ben de eşimi bekliyorum oğluş uyumak üzere gelince biz de film izleyeceğiz :)))))
bengicimm biz ilk günden beri hep o sorunu yaşıyoruz malesef(
inş 6 ayda gecerr(
kızlar ben kaçar kocişş çağrıyoo hülyacığım üzülme evede muhallebi yaparsın sende belki ev ürününü yer kısçen
benim veletlere çorba verdik içti beeeeeeeeeeee eşşşşekkklerrrr
bengi küçük bir aslanı kanaryaya çeviremezler be anacığım uğraşmasınlarrr çocukla
küçük aslanım ooo benim
umarım geçer benim oğlum da çok kusuyo anlıyorum senibengicimm biz ilk günden beri hep o sorunu yaşıyoruz malesef(
inş 6 ayda gecerr(
ohhh afiyet olsun kuzularımakızlar ben kaçar kocişş çağrıyoo hülyacığım üzülme evede muhallebi yaparsın sende belki ev ürününü yer kısçen
bengi küçük bir aslanı kanaryaya çeviremezler be anacığım uğraşmasınlarrr çocukla
küçük aslanım ooo benim
bi aslında dizi var bi tane onun eski sezonlarını izliyoruz çok heyecanlı bölümlerde kaldık bekliyorum hala dayanamayıp izlemeye başlayacağım az daha gelmezseaa ne guzel hangı fılmı ızleyeceksınız bellımı
elinle damaklarını kontrol ettin mi var mı işaretcnm benmkıde aynısıydı kusuyordu son 1 aydır azaldı gıbı ama sımdıde heryer salya oldugu ıcın yıne cok pısız ama oglum son 1 ayda 200 gr almıs sadece kusarken daha fzla alıyordu artık emmesı de azaldı bırazda huzursuz ben dıse baglıyorum gelmek uzere gıbı her sabah agzının ıcıne bakıyomm:kedi:
kızlar ben kaçar kocişş çağrıyoo hülyacığım üzülme evede muhallebi yaparsın sende belki ev ürününü yer kısçen
küçük aslanım ooo benim
umarım geçer benim oğlum da çok kusuyo anlıyorum seni
ohhh afiyet olsun kuzularıma
umarım aslan kalacak canım :)
bi aslında dizi var bi tane onun eski sezonlarını izliyoruz çok heyecanlı bölümlerde kaldık bekliyorum hala dayanamayıp izlemeye başlayacağım az daha gelmezse
elinle damaklarını kontrol ettin mi var mı işaret
aysun bacım gazelde aynıydı yani çok sakin sessiz hatat semoşlara gittiğimde bu kız ağlamayı bilmiyor diye dalga geçiyolardı :)))
şimdi o melek gazel gitti yerine papuç kadar dilli cadı gazel geldi:))
ağzına herşeyi götürüyor salya bazen var uykusu düzensin huzursuz oldu ..
sanırım artık değişiyolar....:(
merhaba hatun kizlar a.s.
anam oku oku bitmedi..ne geveze kadinlarsiniz be :))) Allah kocalariniza sabir versinp
aklimda bişi kalmadi nerdeyse :)
semroşum nazlinin yemesine cok sevindim..demek o da serra gibi ayirt ediyor..serrada bebelacin muhallebisini sevmedi,mamasini yedigi halde..
hülyacim sıkma canini..gazel nihayetinde hiç bişi yemedi şimdiye kadar..doktor zaten bana "hemen kaseyi bitirmesini bekleme,5-6 kaşikla basla" demişti..tabi doktor bunu söylediginde benim muhallebiye coktan basladigimi bilmiyordu :))) ama meyve,sebze,yogurt hepsi için gecerli..ilk basladigi herşey için..gazelde yavas yavas alişcakay annemdeyim cok merak ediyorum gazelin videosunu :) bi bakicam hala duruyorsa :) durmuyorsa bi güzellik yapip bana yollarsin artik
birsencim benide al diyetine gözünü seveyim :))) ay bende c.tesi baslicam oruca..bakalim nasil gecicek heycanliyim :) inşaAllah diyette yapabilirim birazda olsa be..bayrama kadar bi 5 kg versek kardir..
tutkunum canim kolay gelsinnnne kadar zor oldugunu tahmin edebiliyorum..Allah yardimcin olsun tatlim..güzel taraflarini görmeye caliş..
