2009 Mayıs Anneleri

kızlar bi sürü alıntı yapmıştım hepsi gitti
neyse

günaydın hepinize
bi yandan da zeyneple oynamaya çalışıyorum aklımda bişey kalmadı yahu

hülya face de izledim cnm ya gazeli
süper ya
bakalım bizimki ne yapacak çok merak ediyorum
15 gün kaldı
filiz üzülme canım ya boşver milletei
sen sağlıklı olduğuından eminsen doruğun sorun yok cnm

kzılar aklıma gelmişken sorayım ek gıdaya başlayanlara sorum
1-bebişler kilo aldılar mı hiç ek gıdaya başlayınca tarttırdınız mı hiç?
2- yeni mmamalarını sevdiler mi,muhallebiyi,meyveyi falan?

bi de diyetisyene giden var mı?işe yaradı mı?incihan sen gidecektin sanırım gittin mi cnm ya
bende düşünüyorum nasıl yapsam bilmem
bayramdan sonra gidebilirim belki

herkeze günaydıııın zemuszemusmilupanın muhallebisini aldım bi tanesi çok gelecek gibi onun hepsinimi yapıyosunuz arkadaşlar böleyimmi napayım:uhm:

günaydın mayıs anneleri 2010 mayıs annesi olarak sizlere birkaçşey sorsam:uhm: içimi bir korku kapladı çokmu zor bu hamilelik??

Hayırlı olsun öncelikle çok zor olduğu söylenemez benim açımdan tabi herkeste afrklılık gösterir ama içinde bir meleğim büyüdüğünü bilmek hareketlerini hissetmek.Nasıl olacağını merak ederek günleri geçirmek çok keyifli hiç korkma korkacak bişey yok

Doymuyor olabilir tatlım.İçindekileri dökmende iyi olmuş içine attıkça dahada daralırsın.

günaydın kızlaaararrrr :) oğlum güzel uyudu bu gece de şükür hırıltı gidiyor
şimdi hava vereyim uyanacak hazırlayayım
bi süt sağacağım sonra görüşürüz

Ne güzel düzeliyor olması en kısa zamanda bişeyi kalmaz inşallah

Ek gıdaya başladığımızdan beridir tarttırmadım canım.Benimki muhallebiyi koyu kıvamlı sevmedi biberonla sulu içiyor ama meyveyi ve yoğurdu çok sevdi

herkeze günaydıııın zemuszemusmilupanın muhallebisini aldım bi tanesi çok gelecek gibi onun hepsinimi yapıyosunuz arkadaşlar böleyimmi napayım:uhm:

Deneme boyumu canım üzerinde ölçüsü yazar

kızlar günaydn herkese nasılsınız?

Günaydın canım sen nasılsın?

iyiyim sibelcim nolsun işe geldim her zamanki gibi yorucu sıkıcı birgün

Öyledir selin evde aklın ondayken gün geçmek bilmez tabi bende başlıycam bayramdan sonra şimdiden sıkıntısı sardı inan ne kadar zamanda alıştım tam olarak sanırım 1-2 hafta kötü geçmiştir.:sinifsinif:

Günaydın Kızlar,

Sabahtan beri pc acık ama Bora canavarı fırsat vermeedi yazmama.Ya bu cocuk 5.30 da uyandı daha uyumadı delirmek üzereyim.Kahvaltımı zorla yaptım oyun halısına attım ama cığırmaya başlar simdi

Dünürüm işe başlamışsın kıyamam babası bakıcakmış gelinime.Annende gelsin daha rahat edersin canım.Alp hayatta beceremez ya.Aferin eşine.

Dünürler cadde gezmesi ha süper valla.Keyifli günler sizlere.

Birsencim iyi yapmışsın gitmekle zehirler insanı o koku ya.Esinde kasınmasın valla.Anasıda kendiside senin baş tacı yapmaları gerekir.

Filizcim senin görümcede harbı arıza.Onlara ne kı senin sütünün miktarından.Yoksa kendisimi emziricekmiş.Sinir oluyorum ya herkes kendi işine baksın.Bosver duyma gitsin canımn.

Özlem diyetisyen demişsin canım ama bayramdan sonragitmeye karar verdim.Hem ek gıda başlamış olur hemde sporla yapmış olurum.Ama fena takığım sorma.

