2009 Mayıs Anneleri

senin oğlanda benimki gibi desene,8 en geç 9 da uyuyor,sabahda 7 de ayakta valla..uyku haram bize zemuszemus

canım maşallah dağhan yiyenim büyümüş yerim ben onu yaa bu arada oyun halısıda çok güzelmiş tatlım

Selam bacılar a.s. Sibel'im bende. Resim ekleyelim dedük. Bende kızıma ilk defa havuç verdim. Maşallah bi yedi bi yedi. Yarım kavanozu bitirdi. Kaşığı azından çekince çığlığı bastı. Benimde sanırım geçen günkü sıkıntıdan sonra sütüm azaldı. Huysuzluğu ondan heralde. Doktorla konuştum. Bu akşam mamaya başlıyoruz. Bi denicez. Eğer huysuzluğu geçerse açlıktan dicez. Haftaya da ek gıda. Hayırlısı bakalım yerimseniben

Tv izleyen aşıklar kaydirigubbakcemile3

Havuç yiyen havuç kafalılar kaydirigubbakcemile3

Şebek olduk bunlara yediricez diye kaydirigubbakcemile3

birsen,tülay banu,çok sağolun kızlar büyüyolar yaa,insan inanamıyor,biraz önce beni nasıl güldürdü,söylemesi ayıp şeftali yiyordum,elime sürüp ağzına değdirdim,nasıl yalanıyoo,dayanamadım soyup yalattım,resmen gözümün içine bakıyoo çıldırıyoo ver diyee..çok iştahlı olacak galiba bu çocuk çookk.. :))

ohh bigün bizede gelin kızlar böylece beklerim..aşıklarda süperler havuç yiyen hallerine bayıldım..:))

selam millet nasılsınız bakem:))

deli oldum bu müdüre yaaa sabah 9 da okula gittim seminer dediğin 1 en fazla 2 saat sürer di mi ay yok bizim müdür cidden seminer hazırlamış sunuyor
bildiğimiz şeyleri tekrar dinledik
kayınvalidemin dr randevusu vardı eşim baktı o da biberonla sütünü içirememiş dedim kaşıkla ver 10 kaşık vermiş yavrum ağlaya ağlaya uyumuş deli oldum
neyse alışacaklar bir şekilde inşallah

geldikten sonra bende kızı emzirdim uyudum az önce kalktım eşim revani istiyormuş ben kalkıp bir yapayım

sibel ve pınar hadi iyisiniz yine buluştunuz ohhhhh
miniklerde çok güzel görünüyorlar

birsen hani bende gelecektim sana ses çıkmayınca senden gelemedim:)):kedi:

aysun geçmiş olsun canım

selam kızlar nasılsınız
şöyle üstten bakabildim geçmişe okuyorum okuyorum bitmiyo :)
aysuncum geçmiş olsun
pınarcım çok tatlı kızın
yağız'ım da tam 10 numara :)
birsencim aliş'in balgamı var mı bana da aynı balgam incelticiyi vermişti bizimki kustu iki gün sonra almadı yani ilacı
öksürüğünün artması balgam varsa iyi yoksa ve öksürüyosa drunla görüş bence

Selam Kızlar,

Bugun smear için dr gıttım.Ordanda diyetisyenyen randevu almıştım ona gittim.Bu arada da yanı 1 saatlik Bora yı aneme bıraktım.Sonra neyse işim bittı annemlerın apartmana bir girdim çığlık çığlığa Bebek ağlıyor.Annem 4.katta oturuyor düşünün.Bora kıyametı kopartmış.Uyumuş uyanınca benı aramış.Şasırmışlar ne yapıcaklarını ya.Ama nasıl içini cekiyor gözlerden yaslar akıyor.Bin pişman oldum bıraktığıma.Ki annemı cok sık görüyor ama evı yadırgadı heralde.

Hiçte sevmediğim yabancı secen cocuklardı.Basıma geldi.Nasıl alıştırıcam bilmiyorum.Ama cok uzuldum.Şimdi hem uyuor hem inliyor hala yavrum.

Pınarcım ve Sibelim iyi muhabbetler.Cok cok tatlı çıkmışlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…