günaydın mayıs anneleri 2010 mayıs annesi olarak sizlere birkaçşey sorsam:uhm: içimi bir korku kapladı çokmu zor bu hamilelik??
seherim günaydın tatlım nasılsın duru akşam yarım saatte bir uyandı çok uykusuzum doymuyor mu dedi eşim mama yaptım 100 cc içti ve uyudu dört saat sütümle doymuyorda ondan mı uyanıyor sürekli acabayorgunum eşimlede sabah atıştık kardeşi yatıyor rahatına bakıyor bende köle gibi ev işi çocuklar işe gel artık bunaldım saydım sabah bir sürü laf tartıştık iyide oldu içim doluydu bir anda rahatladım
günaydın kızlaaararrrr :) oğlum güzel uyudu bu gece de şükür hırıltı gidiyor
şimdi hava vereyim uyanacak hazırlayayım
bi süt sağacağım sonra görüşürüz
kzılar aklıma gelmişken sorayım ek gıdaya başlayanlara sorum
1-bebişler kilo aldılar mı hiç ek gıdaya başlayınca tarttırdınız mı hiç?
2- yeni mmamalarını sevdiler mi,muhallebiyi,meyveyi falan?
bi de diyetisyene giden var mı?işe yaradı mı?incihan sen gidecektin sanırım gittin mi cnm ya
bende düşünüyorum nasıl yapsam bilmem
bayramdan sonra gidebilirim belki
herkeze günaydıııın zemuszemusmilupanın muhallebisini aldım bi tanesi çok gelecek gibi onun hepsinimi yapıyosunuz arkadaşlar böleyimmi napayım:uhm:
kızlar günaydn herkese nasılsınız?
iyiyim sibelcim nolsun işe geldim her zamanki gibi yorucu sıkıcı birgün
kızlar günaydın erkenden kalktım şimdi duşa giricem ve hazırlanıcam.Kızımla beraber uyuduk bu gece ay kıyamıyorum valla şimdi onu bırakıp nasıl gidicem eşim daha hiç altını almadı alabilecek mi?ona bakabilecek mi?Şimdiden özledim.Ay çalışan anne olmak ne zormuş ya.Bu arada da mama için su koydum kaynatıyorum herşeyi hazır edeyim biliyorum ki akşam geldiğimde eşim bişeyleri ararken tüm çekmece ve dolapları talan eder.Bugün bide toplantı var kaçta biter ki kısa sürsede akşama geç kalmasam neyse hepinizi öpüyorum.Görüşürüz
günaydın mayıs anneleri 2010 mayıs annesi olarak sizlere birkaçşey sorsam:uhm: içimi bir korku kapladı çokmu zor bu hamilelik??
kızlar günaydın erkenden kalktım şimdi duşa giricem ve hazırlanıcam.Kızımla beraber uyuduk bu gece ay kıyamıyorum valla şimdi onu bırakıp nasıl gidicem eşim daha hiç altını almadı alabilecek mi?ona bakabilecek mi?Şimdiden özledim.Ay çalışan anne olmak ne zormuş ya.Bu arada da mama için su koydum kaynatıyorum herşeyi hazır edeyim biliyorum ki akşam geldiğimde eşim bişeyleri ararken tüm çekmece ve dolapları talan eder.Bugün bide toplantı var kaçta biter ki kısa sürsede akşama geç kalmasam neyse hepinizi öpüyorum.Görüşürüz
Ne demek bacım hemen yollıyım kaydirigubbakcemile3
Bacım hazır muhallebi vermek istemiyorum demişsin ama onların içinde birsürü vitamin var sadece pirinç ununda yapaağın muhallebi ne kadar besleyici olacakki.Bence kullan derim ben kullanıyorum.Kilo işine takmam tatlım gider zamanla bunlar hele bir emeklemeye başlasın ondan sonra bize nefes almak bile yok hihoyyyt
Ay canım ya allah kolaylık versin benimde az kaldı napıcam bilmiyorum çok kötü hissediyorum kendimi ama mecbur yapcak bişey yok onlar için çalışıyoruz :sinifsinif:
Bu kocanada ne diyim annenin bu kadar emeğine karşılık hala tavrı mecbur yapacaksa pesssss ozaman kendi anasıda mecbur bakamıyosa versin her ay 500 lira sana birr yardımcı tutsun aaaaaaaaaaaa yeter ya artıkklava: klava: klava:
[delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden Çok heyecanlısın dimi ben işe gideceğim ilk günü düşünemiyorum kapıdan çıkarken ağlayarak çıkarım heralde :gitme:
günaydın cnmgunaydınnnnn bacılar bızde bugun 6.30 da kalktık hala ayaktayız cok cadı bunlar ya sabah sabah ayaktalar uyumayı ozldım ya
günaydın herkese nasılsınız kızlar
İlgin işe gelmiş ben daha gidicem kızlar çıkıyorum öpüldünüz
kızımı özlüycem:gitme::gitme::gitme::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbensenağlamasenağlamasenağlama:teselli::teselli::teselli::a015::a015::a015::enbuyukkk:
günaydın kızlaaararrrr :) oğlum güzel uyudu bu gece de şükür hırıltı gidiyor
şimdi hava vereyim uyanacak hazırlayayım
bi süt sağacağım sonra görüşürüz
kzılar aklıma gelmişken sorayım ek gıdaya başlayanlara sorum
1-bebişler kilo aldılar mı hiç ek gıdaya başlayınca tarttırdınız mı hiç?
2- yeni mmamalarını sevdiler mi,muhallebiyi,meyveyi falan?
bi de diyetisyene giden var mı?işe yaradı mı?incihan sen gidecektin sanırım gittin mi cnm ya
bende düşünüyorum nasıl yapsam bilmem
bayramdan sonra gidebilirim belki
herkeze günaydıııın zemuszemusmilupanın muhallebisini aldım bi tanesi çok gelecek gibi onun hepsinimi yapıyosunuz arkadaşlar böleyimmi napayım:uhm:
kızlar günaydn herkese nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?