2009 Mayıs Anneleri

inicim cnm sormuşsun beniii kuşum halam aradııı bayadır konuşmadık çok konuştukkk

ohhhh gidin bakalım iftara bizi davet eden olmadı olmazda sanırım koçişle bende oruç tutuğumda çıkarız ama alişin uyku saatine denk geliyorr zor olur dışardaaa

aman benim mıç bariyer olamadı ömer aşağa sarkıyorr

kızlar sizin bebekler 4 aylıkmı oldu benim mayızs 25 li bugün 3 ayı bitti daha benmi yanlış hesaplıyorum el gıdalara geçmişsiniz benimde vermem gerekiyomu

selam kızlar biz geldik
sabahın köründe gittik sağlık ocağına girmeden dedim eşime vermiycek dedim hakkatende öle oldu vermedi raporu sonra dedik eşimin işyerindeki doktordan alalım oda pratisyenmiş veremiyormuş neysem dedik gidelim bir özel tıp merkezine gittik ne olursa olsun almamız lazım çok iyi bir kadın doğumcu denk geldi ramazan günü alllah ondan razı olsun bir 10 günlük rapor verdi bakalım 7 eylüle kadar daha kızımlayız ondan sonrası allah kerim bir 10 gün daha rapor hakkım var ve 25 gün yıllık iznim var bakalım nasıl olcak

kızlar gece kalktım ama 5 te 2 deki sütü kaçırdık uyanamamışım neyse defne 5 te emerken bende yine sağdım 150cc kadar yine çıktı onuda attım buzluğu

bu arada çok önceleri ilk haftalarda bir kere sağıp dolaba atmıştım 90 cc kadar dün akşam onu yatmadan önce defneye içirdim 3 ay falan olmuştu biberondan acemice içti üstünü başını batırdı meme gibi dilinin altın almaya çalışıyor yapamıyor biraz hırçınlaştı ama yalap şalap içmeyi başardı biberondan babasıda bu kız aç kalmaz diyor ama ben hem donmuş sütten bir şey olamdığı için hemde biberondan içebildiği için çokkkkkkkkkkkkk mutluyuummmmmmmmmm işe başlıycam ya çok düşünüp duruyordum bu meseleyi ama çok pişmanım şimdiye kadar sağıp atmadığıma ya o kadar sütler tişörtleri suladı neyse zararın neresinden dönersek kar bundan sonra her gün sağıcam

tubacım kolay geşs,in sana işleirn çok muş

sibelcim yağız niye durmuyor canım gaz problemimi devam ediyor acaba cabnım 220 cc çok iyi valla yarasın tosunuma benim kız akşam 90 içti sabaha kadar uyudu

semracım sende ek besinlere geçmişsin hayırlısı olsun canım inş iştahla yerler kuzuların kızlar bu arada bir şey sorayım kaşık maması ile muhallebi aynı şeymi anlatın bana cahil karuyum azcukkkk

tutkuncum işiniz çok zor bacım kolay gelsin

aysuncum bazen bebekler böyle dönemlere girebiliyormuş endişlenme doktorun dediği gibi ek besine geçebilirsin bende kızıma bri şeyleri tattırmaya başladım dün elma yalattım bugün biraz peynir yalattım ama sadece tadına baktırıyorum alışsın diye ek besine doktora gittikten sonra 4. ay bitince geçmek istiyorum bakalım tabi doktorumuz ne diycek

birsencim günaydın kolay gelsin tatlım havucu nasıl veriyon kız

bide kızlar katı meyve sıkacağı gerekli mi ek besin için

canım öğretmenimde ben başka kurumda öğretmenlik aypıyorum meb de değilim bizim izinler normal memurlarınki gibi 10 senye kadar 20 gün sonra 1 ay

kızlar cumartesi eminönüne gittik biz çok güzeldi gezdik dolaştık yemi camide kızımı bile emzirdim çok komikti halimiz ama çok keyifli bir gündü cam rende falan aldık kızımıza yatak aldık havuzlu handan eksiklerimiz vardı onları tamamladık ama bu cam rendeyi nerlerde kullanıcaz ayyyyyyyyyyyyyyyyy çok soru soruyommmm kimsede cevap vermiyorrrrrrrrr

ülen esen ancak gördüm seniii selam cicimmm ömeri paketledim alişi alacam yaa sahurdan beri ibşey koyamdım ağzıma gündüz yiyecem diye gecede çok yemedim acıktımm

cnm ya cam rendeyi şeftali elam armut rendeleyeceksin bitanemm

bide ben kavonozda hazır havuç veriyommm

sağol birsencim sen duydun valla sesimi ye canım bir şeyler sonra tansiyonun düşer valla ben iyice karnımı doyuruyorum sabah çünkü sonra hiç vakit olmuyor kızım uyandı ben kaçıyorum durmaz şimdi

goncacım yeni gördüm cam rendede yumuşak meyveleri rendeliyorum ben.sonrasa süzgeçten geçirip suyunu veriyom.canım havucuda haşlat sonra rendeden geçir.

