2009 Mayıs Anneleri

yaaaa benim oğlanlar kadar pis yiyen çocuk görmedimmmmmmmmmmmmmmmm

eşşeklerr sibellll yağızın ağzı gözü temizdi bacımmm köpek yalasa doyar bunlarda

Bende Borayı doyuruyorum ve fırında yemek var gıdip geliyorum surekli.Fulyanın su kabak tarıfını yapıyorum.

Esra sünnet kesin yaptırıcam ben hastanede olucaktı ama sarılıktan dolayı 4.aydan sonra dedi dr.Bayramdan sonra kesin olur.Benım esimde abimde hep hastanede kucukken olmuşlar.Bence psıkolojık olarak buyuyunce daha zor.
Kızlar 1 yas demişsiniz ama tam hareketli zamanları oluyor ne bileyım sankı canı acır gıbıme geliyor o zaman.Neyse kısmet bakalım.
Hülya senın ne işin var evde

ay güzel oluyo mu tarifini bana yazsana ama şöyle tam tarif açık açık göz kararı olmadan :)
bi kere kayseri'de içtim bayılmıştım

Canım 1,5 su bardağı buğday 2 avuç kadarda nohut gerekli bunları akşamdan ısla.Sabah nohutu haşla çok dağılmasın ama sonra ocağa buğdayı koy bolcada su bunun ölçüsü yok kaydirigubbakcemile3 buğday haşlanınca nohutuda ekle çok az daha kaynayınca altını söndür bir yanda 2 su bardağı yoğurdu çırp kıvamı mantı üzerine konulan yoğurt kıvamı gibi yoğun olsun kaynayan çorbanın sıcak suyundan yoğurda 4-5 kaşık koyarak karıştır.Yoğurt ılınmış olsun yani çorbanın içine döktüğünde yoğurdun kesilmemesi için Sonra çorbanın içine ayranı dök.Çorbanın altını kapattıktan 10 dk sonra gibi. cokacimcoook

bengicim işe başlamak ilk başlarda çok zor oldu ama zamanla alışıyorsun bir ay oldu bile işe başlayalı ben

sibelcim ohhhh poaça mozaik döktürmüşsün sana mı gelsem akşama:))) afiyet olsun

Gel buyur canım beklerim

Bak sen :roflol::roflol::roflol:

anammm herkez burda kimse yazmıyor bişii
aysun4141+, beyaz16+, bocek_82, dırımkızı+, incihan+, mezat, mutahhara+, sibiko+

kız tubiş yine yakalandınnn annendemisin ??

Hülyacım mutfaktaydım bulgur pilavını yapmaya çalışıyorum bi yağızın yanına bir mutfağa koşmaktan başım döndü :bbo:

tatlım ameliyat işimiz var ondan 1 yas yoksa kestirmeyecem 5 yasa kadar

senin ne sarılığı cnm anlmadm

kızlar bana şöle şeftalili bi pasta tarifi veririmisiniz yaaa... dolapta birsürü şeftali var çürütmeden tüketmem gerek bi şekilde... şeftalili tart olabilir mesela

Bırsencım doğumdan sonra yaptırmak istedım de sarılık değerı var dıye yapmadılar.4.aydan sonra dediler bacım.

Esracım sana bu konuda yardım edemıycem dıetteyım tatlı filan yasak.Ne alıyorum ne yapıyorum.

nasıl gidiyor diet ben de bi başlasaydım çok ii olcaktı

Malzemeler:

1 adet kakaolu pastaban
1 adet Dr.Oetker’in Vanilyalı Krem Olea
2-3 adet seftali
2 çay bardağı çikolata parçacıkları
1 çay bardağı herhangi bir meyva suyu
Yapılışı:

ılk olarak pastabanın altını meyva suyunun yarısı ile ıslayın.
Kremasını paketin üzerindeki tarife göre hazırlayın.
Kremanın yarısını altda kalacak olan kekin üzerine sürün.
Şeftalileri soyun ve ince dilimler halinde dilimleyin ve sürdüğümüz kremanın üzerine dizin.
Diğer kekide kalan meyva suyu ile ıslayın. Meyvaları üzerine dizdiğiniz kekin üzerine ikinci tabanı yerleştirin.
Pastanın etrafını ve üzerini kalan kremayla kaplayın.
Üzerini çikolata parçaıkları ile süsleyin.
Buzdolabında 2-3 saat bekledikten sonra pastamız servise hazırdır.

Son düzenleme:
heee sibel garusu ile pınar garusu buluşiiii

valla inciciğim yemeyerek zayıflamayan kişi olarak tarihe girecem ben yemediğim halde aynı herşeyyy

ömer uyudu alişi ykadım oda uyursa balkonu yıkayacamm

neyse kızlar bende çıkıyorum kaynımla eltimde geleceklermiş dağhanı sevmeye,bende yemeklerime bi bakıyım öpüldünüz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…