2009 Mayıs Anneleri

Kızlar selam ben geldim ilk iş günüm çok hareketliydi yoruldum valla.Sabah toplantım 11 deydi 10 da kuaför için çıktım bu arada arkadaşımı aradım toplantı başlıyor nerdesin dedi bi taksiye atladım nasıl gittim bilmiyorum müdürün toplantısı varmış erkene almışlar tüm hamişler dönmüş doğurup en genci ben ve en şişkosu aklım hep kızımdaydı 2 ara verildi eşimi aradım yokaçmıyor çıldırdım neyse 5 te çıktım geldim özlemişim işi ama konsantren olmuyor.sonra eve geldim kızım hep uyumuş eşim annen işte uyu kızım demiş bizimkide uyumuş ama bi öptüm bi öptüm doyamadım.Sarıldım sarıldım valla insan kıyamıyor çok zor bu hafta pazar hariç haftaya hafta sonu dahil hep çalışıyorum.Tempom başladı .
sizler nasılsınız iyi dilekleriniz için sağolun.sibel,beyaz,seher,Aysun,tweety,bengi,ilgin,birsen ,dünürüm,civciv ve yazamadığım herkes çalışan anne olmak çok zormuş bugün anladım.Daha kızım 3.5 aylık çok küçük kıyamam ya

merhaba kızlarartık hiç giremez oldum bazen okuyorum ama yazmaya fırsatım yok gündüz kızım hiç uyumuyor hep ilgi istiyoru yanından kalkınca bile ağlamaya başlıyor çok şımardı kızım çok tutkuncum işe başlamışsın off kara kara düşünüyorum bende nasıl olucak bilmiyorum alışana kadar hergün ağlarım heralde inşallah herkes iyidir öptüm hepinizi iyi akşamlar

eveeeeeeetttttttttt oku oku bitmedi
bitti oğlum uyandı emzirdim yine uyudu
sözde hava verip süt sağıp gelecektim ama olmadı ev işleri beni kendine çekti hepsini yaptım işler bitti ben de bittim

Ne güzel düzeliyor olması en kısa zamanda bişeyi kalmaz inşallah[/B]
çok sağol canım inşallah
kolay gelsin canım inşallah iyi geçmiştir yazacaktım bu yazını alıntı yaptığımda ama sonlara doğru iyi geçtiğini öğrendim inşallah kolay atlatırız bu işe başlama sendromunu

günaydın mayıs anneleri 2010 mayıs annesi olarak sizlere birkaçşey sorsam:uhm: içimi bir korku kapladı çokmu zor bu hamilelik??
zordu ama çok keyifliydi stres yapmamaya çalış ve keyfini çıkar
sağlıkla doğsun meleğin

canım doymuyordur ben sağarak vermeye başladığımdan beri maşallah gece 1 kere uyanıyo

bezler iyi fikir canım iyi olmuş
kimseye takma kafanı boşverrrrrrrr belki torunlarına bankada yatırım yapıyodur :)
yandın yandın vallahi :)
anneler olmasa kaynanalar da anne ama ne bileyim farklı oluyo
annen baksın tabi ya bi şekilde anlatırsınız
geçmiş olsun canım ya çabucak iyileşsin artık
boşver gül geç
hafife alma canım biz de bi süre idare ettik damlalarla sonra hırıltı ve öksürük başladı bi dra götür bence

kızlar bu rota virüsi aşısını yaptırmak zorunlumu 140 milyonmuş galiba çok geldi bize şu kriz yüzünden eşimi işten çıkardılar 7 aydır işsiz yaptırmazsak ne sakıncası var
zorunlu değilmiş canım faydası var dediler ben yaptırdım
kıyamam ben onaaa
adını yazar mısın bana da kitabın
yaaa kızlarr benim oğlumm ömer atağa geçtiiii yerde sürünüyor odanın bi ucundan bi ucuna gidiyorrr

ne edecem ben yaaa bu nasıl bişeyyy
büyüdü kız seninkiler iyice
kolay gelsin sana canım
geçmiş olsun canım ilk iş gününü atlattın
ilgi gösterecek zamanın varken göster canım boşver ilgilen kızınla

Aaaa diger tüm alintilarim silinmis. Sadece seninki kalmis Hülya:)

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ne şanslı karuyum demekki kaydirigubbakcemile3

canım zaten yemedi ama sebzeyi genelde 6 aydan sonra öneriyolar bakalım dr a gidince ne diyecek Şeniz

oyy kuzucumm kıyamam yaa Allah sabır versin bacımmm en zor şeydir annenin evladını bırakması bi kaç saat bile olsa :1no2::1no2:

bizim muhallebide 2. denemede başarısız kızlarrr :)) 3 kaşıkta pes etti başladı ağlamaya bugun milupanınkini verdim hiç sevmedi ..dün ene azından bebelec ı 30 cc yemişti..
2 gün geçsinde yine bebelac la dvm ediyim..
sonra biberonla ilk defa su veriyim dedi biberonu benim tutmamı istemedi resmen bırak kendim içerim hesabıyla azcuk kendi içti :))

içerrr benim kızımmmm

bu arada hülya sulu muhallebi ver biberonlaaa ben princi mama ile yapıyom cıvık cıvık içiyolarr

anacım katı verdim kaşıkla çünkü biberonla içmeyi bilmiyoki....

bide az önce öyle bir kustuki tam yanağının hizasından 5 karış ileriye kadar (

yıne ne cok yazmısınız yavvv
sımdı okuyamadım herif kızyor bırlıkte fılm ızlıyoz destere cokta komık degılmıs bıtmek uzere donecem bacılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…