emdiriyorum cnm ama son günlerde göğüs uçlarım acımaya başladı birde gece 2 saatte bir uyanıyor artık ..uyurkende meme sürekli ağzında olsun istiyor ama göğüslerde eskisi gibi öyle sertleşme yada sütün aktığı olmuyor sanırım azalıyor:1no2:
Tam tiramisumu yaparken kociş geldi. Yemek ye, mutfağı topla, Defnoşu yık, uyut, balkondaki çamaşırları topla, duş al derken bu saat olmuş ya offff şimdide git yat kötükedihüso
Her akşam aynı rutin valla sıkıntı geldi helmaz:
Aaaa dünürümle alışveriş yapcaz ayol. Hem hediyesini veremedim daha. Onu vericem. İsteyen buyursun gelsin bacılar alkisalkisalkis
Ben yatar artık. Yarın annemdeyim. Akşama görüşürüz. Öptüm hepinizi a.s.
ben anneme gidiyorum kızlar merdiven boyası evi sardı çocukla ruyuyamaz ben bile rahatsız oldımm
Ben de senin gibiyim. 9-10 gibi yatırıyorum gece 2 -3 civarı kalkıyor sonra da 1,5 - 2 saatte bir uyanıyor tabi göğüslerde sertlik falan kalmıyor, ben de sütüm azaldı mı, doymuyor mu diye korkmuştum sizleri okudukça da acaba ek bişeyler vermek gerekir mi diye düşünüyordum. Benim eşim doktor. Eşim mama verirsen sütün giderek azalır diye kızdı. Çocuk kilo alıyorsa sütün yetiyordur dedi. Ha, bir de çocuk her ay aynı kiloyu alacak diye birşey yok büyüdükçe aylık kilo alımı azalacak dedi, her ay ortalama 1 kg alsa 1 yaşında 15 kg olur. bu mümkün değil dedi. 6 aydan önce kesinlikle ek gıdaya başlamayacağız dedi. Sütün olmaması diye birşey yok doğanın kanununa aykırı, sütüm gelmiyor çocuğum aç kaldı diye düşünüp ek birşeyler verirsen tabiki çocuk tatsız tuzsuz anne sütü yerine mamayı tercih eder, daha az anne sütü alır sonunda da anne sütünü tamamen keser, ısrarla emzirmeye devam dedi, güzel bir fırça yedim anlayacağın :) benneyaptımki benneyaptımki
bende sımdı yalnız cay keyfı yapcam bacım esım nobetcıdekızlar herkese iyi akşamlar....güzelce iftarımızı yaptık...oğlum bugün geç yattı geç dediğim 21.30 gibi yani... ya ramazan başladı başlayalı iftardan 5-10 dk önce gece uykusuna başlıyodu tabi sabahta 5 te hortluydu..bende yeni yatmış olduğumdan çok zorlanıyodum umarım bu sabah 7 ye 8 e kadar uyur...
bu arada bende çay keyfi yapıyorum bi yandan eşimle birlikte yapıcaktık ama o kanepede uyuyakalmışkaydirigubbakcemile3 tüm bebişlere uzuuun güzeeel uykular şimdiden tabi annelerine de a.s.
cnm drlar bıle farklı farklı dıyor artık ya ama bızım dr da esın gıbı dusunuyor benım sutum cok bol oldugu halde oglum bu ay 200 gr almıs sadece ona moralım bozulduBen de senin gibiyim. 9-10 gibi yatırıyorum gece 2 -3 civarı kalkıyor sonra da 1,5 - 2 saatte bir uyanıyor tabi göğüslerde sertlik falan kalmıyor, ben de sütüm azaldı mı, doymuyor mu diye korkmuştum sizleri okudukça da acaba ek bişeyler vermek gerekir mi diye düşünüyordum. Benim eşim doktor. Eşim mama verirsen sütün giderek azalır diye kızdı. Çocuk kilo alıyorsa sütün yetiyordur dedi. Ha, bir de çocuk her ay aynı kiloyu alacak diye birşey yok büyüdükçe aylık kilo alımı azalacak dedi, her ay ortalama 1 kg alsa 1 yaşında 15 kg olur. bu mümkün değil dedi. 6 aydan önce kesinlikle ek gıdaya başlamayacağız dedi. Sütün olmaması diye birşey yok doğanın kanununa aykırı, sütüm gelmiyor çocuğum aç kaldı diye düşünüp ek birşeyler verirsen tabiki çocuk tatsız tuzsuz anne sütü yerine mamayı tercih eder, daha az anne sütü alır sonunda da anne sütünü tamamen keser, ısrarla emzirmeye devam dedi, güzel bir fırça yedim anlayacağın :) benneyaptımki benneyaptımki
ıyı uykular tatlım yarın aksam gorusuruzTam tiramisumu yaparken kociş geldi. Yemek ye, mutfağı topla, Defnoşu yık, uyut, balkondaki çamaşırları topla, duş al derken bu saat olmuş ya offff şimdide git yat kötükedihüso
Her akşam aynı rutin valla sıkıntı geldi helmaz:
Aaaa dünürümle alışveriş yapcaz ayol. Hem hediyesini veremedim daha. Onu vericem. İsteyen buyursun gelsin bacılar alkisalkisalkis
Ben yatar artık. Yarın annemdeyim. Akşama görüşürüz. Öptüm hepinizi a.s.
ben anneme gidiyorum kızlar merdiven boyası evi sardı çocukla ruyuyamaz ben bile rahatsız oldımm
bı cay keyfı yapanda burdakaydirigubbakcemile5Aynen bacım ya her gün aynı şeyler.
