bu arada kızlar anne çocuk programı izliyorum pisikolog çocuk doktoru
diyoki 50-60 yıllarda bebekler 16 saat uyurken 2000 yıllarının çocukları ise 11-14 saat uyuyolarmış
11-14 saatten az uyuyan bebeklerde ciddi uyku bozuklu vardır diyor az uyuyan çocuğun fiziksel ,beyinsel gelişimi yavaşlarmışş,uykudan bu yüzden kaldırmayın deriz annelere uyurken acıkan çocuk uyanır zaten diyor kadın ....ve emziren anneler ise 4 aylık bebe 10 dk.bi memeyi boşaltır diyo ama bebekler memede uyumayı daha çok seviyolar diyo bu yüzden emer gibi durur ama emmeden uyurlar diyo anneler gece 10 dk emzirsin yatağına atısın uykuya dalarlar diyor
ablam bendeydi gitti şimdi Ahsende bugün hiç uyumadı yemek yapıcam ama durmuyor ki yapayım
evde kabak var kabak yemeği yapayım bari ama domates yok of yaaaa
bak bu da güzelmiş şimdi yaptım musakka ama bidahakine bunu deniycemben kabakla bu yemeği yapıyorum.ince ince kesip yuvarlak 2 3 dk kadar hasla. sonra borcama dök. 1 bardak süte 1 kasık unu karıstır.tavada soğan karabiber tuz kavur sosu içine dök. sonra kabakların üstünü kapla bu sosla.üzerine kasar rendele ve dereotu fırına ver.süper oluyorr
kızlar iyi akşamlar bende çıkacağım birazdan öptüm herkesi
bu arada fulyacım nasılsın tatlım :))))))
anamm oku oku bitmedi en son yarım bıraktım okumadım geçmişi ...
anladığım kadarıyla herkez iyi şükürler olsunnn a.s.a.s.
bugün çok çalışmam lazımm çokkk bi dünya iş varr Gazel hnm da durmuyor nasıl yaparım artık bilmemmm :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
yaaa ben yanmışım yaaa bu ömer herifi dönmeyi öğrendi habire yerdeki minderden dönüyoo kaldırmayacan bidaha yaaa anakucağında da yatmıyorrrr aşağa atıyo kendini
diyoki 50-60 yıllarda bebekler 16 saat uyurken 2000 yıllarının çocukları ise 11-14 saat uyuyolarmış
11-14 saatten az uyuyan bebeklerde ciddi uyku bozuklu vardır diyor az uyuyan çocuğun fiziksel ,beyinsel gelişimi yavaşlarmışş,uykudan bu yüzden kaldırmayın deriz annelere uyurken acıkan çocuk uyanır zaten diyor kadın ....ve emziren anneler ise 4 aylık bebe 10 dk.bi memeyi boşaltır diyo ama bebekler memede uyumayı daha çok seviyolar diyo bu yüzden emer gibi durur ama emmeden uyurlar diyo anneler gece 10 dk emzirsin yatağına atısın uykuya dalarlar diyor
bende ütü yapıyorummm çok sıcak
kabak domatessizde olur esencim ya salçalı yap gitsin
birsencim çok sağol bilgiler için ve uyku da yemek kadar önemli benim kızda az uyuyor ya bide çok hırçın oluyor uykusu oolunca
kızlar şimdi gelişim kitabına bakıtm 4. ayda destekle oturabilir diyor benim bildiğim 6. ay değilmi ya bilgisi olanlar paylaşsın
bide yoğurdu mamayla mı yapıyorsunuz sütlemi
meyve püresiyle aynı gündemi başlanıyor yoğurda
benım aldıgım aptamıl sutlu pırınclı yazan sanırım kaşık mamasıymış pekı bunun muhallebıyle arasındakı fark ne sanırım ben ek gıda işini beceremıycem en ıyısı dırek kuru pılav vereyım zaten burak kesın yer :)
Ay kızlar alıntılarım silindi zaman şımından kısaca şöyle şimdi bu kına kız bebeklere sürülüyor ya kızlar sadece Türkize değil tüm kızlarımıza yapcaz.Eşime bi ara söylüycem onların okula kıyafet diktirdikleri Eminönünde Kostümcü var ne kadara patlar şu sultan kıyafeti olursa uygun isteyenlerede diktiririz bide hediye işi çeyiz falan şart değil yapalım derseniz yine birbirimize alırız.Erkeklere fesli bi takım ne kadara çıkar sorarız kızlara ne kadar uygun olursa yaptırırız hem farklı bişey olur.Normalde bilirsiniz diş mısırı buğdayıda bizim orda düğünlü olur yani hepsini aradan çıkarırız.Ben şu telaşımı atlatayım daha vakitte var organizasyonu yaparım.
Bu arada bugün 7-8 ev gezdik çok eski evler napcaz bakalım.hayırlısı bi taneye eşim bu olsun dedi ama ben pek beğenmedim ama işime 50metre çok iyi yakınlığı ev biraz eski mutfağı beğenmedim tangır tungur oy oy durup dururken
KNK gözün aydın kız herşeyde hayır vardır belki iyi olur bu bebekte
Beyaz inşallah atlatmışınızdır artık.
