2009 Mayıs Anneleri

bende ütü yapıyorummm çok sıcak

kabak domatessizde olur esencim ya salçalı yap gitsin

birsencim çok sağol bilgiler için ve uyku da yemek kadar önemli benim kızda az uyuyor ya bide çok hırçın oluyor uykusu oolunca

kızlar şimdi gelişim kitabına bakıtm 4. ayda destekle oturabilir diyor benim bildiğim 6. ay değilmi ya bilgisi olanlar paylaşsın

bide yoğurdu mamayla mı yapıyorsunuz sütlemi

meyve püresiyle aynı gündemi başlanıyor yoğurda

çok şükür tam buraya yazdım kapıcı geldi alınacakları alıcak kıyma da yoktu gelsin siparişlerim hemen yapayım yemeği
Ahsende uyudu çok şükür uyanmazsa tabi

tülaycım güle güle canımm
goncacım o benimde kaama takıldı ama ben 6 aydan önce oturtmak istemiyorum

ben kucağımda oturtuyorum vallaa oturmak istiyolarrr yoğurt meyve aynı anda baslanırrrrrrrrrr ve mama ile yoğurt yapılıyorr

sağol tatlım paylaştıın için
bende 10dk dan fazla emziremiyorum diye korkuyordum..

ablam bendeydi gitti şimdi Ahsende bugün hiç uyumadı yemek yapıcam ama durmuyor ki yapayım
evde kabak var kabak yemeği yapayım bari ama domates yok of yaaaa

ben kabakla bu yemeği yapıyorum.ince ince kesip yuvarlak 2 3 dk kadar hasla. sonra borcama dök. 1 bardak süte 1 kasık unu karıstır.tavada soğan karabiber tuz kavur sosu içine dök. sonra kabakların üstünü kapla bu sosla.üzerine kasar rendele ve dereotu fırına ver.süper oluyorr

kiz dirimmmm yakaladim seniiiiii
100 cc mamaya 1 yemek kasigi yogurt olmaz kiz cok eksi olur o
ben 2 cay kasigi koyuyorum.100 gram yogurt dedigin zaten 3- 4 kasik bise 1 kasik maya olur mu heckaydirigubbakcemile3

90 cc suya 3 olcek mama koyunca zaten 100cc mama oluyor neden 4 olcek koyuosun anlamadim

bak bu da güzelmiş şimdi yaptım musakka ama bidahakine bunu deniycem
kızlar iyi akşamlar bende çıkacağım birazdan öptüm herkesi

bu arada fulyacım nasılsın tatlım :))))))

iyi akşamlar tatlım

Sen en iyisi gazeli varsa kangurusuna koy öyle başla işlere nede olsa gezmeye alışık belki öyle durur kuzum kaydirigubbakcemile3

yaaa ben yanmışım yaaa bu ömer herifi dönmeyi öğrendi habire yerdeki minderden dönüyoo kaldırmayacan bidaha yaaa anakucağında da yatmıyorrrr aşağa atıyo kendini

Yağızda öyle allahtan o oyun halısını almışım yoksa halim yamanmış hiçbiryerde durmuyor sıpa

:1shok::1shok::1shok::1shok:

Yoğurdu mamayla yapıyorum meyve püresiylede başladım.

Meyraaa arkadaşım bendim o tarifi Birsene veren vallahi daha kıvamlı oluyor tadı o yüzden 100 cc ye 4 ölçek birde 1 yemek kaşığı koyunca ekşi olur demişsin ama o kadar tatlı oluyorki yoğurdum sorma sırnaşık şey

Kızlar moralim çok bozuk.mafoldumben

İşyerinden aradılar süt iznini yanlış hesaplamışız 2 eylülde başlaman gerekiyor dediler.Nasıl sinirim bozuldu :sinifsinif: allahtan yıllık iznim var bayramda araya giriyorda ekimde başlayabilicem tabi sorun çıkarmazlarsa.:Saruboceq:

