2009 Mayıs Anneleri

dun hıpp meyve puresı verdım azıcık tatırdım baktım yedı akşamda sıbelın tarıfden yogurt mayaladım bugund eonu denıycem sebzelere daha sonra gecıcem canım oraya hıc gıtmedım ama cok guzel dıye duymuştum ınsallah bora beyde uslu dururda rahat edersın canım

tubişş sen anlatırken ben yoruldum valla cunku aynıları benımde var bıde ıftara yemek derdım var e ıyısı be başlıyayım işlere
kızlar gorusuruz ıslerı toparlayıp gelırım

saol canım iyiyim. bebişimde iyi teyzesi ananesinde.görümcen inşallah sağ salim alır bebişini.sen nasılsın bora nasıl

günaydın kızlar
valla bizde sabah 6.30 da uyandık bir sattirde uyutmaya çalışıyorum beyfendiyi çok şükür uyudu,benimdeişlerim var yavaş yavaş yaparım ama ütüye birini alıcam yapamıcam valla..kızlar yadolaba barbunya atıcamda siz nasıl koyuyosunuz haşlıyomusunuz?birsen sen bilirsin bunu,bana bi yazsan çok sevinirim,bide senin bebişe ne oldu kaçırmışım geçmiş olsun,yüzüstü yatmaktanmı bişey oldu,benimkide çok yatıyoda..
bugün doktor kontrolumuz var bakalım oğluş nasılmış,merak ediyorum,bide belki çıkışta gidip oyun halısı alıcam kullanan ve memnun olan varsa markasını ve nerden aldığını yazabilirmi bana kızlar?
pınarcım başınız sağolsun,ölümler acı oluyoo,bizde bu ayın 8 inde kuzenimin eşini kaybettik ağaçtan düştü iç kanama geçirmiş,üç yıllık evlilerdi çok acı oldu çok üzgünüz..

tubişcim kolay gelsin valla.gerçekten benim evde öyle oluyor hergün temizle temizle bitmiyor.canım ben işitme testi yaptırdım doktor yaptırın dedi ama uyuması lazım serranın:)) ben epey beklemiştim

Banu kalplerimiz aynıymış canım.Tülaycım iyiyiz bizde.Bora kucağımda mama yıyıyor.ınşallah tum hamileler kavuşur sağlıcakla bebişlerine.

Tubiş ölmüşün sen tatlım

canım sizinde başınız saolsun çok üzüldümya allah rahmet eylesin. cabım barbunyayı 1-2 dakika kaynar suya atarsan daha iyi olur çiğ koyduğun zaman pişerken sertleşiyor:)

gunaydın kızlar
bızde 11 de kalktık oglusumu halısına koydum bakalım ne kadar duracak
bızde dun asılarımızı olduk saglık ocagında cok sukur ates falan olmadı ama kızlar oglum 3 haftada 200 gr almıs cok uzuldum nıye boyle oldukı anlamadım dr 10 gun sonra gelın yıne tartalım olmazsa kasık maması yogurt falan baslarız dedı ya oglum tek memeylekarnını doyuruyor sutum gayetde bol ama cook haraketlı o yuzden olabılır dedı ama kılosu normal sınırlarda gayetde ııı dedı ama neyse artık .....
oglum bı suredır oturuyor artık o da destekle oturtun tabı dedı yemekte de bızle oturmakıstıyor babasının agzına bakıyor oyle dedım dr hnm da o da normal artık yemeklerın tadına baktırın cay kasıgıyla ona verın dedı meyvelerden ezıp verebılırsın az az dedı

tubacım bende ısıtme uzmanıyım yaptırmanı tavsıye ederım drun dogru demıs ne kadarduydugu onemlı cokaz bı kayıp bıleolsa cocukların konusma gelısımıne etkısı olur zaten 5 dklık bısey ıcın rahat olsun

Sorma canım ya arada tutuyor böyle huysuzluğu kafamçokkarıştı

günaydın kızlar naıslsınız?

İyiyiz tatlım sen nasılsın?

Valla değil motor ne takarsan tak bu işler bitmez kasma 2 güne böl canım kaydirigubbakcemile3

Biz tinylove tekmele oyna oyun halısını kullanıyoruz yaklaşık 1 aydır.125 ytl ye internetten aldık istersen özelden site ismini yollayabilirim.

