2009 Mayıs Anneleri

yaa benim oğlum mayısın en küçük erkeki olduğu için mi ben dünürsüz kaldım...
herkesin bi dünürü var gibi geldi bana :)))

banu bi şey soracağım sana ya sütü sağdıktan sonra hemen poşete mi atıyorsun
şimdi ben emzirdikten sonra sağacağım bi memeyi ama bu ona yetmez ki poşeti açıp ilave edebilir miyiz daha sonra mesela 1 saat sonra

bengicim ilave edemezsin tatlım sağdığın kadarını poşete koyabilirsin hemen atma deepfeereze biraz beklesin beş dakika kadar sıcaklığı gitsin önce sağdığın sütle yeni sağdığın sütü karıştırmamalısın bitanem besin değeri düşer aklında olsun yeri geldi ben 50 ml için tek poşet kullandım şekercim

tamam canım çok sağol ben burada bulamadım o poşetlerden sipariş edeceğim ne kadar alsam bilemedim öğlen geleceğim emzireceğim 3 te de dersim bitiyo yine yetişir emziririm
bi de biberonla buzdolabına koysam ne kadar dayanır akşama kadar dayanır mı

bengicim bir kere şişeye konulmuş ve bebeğin içtiği sütü tekrar saklama bebeğin ağzından bakteri geçiyormuş süte ve sütün daha kolay bozulmasına sebep oluyormuş bilgin olsun
sakladığın sütlerin poşetine muhakkak tarh koy bitanem en önce sağdıların önde dursun onları kullan
oda sıcaklığında dört saat bozulmuyor anne sütü ben çok araştırdım işe başlamadan çok şükür herşey iyi gidiyor

yaaa kızlar o meyve şeysine ben hippin pirincini koydum yani hazır o yüzden bekleyemezmiş 48 saat eğer pirinç unu koyup pişirseymişim olurmuş

tühhh 3 kavonoz gitti yemezler şimdii neyse deneye deneye öğerenecem bide bu aliş püre sevmiyooo

normal meyveyi verriyom şapur şupur rendeleyip verecem şimdii

canım buzdolabında iki gün dayanır süt

Bizimkide işte 7:30 gibi kalkıyodu. Böyle olunca iyi oldu canım ya en azından 1-2 saat daha uyuyor hihoyyyt

İnşallah severler canım sanada iyi olur masraf açısından yerimseniben

anammmmmmmmmmm kız bu cadı defnoşun bi kalkıp yürümediği kalmışşş maşAllah kuzumaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Kız ellerinden tuttum mu adım atıyor zilli ya fena edecek bu yakında beni kaydirigubbakcemile3

kızlar teyzem gelmiş ben anneme gidiyorumm
öptüm byeee

Güle güle canım a.s.

kızlar anakucağının baş desteğini ne zaman çıkartıcaz bilen varmı?

Ben hiç kullanamadım canım. Defnoş kafası sabit olunca sevmedi :1no2:

Anladım canım. Bizimkininde gece burnu tıkalı oluyor bazen. Hafatasonu kontrolümüz var sorayım bende :uhm:

Geçmiş olsun canım. Dinlenmen iyi olmuş a.s.

Benimde geceleri sert olurdu şimdi pek olmuyor :uhm: Defne 9 gibi uyuyor 2 yada 3'e kadar. Sonra ise 2 saatte bir kalkıyor :uhm: Bakalım doktor haftasonu kilo alımına göre ne diyecek CADIARZU

Geçmiş olsun canım a.s. Kilo iyi gibi ama çocuktan çocuğa değişiyor canım ya. En iyisini doktorunuz bilir CADIARZU

Vay cadı vayyy.Yerim ben bunu nişanlısı gibi kıpırdak yerinde durmuyor demek.Fotodaki sansürüde yağız çok beğendi kaydirigubbakcemile3