Telefonu kapatınca bir kötü oldum oldum anlatamam ağlaya ağlaya bir hal oldum senağlama, Yağız da öyle yüzüme bakıp gülücük atıyor yavrum ona sarılıp bir ağlamışım gözler kan çanağı.:gitme:

Offff ben nasıl alışıcam :çok üzgünüm:

gelsin bide beni yesinnn delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

anammm ben şincikten heyecan yaptım bee kaydirigubbakcemile3

aynı işleri benimde yapmam lazımdı ama sadece çamaşır kısmını hallettim...:1no2: gerisini akşam 9 dan sonra yapıcam inş kafamçokkarıştı

işitme testini bende yaptırmadım bacım dr da istemedi ...

anacımm ben yanından kalktığım an çığlık ı basıyor nasıl emdirip atam yatağa bak sabahtan beri hala uyumadı memede 10 dk uyuyor ben kalkıyorum geri uyanıyor Çok üzgünüm çoook

yok cnm öyle zor olurda ben arabasına koyup gezdiriyom evin içinde daha rahat oluyorr delikafaduldendelikafadulden

oyyy kıyamam yaa daha çok ufaklarda ben bırakıp gitmeyi düşünemiyorum bile Allah yardımcın olsunnn :1no2:

Son düzenleme:
beynim durdu takribi 1 saattir hiç susmadan çıyak çıyakk ağlıyolarrrr

ömeri aldım banyoya gittim ali yıtıyooo ama öle böle değillllllllllll

ömeri giydirdim yatağa attım dönenceyi açtım ali ile duşa gittim

onuyıkadım kendim duş aldım çıktımmm

kıyamet koğuyor ömer ali aynı anda alişin karnı aç ömerin uykusu var ömeri anakucağına attım sallladım alişide beslerken sızdıı yarım saat uyumadılar beynim sulandııııı

zorla çorbayı attım ocağaa

koca gün o kadar şey yaptımm yorulmadım da şu bir saat bitirdi beni

ay birsen düşünüyorumda çok zorlanmışındır heee
Ahsende bugün hiç durmadı sütlacı koydum ocağa arada karışması lazım Ahsen emmek için ağlıyor
uyumak istiyor sütlacı da bırakamıyorum ay delirdim
neyse Ahseni yıkadım emzirdim uyuttum arada sütlacı karıştırdım tabi dibine tutmuş:))
şimdi, pilav ve çorba yapıcam tamamdırr

sibel duyud ikisi aynı anda ağlarken valla çıldırıyorum yaa

şimdi eşim geldide aldı alişi gitti mutfağa salata yapıyorr bende sofra kuram kızlar

cnm d vıtamını verdıgımız ıcın bı sakınca yok bende oturtuyorum cokda sevıyor hep oturmaak ıstıyor zaten kaydirigubbakcemile26 ayda ıse desteksız oturmaya baslıyor zaten bızım yardımımıza ıhtıyac duymyorlar

sıbelcım allah yardımcın olsun ama er yada gec hepımız baslayacagız
sende onun ıcın calısacaksın sonucta bende senın gıbı olurum herhalde daha ne zaman baslayacagıma karar veremedım ama dusunmek bıle uzmeye yetıyor:teselli:

ıkı gundur benım bıdıklara muhallebı vrmeye calışıyorum dun ogllum guzelce yedı bugun kızımada vreyım dedım ama yemedı agzını sıkıca kapatıp acmıyor 3-4 cay kasıgı ancak vrebıldım sonra başladı gozlerınden yaş akmaya bende acaba aptamılımı sevmedıkı dedım bbelac verdım aynısını yaptı yaa acaba muhallbı yemeyı kabul etmıycekmı

sıkma canını bebekler yavas yavas alısacaklar muhallebıye onlar sımdı sadece sütün tadını bılıyolar yadırgaması normaldır bı ıkı kere daha zorla alısır annelık esıttır sabır unutma bacım opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…