günaydın herkese nasılsınız kızlar açılışı yapayım dedim
oyyy siboşummmm dimek yaramaz oldu valla ömeride babası sallıyor babamız geç geldi ali efendide geç uyuduu.............bende çok yorgunum çamaşırı asamadım offffffffff asmayacamdaa yaa
Başsağlığı dilekleriniz için Allah razı olsun kızlar a.s. Çok iyi insandı valla eniştemiz. Çok severdim. Allah gani gani rahmet eylesin :Saruboceq:
Bana gelince hala kayınvalidemlerdeyiz. Akşam iftardan sonra dönücektik ama Defne hanım tüm gün uyumayınca tam iftar saati sızdı. Uyandırırsam, uykusu bi kaçarsa gece diker beni ayağa biliyorum. O yüzden kalalım burda dedik. Fırsattan istifade bende yarın dişçime gideceğim inşallah. Tüm dişlerim fena sızlıyor. Gizli çürük var. Hamileyken film çektirememiştik. Yarın bi tedavi planı yapalım bakalım alkisalkisalkis
Hafta sonu burda cenaze olayı falan derken evde çok bunaldım. Halit'le dışarı çıktık biraz. Hava aldım iyi geldi. Artık yatayım. Defnoş 7:30 dedim mi ayakta. Uykumu alayım bari. Öptüm hepinizi a.s.
Tutkuncum ev işi iyi olur inşallah. Gönlünüze göre bi ev bulursanız rahat edersiniz a.s. Kına işiyle ilgilide bize bilgi ver. Ben eğer bi mani çıkmazsa gelirim bacım. Hafta sonu olursa eşim getirir. Artık bi gün idare eder. Bize de eğlence olur valla kaydirigubbakcemile3
Birso sende ben gibisin valla. Herşeyi aynı günde yapmak istiyoruz. Offf bitmez bu işler ya yırma kendinilmaz:
Özlem'cim Zeynep'in daha iyi olmasına sevindim canım. İnşallah en kısa sürede iyileşir kuzum a.s.
Banu'cum Duru'muza maşallah a.s.
Arkadaşın içinde elimizden ne gelirse yaparız canım sen bilgi ver bize a.s.
Bengi'cim bende de Medela'nın elektiriklisi var. Komşum verdi. Arada lazım olunca kullanıyorum. Ama çok kullanışlı. Hemde plastik bir iki parçasını çıkarıp kaynatınca temizlemesi de kolay yerimseniben
Tuba'cım yemeği reddetmişsin belli ki bi atraksiyon bekliyosun kaydirigubbakcemile3 Bu arada yuh ya 30 gün mü tutuyosun ne demeklmaz: Yok yarısını tutuyoruz tövbe tövbe klava:
Nurten'cim maşallah kuzuma a.s. Kız niye bodur olsun 61 az mı deli karu kaydirigubbakcemile3
Hala oluyormuşsun çok svindim canım tebrik ederim a.s.
Ablanda inşallah sorunlarını çözer ve yoluna koyar eniştenle. Çocuk var arada zor olur ya :1no2:
Hülya'cım bu arlar o ağız kapatıp garip sesler çıkarmak bizim Defne'de de var. Acaip acaip sesler çıkarıyo zilli. Bende bayılıyorum o hallerine kaydirigubbakcemile3
Sibel'im ne oldu benim Yağız paşama ya bi sıkıntısı mı var :uhm:
bu oglanlar huy degıstırıyor sanırım burakda benım canıma okuyor devamlı mızmız butun gece ayakta mama yetmıyor dıye bugun muhallebı yaptım ınsallah işe yarar
canım sen muhallebıde hangı markayı verıyon ben bugun aptamıl aldım bıde mılupa ıle bebelac mılupanınkını 140 cc yaptım yedı daha olsa yerdı belkı sen 220 nasıl yapıyon uzerındekı tarıf gunde bır kerelık yapılması gereken mıktar degılmı
ben bu ek gıdlarda sıze cok şey sorcam sanırım bugun tubışle bırsenı aradım sagolsunlar onlarda aldım tarıfllerı
evi sildim,toz aldım sadece bunları yapabildim bugüb
annemler oturmaya geldiler zeynebi biraz sevip gittilrt
ütüm kaldı,buzdolabının düzenlenmesi kaldı
dolabın düzenlenmeside kaldı
inş yarın yaparım
gözlerimden uyu akıyor
iyi geceler herkese
sıbel sen 220 cc yazınca gozlerım yuvasından cıktı valla ben yatırırken 90 cc verıyorum bıde saat 3 gıbı 70 80 ne cıkarsa artık acmı bırakıyorum ne??zaten versemde yemez dılıyle ıtıyo cok gelınce çok degılmı 220 cc hemde muhallebıkafamçokkarıştı
benım aldıgım aptamıl sutlu pırınclı yazan sanırım kaşık mamasıymış pekı bunun muhallebıyle arasındakı fark ne sanırım ben ek gıda işini beceremıycem en ıyısı dırek kuru pılav vereyım zaten burak kesın yer :)
Ay kızlar alıntılarım silindi zaman şımından kısaca şöyle şimdi bu kına kız bebeklere sürülüyor ya kızlar sadece Türkize değil tüm kızlarımıza yapcaz.Eşime bi ara söylüycem onların okula kıyafet diktirdikleri Eminönünde Kostümcü var ne kadara patlar şu sultan kıyafeti olursa uygun isteyenlerede diktiririz bide hediye işi çeyiz falan şart değil yapalım derseniz yine birbirimize alırız.Erkeklere fesli bi takım ne kadara çıkar sorarız kızlara ne kadar uygun olursa yaptırırız hem farklı bişey olur.Normalde bilirsiniz diş mısırı buğdayıda bizim orda düğünlü olur yani hepsini aradan çıkarırız.Ben şu telaşımı atlatayım daha vakitte var organizasyonu yaparım.
