Asli'cigim, zor senin durumun, düzelmedi gitti Yagiz Efe. Gündüz uyumasina hic izin vermesende, iyice yorup gece uykusuna alistirsan? Birde yattigi yer nasil? Aydinlik ve karanligi ayirt edebiliyor mu? Ben panjurlari cekip, gece lambasini yakinca, anliyor uyumasi gerektigini. Biraz mizmizlaniyor bu aralar, uyumak istemiyor ama gündüz cok uyutmadigim icin, (2-3 saati gecmiyor gündüz uykusu) uyumak durumunda kaliyor.
Kaderdasım nerelerdesin ya Bunların değişmeye niyetı yok bacım.Ben ümidi kestım artık.Böyle böyle buyuycekler birsekilde.
Filizcim ciddi boyutta olmaması sevindirici.Umarım ameliyat gerekmeden duzeliverir yavrum.Doruk ta huysuzluğu arttırıyor sanırım.
Hülya koçişi ben bi anlasam tatlım.Ama 2. için cok buyuk isteklerm var.Önce onları yapıcak yoksa malesef.
sağol cnm çoook teşekkür ederimmaşallah paşana canım çok da yakışıklıymış oğluşun:)
ayyy kafayı yiyecem yaaa oğlanlara bi hal oldu ömeri üçüncü kez sallıyoruz yaa uyuyor yatırıyoruzzz uyanıyorr ...........alilde uyumuyor oturmuyor durmuyoo yaaa vik vikkk hasta olduğundann sanırım ömerde sanırım diş çıkaracak ondanmı yoksa odamı hasta bilmiyorumm
Gülhan Doruk civitiyor aralarda ama genel olarak durumu iyi canim. Sakin bir cocuk, cogu zaman giki bile cikmiyor ama kucagi cok seviyor, bu aralar hic inmek istemiyor. Bende her zaman ayni modda olmuyorum, fazla geliyor bazen sürekli oyun, kucak, is falan...
Asli iyi uyuyor evet Doruk, uykuya bayiliyor. Özellikle arabada cok güzel uyuyor, gündüzleri kisa kisa uyuyor ama. Cok uyumasini bende istemiyorum düzeni bozulmasin diye. Ama uyanik oluncada sürekli ilgilenmek gerekiyor. Bebeklerinde karakterleri var canim, bizden ögrendikleri seylerin yaninda, kendi kurallarinida koyuyorlar iste böyle. Senin oglun biraz inatci, asi ama büyüdükce huy degistirecektir eminim.
birsencim dün hastanede koşoşturduk eve geç geldim geldiğimdede giremedeim nete geç oldu özür dilerim ama
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN CANIM, OĞLUŞLARINLA NİCE MUTLU SENELR GEÇİRMENİ DİLİYORUM...
Dün dr a gittim kontrole sorun yok topalanmışsın dedi... mutlaka korunun çünkü en az incihanınki kadar büyük yumurtaların var dedi:))) zaten geçen ay regl olmuştum ... öle regl olmak benim sütümü falan azaltmadı arkadaşlar öle düşünüp de psikolojik olarak azaltmayın sütünüzü sakın... sonra diyetisyene gittim... emzirdiğim için sıkı bir diyet veremeyeceğini ancak düzenli bir beslenme programı verebileceğini söledi... listemi aldım... başladım bugün bakalım ne kadar zamanda kilolarım gidecek... birde hamileyken şekerim olduğu için her iki dr da şeker testiistedi tekrar... devam ediyor olabilirmiş... cuma test için gitcem aynı zamanda doruk içinde randevu aldık cumaya kalça filmi çekilcek... dr bence bişi yok dedi ama tedbir olsun dedi... ben aslında pek istemiyorum o ışınlara maruz kalmasını ama bilmiyorum dr la tekrar konuşcam cuma günü... siz naptınız çektirdiniz mi kalça çıkıklığı için film...
hasta bebişler varmış çook geçmiş olsun... bide bu buluşma işimiz noldu kızlar... semra 9 ay bekliyecek gibiyiz galiba :))))
birsencim dün hastanede koşoşturduk eve geç geldim geldiğimdede giremedeim nete geç oldu özür dilerim ama
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN CANIM, OĞLUŞLARINLA NİCE MUTLU SENELR GEÇİRMENİ DİLİYORUM...
Dün dr a gittim kontrole sorun yok topalanmışsın dedi... mutlaka korunun çünkü en az incihanınki kadar büyük yumurtaların var dedi:))) zaten geçen ay regl olmuştum ... öle regl olmak benim sütümü falan azaltmadı arkadaşlar öle düşünüp de psikolojik olarak azaltmayın sütünüzü sakın... sonra diyetisyene gittim... emzirdiğim için sıkı bir diyet veremeyeceğini ancak düzenli bir beslenme programı verebileceğini söledi... listemi aldım... başladım bugün bakalım ne kadar zamanda kilolarım gidecek... birde hamileyken şekerim olduğu için her iki dr da şeker testiistedi tekrar... devam ediyor olabilirmiş... cuma test için gitcem aynı zamanda doruk içinde randevu aldık cumaya kalça filmi çekilcek... dr bence bişi yok dedi ama tedbir olsun dedi... ben aslında pek istemiyorum o ışınlara maruz kalmasını ama bilmiyorum dr la tekrar konuşcam cuma günü... siz naptınız çektirdiniz mi kalça çıkıklığı için film...
hasta bebişler varmış çook geçmiş olsun... bide bu buluşma işimiz noldu kızlar... semra 9 ay bekliyecek gibiyiz galiba :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?