2009 Mayıs Anneleri

Asli'cigim, zor senin durumun, düzelmedi gitti Yagiz Efe. Gündüz uyumasina hic izin vermesende, iyice yorup gece uykusuna alistirsan? Birde yattigi yer nasil? Aydinlik ve karanligi ayirt edebiliyor mu? Ben panjurlari cekip, gece lambasini yakinca, anliyor uyumasi gerektigini. Biraz mizmizlaniyor bu aralar, uyumak istemiyor ama gündüz cok uyutmadigim icin, (2-3 saati gecmiyor gündüz uykusu) uyumak durumunda kaliyor.

sorma bıtanem ya duzelmedı kıuzucum ya tek umıdım ek gıdalar belkı ek gıdaya baslayınca duzelır dıe umıt edıorum ama bakalım onada daha 2 ay var dr bu ay demezse...
karanlıkta yatırıorum hatta gunduzlerı benım yatak odasında yatırıom orası karanlık oda pencere yokk gun ısıgınmda cok daha az uyuyoo hele..
gunduz uytmamayı denedım ama mızmızlıını 5 e katlıyo ozamanda hıc durmadan aglıyoo uyumak ısteyıpte uyutmayınca:uhm:bende uyutuom mecbur..
bugun uyuyo bakalım gece nasıl olacak
DORUK paşada mızmız ha bugunlerde...eşinde gece calışıomuş cok daha zor oluo bılırım.. ben eşimin gece nobetlerını hıc sewmöıorum daha da bı fenalık gelıo ozaman bana gunduz zaten halı olmuyo adamın uyuyo halıyle gecede işte yagızda hiç uyumayınca terellı gelıo bana..inşallah gecıcıdır dorugun mızmızlığı..sende bırak ew işini falan dınlenmeye bak canım ya bıraz...ben koywerdım herseyın ucunu

Durumumuz ayni sayilir canim ama Doruk günde nereden baksan, 10-11 saat falan uyuyor. Iste benim sorunum, o uyuyunca uyuyamamak O yüzden bitap düsüyorum. Yagiz bence düzelir canim ek gidalara gecince. Insallah uykuyu seven bir bebis olur cikar, sen bile sasirirsin.

Kaderdasım nerelerdesin ya Bunların değişmeye niyetı yok bacım.Ben ümidi kestım artık.Böyle böyle buyuycekler birsekilde.

Filizcim ciddi boyutta olmaması sevindirici.Umarım ameliyat gerekmeden duzeliverir yavrum.Doruk ta huysuzluğu arttırıyor sanırım.

Hülya koçişi ben bi anlasam tatlım.Ama 2. için cok buyuk isteklerm var.Önce onları yapıcak yoksa malesef.

aminn KIVILCIMIM ya inşallah o gunlerıde gorurum...
10 11 saat gayet ıyıymış cnm yaa.. benımkıde uyuyo şimdi bende uyumuyorum :) bıraz kendıme wakıt ayırayım dedım ya yoksa dahada beter olcak benım pısıkolojı..yagızla uyu uyan kac gundur bugun rest cektım bakalım geceye allah kerimmm babamız yetışsın ımdadımıza bu gecedekaydirigubbakcemile3

ıncıhanım kader arkadasım....:lepi:bı sen bı ben kaldık gıbı zaten ust duzeyde uyku sorunu yasayankafamçokkarıştı
bende duzelmesını umut etmekten vazgectım zaten..napem canım ya benımkı gunde 6 7 saat uyuyunca bende herseyden cektım elımı onla yatıp onla kalkıom sureklı ılgı ıstıyo ya bıde malum kk yada gıremez oldum bugun uykudan feraget edıp attım kendımı topığe eee yeter ama geceyede babasına postalıcam oglanı yarın ızınlı nasıl olsa:lepi:

kızlar benım EFE uyandıkaydirigubbakcemile2
uyku mahmurluu ustundeyken accık oynasayım uykudan kalkınca cok sewımlı oluyoooo sıpaazcık oynasalım bakalım gıdıshat ne gostercek ıyıyye gıderse gelırım gene...
ESRAcım yazcan yazamadıum bıturlu gec oldu ama gecmiş dogum gunun kutlu olsun cnmŞeniz

birsencim dün hastanede koşoşturduk eve geç geldim geldiğimdede giremedeim nete geç oldu özür dilerim ama
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN CANIM, OĞLUŞLARINLA NıCE MUTLU SENELR GEÇıRMENı DıLıYORUM...

