2009 Mayıs Anneleri

anam bu gecede kımse yok yaa
kızlar ya esım bugun koyden 10 kgsut kabak fasulye ıspanak maydanoz bılmedıgım bı ot da almıs napcam bılmıyom kızdım bende bu kadar seyı napcam dıye bı saattır ıspakları ayıklıyom yaa

valla heyecan var 1 sene dir nerdeyse işe gitmiyorum çok tuhaf olcak.Evide bulamadık yarın müdürüme söyliycem bakalım

cnm bir önceki mesajımı sana yazmıştım ama alıntıyı yanlış yapmışım.
hoşgeldin canım ya bu ara çok telaşlıyım kafam dağınık kusura bakma Mutaharanın kızıyla adaş sayılır kızlarınız onunda Ayşe Serra

bu adamlar zaten analarımızı köle gibi görüyolar kendi anaları padişah gıcıklar işte benim kaynanada hala gelmedi hayret kabullenemedi Türkiz i iyikide gelemedi tabi stres olcağıma.Eşinde bencillik yapıyor bi ders ver şuna kız aklı başına gelsin bigün bırak 1-2 saatliğine anlasın babalığıdelikafaduldendelikafaduldenkötükedihüso

fasulyeyi temizle haşla yada domatesle az pişir dondurucuya at kışın 1 yemeklik tabi yersin.Ispanağıda valla kavurup koysan bozulurmuki yoksa oda iyi olur.süt iyi kız mayala işte ben 1 haftada bitiririm sütü.kabaklarıda içini oyup dolmalık koysan bozulurmuki?Çoksa dene kız fırsat işte.
Ben kaçıyorum yarın iş var Türkizi uyutayım ve yatayım iyi geceler herkese

sütü kaynatıp soğuyunca pet şişelere koyup dondurucuya atarsan aylarca taze kalabiliyor . kullanacağın zaman bir gün önceden normal soğutucu kısmına indiriyorsun sonra tekrar kaynatıp kullanıyorsun.

iyi gecelr tatlım tavsıyen ıcın saol deneyeceım yarın ıcın sımdıden kolay gelsın cnmmm

Semracım bu arada Yağız içine mama koyuncada yemedi muhallebiyi yine sulandırıp biberonla vermek zorunda kaldım.:bbo:

canım sen hangı muhallebıyı kullanıyorsun ben nazlıya mılupa aptamıl ve bebelac sutlu pırınclı dnedım yemedı bu gece yatırmadan 8 gıbı aptamılın gece ıcın olan tahıllısı var daha rahat uyku saglıyormuş uzerınde gece yazıyor zaten onu verdım mamayla yapıp hepsını yedı sanırım onu sevdı bıde onu dene canım
benım dr bugun mılupa ve aptamıl ver en beslyıcı degerlerı yuksk onlar dedı mılupayı aradım onlarda aptamılın ıcıne bagısıklık sısıtemını guclndırırıcı ımınofortıs denen ıcerık var onu kullanın dedı mılupanınkıler oncden uretılmış aptamıl yenı urunmuş zamanla mılupa yerıne tamamen aptamıl bulursunuz pıyasada dedıler
bıde bunlardan al dene canım

kızlar günaydın erkenden kalktım şimdi duşa giricem ve hazırlanıcam.Kızımla beraber uyuduk bu gece ay kıyamıyorum valla şimdi onu bırakıp nasıl gidicem eşim daha hiç altını almadı alabilecek mi?ona bakabilecek mi?Şimdiden özledim.Ay çalışan anne olmak ne zormuş ya.Bu arada da mama için su koydum kaynatıyorum herşeyi hazır edeyim biliyorum ki akşam geldiğimde eşim bişeyleri ararken tüm çekmece ve dolapları talan eder.Bugün bide toplantı var kaçta biter ki kısa sürsede akşama geç kalmasam neyse hepinizi öpüyorum.Görüşürüz

:))))))))))) hahahah kıs sibel çok güldümm sana :)) tamam şimdi 10 puanı hak ettin feda olsun bu kadar emeklerinden sonraa :))ama bende börek isterin sütlü karuyum sütüm kaçar heee ...

