2009 Mayıs Anneleri

ay esencim bugün benim oğluşla da çok huysuzlanmış zor uyumuş ben gelmeden az önce
kıyamam ya

kıyamam ben ona hemen sarıl annesi çok çok sarıl onaaaa :gitme:

Ay bengıcım nasıl sarıdım bende ağladım o içini cektıkçe.Annelik nasıl birseymış ya cok tuhaf duygular yasatıyor insana.

evet canım ya kıyamam ne kadar muhtaçlar anneye insan çok kötü oluyo kendini suçlu hissediyo ama mecburiyetler var alışacaklar, alışacağız ne yapalım

maşallah paşana canım çok da yakışıklıymış oğluşun:)

ülen esen daha gelmediler yaa manyakmısınnn kızzzz sennn gelsinlerde bii daha faliyet yok bacımm bengi cnm balgam var sanırım içiyo benim kuzum yaaa bide uyutuyo bu ialçlar onu

inci bacım sarıl kuzunaaaa

ben markete kaçıyom muhallebi alacam kuzulara

Kızlar aklımdayken yazayım şu süt korur muhabbetı varya o doğruymuş.Sadece emzıren ve adet görmeyen kadınlar hormonlar sayesince yumurtaları oluşmazmış.

Ve emziren anneler adet olmaya basladıysanız.Bu sütünüzün azalmasına işaretmış.Süt hormonu pasifleşip kadınlık hormonu artmaya baslarmış.

Gelelim önemli konuya.Benım kı cocuk cocuk diyorduya.Bende sezeryanda en fazla 3 diyordum.
Tabı sordu doktora oda gecen hafta 7.bebeği oldu bir hastamın demez mi.

Ve benim 1-2 gun içinde catlamaya hazır 2 dev yumurtam varmış.Dr kaç bu gece evden diyor bana ya.

kaç bacım kaçç ama şunu biliyorum 2 sene geçmeden olmaz yaa daha iç yaralar iyi olmadııı.........

bende gidecem birdahaki aya korunmayı bırakacam valla

:roflol::roflol::roflol:hah çok gldüm heee:roflol:

ay esencim bugün benim oğluşla da çok huysuzlanmış zor uyumuş ben gelmeden az önce
kıyamam ya
aynen canım aman ya ne yapcam bilmem eşim şu evi satsaydı ücretsiz izin alırdım ama şimdi çok zorr:gitme:

hafta içi bitti artık bacım ta sömestr tatiline gelirim ama cumartesileri olur heeee

yani bilmiyorum tesadüfmü ama geçen perşembe tam anlamıyla ilk defa adet oldum. hemde şakır şakır. 4-5defa kıyafet değiştirdim. ve cuma akşamı oğlumun doymadığını farkettim, acil açık market arayıp mama bulduk,cumartesiden beri de mama takviyesi yapıyorum:gitme:

Birsom yok öyle birsey dedi.Doğumdan 4 ay sonra tekrar hamile kalınabilirmiş valla.Be almıyayım da aman diyeyim.Doğrudur heralde canım çünkü Burda iyi bir prof. kendileri.

selamınaleyküm milleta.s. ben geldim nasılsınız bakalım 2 günden beriCADIARZU benim kayınpeder dün yine götürdü bizi evlerine halbuki tlf etti gelmicem baba dedim 1 saat sonra arabaya atlamış gelmiş hadi gidiyoruz diye eşimle yine kapıştıkkaydirigubbakcemile gitmek zorundamıyım hergün diye benim iyiliğimi düşünüyorlarmış tek başıma iftar etmiyeyim diye ama hizmet etmekten canım çıkıyo onlar mehmeti seviyo sema sofra kuruyo ohh ne güzel iş hergün her gün olmuyo ama canım bende evimde yatıp uzancam sonraa taaa 11 de evime getiriyorlar
neyse şöylle bi geçmişi okuyayım:sm_cool:

selam kızlar...
hasta olan annişler ve bebişlere geçmişş olsun Allah hepsinin şifasını versinn havalar fena bozdu çok dengesiz oldu aman dikkat edin kızlar ..
heleki benim gibi eviniz serinse Allah yardımcımız olsun(

gülhan bacım ben hala hiç regli olmadım yaw demekki süt koruyor :SS

senin şu kociş çocuk için neden bu kaadr ecele ediyor anlamadım gitti he biraz bora büyüsün yaa nasıl bakıcaksın 2 sine birden :S

ayyyy hediye şort tişörtt gelmiştii 6-9 ay gelmişşş gittim onu 3 yasla değiştirdim seneye yazada kıyafet varrr...3 yasa olsun didimm....

sonra markete gittimmm burada bebelac 500 gr 9,7 çok uygun kavonoz muhallebisii meyvesi ve bebelacın gece muhallebisini aldım irmikli mısırlı sütlü biberonla yapılıyormuşşş ayy bi yedi ömerrr 220 cc aliş yerken uyudu yarın kuzumu besiyee çekecemm

sorma canım yaaaa....
sole uyuypta duzenı olan bebeklere nasıl ımrenıorum bılemezsın..benım ust komsu 40 gun war kızıyla arasında benım oglanın sehırlerarası gezıo ben oturduum yerın pazarına bılem cıkamıorumm yaaaa:gitme:sabırr cekıoz işte bol bolllll

kk nın superrrr annesiiiii sin sen...maşallahhhhhh bırsenımmmm
bu kocalarıda analarıda napmalı bılmem:umursamaz:

tubacım sıkmayım dıom dıom da olmuyo ya bakalım sabır nereye kadar..
hedıyeye gelınce cıkamadımkı alayım yafs(((kapı dısarı yok hala bugun nıyetlendım kapıdan cıkarken bı bastı yaygarayı gerısın gerı gıordım içeriii:bbo:

