üleynnnnnnnnn ben geldim ses yokkk
şu bebelac başlığına hamiş bi hatun bişi yazmışşşş yok o anne sütü yetmezse çocuğuna mama değil pirinç verecekmişşşşşşşşşşşşşş
deli oluyorum yaaa bölelerinee verdimmmmmmm cvp rahatladımmm
yağmur yağacak hem bulutlar hemde benim elim öle diyorrrrrrrrrr
Birso şu sayfanın linkini yazsana merak ettim
işlrımı toplayıp gldım sadec akşama ymk kaldı
sibl bacımmm benım yogurt cok kıvamlı olmadı sulu oldu ama yınede 7 tatlı kasıgı yedı ıkısıde zaten bu ılk yogurtları canım sen 1 yemek kasıgı yogurt demışsın ben bıraz az koydum yogurtu :kedi: ondan olmadı sanırım bıde yaptıgım kucuk kavonozuda sıcak suyla ılıtmalıymısım annem oyl dedı kavanozunda soguk olunca mamanın derecesı duşer dedı sen yogurtu ıcın koyunca ıyıce karıstırıyorsun demı
ayyy bak işte ne cok sormaya başladım
ben biliyorum cnm babamlarında barakaları var oırda ev yapmaya izin vermiyorlar bi bölümündeii vakt geçirisiniz umaırımSeherim aptamil alıcazo zaman ay benimde2 haftam kaldı bakalım inş yer.Sebze yada meyva veriyomusun canım.
Kız eğerce varya biliyomusun.Mudanya dan ilerde oraya gidicez.Yengemin kardesının yazlığı var.İftara ordayız inşalla.Bora 9.30 gibi uyyor canım.İftar saatındede hep huysuz ama napalım gidicem valla.
Günaydın Arkadaşlar,
Özlemcim Zeynepte iyileşmeye başlamış.Kuzum cok cekti ya.
]
süperim ben süper opuyorumnanaktan yemek işinide hallettim :lepi: kayinvalideme gidiyoruz iftara kaydirigubbakcemile3 hastane işide c.tesine kaldi..randevu o gune verdileree bende mutfagi salonu hallettim..kizcem sizdi..uyansin sebze corbasini verip saglik ocagina gidicem bitek yatak odam kaldi onuda topladimmi tamamdir kaydirigubbakcemile3 nasil hallettim işlerimi ama dimi :)))))))))) madalya takayim kendime :))))))) Allahim ya kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?