2 dünürcegiz buluscakmiş misafirden dolayi iptal olmus..olsun haftaya bulusursunuz inşaAllah
nurtencim kilolump kiz 62 kilo olsam daha ne isterim bu bunyeden be :)))) yat kalk şükret
incihancim diyettaşim senin diyet nasil gidiyor? arayi cok acmadin umarimbide seni geçmekle ugrasmayalim
gelelim bize..biz hala annemlerdeyiz..yarin inşaAllah eve gecicez..ama iyi geldi valla burasi..yat kalk yat kalk şaşkoloz oldum iyice..burda biraz uyudum..
neysem kactim şimdilik..herese hayirli cumalar şimdidennnn muckssssssssss
sağol canım ya hem zordu hem uzun bi gündü senin ne kadar kaldı izninmerhaba kızlarartık hiç giremez oldum bazen okuyorum ama yazmaya fırsatım yok gündüz kızım hiç uyumuyor hep ilgi istiyoru yanından kalkınca bile ağlamaya başlıyor çok şımardı kızım çok tutkuncum işe başlamışsın off kara kara düşünüyorum bende nasıl olucak bilmiyorum alışana kadar hergün ağlarım heralde inşallah herkes iyidir öptüm hepinizi iyi akşamlar
sağol bitanem ya atlattık hızlı girdim tempoya bakalımartık
boşver gül geç
geçmiş olsun canım ilk iş gününü atlattın
ilgi gösterecek zamanın varken göster canım boşver ilgilen kızınla
valla çok zor canım senin kızda nazlanıyor sanırım ek gıdaya zorrrrrr zoooorkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ne şanslı karuyum demekki kaydirigubbakcemile3
canım zaten yemedi ama sebzeyi genelde 6 aydan sonra öneriyolar bakalım dr a gidince ne diyecek Şeniz
oyy kuzucumm kıyamam yaa Allah sabır versin bacımmm en zor şeydir annenin evladını bırakması bi kaç saat bile olsa :1no2::1no2:
kız oyna biraz belki oyunla yerbizim muhallebide 2. denemede başarısız kızlarrr :)) 3 kaşıkta pes etti başladı ağlamaya bugun milupanınkini verdim hiç sevmedi ..dün ene azından bebelec ı 30 cc yemişti..
2 gün geçsinde yine bebelac la dvm ediyim..
sonra biberonla ilk defa su veriyim dedi biberonu benim tutmamı istemedi resmen bırak kendim içerim hesabıyla azcuk kendi içti :))
sağol canım bakalım bundan sonra ne olacak.Valla benim papucum dama atıldı.bu arada esracıgım ılk gunun gusel gecmıs cok sevındım cnm:1hug: baslangıc yaptınya artık alısırsın babası ıııı bakmıs turkız hnmakı uyumuslar bıle bırlıkte-tatlicadiarzu-
sağol tatlım yine annendesin demek ah onlarda olmasa nefes alamıycaz.sanada hayırlı cumalar.bu arada Ayşe Serra nın alttaki fotolarında örtülü olan var bayıldım ona çk tatlı olmuşmerhaba hatun kizlar a.s.
anam oku oku bitmedi..ne geveze kadinlarsiniz be :))) Allah kocalariniza sabir versinp
semroşum nazlinin yemesine cok sevindim..demek o da serra gibi ayirt ediyor..serrada bebelacin muhallebisini sevmedi,mamasini yedigi halde..
hülyacim sıkma canini..gazel nihayetinde hiç bişi yemedi şimdiye kadar..doktor zaten bana "hemen kaseyi bitirmesini bekleme,5-6 kaşikla basla" demişti..tabi doktor bunu söylediginde benim muhallebiye coktan basladigimi bilmiyordu :))) ama meyve,sebze,yogurt hepsi için gecerli..ilk basladigi herşey için..gazelde yavas yavas alişcakay annemdeyim cok merak ediyorum gazelin videosunu :) bi bakicam hala duruyorsa :) durmuyorsa bi güzellik yapip bana yollarsin artik
birsencim benide al diyetine gözünü seveyim :))) ay bende c.tesi baslicam oruca..bakalim nasil gecicek heycanliyim :) inşaAllah diyette yapabilirim birazda olsa be..bayrama kadar bi 5 kg versek kardir..
tutkunum canim kolay gelsinnnne kadar zor oldugunu tahmin edebiliyorum..Allah yardimcin olsun tatlim..güzel taraflarini görmeye caliş..
2 dünürcegiz buluscakmiş misafirden dolayi iptal olmus..olsun haftaya bulusursunuz inşaAllah
nurtencim kilolump kiz 62 kilo olsam daha ne isterim bu bunyeden be :)))) yat kalk şükret
incihancim diyettaşim senin diyet nasil gidiyor? arayi cok acmadin umarimbide seni geçmekle ugrasmayalim
gelelim bize..biz hala annemlerdeyiz..yarin inşaAllah eve gecicez..ama iyi geldi valla burasi..yat kalk yat kalk şaşkoloz oldum iyice..burda biraz uyudum..
canım emziriyosan tutma zatenmerhaba kızlar ramazanda insan hiç birşeye vakit bulamıyor vallahi ancak ev işi yap bebişle uğraş yemek yap oldu akşam çok yoruluyorum ya bir dk oturma fırsatım olmuyor maalesef oruçta tutamıyorum zaten bir gün denedim sütüm olmadı hiç doktorda tutmayacaksın dedi ben sonradan artık bu kadar borcu nasıl tutacaksam
merhaba hatun kizlar a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?