şu ek gıdaya geçince çok başınızı ağrıtıcam çooooook:))

Ağrıt bacım ayıp ettin her zaman yanındayız eeee tecrübeli sayılırız değilmi kaydirigubbakcemile3

sibelcim saol tatlım iyiyiz.. valla işler bitmez ne yaprsan yap.

Öyle valla haklısın tatlım

Benim yoğurt ilk defa bu kadar kıvamlı oldu süper süper zemuszemus

Afferin sana her zamanki gibi coşmuşsun aman bi günde yerinde oturma alkisalkisalkis

tubacım valla uyumadan yapamayız diye beklettiler saatlerce bekleyince uyudu bizimkisi:) bu arada yoğurdu nasıl yapıcam kızlar tam tarifini alırsam iyi olacak valla

Canım ek gıda sayfasına detaylı yazdım ben kaydirigubbakcemile5

Süper çözüm valla :roflol::roflol::roflol:

Benimkide resmen havuç rengi yaptı,bugün yarın alışverişe gidicem yağız çok sevdi havucu, hippin havucunu alıcam 4-5 tane

Hadi gözün aydın tatlım almışsın raporu.Yağızında huysuzluğu tatlım yoktu gazı falan ayda bir böyle bi gün bayıltacak hale getiriyor beni.mafoldumben Muhallebiyle kaşık mamasıda aynı şey tatlım

Cam rendeyi çok katı olmayan meyveleri püre haline getirmek için kullanacaksın.

oooo herkeze merhaba herkez burdaopuyorumnanaktan son günlerde iyice sıkılıp bunaldım kaç gündür kocamdan çıkarıyorum hırsımı klava:mehmet uyumuyor gündüzleri ee tabi çok yorgun düşüp saat akşam 7 de gece uykusuna geçiyor 4 falan uyanıyordu ben bide oruç tuttum üzerine uykusuzluk delirmeme çok azkalmıştıkkafamçokkarıştı-tatlicadiarzu-i neyseki dün ikindi saatlerinde 2 buçuk saat uyudu sonrada 9 da gece uykusuna geçti çok şükür :lepi:şimdi 10 a almaya uyraşıcam ilk defa gündüz bu kadar uzun uyudu bak 11 de yatırdım saat 1 oldu sadece 12de emdi uyudu maşallah aman dinlendim yahu uyumadımı hep mızmız huzursuz oluyor çooook zormuş çooook birde daha uyuması gerekiyor diymi arkadaşlar bazısı gündüz uyudumu gece uyumaz diyor kaç saat ayık kalmalı acaba zaten iki saati geçtimi mızmızlaşıyo gündüz uyumadımı gecede rahat vermiyor

cnm senın işinde zor cok yoruluyorsun sımdı donmeyede baslamıslar dahada dıkkat etmen gerekecek
ıns oyledır bırsencım cok uzuldum yaa sutum var emmıyor demekkı bu cocuk
kızlar sizin bebekler 4 aylıkmı oldu benim mayızs 25 li bugün 3 ayı bitti daha benmi yanlış hesaplıyorum el gıdalara geçmişsiniz benimde vermem gerekiyomu
cnm onlar 4 aylıkoluyor senınkı daha 3 aylık oluyor 1 ay daha beklemelısın
cnm saol ıns gecıcı bı durumdur bende tattırmaya basladım
sende o zaman 1 ay sonra ıse baslayacaksın demekkı

cnm ne guzel gezmıssınız ıste hihoyyytcam rende meyvelerı rendelemek ıcın cnm
ülen esen ancak gördüm seniii selam cicimmm ömeri paketledim alişi alacam yaa sahurdan beri ibşey koyamdım ağzıma gündüz yiyecem diye gecede çok yemedim acıktımm
afıyet olsun guzelımm
aysun sen izmitlisin galiba neresindensin

cnm ben kandıralıyım evlenınce karamurselde yasdım bı sure sendemı ızmıtlısın yoksahihoyyyt

cnm yaaa benimkilerde az az olsada gündüz 40 dk en fazla uyuyolar aksamda deliksiz uyuyolar bebeklerimiz artık kendilerini ifade edebiliyor çocuğun isteğine bırak bencee

üleynnnnnnnnn ben geldim ses yokkk

şu bebelac başlığına hamiş bi hatun bişi yazmışşşş yok o anne sütü yetmezse çocuğuna mama değil pirinç verecekmişşşşşşşşşşşşşş

deli oluyorum yaaa bölelerinee verdimmmmmmm cvp rahatladımmm

yağmur yağacak hem bulutlar hemde benim elim öle diyorrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…