valla heyecan var 1 sene dir nerdeyse işe gitmiyorum çok tuhaf olcak.Evide bulamadık yarın müdürüme söyliycem bakalımcnm ya ıyıyım ben saol oğlusumu uyuttum ıslerım var onlarla ugrasıyom bı yandan
esın mı bakacak neyse yabancı bakmıycak demekkı turkızımız sanslı ananesıde gelıyomushihoyyythihoyyyt
stres yapma tatlım bızde senın gıbı ıse baslıycaz elınde sonunda sen onun ıcın calısıyosun bıtanem
evıde bulamadınız ıns kısa zamanda oda hallolur
hoşgeldin canım ya bu ara çok telaşlıyım kafam dağınık kusura bakma Mutaharanın kızıyla adaş sayılır kızlarınız onunda Ayşe Serracnm bir önceki mesajımı sana yazmıştım ama alıntıyı yanlış yapmışım.
oyy oyyyy anneme geldik annem çığlıkla karşıladı bizi süprüzzz yaptık habersiz geldik çünkiiii
neysem eşime gıcığım anneme işi düşünce geliyıor içimde nefret dağırcıkları toplanıyor anneme karşı böle düşünmesi sanki annem mecbur adamın çocuklarına hizmet etmeye kendi anası yaysın koca kıçııı beş karış daha genişlesin bana gelsin hizmet beklesin hazır torunları sevsin ama bişi oldumu tüysün ne maddi ne manevi yanımızda kadın yaa ama lakırdıda çokkkkk ..................kocama karşı patlamaya hazır volkan gibiyim anacığımmm........
tutkun cnm mecbur yapacam cnm maddi olarak çok sıkışığızzz ama yaranamıyorum o ayrı görevim gibi görüyor adam delirtiyor ama ben delirirsem çokkkk delirtirimmm ..........
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy meltem cnm geldinmiiiiiiiiiiiiii çok ösledim seniiii sensiz olmuyor vallahhhhhhhhhh daha fazla katılım bekliyorummmmmmmm senden iki veletle ve evin yükü ile ben buradayımmmmmmmmmmm
hulyaaaaaaaaaaaaa puanın için sağol cicimmm
sibel pınarrr bende basarım sizi bakkkkkkkkkk heeee sinir etmeyin beniii
fasulyeyi temizle haşla yada domatesle az pişir dondurucuya at kışın 1 yemeklik tabi yersin.Ispanağıda valla kavurup koysan bozulurmuki yoksa oda iyi olur.süt iyi kız mayala işte ben 1 haftada bitiririm sütü.kabaklarıda içini oyup dolmalık koysan bozulurmuki?Çoksa dene kız fırsat işte.anam bu gecede kımse yok yaa
kızlar ya esım bugun koyden 10 kgsut kabak fasulye ıspanak maydanoz bılmedıgım bı ot da almıs napcam bılmıyom kızdım bende bu kadar seyı napcam dıye bı saattır ıspakları ayıklıyom yaa
anam bu gecede kımse yok yaa
kızlar ya esım bugun koyden 10 kgsut kabak fasulye ıspanak maydanoz bılmedıgım bı ot da almıs napcam bılmıyom kızdım bende bu kadar seyı napcam dıye bı saattır ıspakları ayıklıyom yaa
fasulyeyi temizle haşla yada domatesle az pişir dondurucuya at kışın 1 yemeklik tabi yersin.Ispanağıda valla kavurup koysan bozulurmuki yoksa oda iyi olur.süt iyi kız mayala işte ben 1 haftada bitiririm sütü.kabaklarıda içini oyup dolmalık koysan bozulurmuki?Çoksa dene kız fırsat işte.
Ben kaçıyorum yarın iş var Türkizi uyutayım ve yatayım iyi geceler herkese
sütü kaynatıp soğuyunca pet şişelere koyup dondurucuya atarsan aylarca taze kalabiliyor . kullanacağın zaman bir gün önceden normal soğutucu kısmına indiriyorsun sonra tekrar kaynatıp kullanıyorsun.