Semra ya mılupa ayrı aptamil ayrı mı kasık maması olarak.Bi markete gidip karıştırmam lazım su mama reyonunu

gerçekten öyle sibelcim.ilk başlarda özellikle 1-2 hafta zor oldu.her ne kadar annem baksada.ama zamanla alışıyorsun.yağıza kim bakcak?

cnm şimdiden kolay gelsin sana .. umarım babası kızına çook iyi bakar bugün kendini sana ispatlarda yrn aklın evde kalmaz...gerçi pazar annen geliyomuşşş....herkesin derdi ayrı bende çalışmayı özledim ama sanırım öle bi durum olmadığı için özledim diyorum işe başlıycak olsam sanırım kara kara düşünürüm oğlumu kime bırakabilirim diyea.sa.sa.s
saatler bi an önce geçer de hemen kızına kavşursun inş...bu dileklerimi akşam okuycaksın belki ama olsun ben yinede yazıym:1hug:

günaydın mayıs anneleri 2010 mayıs annesi olarak sizlere birkaçşey sorsam:uhm: içimi bir korku kapladı çokmu zor bu hamilelik??

ya hamileliiik çok güzeeeeeeeeeeeeellll ben çok özledim yaa...çok ayrıcalıklı oluyosun... sakın evham yapma cnm benim çoook rahat geçti hamileliğim ufak tefek bulantılar dışında.... şimdi iki bebeğe bakabiliceğimi bilsem hemen bi tane daha yaparım...keyfini çıkar 9 ayın derim sağlıkla dünyaya gelir inş...:1hug::1hug:

bu arada herkeslereee günaydın yada tünaydına.s.

çalışan tüm anneler sizlere kolay gelsin....evde çalışan hamarat hatunlar sizlere deeee kaydirigubbakcemile

bebişlerinize de uslu huzurlu bol uykulu iştahlı günleeeeerrrr:ecrin_bebek:

kızlar günaydın...

sersem gibiyim bugün doruk gece sürekli kalktı çok huzursuzdu sabahta erkenden kalktı bende tabi yat kalk kötü oldum neyse şimdi uyudu bakalım kaç dakika uyuyacak...

tutkuncum işe başlamışsın kolay gelsin sana ...babası iyi bakacaktır merak etme sen...
dünürümü sabah sabah üzmüşler yine sıkma canını bitanem içine atma sakın boşver iyi yapmışsın konuşmakla...

dünürüm hoşgeldin nasılsın kıyamam doruğuma neden öyle yaptı ki inşallah uyur tatlım
yok atamıyorum istesemde artık :))))))))

tülaycım iyiyim bende sağol tatlım

işe baslayacaksın dimi cnm yaaa offffff allah kolaylık versinnn

cnm evet her işi yapıyorum okuyorsunu z işteee adam bana ne dese beğenirsiniz malesef cnm iki bebeğin olduğu için bu kadar yorulacaksın ...............kadın tut o zaman her hafta temizlesin bu evi diyecem maddi boyutlar hakkında konuscam rencide olacakkk susuyorum ama patlamaya az kaldııııı

nurten muhallebi konusunda siboşa katılıyorum cnm en azında altı ayına kadarr

kendi adıma konuşayımmmmmmmm ben çok zorlu gebelik yasadım hemde çokk zorr
olabilecek herşeyi hemen hemen yasadımmm ama şuan 4 aylıklar 3 bebeği bile istiyorum

gunaydınnnnn bacılar bızde bugun 6.30 da kalktık hala ayaktayız cok cadı bunlar ya sabah sabah ayaktalar uyumayı ozldım ya
günaydın cnm

günaydın herkese nasılsınız kızlar

günaydınnn cnm

sen daha gitmedinmiii.....şuan işteesin

günaydın kızlaaararrrr :) oğlum güzel uyudu bu gece de şükür hırıltı gidiyor
şimdi hava vereyim uyanacak hazırlayayım
bi süt sağacağım sonra görüşürüz

geçmiş olsunn cnm

cnm ben hamilelikten önce gitmiştim baya etkili oldu ama şimdi zor biraz
hemen doğum sonrası kolay olmuyorrr

sakla ertesi gün yap

kızlar günaydn herkese nasılsınız?

günaydın cnm

ayy ben yazana kadar öğlen oldu yaaa

ayyyy kızlar eşimin arkadaşları 9 paket prima 4 numara çocuk bezi almış yaa zaten hediye yapmışlardı

çok mahçup oldum valla yaaaaaaaaar

bu kaynanamı boğmak geliyo içimden 7 kat yabancılar neler düşünüyorda onun umrunda değil

ben hamişken annemlere gelip çocuğumu sıkıntıda koymam ne gerekiyorsa bez mama parası veririm diyorduuu....................neredeee göremiyorummmmm tl dolar olup bankaya ucuyorr

birsencim aynen valla elden fayda varda bu kaynanalardan falan yok eşimin arkadaşıda tam dört koli bebek bezi getirdi bize sürekli takviye yapıyor huggıes sağolsun valla

kızlar ne varsa yabancıda var benim görümcem o kadar seviyorum havalarına giriyo doruk u bi zıbın bile almadı yaa düşünebiliyormusunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…