Bende dışarı cıktım geldim.Boranın patıklı altları kucuk geliyordu biraz onlardan aldım.Aynen semra 60tl harcayıvaedim.Su gibi akıyor bu para.Sen oruç tutuyormusun.Haftaya esra filan buluşalım dıyorum.
Esracım ne dıyeyım ya program fılan sormak yok insanlada.Neyse haftaya telafı edersiniz artık.
ahanda yakaladımmmmmmmmmmmmmmmmm bananeeeeeeeeee :umursamaz::umursamaz::umursamaz: bende gelicemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmklava: klava: klava: klava:senağlamasenağlamasenağlama
Bacım mama olayını daha cıvık yapıp biberonla dene benimkide aynı gazel gbi ne yaparsan yap 4-5 kaşıktan sonra ağlamaya başlıyor.Bende boza kıvamında yapıp biberonla veriyorum güzelce yiyor.Su içinde suluk aldım tutma yerleri var kendi tutp içmeyi çok seviyor.Bu huysuzluklarıda dişten sanırım yada başka bir sıkıntıları var ama ne hepimizde ayne şeyler var yanlız farkındamısınız bunların hepsi birden aynı andamı diş çıkarıyor ne kaydirigubbakcemile3
Oh ne güzel gezmelerdesin keyfini çıkar bizimkide yalan oldu sorma :1no2:
Canım bende tutamıyorum azda olsa süt verdiğim için sonrasında dediğin gibi nasıl tutucaz bilmiyorum hamileykende var 60 gün kışın falan 2 gün arayla tutmak lazım
Günaydın bacım bende çok merak ediyorum ek gıdadan sonra ne kadar kilo aldı diye.
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
gunaydınlar canlarımma.s.
ya oğlum cok huzursuz durup dururken aglama nobetlerı gecıryor emmıyor benı aglarken nıye boyle olduk bu sabahta baktım dısı yok ama hala cok beyazz
kızlarr bursalı hatunlarrrrrrr
ben bugün çarşıya alışverişe çıkıcam hani şu uzun çarşıya
ama zeynebi nerde emzirsem altını değişsem aklıma hiç bi yer gelmiyo
çarşıya gidincede erken gelinmiyo malum
bana bi yer bulunnn lütfennn
aman yaa ömer koltukdan düşüyordu az kaldıı offfffffffffffffff yaaa ben bu çocuklara mukayet olmama lazım
zeynepciğim cnm pusetle gidiyorsan arabasında değiştir altını dışardada meme verme mama ver olmadı sağ evde öle çık dışarda 5-6 saat kalabiliyor anne sütü
hadi ben kaçtımm
kızlar sizden ricam olacak hamile arkadaşım ayrı eve çıkacak ucuz bir ev bulduk yardım etmek isteyen olursa çam sakızı çoban armağanı çok sevinirim ben iyi kötü birkaç eşyasını alacağım evinde hiç eşyası yok çünkü yeni olması önemli değil evinizde kullanmadığınız eşyalar falan olur yani
kızlar günaydın...
dün akşamdan beri asabım çok bozuk...
malum doğum yüzünden gelenimiz gidenimiz çok oldu ve eşimle daha hiç adam gibi birlikte bir haftasonu geçiremedik... hazır yarın doğumgünümken güzel bişiler planlayıp yaparız diyordum... eşim zaten bişiler düşünüyordu... amaaaaa nafileeee... dün akşam eşimin abisi aradı ... antalyada yaşıyor , doruk u doğduğundan beri hiç görmedi göresi gelmiş 9 da biniyormuş sabah beni alın terminalden.... ya varya sinirden kudurcaktım yaaa... geldi bu sabah... zaten doruk bikaç gecedir mzımız gece yatamıyorum kalktım sabahın köründe kahvaltı hazırladım şimdi işin yoksa pazara kadar misafir ağırlaaa....
oğlumla ve eşimle üçümüzün birlikte geçireceği ilk doğumgünümdü yaaa... çok sinirliyim çook... başım ağrıyo sinirden yaaa...
iyiyim canım kızı uyuttum temizliğe devammmm
gel canımmmm hem gazelımıde cok ozledım akşam 5 ferıbotuna bın 6.30 da burdasın sızın orda camlıca kanlıca meselsınden yakın delikafadulden
ohhhhhhh catla sen istanbulda........
