2009 Mayıs Anneleri

kızlar ben kaçar kocişş çağrıyoo hülyacığım üzülme evede muhallebi yaparsın sende belki ev ürününü yer kısçen

benim veletlere çorba verdik içti beeeeeeeeeeee eşşşşekkklerrrr

bengi küçük bir aslanı kanaryaya çeviremezler be anacığım uğraşmasınlarrr çocukla

küçük aslanım ooo benim

bengicimm biz ilk günden beri hep o sorunu yaşıyoruz malesef (
inş 6 ayda gecerr (

cnm benmkıde aynısıydı kusuyordu son 1 aydır azaldı gıbı ama sımdıde heryer salya oldugu ıcın yıne cok pısız ama oglum son 1 ayda 200 gr almıs sadece kusarken daha fzla alıyordu artık emmesı de azaldı bırazda huzursuz ben dıse baglıyorum gelmek uzere gıbı her sabah agzının ıcıne bakıyomm:kedi:

bu arada esracıgım ılk gunun gusel gecmıs cok sevındım cnm:1hug: baslangıc yaptınya artık alısırsın babası ıııı bakmıs turkız hnmakı uyumuslar bıle bırlıkte-tatlicadiarzu-

masallah kucuk aslanlara corbayıda ıcmısler ohhh yarasın kuzularımasositososito

aysun cnm kusarken fazlasını çıkartıyor diyorlar dr lar o yüzdende gerçekten benim kızımda iyi kilo alırdı kustuğu halde ama dediğin gibi az emince hem kusmuyor hemde kilo alımı yavaşlıyor bizim bu veletler bi dengeyi bulamadı gitti yaw (

bengicimm biz ilk günden beri hep o sorunu yaşıyoruz malesef (
inş 6 ayda gecerr (
umarım geçer benim oğlum da çok kusuyo anlıyorum seni
ohhh afiyet olsun kuzularıma
umarım aslan kalacak canım :)
aa ne guzel hangı fılmı ızleyeceksınız bellımı
bi aslında dizi var bi tane onun eski sezonlarını izliyoruz çok heyecanlı bölümlerde kaldık bekliyorum hala dayanamayıp izlemeye başlayacağım az daha gelmezse
elinle damaklarını kontrol ettin mi var mı işaret

anamm ne bilem ne yer bu cadıı yaa :gitme::gitme:

ohh yarasın senin kuzucuklara afiyet olsun bacım Şeniz

cnm iyi seyırler sanaopuyorumnanaktan
alt damagı bembeyaz cnm salya oyle boyle degıl sapur supur bıde benım oglum cok sakın bı bebektı o kadar huzursuzkı cok aglıyor uyumakta zorlanıyor bıde ne bulsa agzına alıp damagıyla ısırmaya calısıyor

aysun bacım gazelde aynıydı yani çok sakin sessiz hatat semoşlara gittiğimde bu kız ağlamayı bilmiyor diye dalga geçiyolardı :)))
şimdi o melek gazel gitti yerine papuç kadar dilli cadı gazel geldi:))
ağzına herşeyi götürüyor salya bazen var uykusu düzensin huzursuz oldu ..
sanırım artık değişiyolar....:(

cnm evet degısıyolar aynen benımkınede eve gelenler oyle derdı ama artık yavrum huzursuz ınş duzelır gecıcı bı durumdur oğlusum anasına cekmıs nınem oyle dıyor bende bebekken o kadar sakın bı bebekmısımkı dogru duzgun aglamazmısım....

merhaba hatun kizlar a.s.

anam oku oku bitmedi..ne geveze kadinlarsiniz be :))) Allah kocalariniza sabir versin p

aklimda bişi kalmadi nerdeyse :)

semroşum nazlinin yemesine cok sevindim..demek o da serra gibi ayirt ediyor..serrada bebelacin muhallebisini sevmedi,mamasini yedigi halde..

hülyacim sıkma canini..gazel nihayetinde hiç bişi yemedi şimdiye kadar..doktor zaten bana "hemen kaseyi bitirmesini bekleme,5-6 kaşikla basla" demişti..tabi doktor bunu söylediginde benim muhallebiye coktan basladigimi bilmiyordu :))) ama meyve,sebze,yogurt hepsi için gecerli..ilk basladigi herşey için..gazelde yavas yavas alişcak ay annemdeyim cok merak ediyorum gazelin videosunu :) bi bakicam hala duruyorsa :) durmuyorsa bi güzellik yapip bana yollarsin artik

birsencim benide al diyetine gözünü seveyim :))) ay bende c.tesi baslicam oruca..bakalim nasil gecicek heycanliyim :) inşaAllah diyette yapabilirim birazda olsa be..bayrama kadar bi 5 kg versek kardir..

tutkunum canim kolay gelsinnn ne kadar zor oldugunu tahmin edebiliyorum..Allah yardimcin olsun tatlim..güzel taraflarini görmeye caliş..

