2009 Mayıs Anneleri

siboşum o zaman beğenmediğim hallerim ile şimdi fıstık gibi geldi banaa offfffffffffffffffffffffff acilllllllll hızlandırılmışş diyete girecemm

benim kızımda 5 dakika emiyor ama ben de sık sık memeye tutarak çözüm buldum. göğüs uçlarım çatladığında silikon ucu ben de kullandım bir süre. silikon ucun kenarlarını yani memeye yapışacak kısmını çok hafif ıslat veya biraz süt sür ve elinle memeye doğru bastır. göğsüne yapışır. ancak yine de elinle desteklemen gerekebilir. bebek emdikçe göğsünden ayrılabilir.

Canım kenarları varya onu dıŞarı dıoĞru kıvırıyorum bebedorunkını aldım ben o kıvrılabılıyordu ama dıĞerlerını bılmıyorum canım.bıde sÜtle hafıf ıslatıp yapıŞtır

benim kızımda da var. 2 kez kontrole götürdük çocuk kardiyoloğu çok önemli olmadığını 1 yaşına kadar kapanacağını söyledi, seneye 1 yaşını doldurunca kontrole çağırdı. benim eşim doktor. ankara'da bu konuda en iyi olan yeri araştırdık. Sami Ulus Çocuk hastanesi'nde çocuk kardiyologları bu konuda en iyileriymiş. biz oraya götürdük. Geçmiş olsun.

tamam sagol canım ama benimki 5 ka emiyo ve sık emzirmeye çalışsamda memeyi almıyo emzigi çok seviyo o yüzden bunu biraz emiyo neler çektim ya bir aydır aglayasım geliyo artık neler denedim çok sagolun kızlar cevaplarınız için

evet bende onu aldım sende çok sagol hiç emmemesinden iyidir gösümü öbürtürlü hiç emmiyo

kızlar bu rota virüsi aşısını yaptırmak zorunlumu 140 milyonmuş galiba çok geldi bize şu kriz yüzünden eşimi işten çıkardılar 7 aydır işsiz yaptırmazsak ne sakıncası var

kızlar bu rota virüsi aşısını yaptırmak zorunlumu 140 milyonmuş galiba çok geldi bize şu kriz yüzünden eşimi işten çıkardılar 7 aydır işsiz yaptırmazsak ne sakıncası var

ben yaptırmadım çünkü o aşı sadece birkaç virüse karşı koruyor oysa ki o hastalı yapan pekçok virüs var.

cnm bizde herkes yaptırdı ama yoksa yaptırma sonuçda bizler o aşıları görmedik...

belki hasta olduk ama yokmuş o zaman olsun dert etme

Canım Çok yaptırmayan kıŞıde var benım Çevremde doktorlar zaten Şart koŞmuyor yaptırırsanız ıyı olur dıyorlar.

geçmiş olsun cnm üzülme,bi arkadaşıma da demişlerdi çocuk az büyüyünce bişeyi kalmadı
ben normal penirli börek yapıyorum üstüne soda döküyorum su böreği gibi oluyo canım, yani hepsi dili geçmiş zaman aslında yapıyodum döküyodum bu kilolarla 3 aydır börek mörek yapmıyorum
oy tarifini yazsana bacım banada lazım güzel tarifler evde basit
eline sağlı canm ya tarifleri görünce yemiş kadar oldum valla
ama deniycem bendecokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook
evet canım rota yaptırmıştık
2 hafta oldu aşıyı olalı,bi kaç gün sonra başladı hastalığı geçer dedik gitmedik dr.a geçmedi,önce sağlık ocağına götürdüm dr.bakmadan rotadan dedi,sonra hala geçmeyince ertesi günü özel hastaneye gittik,tahliller falan bişey çıkmadı dr.umuz rotadan olmuş çok nadir de olsa olabiliyor dedi,2.dozu asla yaptırmayın daha çok hasta olur dedi cnm
halsizlik bizimkinde de vardı cnm keşke sadece o olsaydı
sen takip et cnm ateşi iştahsızlığı,kusması olacak mı
sadece halsizlikse sorun olmaz uyusun ii gelir
cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook
faceye eski resimlerim düştüüüüüüüüü
hemen bakalımhihoyyythihoyyyt

yok cnm zorunlu değil,sonuçta hiçbirimiz o aşıyı olmadık
ama bende yaptırdım
143 tl verdim hemde
çok nadir de olsa hastalık yapabiliyormuş 2 haftadır bu aşı yüüznden hasta yavrum inş geçecek artık
ne iştah kaldı ne bişey
kilo alacağına zayıfladı yavrum
iyilik yapayım derken hasta ettim yavrumu
bide üstüne üstlük 150 tl hastane ücreti ödedik :çok üzgünüm:
neyse düzelsinde hiç bişeyde gözüm yoka.s
[/B]

merhaba kızlar nasılsınız,
bugün ben pek iyi değilim sabah 7 de uyandık yine ve şu saate kadar 1 saat ya var ya yok uykumuz,ne oldu çocuğa anlamadım,dün akşam unuttum dolma yedim söylemesi ayıp,içindede yeşil mercimek vardı sanırım bugün hala onun sıkıntısını çekiyor yavrum..daha şimdi zorla uyuttum ayağımda uyuyor bende kalkmadım,uyusun biraz diye,aslında çok işim var bi salonu süpürdüm süpürge bile hala ortada,ütülerimmi yaptırdım çok şükür onlar hala ortada yerleşecek..yemek yapıcam,off çok işim var ama yapamıyorum olsun artık tek uyusunda oğlum kalsın işler..zaten eşimin yemek filan beklediği yok o da bana üzülüyor çok yoruluyosun diye sağolsun..acayip sırtım ağrıyoo..ilaçda içmiyorum doktor verdi ama.
Kızlar bi kitap var bende adını yazmıyım reklam olmasın ama çok güzel bi kitap isteyene özelden yazarım adını,orda diyoki bebeğinizin ek gıdalara başlama zamanını başını dik tutabildiği zamandan anlayabilirsiniz diyo..ay ay neler yapacağı yazıyor çok güzel bilginiz olsun..

yaaa kızlarr benim oğlumm ömer atağa geçtiiii yerde sürünüyor odanın bi ucundan bi ucuna gidiyorrr

ne edecem ben yaaa bu nasıl bişeyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…