canım bende ondan kullanıyorum ucunu takıp diğer kalan yerini iyi kıvırıyorum sen öylem,i yapıyorsun.gerçi benimkisi biraz alışınca bıraktı sağıyorum artık.
slm kızlar bi sorum olacak yanıtlarsanız sevinirim benim bebegim 3 aylık ve 5 dakkadan fazla emmiyo dün doktora gittik sadece 400 gram almış emzigi çok seviyo benimde bügün aklıma silikon uclar geldi aldık eskisine göre maşşalah güzel emiyo ama silikon göüs ucu yerinden kalkabiliyo ne yapmam gerekir bu çözümü varmı yoksa böyle gidersemamaya başlıyacam şimdiden teşekkürler
merhaba mayıs anneleri ve bebişleri umarım hepiniz iyisinizdir.sizlere birey danışmak istiyorum kendi doktorumuz geçen kontrole gittiğimizde kalbinde üfürme hissettiğini söylemişti ve izmiri önerdi ama biz ankaraya gitmeyi düşünüyoruz ankarada oturan arkadaşlar tavsiye edebileceğiniz doktor isimlerini yazarlarsa sevinirim.hepinize hayırlı ramazanlara.s.
benim kızımda 5 dakika emiyor ama ben de sık sık memeye tutarak çözüm buldum. göğüs uçlarım çatladığında silikon ucu ben de kullandım bir süre. silikon ucun kenarlarını yani memeye yapışacak kısmını çok hafif ıslat veya biraz süt sür ve elinle memeye doğru bastır. göğsüne yapışır. ancak yine de elinle desteklemen gerekebilir. bebek emdikçe göğsünden ayrılabilir.
Canım kenarları varya onu dıŞarı dıoĞru kıvırıyorum bebedorunkİnİ aldım ben o kıvrılabİlİyordu ama dİĞerlerİnİ bİlmİyorum canım.bİde sÜtle hafİf ıslatıp yapıŞtır
kızlar bu rota virüsi aşısını yaptırmak zorunlumu 140 milyonmuş galiba çok geldi bize şu kriz yüzünden eşimi işten çıkardılar 7 aydır işsiz yaptırmazsak ne sakıncası var
ben yaptırmadım çünkü o aşı sadece birkaç virüse karşı koruyor oysa ki o hastalı yapan pekçok virüs var.
kızlar bu rota virüsi aşısını yaptırmak zorunlumu 140 milyonmuş galiba çok geldi bize şu kriz yüzünden eşimi işten çıkardılar 7 aydır işsiz yaptırmazsak ne sakıncası var
bide şu hamile resmi nasıl degiştirecez bilen varmı yeni resim yollarmısınız bilen arsa
cnm bizde herkes yaptırdı ama yoksa yaptırma sonuçda bizler o aşıları görmedik...
belki hasta olduk ama yokmuş o zaman olsun dert etme
geçmiş olsun cnm üzülme,bi arkadaşıma da demişlerdi çocuk az büyüyünce bişeyi kalmadıçok sağol canım biraz içim rahatladı inş. oğlumdada bişey çıkmaz :Saruboceq:çok üzülüyorum bu yüzden mafoldumben .bulunduğum şehirde kalp ekg çektirme imkanımız yok o yüzden ankarayı düşünüyoruz.ama ordada kime gitmemiz gerktiğini bilmiyoruz anakaralı arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum
oy tarifini yazsana bacım banada lazım güzel tarifler evde basitben normal penirli börek yapıyorum üstüne soda döküyorum su böreği gibi oluyo canım, yani hepsi dili geçmiş zaman aslında yapıyodum döküyodum bu kilolarla 3 aydır börek mörek yapmıyorum
Yarım kilo süt 2 yumurta 3 yemek kaşığı eritilmiş margarin yada tereyağı.
Bu sosu hazırlıyorsun.
1 kilo yufkadan yapılıyor tepsiyi yağlayıp 1 tane bütün yufkayı seriyoruz.2 tane yufkayıda parçalayarak yerleştiriyorsun.Üzerine sos,sonra diğer kalan 2 yufkayıda parçalıyorsun üzerine yarım yağlı beyaz peynir ve maydonoz üzerine yine sos.Sonra yufkanın tepsini dışında kalan kısmını üzerine kapatıp sosun son kalanınıda üstüne sürüyorsun.
180 derecede pişecek canım çok güzel ve kabarık bir börek oluyor afiyet olsun cokacimcoook
eline sağlı canm ya tarifleri görünce yemiş kadar oldum vallaHalley tatlısıda :roflol::roflol:
10 tana halleyi bir kaba parçalıyorsun içine 1 tane muzu doğra yarım bardak fındık yada ceviz içi birde 1 paket krem şantiyi 1 bardak sütle çırpıp içine katıp karıştırıyorsun.Karışımı borcama döküp buzdolabında beklet.Üzerine paket çikolata sosu döküp servis yapıyorsun afiyet olsun
evet canım rota yaptırmıştıkselam kızlar
Biraz önce kontrolden geldik, göz kırpmalarını sordum normal olabilir dedi,üç aylık çocuğun tiki olmaz dedi, gayet sağlıklı bir bebek dedi maşallah, rotayı yaptırdık sonradan pişman olmak istemedim, inşallah ishal kusma falan olmaz
Beyazcım senin kızın mı rotadan sonra rahatsızlandı, geçen hafta mı yaptırdın kaç gün sürdü şimdi nasıl, ay çok soru sordum ama korkuyorum ya, 12:20 de uyudu 13:20 de kalktı hemen uyudu yine
normalde uyumaması lazımdı, halsizlik yaptı galiba ya
cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcanım 10 adet halley1 pk krem şanti 1 bardak soğuk süt 1 çay bardağı damla çikolata dövülmüş fındık üzerine çikolata sosu..
krem şanti önce hazırlanır.daha sonra içine halleyleri kır.sonra içine fındık ve damla çikolatayı koy.iyice karıştır.sonra kalıbın içine folyo koy harcı döküp spatula ile düzelt.daha sonra 2 saat dolapta soğut ve üzerine çikolata sosu hazırlayıp dök.üzerinide fıstıklarla süsleyebilirsin canım afiyet olsun
hemen bakalımhihoyyythihoyyytfaceye eski resimlerim düştüüüüüüüüü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?