2009 Mayıs Anneleri

Ay kızlar alıntılarım silindi zaman şımından kısaca şöyle şimdi bu kına kız bebeklere sürülüyor ya kızlar sadece Türkize değil tüm kızlarımıza yapcaz.Eşime bi ara söylüycem onların okula kıyafet diktirdikleri Eminönünde Kostümcü var ne kadara patlar şu sultan kıyafeti olursa uygun isteyenlerede diktiririz bide hediye işi çeyiz falan şart değil yapalım derseniz yine birbirimize alırız.Erkeklere fesli bi takım ne kadara çıkar sorarız kızlara ne kadar uygun olursa yaptırırız hem farklı bişey olur.Normalde bilirsiniz diş mısırı buğdayıda bizim orda düğünlü olur yani hepsini aradan çıkarırız.Ben şu telaşımı atlatayım daha vakitte var organizasyonu yaparım.
Bu arada bugün 7-8 ev gezdik çok eski evler napcaz bakalım.hayırlısı bi taneye eşim bu olsun dedi ama ben pek beğenmedim ama işime 50metre çok iyi yakınlığı ev biraz eski mutfağı beğenmedim tangır tungur oy oy durup dururken
KNK gözün aydın kız herşeyde hayır vardır belki iyi olur bu bebekte
Beyaz inşallah atlatmışınızdır artık.
ılgin arkadaşına da Allah yardım eder inşallah
Kıvılcım güzel hediye ömürlük anı
Bigudi siz nasıl oldunuz
Aysunu göremedim bugün yada gözümden kaçtı iyidir inşallah
Seher seninde işin zor tatlım ek gıdayla valla 2 tane bide
ıstanbullular yukarda yazdım ayrıntıları daha yazarım yarın yine arıycaz ev oruçlu bide Türkiz kucağımda çok zor oluyor valla akşam ezanla eve girdik dışardan bişeyler aldık öyle açtım orucu perşembe de işe başlıyorum neyse ezan okudu Türkiz uyursa yatıcam kendinize iyi bakın bu kızda çıldırdı yine sabaha kadar uyumuyor

oyyy siboşummmm dimek yaramaz oldu valla ömeride babası sallıyor babamız geç geldi ali efendide geç uyuduu.............bende çok yorgunum çamaşırı asamadım offffffffff asmayacamdaa yaa

Sorma canım ya ne haylaz oooooo kafamçokkarıştı

Sorma bacım ya sıkıntısı falan yok huysuzluğuna yapıyor arada muhakkak böyle tutturuyor günümü rezil ediyor mafoldumben

Semra'cım ben her markadan aldım.Denemek istedim tadını beğendiğini veririm diye.Hipp,hero baby,milupa aldım.Bebelac hiç denemedim canım ondanda alıcam.Benim 220 dediğim şöyle bacım benim oğlan pütürlü olduğu için muhallebiyi kaşıkla yemek istemiyor öğürüyor.Bende 140 cc ye 5 kaşık ya milupada ben bu ölçüye 140 yerine 220 cc koyuyorum boza kıvamında biberondan içiyor anlıycan.Ne demek sor bacım tecrübelerimizi birbirmizle paylaşıcaz tabi kaydirigubbakcemile5

Kolaylıklar gelsin şimdiden

Canım benimki boza kıvamında sıvı yiyo o yüzden okadar fazla.Birde senin bebişin anne sütünü fazla alıyordur.Benim çok az sütüm var o yüzden mamayı çok yiyor.Aç olsa durucukta merak etme o kadar yer.

Evet canım aynısı kaşık mamalarına muhallebi diyolar.Valla bende sıkıldım böyle en iyisi yemek verelim olsun bitsin Hülyanın dediği gibi yanınada bir kola kaydirigubbakcemile3

Ay canım benimkide öyle huysuz ve uyumadı dün nolduysa.İnşallah gönlüne göre ev bulursun canım oruçlu oruçlu gezmekte çok zor allah yardımcınız olsun

seherim bacım sanada günaydın işteyim bende prensesler anneannesinde :)))) senin prens ve prenses nasıl bitanem sen nasılsın

seherim bacım sanada günaydın işteyim bende prensesler anneannesinde :)))) senin prens ve prenses nasıl bitanem sen nasılsın

ıyıler teyzoşu yaramazlık yapma derdındeler sımdı bırı cıglık atıyor peşınden dıgerı seslerını yarıştırıyorlar sanırım

seherim maşallah kora halinde kaydirigubbakcemile3 kıyamam Allah yardımcın olsun iki bebişle uğraşmak zor sevgileri herşeye bedel ama maşallah yiyenlerime

Günaydın Arkadaşlar,

Umarım hepiniz iyisinizdir.Bizde oğluşla 7 de uyandık simdi uyutmaya calışıyorum.Bakalım basarabilecekmiyim.

