2009 Mayıs Anneleri

sağol cnm...güzele benziyor...

Esra,Birsen yapıyorum ama kiloların biryere gittiği yok kızlar ya.Sinir harbindeyım.Bakalım belki sporla daha kolay zayıflarım.

Bende her yediğime dikkat ediyorum ama yapıştılar resmen üstüme.

Esra,Birsen yapıyorum ama kiloların biryere gittiği yok kızlar ya.Sinir harbindeyım.Bakalım belki sporla daha kolay zayıflarım.

Bende her yediğime dikkat ediyorum ama yapıştılar resmen üstüme.

ben direkkk yemiyorummmm cnm bugün ne yedim bir danatte iki şeftaliiii bide sahurda yedim işte işten yemeğe zaman yokkiiii

Kızım sen ac gezıyosun yawww.Duşup bayılırsın valla.Bide hep koşturuyosun.Senın ki bi gıdıcek pir gıdıcek.Ben dayanamam öyle hemen basım ağrıyor.Aralarda yağsız yoğurt ve galeta atıştırıyorum.

tatlım ne yapem yok ben yersem başım ağrıyooo yemiyorum hiçç rahatımm

ama heralde reglim bitiyor abdes aldım inş. gelmez diyete başlayacam bende

ama şöle bir sorun var ben diyetisyene giderken o ramazanlarda erken oruç açıyorduk en geç 6 da oluyordu şimdi o listelere göre yaparsam düşer bayılırım ben nası yapacam biliyorum 3 dilim kepek ekmeği vardı sahur için acaba ben 5 dilimemi çıkarsamm

inanın oturmak bana haram alişi yıkadım ömeri alişi uyuttum kendim duş aldım sonra balkona girdim balkonu yıkadım tam kuraladım ömer ağlıyor ona meyve suyu verdim şimdi zor kaldırdım hortumu

hiççç iş bitimiyor ömeri bekliyorum onun işi bitsin mısır atacam ocağa ama önce düdüklüyü yıkamam lazım ...e sonra iftar geliri benimki menemen istedi aksama halam gelecek

şimdi tartıldım inci hiçççbişey kaybetmemişim anam

heee diyet yaperken hergün yürüyeyim ben çocuklar uyurken sabha uykusundayken onlar yaa aksam uykusu yada iftardan sonra kocam bakerken .....

offf kocamda kızıyor zaten bişey yemiyorsun bayılırsın sonra kim çocuklara bakar diyoo çaptan düşme düyor yarım ekmek tost yiyeceksin sahurda diyor almam sana o ince ekmekten diyor yaa

cnm ramazanda ne dıyetıymıs oyle bol bol yemelısın bosver bayramdan sonra baslarsın (gercı sana dıyet falan ıstemez 2 cocukla bı dk ka oturmuyorsunkı)3 dılımle doyulurmu kız hıççç

aysun bacımmmm ne yapayım tatlımmm gitmiyo bu kilolarrr o kadar harekete şok diyet yapacam bennnn olmadı artıkk

tatlım neden bakıyorsun stres yapıyorsun yaaaa sallaaaakaydirigubbakcemile2
sen kendini biliyorsun gerisi boşşş bak yine olan sütüne olacak serbest bırak cnm yaa
doruk masaşllah gayet sağlıklı bir bebek resimlere çapkın bakısından belli

ki sen görümcenin ne biçim fitne fesat olduğunu biliyorsun tiiii ye alacaksınkiii

onlar deli olsunnnnyerimseniben

kıvılcım tatlım uzme kendını :teselli:bu gorumcenın munasebetsızlığı ılk degıldı sanırım
kadında cekememezlık var demekkı bosver allahtan uzaksın onlara buda iyi bişey
sen elınden gelenı bebısın için yapıyorsun zaten sen bı annesın baskaları nıye karısırkı klava:

aysun bacımmmm ne yapayım tatlımmm gitmiyo bu kilolarrr o kadar harekete şok diyet yapacam bennnn olmadı artıkk