Semracım bu arada Yağız içine mama koyuncada yemedi muhallebiyi yine sulandırıp biberonla vermek zorunda kaldım.:bbo:
:))))))))))) hahahah kıs sibel çok güldümm sana :)) tamam şimdi 10 puanı hak ettin feda olsun bu kadar emeklerinden sonraa :))ama bende börek isterin sütlü karuyum sütüm kaçar heee ...
slm millet geldim..
geçmişe bakmadım önemli gelişmeler varmı bakım?????
hasta bebişler ve annişler varmış geçmiş olsun..
valla evde iş bitiremiyorum yok anacım valla alt komşular geldide öyle oturdum..
bide anladımki bu net benm dinlencemmiş pc başında dinleniyorum benkaydirigubbakcemile3
kızlr ben defneye tarhana çorbası içiriyorum günde 1 defa ama bugün içmedi uykusu vardı..
elmayı çok sevdi yrnda armut yiyecegiz..
şu muhallebilere hemen başlamak istemiyom hatta hiç vermek istemiyorum en azından evdeyken kendim hazırlarım dışarıda hazır mamalardan veririm die düşünüyorum..
ama biberon mamasına dvm..
sebze pürelerine başlayacagım ama buharda pişirici alıcam yada sepetini ha bide katı meyve sıkıcagı lazım bunlar içinde kubinin çok çalışması lazımopuyorumnanaktan
neysem biraz daha işlerim var ilk günden kitlemiyim kendimi yrnda kuzende iftardayım..
bide şu kilolar accatip sıkmaya başladı beni!!!! kutlay bile 5 kilo verdi ramazana girdigimizden beri.. bende tık yok 62-62-62 offfff oyüzden keyfimde yokkkk
oooooooooo herkesler burda
Dırımcım 2 çocukla mamalarıda se yapıyorsun önünde eğiliyorum ne deyim
İncihan dünürüm aşkolsun netleşsin kına seni özel arıycam Borasız olurmu?
Sibelle Pınar alışverişe gidiyormuş 2 dünür biz uzak kaldık dünürümle olmadı şimdi.
Civciv alışır kızın yavaş yavaş bakalım bizimki napcek
KNK o kilolar yokmu ah ah ben oruçta tutuyorum ama tık yok valla
İlginin DURU ile Mİmesra nın Doruk NİŞANLANMIŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞLAR HAYIRLI OLSUUUUUUUUUUNNNNNNNNNNNNNNNNNN
aYSUN YİNE SANA YETİŞEMEDİM.
MARLIYN bugün kızıma hediye göndermiş geldi çoooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkk beğendik kızımla Defnoşa teşekkür ediyoruz fotosunu koyucaz çok zevklisin canım.TEŞEKKÜRLER
PINAR bugün Defnenin fotosunu eşim gördü ay ne tatlı böyle dedi maşallah diyoruz
Kıvılcım takma kafana bunları zaten onlar sinir etmek için varlar
YARIN İŞTE İLK GÜNÜM KIZLAR KIZIMI BABASINA BIRAKIP GİDİCEM SABAH Bİ FÖN ÇEKTİRCEM SAÇIMA İLK GÜN BAKIMLI GİDEYİM.AY ÇOK STRESİM ÜZGÜNÜM AKŞAMA KADAR EŞİM NAPCAK KIZIMLA BAKALIM.
oyy oyyyy anneme geldik annem çığlıkla karşıladı bizi süprüzzz yaptık habersiz geldik çünkiiii
neysem eşime gıcığım anneme işi düşünce geliyıor içimde nefret dağırcıkları toplanıyor anneme karşı böle düşünmesi sanki annem mecbur adamın çocuklarına hizmet etmeye kendi anası yaysın koca kıçııı beş karış daha genişlesin bana gelsin hizmet beklesin hazır torunları sevsin ama bişi oldumu tüysün ne maddi ne manevi yanımızda kadın yaa ama lakırdıda çokkkkk ..................kocama karşı patlamaya hazır volkan gibiyim anacığımmm........
tutkun cnm mecbur yapacam cnm maddi olarak çok sıkışığızzz ama yaranamıyorum o ayrı görevim gibi görüyor adam delirtiyor ama ben delirirsem çokkkk delirtirimmm ..........
