Herkese günaydınlar kızlar a.s.
Dün kızımı doktora götürdük. 6246 gr - 64 cm olmuş. 530 gr almış bu ay. Az uyuduğu ve çok hareket ettiği için bu kadar alması normal dedi doktor. Aşısını da oldu. Hiç ağlamadı bu sefer kuzum.
Ama ben çok fenayım. Dün eşimle fena kapıştık. Daha doğrusu o sustu ben konuştum. İçimde biriken herşeyi hem anlattım hem ağladım. Bana davranışlarından hoşlanmadığımı artık kendimi hiç iyi hissetmediğimi falan bağıra çağıra anlattım. Sonra kendimi odaya kapatıp ağladım. Anam bi anda kafama bi ağrı girdi. Ölüyorum sandım. Sürüne sürüne banyoya attım kendimi. Soğuk suya soktum başımı ama ölüyorum. İnleye inleye çağırdım Halit'i. Doktora götürecek ama Defne uyuyor diye istemedim. Neyse kolonyayla masaj falan yaptı azaldı. Koltukta uzanırken aynı ağrı bir daha girdi. Ben resmen acıdan çığlık atıyorum. Tabi Defne'de uyandı. Hemen doktora gittik. Doktor bile benim çığlıklarımdan beyin kanaması falan geçiriyorum zannetmiş. Tomografi falan çekildi. Bişey çıkmadı çok şükür. Serum takıldı hafif bi ağrı kesici verildi emziriyorum diye. Doktor stresten dedi. Eşim tartıştık demiş. Eşimi de bi güzel fırçalamış. Zaten şu anda psikolojisi iyi değildir, yorgundur, kendini kötü hissediyordur bide siz niye üzerine gidiyosunuz diye. Eve geldik Defne'yi emzirip hemen sızmışım. Aralarda kalkıp Defne'yi emzirdim ama az önce kalktım. Hala gözümü zor açıyorum. Size yazayım dedim. Bugün dinlenmek istiyorum
Herkes iyidir umarım, geçmişi okuyamadım. Öpüyorum hepinizi a.s.
Pınarcım cok üzüldüm.Geçmiş olsun canım allahtan önemli birsey değilmiş.Malesef erkekler bizim kadar duygusal değil.Ve doğum yapmış bütün arkadaslarım problem yasıyor.En hassas olduğumuz dönemde üzerimize geliyorlar.Halbuki en fazla ilgi göstericekleri dönem.
kızmadan bağırmadan alıp karşına konuşmayı denesen yine mi anlamazlar ki
çok zor bir durum birde öyle denesen temzilik tamamda
ütü yapma yemeği yetiştiremedim de
bakalım ne yapacak?
aman yaaa böyle yapma üzülüyorum benn(
boşver canım sen ne yapıyorsan bebelerin için yapıyorsun inşallah onlar senin kıymetini bilirler büyüyünce canımm
bak sen böle dedin kenardakilerde aktııııı
ben içimi döküyorum cnm tek dünyam burası rahatlıyorum mutlu oluyorum:1hug:
canımsın yaaa seni seviyoruz güzelim üzülmene kıyamıyoruz:):teselli:
birseeeennnn sakın sakın sakın haaa
kıyamam ben senin gözünün bir damla yaşınaaa....
canım benim sakın ağlama yaaa...
ben bugüne kadar bi sürü ikiz annesi gördüm ama senin gibi tek başına bakanını, her şeye gücü yetenini görmedim. sıkmasınlar kafamı gelir alır kardeşimi kaçırırım. onlar hiç etraflarına bakmıyorlar galiba. millet bir çocuğa bakamıyor. kim ne istiyor be... nankörlük etmesinler valla yukarda allah var....
sen boşver canım benim valla gelirim bak orayaklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?