banu iyiyiz cnm yaaa aysun geçmiş olsun cnmmm
simal yolluyorum simdi sitesine girecemm
adım Ferda cnm...kaydirigubbakcemile3böcekcim evet tatlım zor uykusuzluk bu arada adın ne tatlım
birsencim nasılsın bitanem
çok güzel canım ya böyle bi uygulama olması ben daha yeni gördüm böyle bişeyi ama bazı firmalar artık göndermiyormuşmilupadan banada gelmişti huggıes bebek bezi indirim kuponları nivea pişik kremi numunesi falan baby stardanda istedim oda gelmişti hamileyken
saol canm benımkızlar merhaba nasılsınız? btisencim aliş nasıl oldu.aysuncum geçmiş olsun.
ben yeni gördüm böyle bişeyi canım bilseydim bende isterdim
bakalım isteyeceğim ama ne yazacağım bilmiyorumkaydirigubbakcemile3
canım bebeleac mamaların üzerinde ücretsiz danışma hattı var yada sitelerinden numaraları yazıyor oraya ararsan onlar sana gönderiyorlaR.
bende memnun oldum banucum..ferdacım bende banu bitanem memnun oldum:)))
şimalcim banada arkadaşım söylemişti iste diye
canım 7 buçuk-3 arası evde olamayacam çılışrsam ve birde bakıcı bulmamız gerekecek. aslında çok şükür sıkıntıya girmeyiz,çünkü zaten yazın 2 aydır benim maaşın büyük kısmını yatırım hesabına attık. yani tek maaşla geçinebiliriz bir süre. ama koca pimpirikli olunca ağzımızın tadı kaçacak gibime geliyor.:çok üzgünüm: yinede oğlumu daha 4 aylıkken kimselere bırakıp gidemem sanırım:1no2:Dırım canım Ali iyidir inşallah
Ceren nasıl oldu böbreklerin ve canım okulun yarımgünse ve zorlancaksanız çalış ama uzunsa çok zor insan kıyamıyor yavrusuna zor yani
Bigudi sanada geçmiş olsun.
Pınar senin kocişte döndü anasına valla hemen ipleri eline al
Sibelcim nasılsın
incihan canım damadım nasıl sende kışlık hazırlıyon sanırım ne hamaratız yahu
MUTAHARA İLGİN ne kargosu kim kime ne gönderiyor alıp veriyor anlamadım.
Civcivim Seherim Beyazım Aysunum Kıvılcım,nabersiniz.
bu ara Fulya da yok Yeni Annede gelmedi ojeli yok oldu haberarmısınız onlardan
unuttuklarım var mı kafam çok dolu kusura bAKMASINLAR
Bide Marlın var nerdesin kız
bende öyle düşünüyorum ferda canım. şimdilik bakacak kimsemizde yok. bakıcı bulmak gerekecek.günaydın kızlar,
bebişlerin uslu durduğu,akıllı olduğu,annelerini üzmediği bi gün olması dileğiyle..:))
ılgın uykusuzluk zordur dimi bide çalışınca..kolay gelsin Allahım kolaylık versin
Filiz geçmiş olsun,Allah şifa versin,baklavayı kesin denicem..
İlknur kayınvaliden alemmiş doğrusu..:))
Ayşecim sen boşver ayrıl izne bence,ayrılmazsan kim bakcak bebişe?
geçmiş olsun canım,inşallah yakında düzelir alişimiz:Saruboceq:tülay cnm iyi gibi ama hala öksürüyor ilaçlar tetikliyor sanırımm
valla bu saate dönmesi lazım okuldan. seminerler 1 saat,en fazla 2 saat sürer çünküm. belki gezmelere akmıştır ordanlannn sibelle pınarr böğünn görüşüyooo düşmanmı çatlatıyonuzzzz
banada gelecektinizzz sibelll kahvaltıya gelecem didiiiii
kızlar bana estiii yinee 8 kişilik masamı verecem birine benim 4 lü kırma masam var onu kullanacam heheheheh kışa çocuklar sürünürse mıç kadr evde alanları olsun hem hem atmazsam herifin alacağı yokkk.................
bu arada esen garusu okuldamı yaa
sen işte değilmisin tülaycım?öperim canım şu an uyku modunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?