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy meltem cnm geldinmiiiiiiiiiiiiii çok ösledim seniiii sensiz olmuyor vallahhhhhhhhhh daha fazla katılım bekliyorummmmmmmm senden iki veletle ve evin yükü ile ben buradayımmmmmmmmmmm
hulyaaaaaaaaaaaaa puanın için sağol cicimmm
sibel pınarrr bende basarım sizi bakkkkkkkkkk heeee sinir etmeyin beniii
canım sen hangı muhallebıyı kullanıyorsun ben nazlıya mılupa aptamıl ve bebelac sutlu pırınclı dnedım yemedı bu gece yatırmadan 8 gıbı aptamılın gece ıcın olan tahıllısı var daha rahat uyku saglıyormuş uzerınde gece yazıyor zaten onu verdım mamayla yapıp hepsını yedı sanırım onu sevdı bıde onu dene canım
benım dr bugun mılupa ve aptamıl ver en beslyıcı degerlerı yuksk onlar dedı mılupayı aradım onlarda aptamılın ıcıne bagısıklık sısıtemını guclndırırıcı ımınofortıs denen ıcerık var onu kullanın dedı mılupanınkıler oncden uretılmış aptamıl yenı urunmuş zamanla mılupa yerıne tamamen aptamıl bulursunuz pıyasada dedıler
bıde bunlardan al dene canım
kızlar günaydın erkenden kalktım şimdi duşa giricem ve hazırlanıcam.Kızımla beraber uyuduk bu gece ay kıyamıyorum valla şimdi onu bırakıp nasıl gidicem eşim daha hiç altını almadı alabilecek mi?ona bakabilecek mi?Şimdiden özledim.Ay çalışan anne olmak ne zormuş ya.Bu arada da mama için su koydum kaynatıyorum herşeyi hazır edeyim biliyorum ki akşam geldiğimde eşim bişeyleri ararken tüm çekmece ve dolapları talan eder.Bugün bide toplantı var kaçta biter ki kısa sürsede akşama geç kalmasam neyse hepinizi öpüyorum.Görüşürüz
canım ya ben problemli hamilelik geçirenlerden olmama rağmen yine hamile olmak isterdim onu hissetmek özellikle son zamanlar kıpırtıları tekmeleri sen döndüğünde onunda dönmesi pozisyonunu beğenmediğinde uyarması dah birsürü ve tabiki ultrasonda ki o minik şey inanılmaz valla tekrar hamile kalmak istiyorum veeeeeeeee mutlu son onu kucağına aldığın ilk an ömre bedel daha ne diyimki en kısa zamanda 2. bebeğimi istiyorum.Sen moralli ol bebeğine iyi bak dikkat et herşey o kadar güzel olacakki gör.Tebrikler canım bu arada Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsingünaydın mayıs anneleri 2010 mayıs annesi olarak sizlere birkaçşey sorsam:uhm: içimi bir korku kapladı çokmu zor bu hamilelik??
seherim günaydın tatlım nasılsın duru akşam yarım saatte bir uyandı çok uykusuzum doymuyor mu dedi eşim mama yaptım 100 cc içti ve uyudu dört saat sütümle doymuyorda ondan mı uyanıyor sürekli acabayorgunum eşimlede sabah atıştık kardeşi yatıyor rahatına bakıyor bende köle gibi ev işi çocuklar işe gel artık bunaldım saydım sabah bir sürü laf tartıştık iyide oldu içim doluydu bir anda rahatladım
günaydın mayıs anneleri 2010 mayıs annesi olarak sizlere birkaçşey sorsam:uhm: içimi bir korku kapladı çokmu zor bu hamilelik??
kızlar günaydın erkenden kalktım şimdi duşa giricem ve hazırlanıcam.Kızımla beraber uyuduk bu gece ay kıyamıyorum valla şimdi onu bırakıp nasıl gidicem eşim daha hiç altını almadı alabilecek mi?ona bakabilecek mi?Şimdiden özledim.Ay çalışan anne olmak ne zormuş ya.Bu arada da mama için su koydum kaynatıyorum herşeyi hazır edeyim biliyorum ki akşam geldiğimde eşim bişeyleri ararken tüm çekmece ve dolapları talan eder.Bugün bide toplantı var kaçta biter ki kısa sürsede akşama geç kalmasam neyse hepinizi öpüyorum.Görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?