Bende yemekten sonra bulaşık yıkadım yağızı yıkadım mamasını yedirdim uyuttum.:bbo:
Şimdide çay keyfi yapıyoruz hani şu Hülyanın bana verdiği iki puanı hiç haketmeyen mozaik pastamla. kaydirigubbakcemile3 Yapalım bacım ya valla.Caddenin tozunu attıralım en iyisi.şakkıdı Hediyeleşemedikte herkesler hediyeleri yolladı birbirine.hihoyyyt
Bende kaçar çok yorgunum eeeee çok çalıştım bugün alkisalkisalkis yarında patatesli börek var sırada kız caduuuuuu bu sefer 10 puan isterim çok içerledim heeeee :mymeka:[/B]
slm millet geldim..
geçmişe bakmadım önemli gelişmeler varmı bakım?????
hasta bebişler ve annişler varmış geçmiş olsun..
valla evde iş bitiremiyorum yok anacım valla alt komşular geldide öyle oturdum..
bide anladımki bu net benm dinlencemmiş pc başında dinleniyorum benkaydirigubbakcemile3
kızlr ben defneye tarhana çorbası içiriyorum günde 1 defa ama bugün içmedi uykusu vardı..
elmayı çok sevdi yrnda armut yiyecegiz..
şu muhallebilere hemen başlamak istemiyom hatta hiç vermek istemiyorum en azından evdeyken kendim hazırlarım dışarıda hazır mamalardan veririm die düşünüyorum..
ama biberon mamasına dvm..
sebze pürelerine başlayacagım ama buharda pişirici alıcam yada sepetini ha bide katı meyve sıkıcagı lazım bunlar içinde kubinin çok çalışması lazımopuyorumnanaktan
neysem biraz daha işlerim var ilk günden kitlemiyim kendimi yrnda kuzende iftardayım..
bide şu kilolar accatip sıkmaya başladı beni!!!! kutlay bile 5 kilo verdi ramazana girdigimizden beri.. bende tık yok 62-62-62 offfff oyüzden keyfimde yokkkk
Aysuncum burdayım nasılsın?tutkun yakaladım senı napıyosun tatlım yarın ısbası demıstın galıba cnm bakacak kısı geldımı
Aysuncum burdayım nasılsın?
yarın daha doğrusu pazara kadar eşim bakıcak sonra pazar annem geliyor o bakacak kızım yabancılarmıki beni arıycakmı bakalım ay çok stresliyim
bende sımdı yalnız cay keyfı yapcam bacım esım nobetcıde
cnm drlar bıle farklı farklı dıyor artık ya ama bızım dr da esın gıbı dusunuyor benım sutum cok bol oldugu halde oglum bu ay 200 gr almıs sadece ona moralım bozuldu
ıyı uykular tatlım yarın aksam gorusuruz
bı cay keyfı yapanda burdakaydirigubbakcemile5
cnm ne cabuk varmısın bee bu kocalar varya tamoyy oyyyy anneme geldik annem çığlıkla karşıladı bizi süprüzzz yaptık habersiz geldik çünkiiii
neysem eşime gıcığım anneme işi düşünce geliyıor içimde nefret dağırcıkları toplanıyor anneme karşı böle düşünmesi sanki annem mecbur adamın çocuklarına hizmet etmeye kendi anası yaysın koca kıçııı beş karış daha genişlesin bana gelsin hizmet beklesin hazır torunları sevsin ama bişi oldumu tüysün ne maddi ne manevi yanımızda kadın yaa ama lakırdıda çokkkkk ..................kocama karşı patlamaya hazır volkan gibiyim anacığımmm........
tutkun cnm mecbur yapacam cnm maddi olarak çok sıkışığızzz ama yaranamıyorum o ayrı görevim gibi görüyor adam delirtiyor ama ben delirirsem çokkkk delirtirimmm ..........
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy meltem cnm geldinmiiiiiiiiiiiiii çok ösledim seniiii sensiz olmuyor vallahhhhhhhhhh daha fazla katılım bekliyorummmmmmmm senden iki veletle ve evin yükü ile ben buradayımmmmmmmmmmm
hulyaaaaaaaaaaaaa puanın için sağol cicimmm
sibel pınarrr bende basarım sizi bakkkkkkkkkk heeee sinir etmeyin beniii
cnm drlar bıle farklı farklı dıyor artık ya ama bızım dr da esın gıbı dusunuyor benım sutum cok bol oldugu halde oglum bu ay 200 gr almıs sadece ona moralım bozuldu
canım mutlaka biliyorsundur ama biriki tavsiyem olabilir. bebeğin her istediğinde emzir. istemesede memeye tut. bol protein al. hergün mutlaka et ye, kalsiyum al. bir de ben hergün tahin helvası yiyorum. eskiden pek sevmezdim şimdi 2-3 güne bir kalıp yiyorum nerdeyse. bunlar hem süt yapan hem de bebeğin kilo almasına yarayan şeyler. Bir de moralini bozma çünkü çocuk kiloluysa sağlıklıdır diye bir kavram yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?