günaydın canımgünaydinnn
benim canavarlar uyandi öksürüyorlar kuzucuklarim
yarinda asilari var nasil olcak yaparlarmi yapmazlarmi
doktoru ariycam birazda
birde ek giga beni cok korkutuyor
oglum yer gibi sanki ama kiz mamayi bile zor yiyor
dün aksam yemek istemedi bende biraz zorladim oldugu gibi cikartti
klava:
valla zaten bu kaynanalar ne işe yararki kocalarada sanırım zor geldi baba olmak şimdi kaynanaya yaptırdığın herşey kardır çalıştır bence ne için geldi sana yardıma değilmi bizde eşimle ayrı yatıyoruz şimdi o işe giderken uykusuz olmasın diye nasıl olsa ben uykumu almasamda olur anneyim ya.dün biraz gecmisi okudum bu günlerde gündem konusu kocalar sanirim
biraz olar deyisti birazda biz yani ben eskiye göre daha agresifim ona karsi
ben geceleri o uyuyabilsin uykusuz ise gitmesin diye tek basima yatiyorum bebeklerle
kayinvalidede var güya yardima geldi bu cocuklar niye agliyor diye gelmez geceleri
gündüzleride esim isten gelince aman yavrum canim yavrum olayi varr
yalniz yemek isine karismiyorum yani onuda yapsaam hayir demez ama ben sokulmuyorum
yemekte kafasina göre yapar asla sormaz caniniz ne cekiyor diye hastaneden glediyim ikinci günü kuru fasulye yapmisti sanada yumurta kirariz demisti
temizliye asla elini sürmez
amann sabbah sabah ne saydimm kaynanayaa heee
canım günaydın bugün banka işlerim vardı ondan öğlene anca biter dedim banka da evimin arkasında saat 12 de işte olcam.Kızımla koklaşa koklaşa uyuduk desem o uyudu ikidebir ses çıkartıp mama istiyor 1 saat mama yiyor tam uyuycam yine başlıyor tüm gece benimle uğraştıGünaydın Kızlar,
Dünür gördüm seni.İşe gıtmedın mı daha bakayım sen.
İlknur kuru fasulyemı ayy guldurdun benı.Yenı doğum yapmış birine süper gelir.Neyse yapsında boşver ilgilenme sen.2 bebekle uğrasmak çok zordur.Allah yardımcın olsun canım.
Filizcim gözden kacırdım heralde.Doruğun böbreğinde ne gıbı bir problem varkı.Kıyamam ya.
Offfff yıne uykusuz bır geceden sonra burdayım.Gece 4 te uyandı benım haydut ya.8 de gerı uyudu çıldırıcaktım valla.Yılan hıkayesıne dönup gidemediğim su smear testıne bugun gıdıcem artık.
kardeşim nasılsın kızlar nasıl sende uykusuzlar kervanındansın desenegünaydın herkese bende 5,30 ta kalktım duru hanım uyumadu ve o saatten bu saate kadar uyanığım işteyim uykusuzum sizlerde ne var ne yok kızlar bebişler nasıl
günaydinnn
benim canavarlar uyandi öksürüyorlar kuzucuklarim
yarinda asilari var nasil olcak yaparlarmi yapmazlarmi
doktoru ariycam birazda
birde ek giga beni cok korkutuyor
oglum yer gibi sanki ama kiz mamayi bile zor yiyor
dün aksam yemek istemedi bende biraz zorladim oldugu gibi cikartti
klava:
dün biraz gecmisi okudum bu günlerde gündem konusu kocalar sanirim
biraz olar deyisti birazda biz yani ben eskiye göre daha agresifim ona karsi
ben geceleri o uyuyabilsin uykusuz ise gitmesin diye tek basima yatiyorum bebeklerle
kayinvalidede var güya yardima geldi bu cocuklar niye agliyor diye gelmez geceleri
gündüzleride esim isten gelince aman yavrum canim yavrum olayi varr
yalniz yemek isine karismiyorum yani onuda yapsaam hayir demez ama ben sokulmuyorum
yemekte kafasina göre yapar asla sormaz caniniz ne cekiyor diye hastaneden glediyim ikinci günü kuru fasulye yapmisti sanada yumurta kirariz demisti
temizliye asla elini sürmez
amann sabbah sabah ne saydimm kaynanayaa heee
günaydın herkese bende 5,30 ta kalktım duru hanım uyumadu ve o saatten bu saate kadar uyanığım işteyim uykusuzum sizlerde ne var ne yok kızlar bebişler nasıl
Günaydın Banucum.Ortak problem uykusuzluk.O kadar özledim ki deliksiz bir uyku uyumayı.Ben gözümü acamıyorum sabah.Bora tam enerjı kahkahalar,çığlıklar atıyor sabahın köründe ya.Umarım kısa sürede düzene gırer uykuları.
cnmmm ek gıdadan korkmaa benimkilerde bi ara mamalarını yemedi ek gıdaya geçince yemeğe basladılarr
cnm benim oğluşum alişimde öksürüyoo bi antibiyotikk bıde öksürük şurubu içiyorr
bu dönem kaynanatörler veee kocalarlaaa gündemm
cnm yaaaaa çok zor işinnn
bende bendeeee çok uykucu değilim ama deliksiz uyuyan ve erken kalkan birisiyimm
canım sen istedinmi hiç bez firmalarından numunelik.ben istemeyi düşünüyorum bebeğimin bezini değiştireceğim ama hangisi daha iyi ise bundan sonra ona devam edeceğim.
cnm bez istemedim ama molfixden istemeyi düşünüyorumm
bebelactan ek gıda talep ettimmm
banu iyiyiz cnm yaaa aysun geçmiş olsun cnmmm
simal yolluyorum simdi sitesine girecemm
aysun tatlım çok geçmiş olsun bitanem
gunaydın kızlar a.s.
nasılsınızz bakalım kac gundur yazamıyorum
ben cok hastayım 3 gundur o kadar oksuruyorumkı daha ates falan yokk ama gelecek gıbı ben hastalanayım onemlı degılde oglumu hasta etcem dıye korkuyorum sut korur falan dıyolarda bılmıyorummm
offf oglumuda yarın saglık ocagına goturcez bakalım 10 gunde buymusmu yoksa kasık mamasına baslıycaz demıstı nasıl olcak bılmıyorum
esracım canım benm alısmıssın işe ama türkızı bırakmak zor gelıyomus gececek ınsallah bı bakmısız buyumusler onlarda bızı bırkacak okullara gıdecekler
sımalcım ben 6 aylık hamıleyken evy babyden babystardan mılupadan ıstemıstım bez gondermıstı hepsı mılupa huggıes bez gonderıyor ve nıveanın ıslak mendılı ve bakım urunlerınden gonderıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?