2 dünürcegiz buluscakmiş misafirden dolayi iptal olmus..olsun haftaya bulusursunuz inşaAllah

nurtencim kilolum p kiz 62 kilo olsam daha ne isterim bu bunyeden be :)))) yat kalk şükret

incihancim diyettaşim senin diyet nasil gidiyor? arayi cok acmadin umarim bide seni geçmekle ugrasmayalim

gelelim bize..biz hala annemlerdeyiz..yarin inşaAllah eve gecicez..ama iyi geldi valla burasi..yat kalk yat kalk şaşkoloz oldum iyice..burda biraz uyudum..

neysem kactim şimdilik..herese hayirli cumalar şimdidennnn muckssssssssss

valla tubaa sahurda çeyrek ekmek tosyla duram dedim ama olmuyor yarımla bu aksamı zor ettim iftarda daldımmmmm valla pidelere ne olacak bu iişşşş ben bütün yorgunluğuma rağmennnnn koşu bandına gidecemmm......................gece veletler uyurkennnn.........

merhaba kızlar ramazanda insan hiç birşeye vakit bulamıyor vallahi ancak ev işi yap bebişle uğraş yemek yap oldu akşam çok yoruluyorum ya bir dk oturma fırsatım olmuyor maalesef oruçta tutamıyorum zaten bir gün denedim sütüm olmadı hiç doktorda tutmayacaksın dedi ben sonradan artık bu kadar borcu nasıl tutacaksam

ulen bide bana gezginci dersiniz hee seninde evde durduğun yok maşallahhh :mymeka::mymeka:

video duruyo bacım mrk etme sen görmeden kaldırırmıyım hiç yerimseniben

sağol canım ya hem zordu hem uzun bi gündü senin ne kadar kaldı iznin

artık
boşver gül geç

geçmiş olsun canım ilk iş gününü atlattın

ilgi gösterecek zamanın varken göster canım boşver ilgilen kızınla
sağol bitanem ya atlattık hızlı girdim tempoya bakalım
sen nasılsın
valla çok zor canım senin kızda nazlanıyor sanırım ek gıdaya zorrrrrr zoooor
kız oyna biraz belki oyunla yer
bu arada esracıgım ılk gunun gusel gecmıs cok sevındım cnm:1hug: baslangıc yaptınya artık alısırsın babası ıııı bakmıs turkız hnmakı uyumuslar bıle bırlıkte-tatlicadiarzu-
sağol canım bakalım bundan sonra ne olacak.Valla benim papucum dama atıldı.
sen nasılsın oğlun nasıl
sağol tatlım yine annendesin demek ah onlarda olmasa nefes alamıycaz.sanada hayırlı cumalar.bu arada Ayşe Serra nın alttaki fotolarında örtülü olan var bayıldım ona çk tatlı olmuş
canım emziriyosan tutma zaten

gece oruç için kalkar ım uykumda yok gelse bari.

tutkunum denedim bacım bugün yapmadığım şebeklik kalmadı ama ağlaması bir tuttumu susmuyor yaw (
1 gün ara veriyimde sonraki gün tekrar denicem bacım inş bu sefer yer bacım ..

ohh be hatuna bak gezıyor hulyayla senı vde bulmak zo zati ıyıce alıştınız bakın bana hanımhanımcık evımde oturuyorum

günaydınlarrrr kızlarrr bizler kalktık çok uykum vardı ama ali veledi uyandı bağırmaya başladı annem horul horul uyuyor şuann yawwww offff bugün sağlık ocağıan götüreceğim veletleriii devitimiz yok annemde bakaaalıımmm ne kaaaa olmuşş ek gıda sonrası 20 günde ne fark etmişş

günaydın herkese hayırlı cumalar birsencim nasılsın tatlım ali yine yapmış yapacağını:))))) öp benim için kokulu kokulu ikisinide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…