günaydın herkese hayırlı cumalar birsencim nasılsın tatlım ali yine yapmış yapacağını:))))) öp benim için kokulu kokulu ikisinide
günaydınlarrrr kızlarrr bizler kalktık çok uykum vardı ama ali veledi uyandı bağırmaya başladı annem horul horul uyuyor şuann yawwww offff bugün sağlık ocağıan götüreceğim veletleriii devitimiz yok annemde bakaaalıımmm ne kaaaa olmuşş ek gıda sonrası 20 günde ne fark etmişş
günaydın herkese hayırlı cumalar birsencim nasılsın tatlım ali yine yapmış yapacağını:))))) öp benim için kokulu kokulu ikisinide
Günaydın Millet
Sabah 5 den beri ayaktayım yine.Şimdi uyudu velet.
Birsen emekliyormu yoksa senin kiler beeee
Tubacım hıç üzülme bana yaklaşmanız kolay olsun diye kılo aldım bacım.Delirmeye az kaldı.Elma dietine başlıycam bugun bakalım.
bizim muhallebide 2. denemede başarısız kızlarrr :)) 3 kaşıkta pes etti başladı ağlamaya bugun milupanınkini verdim hiç sevmedi ..dün ene azından bebelec ı 30 cc yemişti..
2 gün geçsinde yine bebelac la dvm ediyim..
sonra biberonla ilk defa su veriyim dedi biberonu benim tutmamı istemedi resmen bırak kendim içerim hesabıyla azcuk kendi içti :))
aysun bacım gazelde aynıydı yani çok sakin sessiz hatat semoşlara gittiğimde bu kız ağlamayı bilmiyor diye dalga geçiyolardı :)))
şimdi o melek gazel gitti yerine papuç kadar dilli cadı gazel geldi:))
ağzına herşeyi götürüyor salya bazen var uykusu düzensin huzursuz oldu ..
sanırım artık değişiyolar....:(
merhaba hatun kizlar a.s.
anam oku oku bitmedi..ne geveze kadinlarsiniz be :))) Allah kocalariniza sabir versinp
aklimda bişi kalmadi nerdeyse :)
semroşum nazlinin yemesine cok sevindim..demek o da serra gibi ayirt ediyor..serrada bebelacin muhallebisini sevmedi,mamasini yedigi halde..
hülyacim sıkma canini..gazel nihayetinde hiç bişi yemedi şimdiye kadar..doktor zaten bana "hemen kaseyi bitirmesini bekleme,5-6 kaşikla basla" demişti..tabi doktor bunu söylediginde benim muhallebiye coktan basladigimi bilmiyordu :))) ama meyve,sebze,yogurt hepsi için gecerli..ilk basladigi herşey için..gazelde yavas yavas alişcakay annemdeyim cok merak ediyorum gazelin videosunu :) bi bakicam hala duruyorsa :) durmuyorsa bi güzellik yapip bana yollarsin artik
birsencim benide al diyetine gözünü seveyim :))) ay bende c.tesi baslicam oruca..bakalim nasil gecicek heycanliyim :) inşaAllah diyette yapabilirim birazda olsa be..bayrama kadar bi 5 kg versek kardir..
tutkunum canim kolay gelsinnnne kadar zor oldugunu tahmin edebiliyorum..Allah yardimcin olsun tatlim..güzel taraflarini görmeye caliş..
2 dünürcegiz buluscakmiş misafirden dolayi iptal olmus..olsun haftaya bulusursunuz inşaAllah
nurtencim kilolump kiz 62 kilo olsam daha ne isterim bu bunyeden be :)))) yat kalk şükret
incihancim diyettaşim senin diyet nasil gidiyor? arayi cok acmadin umarimbide seni geçmekle ugrasmayalim
gelelim bize..biz hala annemlerdeyiz..yarin inşaAllah eve gecicez..ama iyi geldi valla burasi..yat kalk yat kalk şaşkoloz oldum iyice..burda biraz uyudum..
neysem kactim şimdilik..herese hayirli cumalar şimdidennnn muckssssssssss
merhaba kızlar ramazanda insan hiç birşeye vakit bulamıyor vallahi ancak ev işi yap bebişle uğraş yemek yap oldu akşam çok yoruluyorum ya bir dk oturma fırsatım olmuyor maalesef oruçta tutamıyorum zaten bir gün denedim sütüm olmadı hiç doktorda tutmayacaksın dedi ben sonradan artık bu kadar borcu nasıl tutacaksam
günaydınlarrrr kızlarrr bizler kalktık çok uykum vardı ama ali veledi uyandı bağırmaya başladı annem horul horul uyuyor şuann yawwww offff bugün sağlık ocağıan götüreceğim veletleriii devitimiz yok annemde bakaaalıımmm ne kaaaa olmuşş ek gıda sonrası 20 günde ne fark etmişş
günaydın tatlım senin prensesler nasıll annemde hep benim veletlere prenses diyo eşim anne prens diyo :roflol: neysemmmmmmmmm şimdi ömeri videoya çektim facee yükleyecem inş. başarılı olurum cnm
onların mamalarına bancuğumm pirinç muhallebisi atıyorum hipp in pirincini muhallebi olarka yemiyolar mamalarında götürüyolar hehehehe
hippin değişik versiyonunu aldım bakalım ne yapacaklarrr
Günaydın Millet
Sabah 5 den beri ayaktayım yine.Şimdi uyudu velet.
Birsen emekliyormu yoksa senin kiler beeee
Tubacım hıç üzülme bana yaklaşmanız kolay olsun diye kılo aldım bacım.Delirmeye az kaldı.Elma dietine başlıycam bugun bakalım.
gunaydınlar canlarımma.s.
ya oğlum cok huzursuz durup dururken aglama nobetlerı gecıryor emmıyor benı aglarken nıye boyle olduk bu sabahta baktım dısı yok ama hala cok beyazz
cnm yaaaaaa bizdede var o huysuzlukkkk biliyorsun
ve bizimde beyaz ama bi numara yokk
Günaydınlar kızlar,hihoyyyt
Size bir bakayım dedim.Kaçayım ben malum misafir fırsat buldukça gelicem.
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
günaydııın her gün yeni bişeyler çıkarıyor bu mehmet yaw gözleri açıkken sadece 2 dk emiyor beni bi bezle gözünü kapatcakmışım emerken allahım yarabbim ne bu yaaa çok nazlı beyimiz emerken konuşursam deliriyo almıyo artık gövüsümü:1no2: birde dün muhllebi verdim gece sadece 1 kere emdi beni demiştim ya her saat başı kalkıyodu bundan sonra her gece vereyim bari alayım çeşit çeşit dinlendim bende ohhhhh beeeehihoyyythihoyyythihoyyytzemuszemus
aman yaa ömer koltukdan düşüyordu az kaldıı offfffffffffffffff yaaa ben bu çocuklara mukayet olmama lazım
zeynepciğim cnm pusetle gidiyorsan arabasında değiştir altını dışardada meme verme mama ver olmadı sağ evde öle çık dışarda 5-6 saat kalabiliyor anne sütü
hadi ben kaçtımm
kızlarr bursalı hatunlarrrrrrr
ben bugün çarşıya alışverişe çıkıcam hani şu uzun çarşıya
ama zeynebi nerde emzirsem altını değişsem aklıma hiç bi yer gelmiyo
çarşıya gidincede erken gelinmiyo malum
bana bi yer bulunnn lütfennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?