Selam Kızlar,
Bugun smear için dr gıttım.Ordanda diyetisyenyen randevu almıştım ona gittim.Bu arada da yanı 1 saatlik Bora yı aneme bıraktım.Sonra neyse işim bittı annemlerın apartmana bir girdim çığlık çığlığa Bebek ağlıyor.Annem 4.katta oturuyor düşünün.Bora kıyametı kopartmış.Uyumuş uyanınca benı aramış.Şasırmışlar ne yapıcaklarını ya.Ama nasıl içini cekiyor gözlerden yaslar akıyor.Bin pişman oldum bıraktığıma.Ki annemı cok sık görüyor ama evı yadırgadı heralde.
Hiçte sevmediğim yabancı secen cocuklardı.Basıma geldi.Nasıl alıştırıcam bilmiyorum.Ama cok uzuldum.Şimdi hem uyuor hem inliyor hala yavrum.
Pınarcım ve Sibelim iyi muhabbetler.Cok cok tatlı çıkmışlar.
birsen,tülay banu,çok sağolun kızlar büyüyolar yaa,insan inanamıyor,biraz önce beni nasıl güldürdü,söylemesi ayıp şeftali yiyordum,elime sürüp ağzına değdirdim,nasıl yalanıyoo,dayanamadım soyup yalattım,resmen gözümün içine bakıyoo çıldırıyoo ver diyee..çok iştahlı olacak galiba bu çocuk çookk.. :))
Kızlar aklımdayken yazayım şu süt korur muhabbetı varya o doğruymuş.Sadece emzıren ve adet görmeyen kadınlar hormonlar sayesince yumurtaları oluşmazmış.
Ve emziren anneler adet olmaya basladıysanız.Bu sütünüzün azalmasına işaretmış.Süt hormonu pasifleşip kadınlık hormonu artmaya baslarmış.
Gelelim önemli konuya.Benım kı cocuk cocuk diyorduya.Bende sezeryanda en fazla 3 diyordum.
Tabı sordu doktora oda gecen hafta 7.bebeği oldu bir hastamın demez mi.
Ve benim 1-2 gun içinde catlamaya hazır 2 dev yumurtam varmış.Dr kaç bu gece evden diyor bana ya.
:roflol::roflol::roflol:hah çok gldüm heee:roflol:Kızlar aklımdayken yazayım şu süt korur muhabbetı varya o doğruymuş.Sadece emzıren ve adet görmeyen kadınlar hormonlar sayesince yumurtaları oluşmazmış.
Ve emziren anneler adet olmaya basladıysanız.Bu sütünüzün azalmasına işaretmış.Süt hormonu pasifleşip kadınlık hormonu artmaya baslarmış.
Gelelim önemli konuya.Benım kı cocuk cocuk diyorduya.Bende sezeryanda en fazla 3 diyordum.
Ve benim 1-2 gun içinde catlamaya hazır 2 dev yumurtam varmış.Dr kaç bu gece evden diyor bana ya.
aynen canım aman ya ne yapcam bilmem eşim şu evi satsaydı ücretsiz izin alırdım ama şimdi çok zorr:gitme:ay esencim bugün benim oğluşla da çok huysuzlanmış zor uyumuş ben gelmeden az önce
kıyamam ya
ülen esen daha gelmediler yaa manyakmısınnn kızzzz sennn gelsinlerde bii daha faliyet yok bacımm bengi cnm balgam var sanırım içiyo benim kuzum yaaa bide uyutuyo bu ialçlar onu
inci bacım sarıl kuzunaaaa
ben markete kaçıyom muhallebi alacam kuzulara
Kızlar aklımdayken yazayım şu süt korur muhabbetı varya o doğruymuş.Sadece emzıren ve adet görmeyen kadınlar hormonlar sayesince yumurtaları oluşmazmış.
canım bendensin.Türkiz i 5 saattir uyutmaya çalışıyorum şimdi uyudu yatırınca ağlıyor yemiyor sinir oldum işe gidicem bu saat olmuş ancak 1 saat sonra kalkmam gerek yatsam uyanamam zor yani işimiz tatlım sabret.
yok canım ama şimdi sen uyuyosundur.kızdan nete de giremiyorum
iyi yapmışsın özendiysen giydir tatlım.fotoyu çek görelim.
ayyy kızlarr bunu anlatmak isityorum yaaa şimdi bildiğiniz gibi
çocukların bakımı evin yükü hep üzerimde sadece annem geliyor 15 günde bir temizliyor evimi bunun haricinde herşey beneden geçiyor yemek yerken bile ömer kucağımda ali anakucağında ayağımla sallıyorum.....
şimdi anneme kaçtım annemde efendim devamlı kk daymısım onlarla bişi konuşmuyormuşum
hem çocuklara bakıp hem iş nasıl yapacakmışş
dedim bana tlf evde yoruluyorsun gel diyen sensin şimdi neden lay lay yapıyorsun
eşimde annemde bişey yapıyolarr mesela herşeyi benden isityolar
ben şöle yap dedimmi nasıl yapacam diyolar
en basiti dün bişey çırpıyor annem şunu şöle yap böle et diyo sen yapsana dedim çocukla nasıl yapacam diyor
yaaaa ben hem çocuklara bakıyorum hem yapıyorummm
çocuklar azcık vızıldasa sen bu çocukları ağlatıyorsun diyooo
eşim dün diyokii birsenn şu ömeri anakucağına yatır aliyi bana ver kendin yap diyorıum elimde tencere var bana nasıl yapacam diyor yaa
dedim oturduğun yere ömeri koy aliyi al yanına yatır ömerin sonra ömeri koy dedim....
