2009 Mayıs Anneleri

aman birsencim insanların ağzı torba değilki büzesin her kafadan bir ses çıkıyor.bir kere pirinç ununu suyla yapsa zaten bebeğe yayrı olmazki.eskiden annelerimiz büyütmüş bizi ama eskiden herşey sağlıklıymış.şimdi içtiğimiz musluk suyunda bile bir dünya bakteri var.

cnm bız varız ıste
kafana takma cnm herkes bebegı ıcın en ıısını ıster oda mamaya mecbur kalırsa dru onada hazır mama onerecek tabıkıde oda onu kullancak sonucta en ıııyısı o mamalar bende ınek sutuyle buyumusum 2 ay emmısım annemın sadece ben cok sukur saglıklıyım ama orana vurdugunda emın ol sımdıkınden farklıdır
neyse cvp verıp rahatlamıssın ıstehihoyyythihoyyyt
cnm romatızmamı var sende elım oyle dıyor demıssınkafamçokkarıştı

işlrımı toplayıp gldım sadec akşama ymk kaldı
sibl bacımmm benım yogurt cok kıvamlı olmadı sulu oldu ama yınede 7 tatlı kasıgı yedı ıkısıde zaten bu ılk yogurtları canım sen 1 yemek kasıgı yogurt demışsın ben bıraz az koydum yogurtu :kedi: ondan olmadı sanırım bıde yaptıgım kucuk kavonozuda sıcak suyla ılıtmalıymısım annem oyl dedı kavanozunda soguk olunca mamanın derecesı duşer dedı sen yogurtu ıcın koyunca ıyıce karıstırıyorsun demı
ayyy bak işte ne cok sormaya başladım

yaaaaaaaa hirkess kaçmışşşşş maaanneeeee yaa kalkayımm çamaşırları atayım yoğurt yapem bende

şöle yapacam 100 cc mamaya 4 ölçek mama koyacam tabi sonra bir çorba kaşığı yoğurt

Canım bir yemek kaşığı olacak birde ilk açıldığında aldığından mayalıycaksın.Örneğin bir gün önce açılmış yoğurda kaşık vurduğunda sulandığı için ondan alınan maya ne kadar koyu olsada tutmuyor.Ben her gün yarım kiloluk hazır yoğurt alıyorum onla mayalıyorum.Mayayı bir tabağa alıp sıcak mamadan içine koyuyorum sulandırıp kavanozun içine döküyorum bir kere karıştırıyorum.Bunları yaparken metal kaşık kullanılmayacak plastik kullanıyorum ben.Mayalamadan öncede sıcak suyla kavanozu yıkıyorum o yüzden sıcak oluyor annen doğru demiş bacım.

sibelcim ve brisencim tarifi aldım eve gider gtimez meleğime yoğurt yapıcam mamayla yapıldığını bilmiyordum bende günlük süt satan bir yer
bulmaya çalışıyordum

süperim ben süper opuyorumnanaktan yemek işinide hallettim :lepi: kayinvalideme gidiyoruz iftara kaydirigubbakcemile3 hastane işide c.tesine kaldi..randevu o gune verdiler ee bende mutfagi salonu hallettim..kizcem sizdi..uyansin sebze corbasini verip saglik ocagina gidicem bitek yatak odam kaldi onuda topladimmi tamamdir kaydirigubbakcemile3 nasil hallettim işlerimi ama dimi :)))))))))) madalya takayim kendime :))))))) Allahim ya kaydirigubbakcemile3

selam kızlar bugün kalabalık burası ama benim pek vaktim yok öptüm hepinizi oğluşum çok kusuyo balgamını atıyo sanırım böyle sürekli çamaşır değiştiriyorum
bugün epey iş yaptım uyanır şimdi benimki
herkes iyidir umarım

kimseler kalmamışşşşşşşşşşşşşş

bende 7 ip çamaşır astımmm malesef havuç lekleri çıkmamış mendilleri çamaşır suyuna bastırdım

çocukların dolabınıı düzelttimm tavuk suyuna çorba yapacam yoruldum yaaaaaaaaaaaa

ben biliyorum cnm babamlarında barakaları var oırda ev yapmaya izin vermiyorlar bi bölümündeii vakt geçirisiniz umaırım
Günaydın Arkadaşlar,

Özlemcim Zeynepte iyileşmeye başlamış.Kuzum cok cekti ya.

]

sorma valla cnm ya,
kusması hala devam öyle çok kusuyoki yavrum
şu aşıyı yaptırdığıma yaptıracağıma pişman oldum

maşallah maşallahŞeniz

kızlar işler yine bitmiş valla maşallah size :)))))
akşam bizde arkadaşlara gideceğiz ama iftara değil oturmaya
öğle araları süt sağıyorum yemekten erken gelip kimsenin haberi yok tabi sadece en samimi arkadaşıma idare et diyorum :)) iş yerinin deepfrezine atıyorum bebişim için iyi oluyor

anamm oku oku bitmedi en son yarım bıraktım okumadım geçmişi ...

anladığım kadarıyla herkez iyi şükürler olsunnn a.s.a.s.

bugün çok çalışmam lazımm çokkk bi dünya iş varr Gazel hnm da durmuyor nasıl yaparım artık bilmemmm :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

ayyy kimse yok beee hülya hanum bende gezmelerde yine didim bu garuuuu buralardaymışsın meğer

ayy benim msn açilmiii kapatıp açem pc yi

yaaa ben yanmışım yaaa bu ömer herifi dönmeyi öğrendi habire yerdeki minderden dönüyoo kaldırmayacan bidaha yaaa anakucağında da yatmıyorrrr aşağa atıyo kendini

bu arada kızlar anne çocuk programı izliyorum pisikolog çocuk doktoru
diyoki 50-60 yıllarda bebekler 16 saat uyurken 2000 yıllarının çocukları ise 11-14 saat uyuyolarmış
11-14 saatten az uyuyan bebeklerde ciddi uyku bozuklu vardır diyor az uyuyan çocuğun fiziksel ,beyinsel gelişimi yavaşlarmışş,uykudan bu yüzden kaldırmayın deriz annelere uyurken acıkan çocuk uyanır zaten diyor kadın ....ve emziren anneler ise 4 aylık bebe 10 dk.bi memeyi boşaltır diyo ama bebekler memede uyumayı daha çok seviyolar diyo bu yüzden emer gibi durur ama emmeden uyurlar diyo anneler gece 10 dk emzirsin yatağına atısın uykuya dalarlar diyor

ablam bendeydi gitti şimdi Ahsende bugün hiç uyumadı yemek yapıcam ama durmuyor ki yapayım
evde kabak var kabak yemeği yapayım bari ama domates yok of yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…