selam kızlar bugün kalabalık burası ama benim pek vaktim yok öptüm hepinizi oğluşum çok kusuyo balgamını atıyo sanırım böyle sürekli çamaşır değiştiriyorum
bugün epey iş yaptım uyanır şimdi benimki
herkes iyidir umarım
merhaba kızlar bende bugün ilk kez oruç tuttum ama maalesef bir daha tutamayacam çünkü hiç sütüm olmuyor yavrum bugün hep ağladı galiba açlıktan neyse artık bende kışa tutarım borçlarımı şuanda da çok şiddetli bir baş ağrım var galiba bugün bir dk bile durmadım ondan olmalı acısı yeni çıktı herhal
slmmm kızlarrrrrrrrrrrrrrr
ay ewdekı pc goctu yafs kac gundur gıremedım tam 50 sayfa bırıkmışş:1shok: okumaktan vazgectımmm herkezler ıyıdır inşallahhh..
ramazan ıyı gecıodur umarım herkezın.ben oruc tutamıorum malum oğluş anne sutunden baska bişi yemıoo ben yemeyınce sut azalıo bende tutmuorum sonrfa yerıne tutarım artık..ama hergun ogluşla davulcuyu ewe yollayıp ole uyuyoz sabahh 5 te yatıoz en gec:bbo:
şimdiyse babamız işte biz ogluşlka ewdeyız uyuduydu salıncakta gene actı gozlerı mızıklanıo pc yı actıımımı hıssedıo ne anlamadım gıttı..
SIBELIM ah sorma ya nasıl başlıcaz işe bılmem bende kasım başı başlıcam off ya yaklastıkca gozlerım doluyoo nasıl dayancaz ayrı kalmaya..ama aysuncumunda dedıı gıbı alışxcaz er yada gec baska yolu yokkii
oyy bende geldümmm ...
benim kızda galiba doymuyor yaw saat 8. de başladı emmeye 8.30 a kadar normal şartlarda 9 da uyuması gerekirdi uyumadı saat 9.45 te tekrar emmek istedi 20 dk daha emdi ama benim gögüslerin ikiside acıdı bu sefer(
eşime bebelac muhallebiyi aldırdım yarın nasip olursa bizde ondan başlıyalım ufak ufak inş beğenir benim cadıda(
kızlar sıze bugun basıma gelenlerı anlatayım bızım üst kattan dun gece 2 gıbıydı ben yatarken hala kahkaha seslerı bağrışma seslerı gelıyodu neyse olur mısafırlerı gelmıstır buzamana kadar hıc ses gelmıyodu sabır dedım yattım anam sabah kalkarım bıde ne göreyım durunun eşyalarını balkondan toplarken öküzler meger ıcıp içip kusmuslar balkondan aşağıbeynıme fışkırdı kan valla dogru kapılarında aldım solugu tabı evde yoklar gıttım sıte yönetımıne şikayate hala tık yok az once bektım ışıkları yanıyo evdeler ama saat gec oldu.karı koca tatılde galıba 19yasında bı ogulları vardı o alem yaptı galıba ayy hala hıncımı alamadım ya sınırlerım tepemde hayvan herıfff
allah hepımıze yardım etsın bende ekım 15de baslıyorum ışbaşı yapmaya:sinifsinif:
bıde duruya görümcem bakacak o gelecek yanımıza mecburen işe basladıgımamı yanayım görümcemın yanımıza tasınacagınamı karar veremedımsenağlama
tamamenmı yerlesşio cnm ya gorumcen?
baska bakcak kımse yokmu.hep omu bakcak?Allah hpımızın yardımcısı olsunn :Saruboceq:
doymuomu acaba hulyacım ya..
dr ne dıo bı dr a sor bakalım belkıde bugune has bı huysuzlanıım demıştır mınık prenses:))
hosgeldın cnm nasılsın?
ayy terbıyesızlerrrr yuhh yanı gençlık dıcem ama bukadarda terbıyesızlestımı gencler ya.....kötükedihüso
tam dayaklıklar aılesı donunce şikayet et canım bence anne babasına da soyle...:umursamaz:
cnm açıkçası dr a sorma taraftarı değilim çünkü ısrarla 6 aya kadar hiç birşey verme diyor ama Gazelin huysuzluğundan ziyade yaklaşık 1 haftadırda 2 saatte bir uyanıyor geceleri zaten gündüzleri tilki uykusu 10 dk memede ya yatar yada yatmaz bi deniyim bakalım ne zararı olucakki dr kontrolümüzede daha çok ayın 19 da kafamçokkarıştı
galiba son günlerde bende çalışmayı özledimm yaa tam 1 yıl 2 ay oldu evde oturalı şimdiye kadar asla çalışmam diyordum ama sanırım yine benim depresyon günlerim başladı ama bir yandanda kızımı birilerine bırakmayı düşünmek bile beni kötü ediyor(
kızlarrr 10 dk da heryerımden ter bosaldıı..
oglan bı başladı aglamaya cıyak cıyak....susmadı karnımı agrıyo anlamadım ya elma yagı falan surdum kapattım kostekledım bıraz sakınlestı ama cevırınce gene aglıyo napcam yaaaaaaaa(((((((((((ewdede yalnızız.karın agrısına ne ıyı gelıyo acıllllllllllllllllllllll
hulyacım saol ..Şeniz
gectı sukurrrrrrrrrrrrr ay aklım cıkıo sandım ya:1shok: ...bu ıkıncı kez oluooo nedense hepde ewde yalnızken oluo yaamafoldumben
uyudu sımdıı gazı varmış gelıba..agızden cıkarttı halbukı az once bı bez dolusu kaka yapmıstııı.
sıcak havlu koydum ıı geldııı:lepi:uyudu bakalım gerı uyanır dıe beklıom bakalım hıc bukadar erken gece uykusuna gecmıo cunkuuu:sinifsinif:
iyi şükür cnm Allah tekrar sancı vermesin kuzuma arda bir böyle şeyler oluyor malesef :1no2:
belki uyunmaz bacım bence sende uyumayı dene ..Şeniz
bende kaçar kızlar Allah rahatlık versin size ve bütün meleklere iyi geceler ŞenizŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?