eşiem çocuklara sen bak diyorum zaten ali 8 de uyuyorrr ömere mama yedirecek mamayı ben yapıyorum,altı değişecek bezi ben geitriyorum,mama yerken ağız mendilini ben getiriyorum
ve bunları tek tek söylüyor ....... öle bi davranıyolarkiii sanki benim evde yardımcımvar bütün gün bana yardım eden de devamlı çocuk bakarken bişey isityolarr
bende sinirleniyorum......hersabah 8 de kalkıyoruz ki gece kaçta yatarsam yatayımm ve hiç durmadan çocuklar evle ilgileniyorum gündüz hiç uyumuyorum
gece nasıl uykum var nasıllll alimi ömermi biri ağlıyoo mamayı yaptım eşime dedim sen yedir...tabi ben ayakta uyumuşumm
sahurda anneme diyor işte gece mama yedirmemiişim çocuğa onu kaldırmısım oruç tutuyormuş yorgunmuşşşş olmazmış böleee
yaa ben kölemiyim yada benim bilmediğim görmediğim onların gördüğü ve bilidği ,ekstradan iki kol ,iki ayak,iki göz bi kafam dahamı varr
ne yapacam ben bu adamı yaaaa ..............daha doğrusu bu çeveriyiii kendileri, bakarken herşeyi bana buyuruyolar ama ben bakarken bakacan senin çocukların deniyorr
günaydin kizlar a.s.
birsencim canim Allah sabir versin..eşinle konus acik acik..tartişma..bu adamlarla tartişinca bişi anlatilmiyor cünkü..en güzeli tatli dille söylemek..evet sen annesin..ama o da baba..o bütün gün calişiyorda sen yan gelip yatmiyorsun..annende kalmakta hem iyi hem zor oluyor tabi..insanin bi düzeni oluyor evde..ama birine gittinmi o düzeni bulamiyorsun işler aksiyor..hele senin hepten pratik olman gerekiyor..onun içinde düzenin olmasi lazim :S
canim sen önlüklerini,mendillerini,bezlerini,islak bezlerini bi sepete yada bi torbaya koy..hepsi elinin altinda olsun..o büyük kolaylik oluyor..
bu arada alttaki linkbacks nedir bilemiyorum birsencim :)
esencim canının sıkkın oldugunu bilseydim cagirirdim vallagerci telin yok ama bulurduk bi yolunu :) dün gece benim imzamdaki hareketli resimlerden hülya ile semraya yapmiştim..sonra nurtende istedi..msn adresini yazdi..yasakmiş resim koymak..okumusundr..sonrada msn de bu konu hakkinda epey konustuk koptuk gülmekten :)))) olay bu yani :)) sonuc imzalar gitti :) ama birseninki gitmedigine göre o tarz yapabiliriz herhalde :)
esracim boncugunla,eşinle ve tüm sevdiklerine nice mutlu huzurlu saglikli yillara tatlim a.s.
siribroncum canim sıkma canini..ama cocugu dişariya cikarmaya caliş..yoruluyorlar saga sola bakmaktan..güzel uyur..hem acik havada yorar insaniay hediyeni inşaAllah bu hafta alicam canim..cok uzadi bu iş
beyazcim merak ettim kiz firfirini cikarmiş halinihamarat hatun seni giydirde bi görelim zeynoyu :)
slm millet..
kız esen bilsem men seni arardım aybalammm :))) zati kafayı yicen konserve turşu iş derken:)))
bu karılar msnde beni sıkıştırdılar bende napım arlarında kaldım boyun egdim((
birsencim cnm ya bu adamlara güvenirsek zaten yanmışız onlra güvenmeden yaptınmı işlerini ne ala...
kimseyede iş bırakmıyorum kubiyede bişi desem benden fazla haklı oluyo bu aralar çok ççalışıyo onun için kimse laf etmesin die kendi işimi kendim görüp kendi başıma takılıyom en güzeli:))
aslıcım allah sabır versin artık mamaya alışsın bence yatıştırıcı bişilerde var uyku veriyo hemen o istemesede sen ver zorla... bu kadar canmı dayanır yaaaa..
tutkunum kolay gelsin sana.
gülhancım ohhh gezme günü..
ama banada abrtı gelti 8kilo falan şok diet oluyo bunlar valla ben hiç hayatım boyunca böle rejimler yapmadım halada yapamam.. ayrıca iltifat falan degildi gerçekti onlar canım...
tubacım kolay gelsin hakkaten ramazanın tadı olmuyor tutamadan bende lk defa bu ramazan keyif alıyorum sigara illetinden gözümü açamıyomuşum meger şimdi çok rahatım açlıkta duymuyorum allah kabul etsin tüm oruçları..
esencim sanada kolay gelsin
bende merak ettim linkbacksı??
Selam Kızlar,
Bugun smear için dr gıttım.Ordanda diyetisyenyen randevu almıştım ona gittim.Bu arada da yanı 1 saatlik Bora yı aneme bıraktım.Sonra neyse işim bittı annemlerın apartmana bir girdim çığlık çığlığa Bebek ağlıyor.Annem 4.katta oturuyor düşünün.Bora kıyametı kopartmış.Uyumuş uyanınca benı aramış.Şasırmışlar ne yapıcaklarını ya.Ama nasıl içini cekiyor gözlerden yaslar akıyor.Bin pişman oldum bıraktığıma.Ki annemı cok sık görüyor ama evı yadırgadı heralde.
Hiçte sevmediğim yabancı secen cocuklardı.Basıma geldi.Nasıl alıştırıcam bilmiyorum.Ama cok uzuldum.Şimdi hem uyuor hem inliyor hala yavrum.
Pınarcım ve Sibelim iyi muhabbetler.Cok cok tatlı çıkmışlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?