2009 Mayıs Anneleri

CANIM geçmiş olsun. kitabın ismini yazarsan sevinirim.banaa.s.

Allahım ya misafir geliyomuş bana hemde emrivaki.

Deli gibi koşuşturdum.Bibder doldurdum zeytinyağı taze fasulye yaptım patatesli börek yaptım çorbamda vardı zaten benden bu kadar eşimin halası geliyormuş edirneden hemde yatılı.Benim gezme işide yattı offfffffffffff.

Burdaymış yarın akşam döncekmiş illa bana gelecek hayır deme şansımda olmadı.

Neysem ben kaçar çokkkk işim var daha.

sibelcim yorulmuşssun akşam akşam.şimdi koşuşturma sırası bende eve gidicem evi süpürüp silip yarına bişeyler hazırlıcam görümcemler geliyor çünkü.kızlar hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın.bebileride öpüyorum.

aaaaaaaaaaaaa nereden çıkmışşş ooo beeee

tuuhhhh buluşamıyorsunuz heee bensizz böle hala gazabına uğrarsınızzz işteee

kötü olmuşşş yaaa şaka biyann

bana yazarmısın cnm
yaaa kızlarr benim oğlumm ömer atağa geçtiiii yerde sürünüyor odanın bi ucundan bi ucuna gidiyorrr

ne edecem ben yaaa bu nasıl bişeyyy
maşallah

kolay gelsin kızlar

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa meltemmmmm bakk geçmişi bırak iki satır yazzz geçmişle olmazzzz

ararım bak seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

oyy oyy biz geldikkk geçmişe bakamadım kızlar umarım herkez iyidir ...

benim cadı bütün gece uyanıktı yaw 11 de uyudu 2 de uyandı sonrada her yarım saatte bir 5.50 dan sonrada 11 e kadar hiç uyumadı ...

sağlık ocağına gittik 4-5 ay arası çocuklar memeyi bırakma eylemi içinde olduğu için tam olarak emmiyolarmış bu seferde açlıktan sürekli uyanıyolarmış zorla memem vermemi sölediler bide demir ilacımızı aldık...
ordan postaneye uğradık..
sonra pazara gittik alış veriş yaptım..
geldim kızı emzirdim aldıklarımı yerleştirdim dolaba azcık mutfağı temizledim
gazel hnm yine durmadı ayağımda sallıyorum şu an
daha yemek yapacam pöfff ..

çok teşekkürler canım sizede geçmiş olsun.canım bu dediğin yer sem olarak nerede? ve dr götürdüğünüzde bi ilaç veya şunu yapın bunu yapmyın gibi tavsiyelerde bulundular mı çünkü kalp önemli yani fazla yormayın çocuğu gibisinden.mesela ben yüzüstü yatırdığım zaman korkuyorum acaba yoruyomuyum diyeCADIARZU

Canım çok teşekkürler sağolasın.şu ankaraya bi gidip gösereyimde oğlumu ozaman için rahat edecek.desteğin için sağol.öpüyorum bebişini.Allahım bütün bebişlerimizin yardımcısı olsun.

anamm esenn kız seni gördüm rüyamda dün gece sizin eve gelmiştik annen vardı tavuklu pilav yapmıştın...ama mutfağın çok karışıktı annede sansa söylenip duruyordu daha çokk şey konuştuk ama hatırlamıyorum yaww (

Canim ben tatildeyken bir cocuk doktoruna götürmüstüm Dorugu. Cok iyi bir bayandi epey bilgi vermisti. Bana ilk ek gidaya Havuc, Kabak, Patates gibi sebzeleri, icine baska birsey katmadan, Armut'u da meyve püresi olarak önermisti. Ve 5-6 kasigi gecmeyecek sekilde ver demisti. Belki muhallebi fazla gelmistir Gazel'e. Sonucta sadece Anne sütüyle beslendigi icin yadirgamis, hazmedememistir.

Sayfayi acik unutmusum sabahtan, burada kalmis alintilarim:) Gerisini sonra okurum Arkadaslar, yogunum bugün, bakamiyorum pek. Herkes iyidir umarim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…