun canım inş annneden bir an önce ev alır böyleis sizin için daha iyiolur
kına işi o zaman kasım gibi olur hafta içi olursa ben çalışıyorum ama cuma günleri evde olucam süt iznimi tek gün kullanıcam bakalım inş hepimizin buluşacağı ortak bir gün ayarlarız
birsencim kolay gelsin canım
banucum bende bir şeyler göndermek isterim sen bize adresi özelden yazarsan kargo gönderebilriiz
benimde yine rapor sürme bitti yarın eşimle sağlık ocağına gidip bir 10 günlük rapor daha alıcam inş verir doktor ya
herkesleri öpüyorum kızım uyuyor birazdan uyanır
canım birsencim aslında olabilir kızında çocuğunda durumu kötü malesef( kız daha testlerini yaptıramamış neyse ben cumartesi götüreceğim doktorada testlerini yaptıracağım
kabul eder yani mecbur eder hiç kolay değil valla iş yerinde çaycı arkadaşım canım çocukta maaş alamıyormuş kriz nedeniyle hamilelik falan varsa büyük beden kullanmadığınız giyer kızlar ramazanda sevap kazanalım ne dersiniz
Günaydin Kizlar,
Yazamadim iki gündür, ara ara bakip okumakla yetindim sadece.
Birsen'cigim, Alis icin cok üzüldüm, umarim tekrarlamaz bir daha. Cok gecmis olsun.
Özlem'cigim,Umarim kizin hizla iyilesir. Cok gecmis olsun.
Sibel, Evet aynen bende senin gibi düsünüyorum canim, alis-veris müthis bir desarj.
BengiMaalesef oglumun uyku düzeni bozuldu canimÇok üzgünüm çoook
SemaAyni olay benimde basima geldi tatilde. Anneme birakip 1 saatligine disari ciktim, geldigimde oglum öyle cok agliyordu ki, benim geldigimi algilamadi bile. Hickiriklari saatlerce kesilmedi ve öyle cok üzülmüstüm ki haline. Ama kaynananin cocugun gözlerini tülbentle baglamasi cok komikkaydirigubbakcemile3
Esen'cigim,Doruk dogduktan sonra yazamiyorum pek. Sadece ona günlük tutuyorum o kadar.
Basiniz sagolsun Pinar'cigim.
EsraTesekkür ederim canim. Hediye olarak, dereceye giren ve benim öykümünde icinde oldugu 35 öykünün kitap halini yollamislar.
Kizlar benim oglumun uyku düzeni bozuldu ya, yan yatmak istiyor sürekli. Dönecegim diye deli oluyor ve o arada uykusu kaciyor. Yan yatirma yastigi almam gerekiyor sanirim. Simdiye kadar, Sirt üstü yatiyordu ve gece uyanmiyordu hic. Iki gündür 3'de uyaniyor, oynamak istiyor emdikten sonra. Gülüyor, tepiniyor falan. Offf, umarim sürekli yapmaz böyle.
Bütün gün Yağız'la uğraştım bugün mum tutturdu bana öğleden sonra.mafoldumben
Bırakın siteye girmeyi tuvalete bile gidemedim öyle ağlıyorki huysuz gözlerinden yaş akıyor.Neyse 10 da uyudu sonunda.220 cc de muhallebi yedi inşallah 6 ya kadar uyurda bende dinlenirim.mirmirmirmir
Neyse kaçayım kızlar çokkkk yoruldum bugün,bişeyler atıştırıp yatıcam.:gitme:
Özlem'cim Zeynep'in daha iyi olmasına sevindim canım. İnşallah en kısa sürede iyileşir kuzum a.s.
[B:
Bütün gün Yağız'la uğraştım bugün mum tutturdu bana öğleden sonra.mafoldumben
Bırakın siteye girmeyi tuvalete bile gidemedim öyle ağlıyorki huysuz gözlerinden yaş akıyor.Neyse 10 da uyudu sonunda.220 cc de muhallebi yedi inşallah 6 ya kadar uyurda bende dinlenirim.mirmirmirmir
Neyse kaçayım kızlar çokkkk yoruldum bugün,bişeyler atıştırıp yatıcam.:gitme:
benım aldıgım aptamıl sutlu pırınclı yazan sanırım kaşık mamasıymış pekı bunun muhallebıyle arasındakı fark ne sanırım ben ek gıda işini beceremıycem en ıyısı dırek kuru pılav vereyım zaten burak kesın yer :)
canım yazdıgını sımdı gordum ama coktan gıtmıssınsenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?