yaa benim oğlum mayısın en küçük erkeki olduğu için mi ben dünürsüz kaldım...
herkesin bi dünürü var gibi geldi bana :)))
tamam canım çok sağol ben burada bulamadım o poşetlerden sipariş edeceğim ne kadar alsam bilemedim öğlen geleceğim emzireceğim 3 te de dersim bitiyo yine yetişir emziririm
bi de biberonla buzdolabına koysam ne kadar dayanır akşama kadar dayanır mı
ooo benimki en baştan beridir sabah uyandıktan sonra hep yanıma alıp memede uyutuyorum bacım yoksa ne mümkün ki kendi halinde sepetinde uyusunn ..sabah 6 da diker valla beni ayağa kaydirigubbakcemile3
çalışmaya gelince bende öyle cnm yarım saat bile mecbur kalıp dışarı çıksam aklım gidiyor o yüzden anca 4 5 yaşına gelince ana okuluna falan verirsem belki ozaman çalışırım ama şimdi imkansız dediğin gibi Allah kimseyi zorda bırakmasın a.s.
3 kavonoz çıktı meyvee soğusun dolaba koyacam
iyi oldu yaaaaa uğraşıyon azcık ama olsun masraf azalırrr
yarın verecem yerlersee devammmmmmmmmmm
esra geçmiş olsunnn
offff aliş erken kudurdu yaaaaaa ömer sızdııııı bende yoruldum sahurdan beri bişi yemedim yaaaa
anammmmmmmmmmm kız bu cadı defnoşun bi kalkıp yürümediği kalmışşş maşAllah kuzumaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kızlar teyzem gelmiş ben anneme gidiyorumm
öptüm byeee
kızlar anakucağının baş desteğini ne zaman çıkartıcaz bilen varmı?
çok öksürmüyordu ama burnu falan da tıkandı emerken zorlanıyordu yavrum o yüzden götürdüm dr aa bi de şu çok kaka yapma olayı vardı ya benim oğlanın onu falan da sordum işte zaten cmtsi gitmemiz gerekiyordu bikaç gün erken gitmiş olduk
ayy geldim.Bir uyumuşum tam 3 saat.Geçmiş olsun dilekleriniz için sağolun canlarım.
Annem hızır gibi yetişti sağolsun.Uyudum da kendime geldim biraz.Vitamin de içtim.Siikon kasıklarını gittiğim yerlerde bırakmışım.Eczaneden gittim aldım.Havada iyi geldi.
emdiriyorum cnm ama son günlerde göğüs uçlarım acımaya başladı birde gece 2 saatte bir uyanıyor artık ..uyurkende meme sürekli ağzında olsun istiyor ama göğüslerde eskisi gibi öyle sertleşme yada sütün aktığı olmuyor sanırım azalıyor:1no2:
selam kızlar bu ara takılamıyorum sizle oğluş garip benim dra götürdük tekrar ilaçları reddediyo çünkü. hava veriyoruz ilaçla... çok ağır değil broşları falan açık ama balgamı atmasına yardımcı olmamız gerek dedi kıyamam tıkanıyo rahat nefes alamıyo özellikle geceleri. çok fazla kustuğu için yeterli kiloyu dsa alamıyodu ben ded sağıyorum artık sütü hem ne kadar içtiğini bileyim istiyorum akşam 90ml içti sabah 110ml dr 120 içmesi lazım dedi eğer kilo alımı yeterli olmazsa mama takviyesi yapacakmışız kilosu bugün itibariyle 5940 çıplak. 21 mayıs doğumlu az mı ya
Vay cadı vayyy.Yerim ben bunu nişanlısı gibi kıpırdak yerinde durmuyor demek.Fotodaki sansürüde yağız çok beğendi kaydirigubbakcemile3
defnemde çok hoşşş heeeee tam zilliiiii
pınarcım maşallah kızına kız düşecek o benimki de daha iki aylık yüz üstü dönmeye başladı şimdi tutamıyoruz zaten kesinlikle sırt üstü ya da yan uyumuyo hep yüzüstü
kkızlar selam naberler ben yorgunum hastayım ev ararken oruçlu olduğum için sanırım bittim eşimde diyor evde hep yattın şimdi bu kadar gezmek zorladı seni diye ve ev bulamadık evler çok eski mahalle arası bi ev beğendik tamm tutacaktık yan komşumuz olacak adam cübbeli bişey olablir ama adamın üstte karısı yanımızda kuması oturuyomuş kumada kapının önünde kadınlarala lak lkat eşim sen yapamazsın bunlarla dedi doğru bunlarla takışırsın dedi vazgeçtik yarın işe başlıyorum.Türkizde yoruldu evdeyim temizlik yapıcam yine gelirim
Bende markete gittim alışveriş yaptım biraz.Yağız uyduğu için kayınvalide yanına çıktı.Hava almak iyi geldi.
Mozaik pastamı yapıp dolaba attım.Birazdan kaynana tekrar gelecek poğaçayı yaparken yağızı oyalayacak.Bu arada bende bamya yemeğimin yanına mantarlı bulgur pilavı yapıcam.Bide şu reklamlarda çıkan soğuk ayran aşı çorbası var ya ondan yapıcam ama hazırı değil kendim buyday ve nohuttan çok lezzetli oluyor birde bı sıcaklarda soğuk soğuk iyi gidiyor.
pınarcım defneye maşallah pek tatlı yiyenim benim bu arada salıncağınıda çok seviyor
pınarcım senin salıncak büyük duruyor içi geniş
yaa benim oğlum mayısın en küçük erkeki olduğu için mi ben dünürsüz kaldım...
herkesin bi dünürü var gibi geldi bana :)))
esracım bende dünürsüzüm :))))))))))))))))))))))))))))))
bengicim bir kere şişeye konulmuş ve bebeğin içtiği sütü tekrar saklama bebeğin ağzından bakteri geçiyormuş süte ve sütün daha kolay bozulmasına sebep oluyormuş bilgin olsun
sakladığın sütlerin poşetine muhakkak tarh koy bitanem en önce sağdıların önde dursun onları kullan
oda sıcaklığında dört saat bozulmuyor anne sütü ben çok araştırdım işe başlamadan çok şükür herşey iyi gidiyor
esracım bende dünürsüzüm :))))))))))))))))))))))))))))))
içtiği sütü değil hiç içmeden biberona koysam akşam yatmadan onu versem buzdolabında bekletip
ay çok sordum di mi ama bu konuda çok tecrübesizim internette başka başka bilgiler var sen denediğin bildiğin için sana soruyorum zaten hasta oğlum iyice hasta etmeyeyim diye
aaa süpeer:)))
eşim de antalyalı doğal olarak oğlum da tabi hem hemşeri hem dünür süper olur bence :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?