2009 Mayıs Anneleri

canım mılupa aptamıl marka olarak aynı ama muhallbılrı ayrı aptamıl daha özllıklıymış ben ıhsanıyedekı şaypadan aldım orda numune denmelıklerıde var canım ben aptamılın hem sutlu prınclısını hemde gece ıcın tahıllısı var onu aldım

canım valla bızımde kımseden bırsey gormuyoruz daha bızede ne mama ne bez alamdılar gecen gun kk dan tanışdıgım bır arkadaş geldı bana gelırken oda prıma bez getırmış sagolsunlar bak sızın arkadaşlarınızda dusunmlrı bıle ınsanı ne kadar mutlu edıyor

beyaz16 canım saolasın iyiyiz biz sen nasılsın?
bende iyiim cnm sağol,zeynebi şimdi uyuttum yavrum dalamadı herhalde
dk olmuyo sıörıyo kalkıyo bakıp tekrar yatıyor,ona okudum,yanına yattım biraz baktım hala aynı
pozisyonunu değiştirdim yanına tülbentimi koydum şimdi uyuyo çok şükür
eşimin b iki parça bişeyi var onları ütülüycem inş

anaların hakkı ödenmez valla
boşuna dememişler ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar diye
benim kayınvalidelerde hiç bişi yapmadılar
annemler alıyo ne lazımsa
doğumdada bi sürü şey aldı hepsi ayrı ayrı altın taktılar
kaynana soruyo bunu kim aldı annemler diyorum bunu kim aldı diye sürekli
onlar çok seviyo ondan alıyolar ne güzel diyo ya
siz sevmiyosunuz herlade bişey almıyonuz dicem ayıp olacak
eşimede yanlış aksettirecek
zaten ne konuşssak hemen eşimin ağzında herşeyi anlatıyo
gülüp geçiyorum artık

seherrr o arkadaşşşşşşşş kevsermiiiiiiiiiiiii çekirge ileee

bu arada ben bebelac yediriyorum cnm yaaa gayet iyi ben bugün sağlıkocağına gidecem 8 ağustosdan bu yana ne kadar almış görecezzz

benim oğlan kalktı yine burnu çok tıkalı yaa ememio bile napayım kızlar yaaa off dr bi damla vedi geceleri yastığına gündüzleri yakasına damlat açılır dedi ama işe yaramadı çok tıkalı yaaa

birswncim yok keyifsiz değilim az işlerim var ondan. sibelcim bu arada benim annemde 62 yaşında:)) ama ben mecburen anneme bırakıyorum.başkasına asla bırakamam.ama annem yetiştirme konusunda tecrübeli olduğundan içim rahat.yeğenlerimide daha önce baktığı için.gerçi ben ehrgün şöyle yap böyle yap diye talimat veriyorum:))

canım ya en iyi serum fizyolojik geliyor arada damlatıyorum ben hemen açıyo bence onu lunna sende

seherrr o arkadaşşşşşşşş kevsermiiiiiiiiiiiii çekirge ileee

bu arada ben bebelac yediriyorum cnm yaaa gayet iyi ben bugün sağlıkocağına gidecem 8 ağustosdan bu yana ne kadar almış görecezzz

evet canım onlar sen nerden bılıyon cadu
canım tabıkı bebelacda ıyıdır sımdı mamaların hepsı ıyı mılupaya gore aptamıl daha ıyıymış ben mılupayı aradım ıkısıde bızım urunumuz ama aptamılın kasık ammalarını yenı cıkartık artı olarak aptamılde bagışıklık sısıtemı gunclndırırcı ımınofortıs denen ozellık var dedıler

canım serum fızyolojık kullan burnunda pıslık varsada burun aspıratoru ıle temızle ben hep oyle yapıyorum

canım doğru annelerimiz olmasa demekki bu hayatta yanlızız valla eşimizin ailesi zaten işe yaramıyor annelerin cennet ayaklarının altındadır derlerya çok doğru boşver bitanem büyüklük sende kalsın eşinle aranızı bozar kaynanatör sonra

tülaycım dışardaydım yeni geldim bitanem bende seni arayacağım

esracım doruğa serum fizyolojik damlat iyi gelir kıyamam çok geçmiş olsun dünürüm

Serum fizyolojik dene bakalım gerçi benim oğlanda işe yaramadı ama belki seninkine yarar.

Tülaycım senin annende 62 olabilir ama dinçtir herkes olduğu yaşta gözükmüyor yada vücüt yaşı aynı olmuyor.

anladım cnm ...bide şunu diyecem benim kaynana 68 yaşında ama maşallah 64 yaşında gibi ama bi mok olmaz ondan anneciğin bakar cnm 70 yaşındada olsaaa çünkii kızının kızı
ama kayananan bakamazzzz arada çok ince bir çizgiii varrr

bilirimmm bennn takip ederim seni sen nereden tanışıyonnn ben ikiz annelerde yazışıyorum onlarla....

evet aptamil çok iyiiiii parasıdaa iiiii bende evdede yapacam muhallebi bakalım nasıl olacakk

Kızlar öncelikle hepinize selamlar diyorum topiğinizin en sıkı takipçisiyim her nekadar 2008 mayıs annesi olsamda.Paylaşımlarınız çok güzel ve samimi KK ya girergirmez hemen burayı okuyorum.Üstelik çokta hamaratsınız özelliklede dırımkızı iki bebişle tek başına harikasın valla.Hepinizi tek tek öpüyorum bebişlerle mutluluklar...

kızlar aranızda kolay su böreği yapan deneyen varmı sibel sen yapmışındır kesin:))

ben normal penirli börek yapıyorum üstüne soda döküyorum su böreği gibi oluyo canım, yani hepsi dili geçmiş zaman aslında yapıyodum döküyodum bu kilolarla 3 aydır börek mörek yapmıyorum

merhaba mayıs anneleri ve bebişleri umarım hepiniz iyisinizdir.sizlere birey danışmak istiyorum kendi doktorumuz geçen kontrole gittiğimizde kalbinde üfürme hissettiğini söylemişti ve izmiri önerdi ama biz ankaraya gitmeyi düşünüyoruz ankarada oturan arkadaşlar tavsiye edebileceğiniz doktor isimlerini yazarlarsa sevinirim.hepinize hayırlı ramazanlara.s.

oyyy bir sürü iş beni bekliyo ben mıçımı yaydım oturuyorumnaniknanik bizim herif işe gidecek şimdi 4 12 vardiyası var çok zoooor oluyo hiç sevmiyorum bunu fisfisfiskızlar bu halleyle yapılan pastayı biliyomusunuz birsencim sen bilirsin o nasıl yapılıyodu ondan yapayım dedim bu güncokacimcoook niyetli değilim kızlar eşim gece sahura kaldırmış ben kalmıcam demişim uykuda hiç hatırlamıyorum oda kaldırmamış gitti oruç bamya var temizleyip haşlayıp dolaba atıcam akşamada gerçi tekim ama karnı yarık yapayım

canım benim yeğenimde de var dedi doktor.biz çok şaşırdık her ay gittiği halde bişey söylememişlerdi.neyse sonra başka başka doktoarlarada gittik ve bişey çıkmadı.zaten genelde 1 yaşına kadar görülebilirmiş.ama sen yine kalp ekg çektir için rahat etsin canım geçmiş olsun.ama bu işi üniversite hastaneleri çok güzel yapıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…