Valla yandık bacım biz bunlarla kaydirigubbakcemile3

Tam çekiyordum hemen kapadı önünü Yağız kızıyo dedi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

defnemde çok hoşşş heeeee tam zilliiiii

Anasına çekmiş kaydirigubbakcemile3

pınarcım maşallah kızına kız düşecek o benimki de daha iki aylık yüz üstü dönmeye başladı şimdi tutamıyoruz zaten kesinlikle sırt üstü ya da yan uyumuyo hep yüzüstü

Bizimkide 2 aydır rahatlıkla dönüyor canım ama bu aralar çok hızlı hareket ediyor :1shok:

Canım geçmiş olsun ya yorma kendini bulursunuz elbet a.s.

Ohhhh afiyet olsun tatlım bende tiramisu yapayım diyorum Defnoş müsade ederse kafamçokkarıştı

pınarcım defneye maşallah pek tatlı yiyenim benim bu arada salıncağınıda çok seviyor

pınarcım senin salıncak büyük duruyor içi geniş

Sağolasın canım evet çok seviyor gece bile onda yatıyor a.s Geniş olsun diye baş ve ayak ucuna 60 cm'lik alüminyum çubuklar yaptırıp taktım iyi oldu alkisalkisalkis

yaa benim oğlum mayısın en küçük erkeki olduğu için mi ben dünürsüz kaldım...
herkesin bi dünürü var gibi geldi bana :)))

esracım bende dünürsüzüm :))))))))))))))))))))))))))))))

Aha dünür olun işte alkisalkisalkis

içtiği sütü değil hiç içmeden biberona koysam akşam yatmadan onu versem buzdolabında bekletip
ay çok sordum di mi ama bu konuda çok tecrübesizim internette başka başka bilgiler var sen denediğin bildiğin için sana soruyorum zaten hasta oğlum iyice hasta etmeyeyim diye

Defnoşun çamaşırlarını topladım, renklilerimi yıkayıp astım. Barbunyamı pişirdim. Semizotu salatası çin semizotumu yıkayıp temizledim. Şimdi Defnoşumu emzirdim. Uslu durursa tiramisu yapacağım cokacimcoook

Heee bide salonumu şöyle bi silmem lazım :bbo: Defnoşun çamaşırlarını da ütülemem lazım. Yarın annemle bi tanıdığa gideceğiz. Cuma günü de bi bacım var müsait olursa onunla buluşacağım a.s

valla pınarcım aynı sattelerde demekki uyanıyolar gazelle ..ama ben dr kontrolunü bekliyemicem çünkü çok var ayın 19 unda yaw ...en azından ozamana kaadr 2 çeşit ek gıdaya alışır :))))

bengicim üzülme cnm dün doktora gittim,dağhana 5850 ve normal dedi dağhanda 3 ay 12 günlük..anne sütüyle beslemeye devam et dedi.korkama yanii devam et.
Sünnet olayınıda konuştuk bence yaptırın dedi bişeyler vardı beyaz beyaz şeyin ucunda sünnet olmadığı için dedi..bizde yaptırmayı düşünüyoruz işimdi kimseye haber vermeden gidip yaptırıcaz...
Rota aşısıda yapıldı,aşıya bayıldı Dağhan..:)doktorda maşallah diyo..
ee kızlar ne zaman buluşuyoruz ben eylülde ilk haftasonu yine tatile çıkıcam artık görüşsek herkes burdaysa???hem bebişlerde büyüdü??

bitanem bilgi aktarımı yapıyorum bunlar aklından olsun sağıp biberonaq koyup buzdolabında iki gün durabilir birşey olmuyor ben ertesi gün içireceksem sütü biberona koyup buzdolabına bırakıyorum ertesi günü veriyorum bir problem olmaz tatlım

anammm herkez burda kimse yazmıyor bişii
aysun4141+, beyaz16+, bocek_82, dırımkızı+, incihan+, mezat, mutahhara+, sibiko+

kız tubiş yine yakalandınnn annendemisin ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…