ay güzel oluyo mu tarifini bana yazsana ama şöyle tam tarif açık açık göz kararı olmadan :)
bi kere kayseri'de içtim bayılmıştım
bengicim işe başlamak ilk başlarda çok zor oldu ama zamanla alışıyorsun bir ay oldu bile işe başlayalı ben
sibelcim ohhhh poaça mozaik döktürmüşsün sana mı gelsem akşama:))) afiyet olsun
Defnoşun çamaşırlarını topladım, renklilerimi yıkayıp astım. Barbunyamı pişirdim. Semizotu salatası çin semizotumu yıkayıp temizledim. Şimdi Defnoşumu emzirdim. Uslu durursa tiramisu yapacağım cokacimcoook
Heee bide salonumu şöyle bi silmem lazım :bbo: Defnoşun çamaşırlarını da ütülemem lazım. Yarın annemle bi tanıdığa gideceğiz. Cuma günü de bi bacım var müsait olursa onunla buluşacağım a.s
anammm herkez burda kimse yazmıyor bişii
aysun4141+, beyaz16+, bocek_82, dırımkızı+, incihan+, mezat, mutahhara+, sibiko+
kız tubiş yine yakalandınnn annendemisin ??
Bende Borayı doyuruyorum ve fırında yemek var gıdip geliyorum surekli.Fulyanın su kabak tarıfını yapıyorum.
Esra sünnet kesin yaptırıcam ben hastanede olucaktı ama sarılıktan dolayı 4.aydan sonra dedi dr.Bayramdan sonra kesin olur.Benım esimde abimde hep hastanede kucukken olmuşlar.Bence psıkolojık olarak buyuyunce daha zor.
Kızlar 1 yas demişsiniz ama tam hareketli zamanları oluyor ne bileyım sankı canı acır gıbıme geliyor o zaman.Neyse kısmet bakalım.
Hülya senın ne işin var evde
ilgin sevgili dünürüm çıktın mı yaaaa:))))
Bırsencım doğumdan sonra yaptırmak istedım de sarılık değerı var dıye yapmadılar.4.aydan sonra dediler bacım.
Esracım sana bu konuda yardım edemıycem dıetteyım tatlı filan yasak.Ne alıyorum ne yapıyorum.
yok dünürüm çıkacağım işten anneme gidip kızları alacağım damadıma iyi bak tatlıma.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?