2009 Mayıs Anneleri

Herkese günaydınlar kızlar a.s.

Dün kızımı doktora götürdük. 6246 gr - 64 cm olmuş. 530 gr almış bu ay. Az uyuduğu ve çok hareket ettiği için bu kadar alması normal dedi doktor. Aşısını da oldu. Hiç ağlamadı bu sefer kuzum.

Ama ben çok fenayım. Dün eşimle fena kapıştık. Daha doğrusu o sustu ben konuştum. ıçimde biriken herşeyi hem anlattım hem ağladım. Bana davranışlarından hoşlanmadığımı artık kendimi hiç iyi hissetmediğimi falan bağıra çağıra anlattım. Sonra kendimi odaya kapatıp ağladım. Anam bi anda kafama bi ağrı girdi. Ölüyorum sandım. Sürüne sürüne banyoya attım kendimi. Soğuk suya soktum başımı ama ölüyorum. ınleye inleye çağırdım Halit'i. Doktora götürecek ama Defne uyuyor diye istemedim. Neyse kolonyayla masaj falan yaptı azaldı. Koltukta uzanırken aynı ağrı bir daha girdi. Ben resmen acıdan çığlık atıyorum. Tabi Defne'de uyandı. Hemen doktora gittik. Doktor bile benim çığlıklarımdan beyin kanaması falan geçiriyorum zannetmiş. Tomografi falan çekildi. Bişey çıkmadı çok şükür. Serum takıldı hafif bi ağrı kesici verildi emziriyorum diye. Doktor stresten dedi. Eşim tartıştık demiş. Eşimi de bi güzel fırçalamış. Zaten şu anda psikolojisi iyi değildir, yorgundur, kendini kötü hissediyordur bide siz niye üzerine gidiyosunuz diye. Eve geldik Defne'yi emzirip hemen sızmışım. Aralarda kalkıp Defne'yi emzirdim ama az önce kalktım. Hala gözümü zor açıyorum. Size yazayım dedim. Bugün dinlenmek istiyorum

Herkes iyidir umarım, geçmişi okuyamadım. Öpüyorum hepinizi a.s.

cnm benim öncelikle çok geçmiş olsun tatlım ne desem ki sana kelin merhemi olsa durumu bu ama çok az kaldı böle bir patlamaya bendede sabır en üst sınıra kadar geldi

yani kızlarrr benim aklım sınırım almıyorrr iştee
kocam bi tuaf davranıyor annem desen öle annemde sorunlar babam ayrı terane
kocamda öle,,,

annem dün bana diyoki hiç iki, çocuklu anne gibi değilsin yan gelip oturuyorsun

ikitane kuzenim var biri 23 yaşında ebe biri 19 yaşında ......onlar bakmak için deli oluyorlar eşim efamlı olduğundan dışarıda gelen çocuk sesine bile odaya fırlıyoo ....annemde babası bakıyor sen yatıyorsun diyoo gözlerimin altı morarmış yaaa.......

neysee ben gidiyorum çocuklara bakacakkk eşim ben kuzenimle züccaciyeciğe gideceğiz çeyizlik kavonoz alacaz

Pınarcım cok üzüldüm.Geçmiş olsun canım allahtan önemli birsey değilmiş.Malesef erkekler bizim kadar duygusal değil.Ve doğum yapmış bütün arkadaslarım problem yasıyor.En hassas olduğumuz dönemde üzerimize geliyorlar.Halbuki en fazla ilgi göstericekleri dönem.

pınarcım geçmiş olsun üzme kendini bak hepimiz aynı durumdayız... incihancım katııyorum sölediklerine sonuna kadar en hassas dönemde üzerimize fazlasıyla geliniyor...
sabah sabah bizde ii bi kapıştık... kaç gündür benimde sinirden başım ağrıyo, hergün ağrıkesici alıyorum yaa...

noluyor ya herkes eşiyle kapışıyor

pınarcım geçmiş olsun canım hiçbirşey başını ağrıtacak kendini yıpratacak kadar önemli değil güzelim sen ve kızın önemlisiniz çok takmamaya çalış açıkçası ben artık öyle yapıyorum geçmiş olsun canım iyice bir dinlen

birsencim seni ben evdekilere anlatıyorum helal olsun kıza diyorlar annele eşin çok hatalı birgün hasta rolü yap bakayım çok kötüyüm de çocukların bütün yükünü eşine bırak ne yapacak çok merak ediyorum
hayret bişe yaaa sen iki çocuğa bakıyorsun ve çok uslu sa sayılmazlar anlayışlı olmaları gerek

benimde misafirlerim şimdi gittiler Ahsende bugün uyumamıştı yeni uyudu daha çok şükür bende buraya geldim

esenciğim ne desem ki o kadar doluyumki aslında hiç mutlu olmadığımı hissediyorum

beni tek mutlu eden çocuklarım ama bu değil sadece ben çocuklarımla baslamadım bu evliliğe

sürekli eleştiriliyorum ve boğluyorum ...............