Ne demek bacım hemen yollıyım kaydirigubbakcemile3

Bacım hazır muhallebi vermek istemiyorum demişsin ama onların içinde birsürü vitamin var sadece pirinç ununda yapaağın muhallebi ne kadar besleyici olacakki.Bence kullan derim ben kullanıyorum.Kilo işine takmam tatlım gider zamanla bunlar hele bir emeklemeye başlasın ondan sonra bize nefes almak bile yok hihoyyyt

Ay canım ya allah kolaylık versin benimde az kaldı napıcam bilmiyorum çok kötü hissediyorum kendimi ama mecbur yapcak bişey yok onlar için çalışıyoruz :sinifsinif:

Bu kocanada ne diyim annenin bu kadar emeğine karşılık hala tavrı mecbur yapacaksa pesssss ozaman kendi anasıda mecbur bakamıyosa versin her ay 500 lira sana birr yardımcı tutsun aaaaaaaaaaaa yeter ya artık klava:klava:klava:

Canım bende aptamil kullanıyorum en son verdiğim sütlü armutlu portakallı,doktora sordum içinde süt katkılıysa artı mama koyma hazımsızlık yapar pes etme dene sürekli dedi ne biliyim bacım yaaa.Biberona koyunca bal gibi içiyo sıpa kafamçokkarıştı

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden Çok heyecanlısın dimi ben işe gideceğim ilk günü düşünemiyorum kapıdan çıkarken ağlayarak çıkarım heralde :gitme:

gunaydınnnnn bacılar bızde bugun 6.30 da kalktık hala ayaktayız cok cadı bunlar ya sabah sabah ayaktalar uyumayı ozldım ya

günaydın mayıs anneleri 2010 mayıs annesi olarak sizlere birkaçşey sorsam:uhm: içimi bir korku kapladı çokmu zor bu hamilelik??
canım ya ben problemli hamilelik geçirenlerden olmama rağmen yine hamile olmak isterdim onu hissetmek özellikle son zamanlar kıpırtıları tekmeleri sen döndüğünde onunda dönmesi pozisyonunu beğenmediğinde uyarması dah birsürü ve tabiki ultrasonda ki o minik şey inanılmaz valla tekrar hamile kalmak istiyorum veeeeeeeee mutlu son onu kucağına aldığın ilk an ömre bedel daha ne diyimki en kısa zamanda 2. bebeğimi istiyorum.Sen moralli ol bebeğine iyi bak dikkat et herşey o kadar güzel olacakki gör.Tebrikler canım bu arada Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

seherim günaydın tatlım nasılsın duru akşam yarım saatte bir uyandı çok uykusuzum doymuyor mu dedi eşim mama yaptım 100 cc içti ve uyudu dört saat sütümle doymuyorda ondan mı uyanıyor sürekli acaba yorgunum eşimlede sabah atıştık kardeşi yatıyor rahatına bakıyor bende köle gibi ev işi çocuklar işe gel artık bunaldım saydım sabah bir sürü laf tartıştık iyide oldu içim doluydu bir anda rahatladım

ılgin işe gelmiş ben daha gidicem kızlar çıkıyorum öpüldünüz
kızımı özlüycem:gitme::gitme::gitme::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbensenağlamasenağlamasenağlama:teselli::teselli::teselli::a015::a015::a015::enbuyukkk:

dimples annelik bebeğinin içine düştüğü ilk an başlıyor inan zor bir süreçte olsa o anı yaşamak bebeğinin içinde büyümesini görmek tekmelerini hissetmek çok güzel bir duygu
benim ikinci bebeğim ikisindede aynı duyguları yaşadım daha doğmadan canı oluyor insanın stres yapma mutlu ol hamilelik sürecini iyi stressiz geçirirsen bebekte okadar rahat oluyor sormak istediklerin olduğunda hep yanındayız hayırlı hamilelikler

tutkunum başladım mesaiye sende işe gideceksin kıyamam zor olacak ben iki hafta çok duygusaldım iyi mesailer bitanem sana

canım doymuyor olabılır benımde her gece mama yemelrıne ragmen 2 saatte bır kalkıyorlardı dun bız ek gıdaya başladık muhallebı verdım akşam 8 de yedı sabah 5 de kalktı ıkısıde
bence doktoruna tanış mama veya ek gıda takvıyesı yap buyuk ıhtımalle doymuyor olabılır bıde demışsınya mamadan sonra uyudu demekkı rahatlamış kuzucuk

günaydın mayıs anneleri 2010 mayıs annesi olarak sizlere birkaçşey sorsam:uhm: içimi bir korku kapladı çokmu zor bu hamilelik??

canım oncelıkle hayırlı olsun hamışlıgın merak etme cokta zor degıl zor olsada o kadar guzel bır duygukı herseye degıyor benım ıkızlerım var o yuzden daha zordu hamılelgım ama ona ragmen özledım bır kac yıl sonra tekrar dusunuyorum kendıne ve bebişine ıyı bak canım hamılelıgın tadını cıkar

günaydın kızlaaararrrr :) oğlum güzel uyudu bu gece de şükür hırıltı gidiyor
şimdi hava vereyim uyanacak hazırlayayım
bi süt sağacağım sonra görüşürüz

canım ya
hem heyecanlı hemde üzgünsündür sen şimdi
inş meleğin sen yokken uslu durur
sende sık sık ara canım evi aklın kalmasın
hayırlı işler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…