merhaba kızlar nasılsınız,
bugün ben pek iyi değilim sabah 7 de uyandık yine ve şu saate kadar 1 saat ya var ya yok uykumuz,ne oldu çocuğa anlamadım,dün akşam unuttum dolma yedim söylemesi ayıp,içindede yeşil mercimek vardı sanırım bugün hala onun sıkıntısını çekiyor yavrum..daha şimdi zorla uyuttum ayağımda uyuyor bende kalkmadım,uyusun biraz diye,aslında çok işim var bi salonu süpürdüm süpürge bile hala ortada,ütülerimmi yaptırdım çok şükür onlar hala ortada yerleşecek..yemek yapıcam,off çok işim var ama yapamıyorum olsun artık tek uyusunda oğlum kalsın işler..zaten eşimin yemek filan beklediği yok o da bana üzülüyor çok yoruluyosun diye sağolsun..acayip sırtım ağrıyoo..ilaçda içmiyorum doktor verdi ama.
Kızlar bi kitap var bende adını yazmıyım reklam olmasın ama çok güzel bi kitap isteyene özelden yazarım adını,orda diyoki bebeğinizin ek gıdalara başlama zamanını başını dik tutabildiği zamandan anlayabilirsiniz diyo..ay ay neler yapacağı yazıyor çok güzel bilginiz olsun..
CANIM geçmiş olsun. kitabın ismini yazarsan sevinirim.banaa.s.
böcek geçmiş olsun kitabın adını yazabilirsin bişey diyecem benim aliş 2,5 aylıkken başını dik tutuyorduu
Allahım ya misafir geliyomuş bana hemde emrivaki.
Deli gibi koşuşturdum.Bibder doldurdum zeytinyağı taze fasulye yaptım patatesli börek yaptım çorbamda vardı zaten benden bu kadar eşimin halası geliyormuş edirneden hemde yatılı.Benim gezme işide yattı offfffffffffff.
Burdaymış yarın akşam döncekmiş illa bana gelecek hayır deme şansımda olmadı.
Neysem ben kaçar çokkkk işim var daha.
bana yazarmısın cnmmerhaba kızlar nasılsınız,
bugün ben pek iyi değilim sabah 7 de uyandık yine ve şu saate kadar 1 saat ya var ya yok uykumuz,ne oldu çocuğa anlamadım,dün akşam unuttum dolma yedim söylemesi ayıp,içindede yeşil mercimek vardı sanırım bugün hala onun sıkıntısını çekiyor yavrum..daha şimdi zorla uyuttum ayağımda uyuyor bende kalkmadım,uyusun biraz diye,aslında çok işim var bi salonu süpürdüm süpürge bile hala ortada,ütülerimmi yaptırdım çok şükür onlar hala ortada yerleşecek..yemek yapıcam,off çok işim var ama yapamıyorum olsun artık tek uyusunda oğlum kalsın işler..zaten eşimin yemek filan beklediği yok o da bana üzülüyor çok yoruluyosun diye sağolsun..acayip sırtım ağrıyoo..ilaçda içmiyorum doktor verdi ama.
Kızlar bi kitap var bende adını yazmıyım reklam olmasın ama çok güzel bi kitap isteyene özelden yazarım adını,orda diyoki bebeğinizin ek gıdalara başlama zamanını başını dik tutabildiği zamandan anlayabilirsiniz diyo..ay ay neler yapacağı yazıyor çok güzel bilginiz olsun..
maşallahyaaa kızlarr benim oğlumm ömer atağa geçtiiii yerde sürünüyor odanın bi ucundan bi ucuna gidiyorrr
ne edecem ben yaaa bu nasıl bişeyyy
Allahım ya misafir geliyomuş bana hemde emrivaki.
Deli gibi koşuşturdum.Bibder doldurdum zeytinyağı taze fasulye yaptım patatesli börek yaptım çorbamda vardı zaten benden bu kadar eşimin halası geliyormuş edirneden hemde yatılı.Benim gezme işide yattı offfffffffffff.
Burdaymış yarın akşam döncekmiş illa bana gelecek hayır deme şansımda olmadı.
Neysem ben kaçar çokkkk işim var daha.
sibelcim yorulmuşssun akşam akşam.şimdi koşuşturma sırası bende eve gidicem evi süpürüp silip yarına bişeyler hazırlıcam görümcemler geliyor çünkü.kızlar hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın.bebileride öpüyorum.
benim kızımda da var. 2 kez kontrole götürdük çocuk kardiyoloğu çok önemli olmadığını 1 yaşına kadar kapanacağını söyledi, seneye 1 yaşını doldurunca kontrole çağırdı. benim eşim doktor. ankara'da bu konuda en iyi olan yeri araştırdık. Sami Ulus Çocuk hastanesi'nde çocuk kardiyologları bu konuda en iyileriymiş. biz oraya götürdük. Geçmiş olsun.
geçmiş olsun cnm üzülme,bi arkadaşıma da demişlerdi çocuk az büyüyünce bişeyi kalmadı
oy tarifini yazsana bacım banada lazım güzel tarifler evde basit
eline sağlı canm ya tarifleri görünce yemiş kadar oldum valla
ama deniycem bendecokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook
evet canım rota yaptırmıştık
2 hafta oldu aşıyı olalı,bi kaç gün sonra başladı hastalığı geçer dedik gitmedik dr.a geçmedi,önce sağlık ocağına götürdüm dr.bakmadan rotadan dedi,sonra hala geçmeyince ertesi günü özel hastaneye gittik,tahliller falan bişey çıkmadı dr.umuz rotadan olmuş çok nadir de olsa olabiliyor dedi,2.dozu asla yaptırmayın daha çok hasta olur dedi cnm
halsizlik bizimkinde de vardı cnm keşke sadece o olsaydı
sen takip et cnm ateşi iştahsızlığı,kusması olacak mı
sadece halsizlikse sorun olmaz uyusun ii gelir
cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook
hemen bakalımhihoyyythihoyyyt
yok cnm zorunlu değil,sonuçta hiçbirimiz o aşıyı olmadık
ama bende yaptırdım
143 tl verdim hemde
çok nadir de olsa hastalık yapabiliyormuş 2 haftadır bu aşı yüüznden hasta yavrum inş geçecek artık
ne iştah kaldı ne bişey
kilo alacağına zayıfladı yavrum
iyilik yapayım derken hasta ettim yavrumu
bide üstüne üstlük 150 tl hastane ücreti ödedik :çok üzgünüm:
neyse düzelsinde hiç bişeyde gözüm yoka.s
gelelimm bize bugün kociş iftarda anasındaydı tabi yemek yapmayada gerek kalmadı kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
saat 8 de benim cadının ilk muhallebisini yaptım ama tam bi fiyasko oldu yemedi hanımefendi ağzını yüzünü buruşturdu sinir yaptı 30 cc ya yedi ya yemedi kötükedihüsokötükedihüsofaceye videosunu koyacağımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sözde saat 10 da uyutacaktım ama cadı emdi ve 8.30 da uyudu ya aa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?