ılgin arkadaşına da Allah yardım eder inşallah
Kıvılcım güzel hediye ömürlük anı
Bigudi siz nasıl oldunuz
Aysunu göremedim bugün yada gözümden kaçtı iyidir inşallah
Seher seninde işin zor tatlım ek gıdayla valla 2 tane bide
ıstanbullular yukarda yazdım ayrıntıları daha yazarım yarın yine arıycaz ev oruçlu bide Türkiz kucağımda çok zor oluyor valla akşam ezanla eve girdik dışardan bişeyler aldık öyle açtım orucu perşembe de işe başlıyorum neyse ezan okudu Türkiz uyursa yatıcam kendinize iyi bakın bu kızda çıldırdı yine sabaha kadar uyumuyor
günaydin kizlarrr a.s. anacim 2 saattir burdayim yazamadim bi türlü :)
of kizlar bi üşengecim bi üşengecim anlatamam :) hafta sonu oruca baslicam,herhalde ozaman kimse beni yerimden kaldiramaz :))
mutfak bulaşik dolu..tencereler bilem varoraya bi giriş yapcam
camasir sepeti taşti..onlari yikamam,asmam lazim
serrayi banyo yapmiştim..kuveti hala odasinda duruyor
yatak odam darma duman..
bunlarin üstüne bide süpürüp silmem ve toz almam lazim
he bunlarin hepsi bitince serrayi saglik ocagina aşiya götürmem lazim
bide işitme testi yaptirmadik biz..onun içinde hastaneye gitmem lazim
oyyy ölmüşüm ben aglayanim yokbunlari bugun eksiksiz yaparsam kendime madalya takicam he aralarda da serranin meyvesi,corbasi,yogurdu ve muhallebisi olcak :)) oy oyyyy..motorumu takmam lazim şöyle ayaklarimi uzatip bütüngün yatasim var ama bugunde bişi yapmassam artik eve buldozerle felan girmek zorunda kaliriz :))))) nasil dagiliyor bu ev böyle anlamiyorum yaaaa..sanki 40 tane cocuk var evde..oysa benim kuzum daha yürüyemiyor bilem..
ya siz işitme testi yaptirdinizmi?? hani şu ne kadar duydugunu ölçen test..şartmi bunu yaptirmak? doktora sormustumda iyi olur demişti..serra duyuyor ama ne kadar duydugunu ögrenmek için test olmasi lazim demişti..
Sen en iyisi gazeli varsa kangurusuna koy öyle başla işlere nede olsa gezmeye alışık belki öyle durur kuzum kaydirigubbakcemile3
Yağızda öyle allahtan o oyun halısını almışım yoksa halim yamanmış hiçbiryerde durmuyor sıpa
:1shok::1shok::1shok::1shok:
Yoğurdu mamayla yapıyorum meyve püresiylede başladım.
Meyraaa arkadaşım bendim o tarifi Birsene veren vallahi daha kıvamlı oluyor tadı o yüzden 100 cc ye 4 ölçek birde 1 yemek kaşığı koyunca ekşi olur demişsin ama o kadar tatlı oluyorki yoğurdum sorma sırnaşık şey
Kızlar moralim çok bozuk.mafoldumben
ışyerinden aradılar süt iznini yanlış hesaplamışız 2 eylülde başlaman gerekiyor dediler.Nasıl sinirim bozuldu :sinifsinif: allahtan yıllık iznim var bayramda araya giriyorda ekimde başlayabilicem tabi sorun çıkarmazlarsa.:Saruboceq:
Telefonu kapatınca bir kötü oldum oldum anlatamam ağlaya ağlaya bir hal oldum senağlama, Yağız da öyle yüzüme bakıp gülücük atıyor yavrum ona sarılıp bir ağlamışım gözler kan çanağı.:gitme:
Offff ben nasıl alışıcam :çok üzgünüm:
bende ütü yapıyorummm çok sıcak
kabak domatessizde olur esencim ya salçalı yap gitsin
birsencim çok sağol bilgiler için ve uyku da yemek kadar önemli benim kızda az uyuyor ya bide çok hırçın oluyor uykusu oolunca
kızlar şimdi gelişim kitabına bakıtm 4. ayda destekle oturabilir diyor benim bildiğim 6. ay değilmi ya bilgisi olanlar paylaşsın
bide yoğurdu mamayla mı yapıyorsunuz sütlemi
meyve püresiyle aynı gündemi başlanıyor yoğurda
Kızlar moralim çok bozuk.mafoldumben
ışyerinden aradılar süt iznini yanlış hesaplamışız 2 eylülde başlaman gerekiyor dediler.Nasıl sinirim bozuldu :sinifsinif: allahtan yıllık iznim var bayramda araya giriyorda ekimde başlayabilicem tabi sorun çıkarmazlarsa.:Saruboceq:
Telefonu kapatınca bir kötü oldum oldum anlatamam ağlaya ağlaya bir hal oldum senağlama, Yağız da öyle yüzüme bakıp gülücük atıyor yavrum ona sarılıp bir ağlamışım gözler kan çanağı.:gitme:
Offff ben nasıl alışıcam :çok üzgünüm:
ıkı gundur benım bıdıklara muhallebı vrmeye calışıyorum dun ogllum guzelce yedı bugun kızımada vreyım dedım ama yemedı agzını sıkıca kapatıp acmıyor 3-4 cay kasıgı ancak vrebıldım sonra başladı gozlerınden yaş akmaya bende acaba aptamılımı sevmedıkı dedım bbelac verdım aynısını yaptı yaa acaba muhallbı yemeyı kabul etmıycekmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?