2009 Mayıs Anneleri

......

canım benim yaptığm bir tarif var istersen verebilirim.

çok sağol canım biraz içim rahatladı inş. oğlumdada bişey çıkmaz :Saruboceq:çok üzülüyorum bu yüzden mafoldumben .bulunduğum şehirde kalp ekg çektirme imkanımız yok o yüzden ankarayı düşünüyoruz.ama ordada kime gitmemiz gerktiğini bilmiyoruz anakaralı arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum

Hoşgeldin bundan sonrada seni aramızda görmekten mutluluk duyarız.

kızlar aranızda kolay su böreği yapan deneyen varmı sibel sen yapmışındır kesin:))

Canım yaptım kaydirigubbakcemile3

Yarım kilo süt 2 yumurta 3 yemek kaşığı eritilmiş margarin yada tereyağı.

Bu sosu hazırlıyorsun.

1 kilo yufkadan yapılıyor tepsiyi yağlayıp 1 tane bütün yufkayı seriyoruz.2 tane yufkayıda parçalayarak yerleştiriyorsun.Üzerine sos,sonra diğer kalan 2 yufkayıda parçalıyorsun üzerine yarım yağlı beyaz peynir ve maydonoz üzerine yine sos.Sonra yufkanın tepsini dışında kalan kısmını üzerine kapatıp sosun son kalanınıda üstüne sürüyorsun.

180 derecede pişecek canım çok güzel ve kabarık bir börek oluyor afiyet olsun cokacimcoook

Halley tatlısıda :roflol::roflol:

10 tana halleyi bir kaba parçalıyorsun içine 1 tane muzu doğra yarım bardak fındık yada ceviz içi birde 1 paket krem şantiyi 1 bardak sütle çırpıp içine katıp karıştırıyorsun.Karışımı borcama döküp buzdolabında beklet.Üzerine paket çikolata sosu döküp servis yapıyorsun afiyet olsun

selam kızlar
Biraz önce kontrolden geldik, göz kırpmalarını sordum normal olabilir dedi,üç aylık çocuğun tiki olmaz dedi, gayet sağlıklı bir bebek dedi maşallah, rotayı yaptırdık sonradan pişman olmak istemedim, inşallah ishal kusma falan olmaz
Beyazcım senin kızın mı rotadan sonra rahatsızlandı, geçen hafta mı yaptırdın kaç gün sürdü şimdi nasıl, ay çok soru sordum ama korkuyorum ya, 12:20 de uyudu 13:20 de kalktı hemen uyudu yine
normalde uyumaması lazımdı, halsizlik yaptı galiba ya

Tülaycım sırada karışıklı olmuş kaydirigubbakcemile3 ilk parçaladığın ki yufkadan sonra üzerine sos döküp peynirler,sonra bir kat daha parçalanmış yufka ve sos sonra üzerini tepsideki yufkayla kapa

canım 10 adet halley1 pk krem şanti 1 bardak soğuk süt 1 çay bardağı damla çikolata dövülmüş fındık üzerine çikolata sosu..
krem şanti önce hazırlanır.daha sonra içine halleyleri kır.sonra içine fındık ve damla çikolatayı koy.iyice karıştır.sonra kalıbın içine folyo koy harcı döküp spatula ile düzelt.daha sonra 2 saat dolapta soğut ve üzerine çikolata sosu hazırlayıp dök.üzerinide fıstıklarla süsleyebilirsin canım afiyet olsun

slm kızlar bi sorum olacak yanıtlarsanız sevinirim benim bebegim 3 aylık ve 5 dakkadan fazla emmiyo dün doktora gittik sadece 400 gram almış emzigi çok seviyo benimde bügün aklıma silikon uclar geldi aldık eskisine göre maşşalah güzel emiyo ama silikon göüs ucu yerinden kalkabiliyo ne yapmam gerekir bu çözümü varmı yoksa böyle gidersemamaya başlıyacam şimdiden teşekkürler

ay bu halley tatlısı çok güzele benziyor malzeme alayım da ben de yapayım bari...
bi yandan kilolardan dert yanıyorum bi yandan da ne yapıp yesem diye düşünüyorum yaa...

canım bende ondan kullanıyorum ucunu takıp diğer kalan yerini iyi kıvırıyorum sen öylem,i yapıyorsun.gerçi benimkisi biraz alışınca bıraktı sağıyorum artık.

Bu arada kuaför arkadaşımı çağırayımda bi kaş bıyık aldırayım manikür yaptırayım eee malum bacımla yarın caddeye gidicez paspal paspal gezmek olmaz değilmi.kaydirigubbakcemile3

teşekkür ederim cnm benim bi gün bi yerde töközlüyecem ama ne zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…