merhaba mayıs anneleri ve bebişleri umarım hepiniz iyisinizdir.sizlere birey danışmak istiyorum kendi doktorumuz geçen kontrole gittiğimizde oğlumun kalbinde üfürme hissettiğini söylemişti ve izmiri önerdi ama biz ankaraya gitmeyi düşünüyoruz ankarada oturan arkadaşlar tavsiye edebileceğiniz çocuk doktoru isimlerini yazarlarsa sevinirim.hepinize hayırlı ramazanlara.s.
oyyy bir sürü iş beni bekliyo ben mıçımı yaydım oturuyorumnaniknanik bizim herif işe gidecek şimdi 4 12 vardiyası var çok zoooor oluyo hiç sevmiyorum bunu fisfisfiskızlar bu halleyle yapılan pastayı biliyomusunuz birsencim sen bilirsin o nasıl yapılıyodu ondan yapayım dedim bu güncokacimcoook niyetli değilim kızlar eşim gece sahura kaldırmış ben kalmıcam demişim uykuda hiç hatırlamıyorum oda kaldırmamış gitti oruç bamya var temizleyip haşlayıp dolaba atıcam akşamada gerçi tekim ama karnı yarık yapayım
canım benim yeğenimde de var dedi doktor.biz çok şaşırdık her ay gittiği halde bişey söylememişlerdi.neyse sonra başka başka doktoarlarada gittik ve bişey çıkmadı.zaten genelde 1 yaşına kadar görülebilirmiş.ama sen yine kalp ekg çektir için rahat etsin canım geçmiş olsun.ama bu işi üniversite hastaneleri çok güzel yapıyor.
canım benim yaptığm bir tarif var istersen verebilirim.
Kızlar öncelikle hepinize selamlar diyorum topiğinizin en sıkı takipçisiyim her nekadar 2008 mayıs annesi olsamda.Paylaşımlarınız çok güzel ve samimi KK ya girergirmez hemen burayı okuyorum.Üstelik çokta hamaratsınız özelliklede dırımkızı iki bebişle tek başına harikasın valla.Hepinizi tek tek öpüyorum bebişlerle mutluluklar...
kızlar aranızda kolay su böreği yapan deneyen varmı sibel sen yapmışındır kesin:))
oyyy bir sürü iş beni bekliyo ben mıçımı yaydım oturuyorumnaniknanik bizim herif işe gidecek şimdi 4 12 vardiyası var çok zoooor oluyo hiç sevmiyorum bunu fisfisfiskızlar bu halleyle yapılan pastayı biliyomusunuz birsencim sen bilirsin o nasıl yapılıyodu ondan yapayım dedim bu güncokacimcoook niyetli değilim kızlar eşim gece sahura kaldırmış ben kalmıcam demişim uykuda hiç hatırlamıyorum oda kaldırmamış gitti oruç bamya var temizleyip haşlayıp dolaba atıcam akşamada gerçi tekim ama karnı yarık yapayım
slm kızlar bi sorum olacak yanıtlarsanız sevinirim benim bebegim 3 aylık ve 5 dakkadan fazla emmiyo dün doktora gittik sadece 400 gram almış emzigi çok seviyo benimde bügün aklıma silikon uclar geldi aldık eskisine göre maşşalah güzel emiyo ama silikon göüs ucu yerinden kalkabiliyo ne yapmam gerekir bu çözümü varmı yoksa böyle gidersemamaya başlıyacam şimdiden teşekkürler
Kızlar öncelikle hepinize selamlar diyorum topiğinizin en sıkı takipçisiyim her nekadar 2008 mayıs annesi olsamda.Paylaşımlarınız çok güzel ve samimi KK ya girergirmez hemen burayı okuyorum.Üstelik çokta hamaratsınız özelliklede dırımkızı iki bebişle tek başına harikasın valla.Hepinizi tek tek öpüyorum bebişlerle mutluluklar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?