bırsencım 1 senede gıder dıyolar genelde yerimseniben benımde suan gıtmıyor hıc bu kıloya alıskın bırı degılım ama esım yakıstıryomus hihoyyythosuma gıdıyo bazen ama elınde sonunda 57 e dusmemm gerek 10 kılom var ınanamıyorum

bugün sizin başınıza çene yapmaya kaldım bacımmm :dilcikar::dilcikar:
hemde takipteyim bakıyım en çok hangi hatun hamarat diyedelikafaduldendelikafadulden
sana 5 puan kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

sana 2 puan bütün günü bi bulgur pilavı yaparak geçiştirdin :mymeka::mymeka:

kızlar bana şöle şeftalili bi pasta tarifi veririmisiniz yaaa... dolapta birsürü şeftali var çürütmeden tüketmem gerek bi şekilde... şeftalili tart olabilir mesela

tubişin tatlı tarifi vardı bacım ama hangi sayfada bilmiyorum :kedi:

Sifreli birseyler sezdım bu pınar ve sıbel hatunlarında.Buluşun bakalım cuma gunu siz.

demek öyle heee klava:klava:klava:

canımm boşver yaw ne takılıyonn insanların söylediklerine heleki kaynana ve görümceninkiler tırs gelir vırz gider boşverrrrrrr zemuszemuszemuszemus

gelelimm bize bugün kociş iftarda anasındaydı tabi yemek yapmayada gerek kalmadı kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

saat 8 de benim cadının ilk muhallebisini yaptım ama tam bi fiyasko oldu yemedi hanımefendi ağzını yüzünü buruşturdu sinir yaptı 30 cc ya yedi ya yemedi kötükedihüsokötükedihüsofaceye videosunu koyacağımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sözde saat 10 da uyutacaktım ama cadı emdi ve 8.30 da uyudu ya aa

Son düzenleme:

sana 10 puan bacımm 2 çocukla pessssssssss yaniii :lepi::lepi::lepi:

kızlar bana şöle şeftalili bi pasta tarifi veririmisiniz yaaa... dolapta birsürü şeftali var çürütmeden tüketmem gerek bi şekilde... şeftalili tart olabilir mesela

Tubanın tarifi vardı geçmiş sayfalarda...

Sifreli birseyler sezdım bu pınar ve sıbel hatunlarında.Buluşun bakalım cuma gunu siz.

:roflol::roflol::roflol: Sende gel canım benim buluşma değil iki dünür alışveriş yapıcaz,kısmetse tabi daha kesin değil

,

Yiyeceksin tabi kocan doğru söylemiş bide yemezsen düşersin valla bak bende gördün ne hallere geldim annelerin hasta olma lüksü yok sonra bebelerinle kim ilgilenecek

Canım sen takma kimseye aile efradı çok biliyormuş gibi her konuda ahkam kesmeye bayılır.Sen takibini gayet güzel yapıyorsun ve bebeğine senden iyi kimse bakamaz onlar halt etmişler.klava:

Kız Hülya demek 2 puan haaaa.kötükedihüso

Mis gibi pofur pofur kabarmış poğaça.cokacimcoook
Çikolata soslu tatlımı tatlı mozaik pasta yı gözden kaçırdın demek resimlerini koyar seni çatlatırdım ama milletin canını çektirip biyerleri şişsin istemem kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
.

kızlar herkese iyi akşamlar....güzelce iftarımızı yaptık...oğlum bugün geç yattı geç dediğim 21.30 gibi yani... ya ramazan başladı başlayalı iftardan 5-10 dk önce gece uykusuna başlıyodu tabi sabahta 5 te hortluydu..bende yeni yatmış olduğumdan çok zorlanıyodum umarım bu sabah 7 ye 8 e kadar uyur...

bu arada bende çay keyfi yapıyorum bi yandan eşimle birlikte yapıcaktık ama o kanepede uyuyakalmışkaydirigubbakcemile3 tüm bebişlere uzuuun güzeeel uykular şimdiden tabi annelerine de a.s.

delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

lülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülü

Semracım bu arada Yağız içine mama koyuncada yemedi muhallebiyi yine sulandırıp biberonla vermek zorunda kaldım.:bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…