2009 Mayıs Anneleri

milupadan banada gelmişti huggıes bebek bezi indirim kuponları nivea pişik kremi numunesi falan baby stardanda istedim oda gelmişti hamileyken

milupadan banada gelmişti huggıes bebek bezi indirim kuponları nivea pişik kremi numunesi falan baby stardanda istedim oda gelmişti hamileyken
çok güzel canım ya böyle bi uygulama olması ben daha yeni gördüm böyle bişeyi ama bazı firmalar artık göndermiyormuş

canım bebeleac mamaların üzerinde ücretsiz danışma hattı var yada sitelerinden numaraları yazıyor oraya ararsan onlar sana gönderiyorlaR.

kızlar merhaba nasılsınız? btisencim aliş nasıl oldu.aysuncum geçmiş olsun.
saol canm benım
ben yeni gördüm böyle bişeyi canım bilseydim bende isterdim
bakalım isteyeceğim ama ne yazacağım bilmiyorumkaydirigubbakcemile3

cnm ıste su kadarlık bebegım var ek gıdaya gececem urunlerınızden denemek ıstıyorum dersın adresını yaz onlar e maılle bıldırıyolar gonderp gondermıycegını molfık gondermıyodu sanırsamm

merhaba kızlar hepinize. uykusuz bir sabahın ardından yine iş başındayımmirmirmirmir geceleri iyi uyuyor oğluşum ama sabahın altısını şaşmıyor hiç! ee tabi adamın kendi 8de gece uykusuna geçiyor. anneyi düşünen kim,uykusunu alınca 6da dikilioyr!kaydirigubbakcemile3
canım 7 buçuk-3 arası evde olamayacam çılışrsam ve birde bakıcı bulmamız gerekecek. aslında çok şükür sıkıntıya girmeyiz,çünkü zaten yazın 2 aydır benim maaşın büyük kısmını yatırım hesabına attık. yani tek maaşla geçinebiliriz bir süre. ama koca pimpirikli olunca ağzımızın tadı kaçacak gibime geliyor.:çok üzgünüm: yinede oğlumu daha 4 aylıkken kimselere bırakıp gidemem sanırım:1no2:

bende öyle düşünüyorum ferda canım. şimdilik bakacak kimsemizde yok. bakıcı bulmak gerekecek.
tülay cnm iyi gibi ama hala öksürüyor ilaçlar tetikliyor sanırımm
geçmiş olsun canım,inşallah yakında düzelir alişimiz:Saruboceq:

lannn sibelle pınarr böğünn görüşüyooo düşmanmı çatlatıyonuzzzz

banada gelecektinizzz sibelll kahvaltıya gelecem didiiiii

kızlar bana estiii yinee 8 kişilik masamı verecem birine benim 4 lü kırma masam var onu kullanacam heheheheh kışa çocuklar sürünürse mıç kadr evde alanları olsun hem hem atmazsam herifin alacağı yokkk.................

bu arada esen garusu okuldamı yaa

valla bu saate dönmesi lazım okuldan. seminerler 1 saat,en fazla 2 saat sürer çünküm. belki gezmelere akmıştır ordan

öperim canım şu an uyku modunda
sen işte değilmisin tülaycım?

yok ayşecim bugün değilim ama yarından sonra devamlı gşdşcem bakalım ay sonunda çalıştığım firma kapanacak.belki bir müddet evde dururum gelen iş teklifleri kafama uymassa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…