Günaydın Kızlar,
Sabahtan beri pc acık ama Bora canavarı fırsat vermeedi yazmama.Ya bu cocuk 5.30 da uyandı daha uyumadı delirmek üzereyim.Kahvaltımı zorla yaptım oyun halısına attım ama cığırmaya başlar simdi
Dünürüm işe başlamışsın kıyamam babası bakıcakmış gelinime.Annende gelsin daha rahat edersin canım.Alp hayatta beceremez ya.Aferin eşine.
Dünürler cadde gezmesi ha süper valla.Keyifli günler sizlere.
Birsencim iyi yapmışsın gitmekle zehirler insanı o koku ya.Esinde kasınmasın valla.Anasıda kendiside senin baş tacı yapmaları gerekir.
Filizcim senin görümcede harbı arıza.Onlara ne kı senin sütünün miktarından.Yoksa kendisimi emziricekmiş.Sinir oluyorum ya herkes kendi işine baksın.Bosver duyma gitsin canımn.
Özlem diyetisyen demişsin canım ama bayramdan sonragitmeye karar verdim.Hem ek gıda başlamış olur hemde sporla yapmış olurum.Ama fena takığım sorma.
Semra ya mılupa ayrı aptamil ayrı mı kasık maması olarak.Bi markete gidip karıştırmam lazım su mama reyonunu
ayyyy kızlar eşimin arkadaşları 9 paket prima 4 numara çocuk bezi almış yaa zaten hediye yapmışlardı
çok mahçup oldum valla yaaaaaaaaar
bu kaynanamı boğmak geliyo içimden 7 kat yabancılar neler düşünüyorda onun umrunda değil
ben hamişken annemlere gelip çocuğumu sıkıntıda koymam ne gerekiyorsa bez mama parası veririm diyorduuu....................neredeee göremiyorummmmm tl dolar olup bankaya ucuyorr
bende iyiim cnm sağol,zeynebi şimdi uyuttum yavrum dalamadı herhaldebeyaz16 canım saolasın iyiyiz biz sen nasılsın?
beyazcım işim yoğun değil patronum izmirde haftaya gelecek diğerleride zaten kendi haline bende öyle oturuyorum akşam olsada gideyim diye bekliyorum az önce annemi aradım kızlarım iyiymiş duru aguluyor yağmur kardeşinin sıkıştırıyor annemde onlarla uğraşıyor yazık kadına hakkını ödeyemem valla anneciğimin kaynana falanda umrumda değil artık
benim oğlan kalktı yine burnu çok tıkalı yaa ememio bile napayım kızlar yaaa off dr bi damla vedi geceleri yastığına gündüzleri yakasına damlat açılır dedi ama işe yaramadı çok tıkalı yaaa
seherrr o arkadaşşşşşşşş kevsermiiiiiiiiiiiii çekirge ileee
bu arada ben bebelac yediriyorum cnm yaaa gayet iyi ben bugün sağlıkocağına gidecem 8 ağustosdan bu yana ne kadar almış görecezzz
benim oğlan kalktı yine burnu çok tıkalı yaa ememio bile napayım kızlar yaaa off dr bi damla vedi geceleri yastığına gündüzleri yakasına damlat açılır dedi ama işe yaramadı çok tıkalı yaaa
bende iyiim cnm sağol,zeynebi şimdi uyuttum yavrum dalamadı herhalde
dk olmuyo sıörıyo kalkıyo bakıp tekrar yatıyor,ona okudum,yanına yattım biraz baktım hala aynı
pozisyonunu değiştirdim yanına tülbentimi koydum şimdi uyuyo çok şükür
eşimin b iki parça bişeyi var onları ütülüycem inş
anaların hakkı ödenmez valla
boşuna dememişler ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar diye
benim kayınvalidelerde hiç bişi yapmadılar
annemler alıyo ne lazımsa
doğumdada bi sürü şey aldı hepsi ayrı ayrı altın taktılar
kaynana soruyo bunu kim aldı annemler diyorum bunu kim aldı diye sürekli
onlar çok seviyo ondan alıyolar ne güzel diyo ya
siz sevmiyosunuz herlade bişey almıyonuz dicem ayıp olacak
eşimede yanlış aksettirecek
zaten ne konuşssak hemen eşimin ağzında herşeyi anlatıyo
gülüp geçiyorum artık
birswncim yok keyifsiz değilim az işlerim var ondan. sibelcim bu arada benim annemde 62 yaşında:)) ama ben mecburen anneme bırakıyorum.başkasına asla bırakamam.ama annem yetiştirme konusunda tecrübeli olduğundan içim rahat.yeğenlerimide daha önce baktığı için.gerçi ben ehrgün şöyle yap böyle yap diye talimat veriyorum:))
birswncim yok keyifsiz değilim az işlerim var ondan. sibelcim bu arada benim annemde 62 yaşında:)) ama ben mecburen anneme bırakıyorum.başkasına asla bırakamam.ama annem yetiştirme konusunda tecrübeli olduğundan içim rahat.yeğenlerimide daha önce baktığı için.gerçi ben ehrgün şöyle yap böyle yap diye talimat veriyorum:))
evet canım onlar sen nerden bılıyon cadu
canım tabıkı bebelacda ıyıdır sımdı mamaların hepsı ıyı mılupaya gore aptamıl daha ıyıymış ben mılupayı aradım ıkısıde bızım urunumuz ama aptamılın kasık ammalarını yenı cıkartık artı olarak aptamılde bagışıklık sısıtemı gunclndırırcı ımınofortıs denen ozellık var dedıler
kızlar aranızda kolay su böreği yapan deneyen varmı sibel sen yapmışındır kesin:))
merhaba mayıs anneleri ve bebişleri umarım hepiniz iyisinizdir.sizlere birey danışmak istiyorum kendi doktorumuz geçen kontrole gittiğimizde kalbinde üfürme hissettiğini söylemişti ve izmiri önerdi ama biz ankaraya gitmeyi düşünüyoruz ankarada oturan arkadaşlar tavsiye edebileceğiniz doktor isimlerini yazarlarsa sevinirim.hepinize hayırlı ramazanlara.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?