Dün dr a gittim kontrole sorun yok topalanmışsın dedi... mutlaka korunun çünkü en az incihanınki kadar büyük yumurtaların var dedi:))) zaten geçen ay regl olmuştum ... öle regl olmak benim sütümü falan azaltmadı arkadaşlar öle düşünüp de psikolojik olarak azaltmayın sütünüzü sakın... sonra diyetisyene gittim... emzirdiğim için sıkı bir diyet veremeyeceğini ancak düzenli bir beslenme programı verebileceğini söledi... listemi aldım... başladım bugün bakalım ne kadar zamanda kilolarım gidecek... birde hamileyken şekerim olduğu için her iki dr da şeker testiistedi tekrar... devam ediyor olabilirmiş... cuma test için gitcem aynı zamanda doruk içinde randevu aldık cumaya kalça filmi çekilcek... dr bence bişi yok dedi ama tedbir olsun dedi... ben aslında pek istemiyorum o ışınlara maruz kalmasını ama bilmiyorum dr la tekrar konuşcam cuma günü... siz naptınız çektirdiniz mi kalça çıkıklığı için film...
hasta bebişler varmış çook geçmiş olsun... bide bu buluşma işimiz noldu kızlar... semra 9 ay bekliyecek gibiyiz galiba :))))

ohh uyuttum böceğimi bir saat önce kocişle tv keyfi yapıyoruz,ama yorgunum valla,yalnız çocuk büyütmek zormuş gerçekten,ama çok seviyorum oğlumu razıyım herşeye,salıncak siparişimide verdim direk yazlığa gidecek,inşallah sever beyfendi!!

ayyy kafayı yiyecem yaaa oğlanlara bi hal oldu ömeri üçüncü kez sallıyoruz yaa uyuyor yatırıyoruzzz uyanıyorr ...........alilde uyumuyor oturmuyor durmuyoo yaaa vik vikkk hasta olduğundann sanırım ömerde sanırım diş çıkaracak ondanmı yoksa odamı hasta bilmiyorumm

Gülhan Doruk civitiyor aralarda ama genel olarak durumu iyi canim. Sakin bir cocuk, cogu zaman giki bile cikmiyor ama kucagi cok seviyor, bu aralar hic inmek istemiyor. Bende her zaman ayni modda olmuyorum, fazla geliyor bazen sürekli oyun, kucak, is falan...

Asli iyi uyuyor evet Doruk, uykuya bayiliyor. Özellikle arabada cok güzel uyuyor, gündüzleri kisa kisa uyuyor ama. Cok uyumasini bende istemiyorum düzeni bozulmasin diye. Ama uyanik oluncada sürekli ilgilenmek gerekiyor. Bebeklerinde karakterleri var canim, bizden ögrendikleri seylerin yaninda, kendi kurallarinida koyuyorlar iste böyle. Senin oglun biraz inatci, asi ama büyüdükce huy degistirecektir eminim.

bu aralar tum bebişlerde war bı huysuzluk ya bakalım..
aliş hastamı canım ya ay cok gecmişolsun bırsencım....bu sıpadan gecmişi mecmışi okuyamıomkı....

aynan canım bıraz fazla ınatcı bı bebek hatta anasına cekmiş:))
efet kendı kurallarını koyuyolar işte boyle...boswer gece uyusunda gunduz uyumasın warsın doruk paşa..

bız kalca cıkıgı fılmını cok once cektırmiştik esracım ya...genemı cekılıokı acepte ben bılmıom..yagız yenı dogduunda falan cekılmıstı kalca cıkığı fılmı...

Oglun cok tatli ama Asli, bayiliyorum bu resmine:)

Alis hasta oldugundan uyumuyordurda, Ömer neden uyumuyor ki Birsen?

kıvılcım cnm alişde öksürük var ilaç alıyor öksürük şurubu ve antibiyotikk içiyorrr

ömeri bilmiyorum ama şu döneme sürünme işine girdiğinden beri çok fena olduuu

etrafı tanıdıkca saldrımak istiyorr yaa bide damakları çok kaşınıyoorrr parmağımı sokuyorum

ısırıyooooooooo kaşıyorumm çok mutluu oluyorrr

canım kalca fılmı rontgen gıbı falan degıl bız hamılyken bıze baktıkları ultrasonla bebegın kalcasına bakıcaklar yanı radyasyon falan yok ıcın rahat olsun bence bıran once yaptır
bu arada 9 ay bekleme ısıne gelınce valla hala bende tık yok benımde kuzularım grıp oldu dun dr gıttık ılac verdı antıbıuyotıklık degılmış cok sukur bıde nazlının gözu hastalıkdan hem kanlandı hem capaklandı senağlama

yorumlariniz icin tesekkürler kizlar
yavas yavas taniycam artik masallah cok kalabaliksiniz

bende kuzulari yikadik kavga dövüs uyuttum uykuya direniyorlar yarin doktora götürcem bakalim nesi var
kuzucuklarin
sahura börek yaptim
birde dus aldim yeni oturdummm dötümün üstüne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…