Hafta sonu yalovada kayınpederim aile yemeği verdi.Cok güzeldi kalabalıkta Bora kucaktan kucağa gezdi.Açık havada yaradı heralde cok sakındı masallah.
Yemek sonu tatlıdan önce de cok güzel bir haber aldık.Görümcem hamileymiş ay nasıl mutlu oldu herkes anlatamam.Ağlamalar gülmeler ne ararsanız vardı anlıycanız.
Bu akşamda baska yere iftara gidicez.Bursadan 1 saat uzaklıkta deniz kenarında iftar yapıcaz inşallah.Bu seferde oğlum uslu durursa tamam diycem artık.Büyümüş benim bebeğim.
Geçmişin hepsini okuyamadım hatırladığım kadarıyla,
Pınarcım basınız sağolsun allah rahmet eylesin eniştenizi kaymetmişsiniz.

Birsom geçmiş olsun.Bence artık yuzustu yatırma nolur gündüz yanındayken öyle yatsın.Gece yan yatır.Nasıl korkmuşsunuzdur kıyamam.Önemli birsey olmadığınada sevindim.

Özlemcim Zeynepte iyileşmeye başlamış.Kuzum cok cekti ya.

Dünürüm kına ya kayınvalıde olarak beni cağırmıyormusun sen bakayım.Ev içinde gönlünüze göre bulursunuz inşallah.Turkızle tasınmakta zor olucak ama hayırlısı artık

Banucum arkadasına üzüldüm.Elimizden ne gelirse yaparız.Sen haber ver yeter canım.

Sibelim senin ki almış sazı eline yine galiba.Allah bize yardım etsin.

Tubiş bir mutlu sonda senden gelmiş.Ne yaparlarsa yapsınlar seviyoruz biz bu odun kocaları ya.

Seherim kasık maması muhallebiyle aynı benim bildiğim canım.Hayırlı olsun ek gıdalarınız.Ayrıntılı anlat bi ara dr dediklerini bizede bilgimiz olsun.

Aklımdakiler bunlar kızlar bakayım ben başka neler olmuş

gunaydın canımm
nere gıdıyonuz bakaym ıftara bızım bıdıkların uyku saatlerı oluyor evden cıkamıyorm bıle
evet canım mılupa muhallebı ve aptamıl kaşık maması aynıymış aradım mılupayı :)
aptamıl yenı cıkmış bır urunmuş bagısıklık sııstemını guclendırıcı bıleşim varmış onu tavsıye ettı mılupada zaten yakında tamamen bu pıyasada olucakmış sımdılık akşamları bır kere verdım yarın dr gıdıcemn valla gun ıcındede versem cok işem yarar en azından tok tutuyorI

Seherim aptamil alıcazo zaman ay benimde2 haftam kaldı bakalım inş yer.Sebze yada meyva veriyomusun canım.
Kız eğerce varya biliyomusun.Mudanya dan ilerde oraya gidicez.Yengemin kardesının yazlığı var.ıftara ordayız inşalla.Bora 9.30 gibi uyyor canım.ıftar saatındede hep huysuz ama napalım gidicem valla.

tülaycım günaydın canım nasılsın selin nasıl bende işteyim sıkıcı bir gün
incihancım nasılsın tatlım bora nasıl
birsencim nerelerdesin kısssssssssssssssssssssssssssss
seherim prensesle prens napıyor

incihan bu kadar olur aynı anda birseni sorduk forum birsen olmadan çok hareketsiz kısss yine temizlik mi yapıyorsun sen yiyenlerim neler yapıyorrrrrrrrrrrrrrrrrr

günaydin kizlarrr a.s. anacim 2 saattir burdayim yazamadim bi türlü :)

of kizlar bi üşengecim bi üşengecim anlatamam :) hafta sonu oruca baslicam,herhalde ozaman kimse beni yerimden kaldiramaz :))

mutfak bulaşik dolu..tencereler bilem var oraya bi giriş yapcam

camasir sepeti taşti..onlari yikamam,asmam lazim

serrayi banyo yapmiştim..kuveti hala odasinda duruyor

yatak odam darma duman..

bunlarin üstüne bide süpürüp silmem ve toz almam lazim

he bunlarin hepsi bitince serrayi saglik ocagina aşiya götürmem lazim

bide işitme testi yaptirmadik biz..onun içinde hastaneye gitmem lazim

oyyy ölmüşüm ben aglayanim yok bunlari bugun eksiksiz yaparsam kendime madalya takicam he aralarda da serranin meyvesi,corbasi,yogurdu ve muhallebisi olcak :)) oy oyyyy..motorumu takmam lazim şöyle ayaklarimi uzatip bütüngün yatasim var ama bugunde bişi yapmassam artik eve buldozerle felan girmek zorunda kaliriz :))))) nasil dagiliyor bu ev böyle anlamiyorum yaaaa..sanki 40 tane cocuk var evde..oysa benim kuzum daha yürüyemiyor bilem..

ya siz işitme testi yaptirdinizmi?? hani şu ne kadar duydugunu ölçen test..şartmi bunu yaptirmak? doktora sormustumda iyi olur demişti..serra duyuyor ama ne kadar duydugunu ögrenmek için test olmasi lazim demişti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…