birsencim aynen valla elden fayda varda bu kaynanalardan falan yok eşimin arkadaşıda tam dört koli bebek bezi getirdi bize sürekli takviye yapıyor huggıes sağolsun valla
kızlar ne varsa yabancıda var benim görümcem o kadar seviyorum havalarına giriyo doruk u bi zıbın bile almadı yaa düşünebiliyormusunuz
ayyyy kızlar eşimin arkadaşları 9 paket prima 4 numara çocuk bezi almış yaa zaten hediye yapmışlardı
çok mahçup oldum valla yaaaaaaaaar
bu kaynanamı boğmak geliyo içimden 7 kat yabancılar neler düşünüyorda onun umrunda değil
ben hamişken annemlere gelip çocuğumu sıkıntıda koymam ne gerekiyorsa bez mama parası veririm diyorduuu....................neredeee göremiyorummmmm tl dolar olup bankaya ucuyorr
adrenal, HATİCE1007, ilgin0707+, incihan, kokteyl, mimaresra, sibiko+, tlyonl2009, zehra*79*
kızlar hepinize merhaba
işte olanlara kolay gelsin
gerçekten öyle sibelcim.ilk başlarda özellikle 1-2 hafta zor oldu.her ne kadar annem baksada.ama zamanla alışıyorsun.yağıza kim bakcak?
kızlar günaydın...
sersem gibiyim bugün doruk gece sürekli kalktı çok huzursuzdu sabahta erkenden kalktı bende tabi yat kalk kötü oldum neyse şimdi uyudu bakalım kaç dakika uyuyacak...
tutkuncum işe başlamışsın kolay gelsin sana ...babası iyi bakacaktır merak etme sen...
dünürümü sabah sabah üzmüşler yine sıkma canını bitanem içine atma sakın boşver iyi yapmışsın konuşmakla...
ayyyy kızlar eşimin arkadaşları 9 paket prima 4 numara çocuk bezi almış yaa zaten hediye yapmışlardı
çok mahçup oldum valla yaaaaaaaaar
bu kaynanamı boğmak geliyo içimden 7 kat yabancılar neler düşünüyorda onun umrunda değil
ben hamişken annemlere gelip çocuğumu sıkıntıda koymam ne gerekiyorsa bez mama parası veririm diyorduuu....................neredeee göremiyorummmmm tl dolar olup bankaya ucuyorr
kızlar ne varsa yabancıda var benim görümcem o kadar seviyorum havalarına giriyo doruk u bi zıbın bile almadı yaa düşünebiliyormusunuz
iyiyim canım saol sen naıslın?işler yoğun değil sanırımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan merhaba canım nasılsınkaydirigubbakcemile5
günaydın arkadaşlar nasılsınız
ben dün eve geç gitiim bugün sabah yine annemdeyim akşamada arkadaşa iftara gideceğiz
iyiyiz çok şükür
görüşürüz
herkes iyi değil mi
sibelcim aynen tatlım ihtiyacımız yok ama insan yinede bekliyor
sibelcim inşallah alınmaz ya.orta yolunu bulursunuz inşallah.
beyazcım işim yoğun değil patronum izmirde haftaya gelecek diğerleride zaten kendi haline bende öyle oturuyorum akşam olsada gideyim diye bekliyorum az önce annemi aradım kızlarım iyiymiş duru aguluyor yağmur kardeşinin sıkıştırıyor annemde onlarla uğraşıyor yazık kadına hakkını ödeyemem valla anneciğimin kaynana falanda umrumda değil artık
esenim nasılsın ahsen nasıl tatlım
sibelcim için işe başlayınca annende rahat edecekse tabiki annenin gelip bakması çok mantıklı sonuçta daha bebek onlar iyi bakıma ihtiyaçları var orta yolun bulursun sen tatlı dilinle şüphem yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?