2009 Mayıs Anneleri

sonunda kardeşim laptopunu bana verdi benim eski masa üstünü aldı eve kurmuş kimse onun laptopunu ellemesin diye şimdi içinde benim taaaa salatanet dönemimin resimleri var hey gidi günler heyyyy

faceye ekliyorum kızlar bakınnnn

ilgin paşalar iyi ömerim çok sinirli dönüyor ama yere yatırınca kolay dönüyor anakucağından kendini atmaya çalışıyorr atamayınca sinirinden ölüyor çocuk koltukdan aşağa sarkmış yakaladım artık işim daha zor alişde oldumu bunlar cete olur gibime geliyor

birsencim aynen valla elden fayda varda bu kaynanalardan falan yok eşimin arkadaşıda tam dört koli bebek bezi getirdi bize sürekli takviye yapıyor huggıes sağolsun valla

kızlar ne varsa yabancıda var benim görümcem o kadar seviyorum havalarına giriyo doruk u bi zıbın bile almadı yaa düşünebiliyormusunuz

valla kızlar öleee yaaa ellerden gördüğümü yakınımdan görmedim
eşimin kardeşide bişeycik almadı yiğenlerine alişin burnu kanadığı gece ömeri bakmak için sevgilisi ile geldi bi gece bizi hastaneden aldı bana diyorki bak benim ailem koşturuyor yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa dedim içimden annemi sırtında taşımalıııı

Bırsencım koyda bakalım.valla hareketlıler benım kızıda yalnız bırakmaya gelmıyor habıre dÖnÜyor atıyor kendını.

ay canım ya ne düşünceli arkadaşları var maşallah
benimde eşimin arkadaşları bebek görmeye gelmişti hem altın taktılar hemde çok güzel 2-3 yaşında giyebileceği özdilekten kıyafet getirmişlerdi her iki ailede:asigim:
öz amcam geldi altın taktı gitti
bişeye ihtiyacın var mı alalım falan da yok başka bişi yok:mymeka:
yeter sana o gibi
valla ne varsa arkadaşlarda var akrabalalar alt yemiş
kıskanmakla meşgul:mymeka:

adrenal, HATıCE1007, ilgin0707+, incihan, kokteyl, mimaresra, sibiko+, tlyonl2009, zehra*79*
kızlar hepinize merhaba
işte olanlara kolay gelsin

günaydın arkadaşlar nasılsınız
ben dün eve geç gitiim bugün sabah yine annemdeyim akşamada arkadaşa iftara gideceğiz
iyiyiz çok şükür
görüşürüz
herkes iyi değil mi

gerçekten öyle sibelcim.ilk başlarda özellikle 1-2 hafta zor oldu.her ne kadar annem baksada.ama zamanla alışıyorsun.yağıza kim bakcak?

Canım önceden kayınvalidem bakacak diyorduk ama yaşı olduğu için bakabileceğine inanmıyorum eşimlede konuştuk kaynanayla konuşcaz kendi annem gelsin diycez umarım alınmaz

Bu veletlerin ne zaman uykuları düzene girecek yağızda 2 gündür 30 dk bir kalkıyo emziği ağzında düşünce ağlıyor ağzına verip sallıyorum bende uykusuzluktan zombi gibi oldum.İnşallah geçicidir.

Helal olsun valla arkadaşlarınıza, kaynananda kefenin cebine koyar paralarını klava:klava:klava:

kızlar ne varsa yabancıda var benim görümcem o kadar seviyorum havalarına giriyo doruk u bi zıbın bile almadı yaa düşünebiliyormusunuz

Aynen benim görümcede çıldırıyor yağız için ben onun bebeğinin aklınıza gelebilecek tüm ihtiyaçlarını hevesle almıştım.Bunlar söylenmez ama belki 1 milyarın üzerinde alışveriş yaptım o bana getire getire bir nazarlık getirdi düşün çeyrek bile değil.Rakam önemli değil benim için çok şükür onun getireceğine hiççççç ihtiyacım yok ama insan kendini aptal gibi hissediyor kötükedihüso

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan merhaba canım nasılsınkaydirigubbakcemile5
iyiyim canım saol sen naıslın?işler yoğun değil sanırım
akşamı ipla çekiyorsundur meleğini görmek için
günaydın arkadaşlar nasılsınız
ben dün eve geç gitiim bugün sabah yine annemdeyim akşamada arkadaşa iftara gideceğiz
iyiyiz çok şükür
görüşürüz
herkes iyi değil mi

hoşgeldin cnm
bildiğim kadarıyla herkes iyi

beyazcım işim yoğun değil patronum izmirde haftaya gelecek diğerleride zaten kendi haline bende öyle oturuyorum akşam olsada gideyim diye bekliyorum az önce annemi aradım kızlarım iyiymiş duru aguluyor yağmur kardeşinin sıkıştırıyor annemde onlarla uğraşıyor yazık kadına hakkını ödeyemem valla anneciğimin kaynana falanda umrumda değil artık

esenim nasılsın ahsen nasıl tatlım

sibelcim için işe başlayınca annende rahat edecekse tabiki annenin gelip bakması çok mantıklı sonuçta daha bebek onlar iyi bakıma ihtiyaçları var orta yolun bulursun sen tatlı dilinle şüphem yok

sibelcim aynen tatlım ihtiyacımız yok ama insan yinede bekliyor

Aynen öyle canım ben onun çocuklarını acayip severim biyerde bişey görsem alırdım şimdi ahtım var bir iğne bile almıycam :mymeka:

sibelcim inşallah alınmaz ya.orta yolunu bulursunuz inşallah.

İnşallah canım alınacağını düşünüyoruz ama eşim güzellikle anlatırız dedi.Bakalım nasıl olacak 62 yaşında Tülaycım benim oğluma disiplin veremez sadece bakmak yedirip altını temizlemek değil eğitmekte aynı zamanda.Annem 47 yaşında ve çocuk bakımında çok bilgili o bakarsa içim çok rahat olacak.

evet sibelciğim bizler herkese fazlası ile yapıyoruz ama millet gayet pişkin

biz karıkoca bebeklerimiz olmadan önce çok rahat bir yaşam sürüyorduk

benim büyük halam hiçbişey takmadı

ama biz onun iki oğluna düğününde nişanında altın taktıkki küçük oğlu ikici kez evlendi para taktım

ama durumumuz yok diyip işin içinden çıktı oğullarıda bişey yapmadı.......
küçük halam ise bir altın getirdi kirli çamaşır sepeti alacam dedi diğer kuzenimin de bebeği onada altın takti............bırak bide o zaman alcağım kirli sepetini engelledi şimdi alamıyorum o zaman param vardı alcaktım hasır çok güseldi.....

şimdi kızının düğünü var altın takacaz kızı bebeklere kulaktan ateş ölçer aldııı mecburen nişanındada ben hastanede yatıyordum 50 tl tak dedim eşime altın almış yine

tülaycığım keyifsizmisin bugünnn

siboşşş annen baksın cnm kaynanan için zor olur durumu böle anlat sende bakarsın ama annem faha genç diyin onaaa

Öyle analarımızın hakkı hiç ödenmez

Canım ben güzellikle anlatırımda benim kaynana takıntılıdır bir taktımı surat yapar kesin.Ama napıyım çocuğumu düşünmek zorundayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…