kızlar sizden ricam olacak hamile arkadaşım ayrı eve çıkacak ucuz bir ev bulduk yardım etmek isteyen olursa çam sakızı çoban armağanı çok sevinirim ben iyi kötü birkaç eşyasını alacağım evinde hiç eşyası yok çünkü yeni olması önemli değil evinizde kullanmadığınız eşyalar falan olur yani
canım yardım etmek çok isterim eşya annemde var birkaç ama nasıl gönderilir ki
ben tutamadığım orucumun fitresini vericem onu gönderebilirim paranında yardımı olur herhalde arkadaşına
kızlar günaydın...
dün akşamdan beri asabım çok bozuk...
malum doğum yüzünden gelenimiz gidenimiz çok oldu ve eşimle daha hiç adam gibi birlikte bir haftasonu geçiremedik... hazır yarın doğumgünümken güzel bişiler planlayıp yaparız diyordum... eşim zaten bişiler düşünüyordu... amaaaaa nafileeee... dün akşam eşimin abisi aradı ... antalyada yaşıyor , doruk u doğduğundan beri hiç görmedi göresi gelmiş 9 da biniyormuş sabah beni alın terminalden.... ya varya sinirden kudurcaktım yaaa... geldi bu sabah... zaten doruk bikaç gecedir mzımız gece yatamıyorum kalktım sabahın köründe kahvaltı hazırladım şimdi işin yoksa pazara kadar misafir ağırlaaa....
oğlumla ve eşimle üçümüzün birlikte geçireceği ilk doğumgünümdü yaaa... çok sinirliyim çook... başım ağrıyo sinirden yaaa...
oyyy delırecem benım kızda huzursuz nereye yetısecegımı sasırdım temızlık benı beklıyo ütüler desen öle elımde pompa habıre süt sagıyorum maglum emmıyokafamçokkarıştı iftar var eşim oruçluyemek şart senağlama ne zormuş ana olmakkkk
gunadyın kızlar bızde sabah 6 da kalktık paşa oglum uyumadı bezlerı ve ek gıdalrı bıttı cıktım prıma bez aldım ıkı tane aptamıl muhallebı aldık mılupa sutlac aldım 50 tl tuttu ya para nasıl gıdıyor anlamıyorum
hayır olsunsenin eve gelmiştik tavuklu pilav yapmıştın mutfağında felaket dağınıktı annende söylenip duruyordu ne bu hal diye...daha çok konuşmuştuk ama hatırlamıyorummm
Tabiki elimizden geldiği kadar yardım edelim hülyanında dediği gibi elimizden geleni yapalım ama bölüşelim derim.Sen bizi yönlendirsen süper olur.
Bende istiyorum ama rakam olarak ne kadar vermek gerekir fikir olması için bana rakamı yazsana tatlım.
kızlarr kocammm p.tesi seyhate giderseee ve ege tarafı olursaaaaaaaaaaaaaaa ilk güzargah
bursa olur .....sabhadan çıkarım gelirümmm
hani kızzz oğlanın resmi doğumgünü yazacaklarım seni bekliyorum sanda bu takvimden yapacam diyeeeeeeeeegeliiiin geliiin bursada ççookk kapınız var bizz karşılarız sizi bizede gelin bu arada hülyacım hediyemiz geldi gittik aldık hep beraber çok güzeller çok teşekkür ederiz sen bizimkileri aldınmı
gel bacım yenıkapıdan ferıbota bınınce tam 1.5 saat sonra bursa mudanyadasın
ordanda benım ev 15 dk gel valla bırsuru bebek olur ne guzl
mende gelecem bursayaaaa maaneeee ama ramazadan sonraaa
bi karşıya geçemedik bari otagara gidip bi otobüsle varırız biri artık terminalden alırr bizi
slm kızlar bi bebek günde kaçkele kaka yapar 3 ayı bitti
geliiiin geliiin bursada ççookk kapınız var bizz karşılarız sizi bizede gelin bu arada hülyacım hediyemiz geldi gittik aldık hep beraber çok güzeller çok teşekkür ederiz sen bizimkileri aldınmı
hani kızzz oğlanın resmi doğumgünü yazacaklarım seni bekliyorum sanda bu takvimden yapacam diyeeeeeeeee
valla oradan buradan bilmem bennnn indiğim yerden bir adım atmam sen inci esra semaa alırsınız beniii ben anlamazzz .................koca diyecem olmaz diyecek heheee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?