saolasın bıtanem ya mamada yemıo dısarıda gıtmıyoo ....gececek dıe beklıom işte bakalım

slm mıllettttttt
gecmişe bakıım dedım 3 4 sayfa okudum vazgectım e halıyle ben gıremıyınce sız hatunlarda cenebaz olunca gene bırıkmış bı 50 sayfaaaakafamçokkarıştı
cewap weren herkeze tesekkur ederım kızlar o gece sabah 8:30 a kadar hıc uyumadı sonrasıysa yarım saatlık uykularrr bende 6 dan sonra uyutmaya calışmaktan vazgecıp camasır yıkadım utu yaptım kışlık patlıcan falan kozledım sabahın 6 sında.ogleyın 12 de uyudu tam anlamıyla 5 saat onla bırlıkte ben we eşiçöde gomulduk tabı yataga....
ogunden berı de yawas yawas gıren duzen tamamen sapıttı nerde nezaman uyucaı nerde nezaman aglıcaı hıc bellı olmuo gene....
Allah bu mubarek gunde tum boyle olan bebeklere we annelere sabırr wersın ....:Saruboceq:duzelmesını beklemekten vazgecıp artık kabuullenmeye basladım yapcak bısı yok elımı ayamı herseyden cektım temızlık ew işi falan yanı...sadece yemek oda yetısırse....tum gun oglanla ılgılenmekle gecıo anlıcanız....burayada gıremez oldummafoldumben

bugunlerde gene anneme bozugum....lmaz:
ıznımın bıtımıne 2ay kaldı ya onceden ben bakcam dıen kadın sımdıyse 1ay ben 1ay kayınvalıden dıo yaaaaaaaaakafayı yıcem yanı..benım oglanın huysuzlugu annemıde korkuttu galıba napcam bılmıom kızlar ya...1 ay aynı ewde yasanmazkı helede 2 yıl benı arayıp sormayan ınsanlarlaaa offfffffffffffffffffffff yaaa:gitme:hersey ust uste gelıooo annemle enı boyu konusamadım daha cıddımı deılmı pek anlayamadım...bakıcı tutayım dıom ama bu zamandada kıme emanet etcem mınıcık bebeğimi bilmıorum kı bız vardıyalı calısıoz sadece gunduz olsa bulunur bana gecelı gunduzlu bakıcı lazımm off kızlar off yaaa

bende ılk kez tam anlamıyla olmasada regl oldum bu ay 4 gun aza za geldı oncede olmustum ama gunluık pedle ıdare etmıştım gecen ay yawas yawas azalıo desene sutt benım sıpa anne sutunden baska bişide yemıo bakalım bua ykı kontrolde dr belkı ek gıdaya baslatır...
kız ıkıncı bebeklmıı dusunuonuz ıncıhannnn:1shok:

ohh kıyamam ben boraya yaaaaa annesınıde bılırmışşş ewınıde ararmışşşşzemuszemus

PINAR SIBEL maşallah kuzulara yagız oglan buyudukce pek bı yakısıkllı oluo canımmmm defnosum bıtanen satennnopuyorumnanaktan

Selam Kizlar,

Yorgunluktan ve uykusuzluktan yikiliyorum resmen. Benim oglumda 6.30'da kalkiyor ve 9'a kadar uyumuyor. Eee o saatte uyuduktan sonrada, kahvaltiydi, ütüydü, temizlikti ve yemekti derken uyaniyor. Emiyor, oynuyoruz, altini aliyorum derken yine uyuyor ama en fazla 1 saat. Bu aralarda feci kucak istiyor, tatilde alisti sipa. Canim cikiyor resmen ya(( 20:00'da falan gece uykusuna geciyor, biraz nefes alayim, televizyon, kitap derken 24:00'dan önce uyuyamiyorum. Hal böyle olunca uykusuzluk cekiyorum. Esimde gece gidiyor ise, gündüz gelince mecali olmuyor, alis-veris ve biraz geziyoruz bazen. Erkenden uyuyor o da.

Gülhan'cigim, Doruk'un dogumdan sonra tespit ettikleri bir sorunu var sol böbregiyle ilgili. Durum su tam olarak, böbrekte üretilen idrar, idrar kanalinin darligi nedeniyle, tam olarak bosalmiyor. Böbrekte kalan idrarda, genislemesine yol aciyor böbreginin. Ameliyat olacak eger düzelmezse. Ama su anda risk sinirlarina dayanmadi durumu.
Ayrica umarim bu ayi kazasiz belasiz atlatirsin, Bora gibi bir afacan daha gelirse, cok zor olur senin icin.

Ferda bir dene baklavayi, umarim faydasini görürsün canim.

Ilknur öncelikle hosgeldin, bebislerin cok tatlilar masallah. Kaynananda cok kibarmis, "Sana da yumurta kiralim" küfür etmek gibi bir söz olmus resmen.

Pinar ve Sibel cok güzel görünüyorsunuz. Miniklerde öyle, birbirine nasilda yakismislar. Pinar'cigim, benimde sütüm azalir gibi oluyor yogun stres yasadigimda, kendini bir süre dinlenmeye ve süt arttirici gidalara yogunlastir, eminim yakalarsin yine eski düzenini.

Bengi'cigim ve Esen'cigim, bebislerden ayrilmak gercekten kötü olmali ama emin ellerde oldugunu biliyorsunuz ve günün sonunda kavusuyorsunuz, hemde büyük bir özlemle. Bu da güzel bir duygu olmali...

Unuttuklarim ve gözden kacirdiklarim olabilir, epey oldu cünkü gecmisi okuyali. Gelirim yine, Doruk uyuma modunda, azicik ilgileneyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…