günaydın arkadaşlarrrrr
oooo sabah sabah herkes gelmiş buraya yaaa ben daha yeni kalktım Ahseni emzirdim altını aldım oynuyor şimdi

tuba işin çok kızım bugün senin bitmez bu işlerrrr

Yağız'a zorlada olsa 1 tane armut yedirdim.Allahım pütürleri ağzına gelince nasıl öğürüyor görseniz.Yumuşak tarafı gelince höpürdetiyor.Bu arada bu son yoğurdum taş gibi olmuş maşallah.kaydirigubbakcemile3

cnm buralardayım ama suaralar sık ugrayamıyorum ıyıyız tatlım benımopuyorumnanaktan
ne guzelmıs esracım adetınız oyle keske bende orda olsaydımda gelırdım muhakkak
istedıgın gıbı bı ev bulursunuz ıns guzelım ya ilerdede kendı evınde oturmayı nasıp etsın rabbımm

ay tülayyy ne uyumasi yahuuu? nasil uyutcam ben veledi bu kız hayatta uyumaz hastanede

kizlar valla okadar işe hala yerimden kalkamadim he

sibelcim bende armut yedirdim azönce :)) aynen dedigin gibi..pütürleri gelince cok ögürüyor,ekşiyor felan D yogurdu ben yapmadim gece..evvelki gece 2 tane mayalamiştim biri tutmaz diye bu gece mayalicam senin tarifi bakalim inşaAllah tutar

anam ne biçim kizlarsiniz be insan biraz moral verir gaz verir işler için sizin yüzünüzden yerimden kalkmadan olmayan hevesim kacti p

benim bugün evle ilgili pek işim yok sadece oz alıcam bir posta çamaşır var bi de yemek yapılacak
bugün ben kendim temizlenicemm kız uyursa tabi

tubacım hadi bismillah de başla canım bitirirsin sen bu işlerii

günaydın kızlarr

bizde saat 9 da kalktık ömer bağrıyoo acıkmış neyse onu aldım yedirdim aliş uyuyor aksam babamız geç gelince alişde geç yattı ...iyi de oldu sabah 8 de ayağa dikiyor beni...

neyse ömer yedi yatağa yatırdım oynuyorr
bende o iki sepet ütümü aldım başladım ütülemeye neyseki ütüledim bitirdim eşiminkileri yerleştirdim
çocuklarınki duruyor makinadan çamaşırları çıkardım ,,çocuklarınıkileri attım onlarda çıksın

yukardakileri yazdım ve tlf konuştum ancak geldim halam aradı .....

tubacım valla uyumadan yapamayız diye beklettiler saatlerce bekleyince uyudu bizimkisi:) bu arada yoğurdu nasıl yapıcam kızlar tam tarifini alırsam iyi olacak valla

tamam kizlar cok israr ettiniz işleri yariladim şöyleki yarin anneme iftara gidicez aksamda orda kalicaz..perşembe günü gelcez inşaAllah eve..ee temizlik yapmama gerek yok cuma yada perşembe yaparim ay utaniyorum kendimden ama napiyim valla hiiiiiiiiç canim istemiyor belki ilerleyen saatlerde bi heves gelir neysem ben kactim bu sefer cidden saat 1 olmadan işleri bitirp cikmam lazim öptüm hepiniziiiiiiiiii mucksss

tubişşşşş kızzz kalk bakimmmmmmmmmmmm

dün ben iki çocukla bütün evi silidim süpürdüm bnayoyu yıkadım çamaşır suyu ile dezenfekte ettim çamaşırları katladım bulaşıkları tıktım bozulanları attım çaydanlıkları tencerelri çifledim çocuklarla boğuştum aksam 7 dede olsa barbunyamı pişirdimm.....sonra veletlerde uğraştım......

artık yıkma işini duşat aypıyorum leğen kova derdim bitti ...........

bu sabah erkenden 2 sepet çamaşır ütüledim çamaşırları makinaya attım şimdi iki sepet asacam

ama önce alişle ömere meyve yedirecem geç kaldım

havuç yiyecekler çok seviyolar

ömer havuç mıcıyor resmen

bu arada kızlarrrrr ömerim sırt üstü yatarken artık yüzüstü dönüyor tepiniyorrr alişden önce bişey yaptı ilkkez......ama işin kötü tarafı artık anakucağında yatmıyorr dönüyorrr düşecek deli çocukkk alişimde uğraş içinde daha dönemedi şimdi çekyattayız dönüyorrrrr halaaa mıçıma yasladım valla atar kendini aşağaaa..............

ülen bende bugün toğurt mayalayacağımmmm bakimm nasıı olacak.....

böcek cnm barbunyayı kaynayan suda bir iki çevir bacımmm öle at

banu dün sana bişii sordum kaçırdınnn sanırım yine soram hep akılmada

geçmişe bakarken gördüm benim doğum yaptığımı ilk sen duyumuşsun bi arkadaşımdan öğrendim demişisn kimdi o diye sordummm

tülay fulya merhaba canlar nasılsınızzz aysun sanada merhaba cnm üzülme bazen oluyor böle az kilo benimkilerde yemedi bi ara doktor sıkılmıştır dedi evet öle çıktı ek gıdaya geçince höpür höpür yer oldularr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…