2009 Mayıs Anneleri

dün biraz gecmisi okudum bu günlerde gündem konusu kocalar sanirim
biraz olar deyisti birazda biz yani ben eskiye göre daha agresifim ona karsi
ben geceleri o uyuyabilsin uykusuz ise gitmesin diye tek basima yatiyorum bebeklerle
kayinvalidede var güya yardima geldi bu cocuklar niye agliyor diye gelmez geceleri
gündüzleride esim isten gelince aman yavrum canim yavrum olayi varr
yalniz yemek isine karismiyorum yani onuda yapsaam hayir demez ama ben sokulmuyorum
yemekte kafasina göre yapar asla sormaz caniniz ne cekiyor diye hastaneden glediyim ikinci günü kuru fasulye yapmisti sanada yumurta kirariz demisti
temizliye asla elini sürmez
amann sabbah sabah ne saydimm kaynanayaa heee

günaydın canım
hemen evde rezene varsa sıcak versydin çok iyi geliyor.aşılarıda birkaçgün erteler belki dr ateşi çıkarsa daha ağır olabilir ek gıdayı alışarak yicekler önce farklı tada tepki verebilirler bide bazen iştahları kaçıyor bi iki gün sonra geliyor bide öksürüyor dedin ağzının tadı bozulmuştur kızının canım biz hasta olunca nasıl keyifsizsek onlarda öyle mamayıda sıcak ver oda boğazları yumuşatır.sen emzirmiyormusun hiç

valla zaten bu kaynanalar ne işe yararki kocalarada sanırım zor geldi baba olmak şimdi kaynanaya yaptırdığın herşey kardır çalıştır bence ne için geldi sana yardıma değilmi bizde eşimle ayrı yatıyoruz şimdi o işe giderken uykusuz olmasın diye nasıl olsa ben uykumu almasamda olur anneyim ya.
günaydınlar millet işe gidicem size bakayım dedim banka işlerim vardı kaytardımmı ne bugün

Günaydın Kızlar,

Dünür gördüm seni.ışe gıtmedın mı daha bakayım sen.

ılknur kuru fasulyemı ayy guldurdun benı.Yenı doğum yapmış birine süper gelir.Neyse yapsında boşver ilgilenme sen.2 bebekle uğrasmak çok zordur.Allah yardımcın olsun canım.

Filizcim gözden kacırdım heralde.Doruğun böbreğinde ne gıbı bir problem varkı.Kıyamam ya.

Offfff yıne uykusuz bır geceden sonra burdayım.Gece 4 te uyandı benım haydut ya.8 de gerı uyudu çıldırıcaktım valla.Yılan hıkayesıne dönup gidemediğim su smear testıne bugun gıdıcem artık.

günaydın herkese bende 5,30 ta kalktım duru hanım uyumadu ve o saatten bu saate kadar uyanığım işteyim uykusuzum sizlerde ne var ne yok kızlar bebişler nasıl

Günaydın Banucum.Ortak problem uykusuzluk.O kadar özledim ki deliksiz bir uyku uyumayı.Ben gözümü acamıyorum sabah.Bora tam enerjı kahkahalar,çığlıklar atıyor sabahın köründe ya.Umarım kısa sürede düzene gırer uykuları.

canım günaydın bugün banka işlerim vardı ondan öğlene anca biter dedim banka da evimin arkasında saat 12 de işte olcam.Kızımla koklaşa koklaşa uyuduk desem o uyudu ikidebir ses çıkartıp mama istiyor 1 saat mama yiyor tam uyuycam yine başlıyor tüm gece benimle uğraştı
Bora seni yine dikmiş ayağa nasıl sağlığı iyidir inşallah bende smear testi yaptırmadım gitmeme lazım git valla biran önce

günaydın herkese bende 5,30 ta kalktım duru hanım uyumadu ve o saatten bu saate kadar uyanığım işteyim uykusuzum sizlerde ne var ne yok kızlar bebişler nasıl
kardeşim nasılsın kızlar nasıl sende uykusuzlar kervanındansın desene
Akşam iş arkadaşlarımla iftara gidicem annem varken biraz gezeyim neyse kızlar hazırlanayım çıkayım görüşürüz bebişlere iyi bakın

iyiyim kardeşim sağol kızlarda çok şükür iyi bitanem evet uykusuzum tatlım gerginim biraz işlerde yoğun bu günlerde hiç halim yok

günaydın kızlar,
bebişlerin uslu durduğu,akıllı olduğu,annelerini üzmediği bi gün olması dileğiyle..:))
ılgın uykusuzluk zordur dimi bide çalışınca..kolay gelsin Allahım kolaylık versin
Filiz geçmiş olsun,Allah şifa versin,baklavayı kesin denicem..
ılknur kayınvaliden alemmiş doğrusu..:))
Ayşecim sen boşver ayrıl izne bence,ayrılmazsan kim bakcak bebişe?

cnmmm ek gıdadan korkmaa benimkilerde bi ara mamalarını yemedi ek gıdaya geçince yemeğe basladılarr
cnm benim oğluşum alişimde öksürüyoo bi antibiyotikk bıde öksürük şurubu içiyorr

bu dönem kaynanatörler veee kocalarlaaa gündemm

cnm yaaaaa çok zor işinnn

bende bendeeee çok uykucu değilim ama deliksiz uyuyan ve erken kalkan birisiyimm

Merhaba kızlar bebişler ve sizler umarım iyisinizdir.bişey soracağım aranızda numunelik ürün talep eden varmı firmalardan ne bileyim bebek bezi firmasından falan.

canım sen istedinmi hiç bez firmalarından numunelik.ben istemeyi düşünüyorum bebeğimin bezini değiştireceğim ama hangisi daha iyi ise bundan sonra ona devam edeceğim.

canım sen istedinmi hiç bez firmalarından numunelik.ben istemeyi düşünüyorum bebeğimin bezini değiştireceğim ama hangisi daha iyi ise bundan sonra ona devam edeceğim.

cnm bez istemedim ama molfixden istemeyi düşünüyorumm

bebelactan ek gıda talep ettimmm

cnm bez istemedim ama molfixden istemeyi düşünüyorumm

bebelactan ek gıda talep ettimmm

bikaç forumda denk geldi özellikle ikiz annelerine yolluyolar.bencede iste canım.bende isteyeceğim ama ne yazacağımı bilemedimkaydirigubbakcemile3 forumda okuduğumda çoğu arkadaşa yollamışlar.bide bebelacta iletişim adresini göremedim canım ben ya:bbo:

gunaydın kızlar a.s.
nasılsınızz bakalım kac gundur yazamıyorum
ben cok hastayım 3 gundur o kadar oksuruyorumkı daha ates falan yokk ama gelecek gıbı ben hastalanayım onemlı degılde oglumu hasta etcem dıye korkuyorum sut korur falan dıyolarda bılmıyorummm
offf oglumuda yarın saglık ocagına goturcez bakalım 10 gunde buymusmu yoksa kasık mamasına baslıycaz demıstı nasıl olcak bılmıyorum
esracım canım benm alısmıssın işe ama türkızı bırakmak zor gelıyomus gececek ınsallah bı bakmısız buyumusler onlarda bızı bırkacak okullara gıdecekler
sımalcım ben 6 aylık hamıleyken evy babyden babystardan mılupadan ıstemıstım bez gondermıstı hepsı mılupa huggıes bez gonderıyor ve nıveanın ıslak mendılı ve bakım urunlerınden gonderıyor

ben yeni gördüm böyle bişeyi canım bilseydim bende isterdim
bakalım isteyeceğim ama ne yazacağım bilmiyorumkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…