hasta numarı yapmam cnm eşimin en büyük korkusu o zaten hemen anneme getirecekmişşşş offfffffff

kızmadan bağırmadan alıp karşına konuşmayı denesen yine mi anlamazlar ki

artık konuşmuyorum cnm zaten kızarak bağırarak konuşmadım hiçç

sadece biraz taktir bekledim ,,,sadece hayatım işin yükün .çok ağır demesini bekliyorum

ama o bana hep işinde çok yorulduğunu,onunda yükünün fazla olduğunu,maddi sıkıntıların

onu boğduğunu söylüyor......hayatının değiştiğini söylüyor....

onunla birlikteyken evde çocuklara bakarken herşey o anda olsun isityor direk onların

isteklerine cvp vermemi bekliyor.....mesela çocuklardan biri ağlıyorr hemen gidip alacam

elimde ne varsa bırakılcak yaniiii............

ama şunu unutuyor ,,,,benim hayatımda değişti,sorumluluklarım ,rahatım değişti

onun yaşadığı maddi sıkıntıuı benimde yaşadığımı sıkıldığımı unuttu

ve ben onun gğibi her ağlamalarında zırlamalarında yanlarına bitseydim bugün kendisi dışardan yemek yer ve kendi çamaşırını kendi yıkar ütüleyeceği gibiiiiiiiiiiiii çocuklarınınkinide yapardı........

bazen çok düşünüyorum ben kendi kendimi değersiz kılıyoru....

o kadar ev işi yapıyorum;mesela yapamyacam ev pislik içinde kalacak
elbette anlayacak görecek
yemek bigün yapınca bigün iki gün yapamayacam dışardan alsın yada kendi uğraşsın

ben sadece çocuk bakayım,misafir ağırlamayım,

annesine herşeye rağmen ben gelir evi temizlerim dememeliyim

çünki annesi için ben hiçim ,,,,,,,,,durum böle olunca ben sırf o mutlu olsun diye annesine iyi davranmamalııyım................

offffffffffffffffffffffffffffff bitmiyorrrr

çok zor bir durum birde öyle denesen temzilik tamamda
ütü yapma yemeği yetiştiremedim de
bakalım ne yapacak?

aman yaaa böyle yapma üzülüyorum benn(

boşver canım sen ne yapıyorsan bebelerin için yapıyorsun inşallah onlar senin kıymetini bilirler büyüyünce canımm

Birsen nasıl alışırsa öyle gder.Bence de her işi yetiştirmeye calışma.Senın canına oluyor olan boşver ilgilen cocularınlar.Neden yapmadın derse huysuzlar hep kucak istıyorlar de.Yeter Ya senin yaptığını kımse yapmaz valla.

Benım evde herzaman bı kadın olduğu halde.Esım gelırken daha verıyorum Borayı.Cok yorgunum dıye.Gecede kaldırıyorum mama hazırlıyor.

Cocuk yokkende hıç yuk almadım ustume.Bencıl dıyebilirsınız ama.Benım canım herseyden değerli.Babası bursada yanlız kalıyor.Ayda yılda bır almışımdır yemeğe.Boşver guzelim sen parcalarsın kendını kımse görmez.

Kayınvalıdemde ne mutfak işine karışırım nede baska birseye.

Gulhan hamarat demesınler,bilmiyor desınler daha iyi.

aman yaaa böyle yapma üzülüyorum benn(

boşver canım sen ne yapıyorsan bebelerin için yapıyorsun inşallah onlar senin kıymetini bilirler büyüyünce canımm

bak sen böle dedin kenardakilerde aktııııı

ben içimi döküyorum cnm tek dünyam burası rahatlıyorum mutlu oluyorum:1hug:

bak sen böle dedin kenardakilerde aktııııı

ben içimi döküyorum cnm tek dünyam burası rahatlıyorum mutlu oluyorum:1hug:

birseeeennnn sakın sakın sakın haaa
kıyamam ben senin gözünün bir damla yaşınaaa....
canım benim sakın ağlama yaaa...
ben bugüne kadar bi sürü ikiz annesi gördüm ama senin gibi tek başına bakanını, her şeye gücü yetenini görmedim. sıkmasınlar kafamı gelir alır kardeşimi kaçırırım. onlar hiç etraflarına bakmıyorlar galiba. millet bir çocuğa bakamıyor. kim ne istiyor be... nankörlük etmesinler valla yukarda allah var....
sen boşver canım benim valla gelirim bak orayaklava:

haha birsen kız seni etrafımdakilere anlatıyorum demiştim ya...
eşime anlatmıyorum...
şimdi anlatsam bana der ki millet iki çocuğun hakkından geliyor sen birini beceremiyorsun demeye başlar hiç yoruldum diyemem sonraa:)))

:1hug::1hug::sm_cool::lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…