Bu arada bugün 7-8 ev gezdik çok eski evler napcaz bakalım.hayırlısı bi taneye eşim bu olsun dedi ama ben pek beğenmedim ama işime 50metre çok iyi yakınlığı ev biraz eski mutfağı beğenmedim tangır tungur oy oy durup dururken
KNK gözün aydın kız herşeyde hayır vardır belki iyi olur bu bebekte
Beyaz inşallah atlatmışınızdır artık.
İlgin arkadaşına da Allah yardım eder inşallah
Kıvılcım güzel hediye ömürlük anı
Bigudi siz nasıl oldunuz
Aysunu göremedim bugün yada gözümden kaçtı iyidir inşallah
Seher seninde işin zor tatlım ek gıdayla valla 2 tane bide
İstanbullular yukarda yazdım ayrıntıları daha yazarım yarın yine arıycaz ev oruçlu bide Türkiz kucağımda çok zor oluyor valla akşam ezanla eve girdik dışardan bişeyler aldık öyle açtım orucu perşembe de işe başlıyorum neyse ezan okudu Türkiz uyursa yatıcam kendinize iyi bakın bu kızda çıldırdı yine sabaha kadar uyumuyor
Günaydınlar Kızlar;
Bende oğlanı uyuttum şimdi kahvaltı edicem.
seherim bacım sanada günaydın işteyim bende prensesler anneannesinde :)))) senin prens ve prenses nasıl bitanem sen nasılsın
Günaydın Arkadaşlar,
Umarım hepiniz iyisinizdir.Bizde oğluşla 7 de uyandık simdi uyutmaya calışıyorum.Bakalım basarabilecekmiyim.
Hafta sonu yalovada kayınpederim aile yemeği verdi.Cok güzeldi kalabalıkta Bora kucaktan kucağa gezdi.Açık havada yaradı heralde cok sakındı masallah.
Yemek sonu tatlıdan önce de cok güzel bir haber aldık.Görümcem hamileymiş ay nasıl mutlu oldu herkes anlatamam.Ağlamalar gülmeler ne ararsanız vardı anlıycanız.
Bu akşamda baska yere iftara gidicez.Bursadan 1 saat uzaklıkta deniz kenarında iftar yapıcaz inşallah.Bu seferde oğlum uslu durursa tamam diycem artık.Büyümüş benim bebeğim.
Geçmişin hepsini okuyamadım hatırladığım kadarıyla,
Pınarcım basınız sağolsun allah rahmet eylesin eniştenizi kaymetmişsiniz.
Birsom geçmiş olsun.Bence artık yuzustu yatırma nolur gündüz yanındayken öyle yatsın.Gece yan yatır.Nasıl korkmuşsunuzdur kıyamam.Önemli birsey olmadığınada sevindim.
Özlemcim Zeynepte iyileşmeye başlamış.Kuzum cok cekti ya.
Dünürüm kına ya kayınvalıde olarak beni cağırmıyormusun sen bakayım.Ev içinde gönlünüze göre bulursunuz inşallah.Turkızle tasınmakta zor olucak ama hayırlısı artık
Banucum arkadasına üzüldüm.Elimizden ne gelirse yaparız.Sen haber ver yeter canım.
Sibelim senin ki almış sazı eline yine galiba.Allah bize yardım etsin.
Tubiş bir mutlu sonda senden gelmiş.Ne yaparlarsa yapsınlar seviyoruz biz bu odun kocaları ya.
Seherim kasık maması muhallebiyle aynı benim bildiğim canım.Hayırlı olsun ek gıdalarınız.Ayrıntılı anlat bi ara dr dediklerini bizede bilgimiz olsun.
Aklımdakiler bunlar kızlar bakayım ben başka neler olmuş
günaydın kızlar naıslsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?