2009 Mayıs Anneleri

slm demeden çıkmayım geçmişe baktım

geçmiş olsun dlekler için teşekkürler kızlar kötü bi gündü ölsem unutmam...

kız bu pınarla,sibel gacısı nerde buluştular vallah haberim yok.. bayıldım resimlere yagızda koca adam gibi çıkmış hele kaşları tam bitirim yavvv sibel yandın bacımmmm..

tüm gün evle ve kızla ugraştım mama yemiyor,muhallebi verdim onuda kaşıkla yemek zor geldi biberona koydum yine yemedi ne oldu yine bu kıza a anlamadım((

YA BıDE ÇOK KERE SORULDU ARTIK ÖÖÖÖĞĞĞĞ GELDı BıLıYORUM AMA BEN POMPA ALICAM VE SÜTÜMDE AZ HANGıSı ıYı ÇEKER Bı AKIL VERıN HELE!!!

ELLEMı,ELEKTRıKLıMı??

uff banyo yapmam lazım çokta üşeniyorummmm ugrarım yineeee

byeee

KNK canım ben ılk elle almıstım hıc memnun kalmadım cok yorucu ve sutu elektrıklı gıbı sagmıyo..alektrıklı daha kolay ve kullanıslı ınternetten MEDELA dıye bı marka var onu aldım burda kızların couda onu aldı hem kucuk hem kullanıslı ve sağısıda gayet ıyı...elektrıklı derım ben

cnm sagolasın

bende medela düşünüyorumda işte ellemi elek. onu bilemedim (

Günaydin Herkese,

Gerci henüz kimse yok ya. Biz kalktik her zamanki gibi 06:00'da ve beyefendiyi emzireyim diye bir saattir ugrasiyorum oda direniyor emmemek icin. Uyutabilirsem dus alacagim ama pek öyle bir hali yok su anda.

Çok geçmiş olsun canım umarım düzelirde ameliyata hiç gerek kalmaz,şu baklavayıda deneyeyim bakalım daha çok yakında yedim ama belirgin bişey hissetmedim.kaydirigubbakcemile3

Canım saolasın iyiyim çok şükür işede adapte olmuşsun ne güzel annenle iyi anlaşıyorsa türkiz daha ne istersinki.Kışlıklarda hazır ohhhhhhh

Pesssssssssss yumurtamı akannehir

Aysuncum çok geçmiş olsun dikkat et kendine biliyorsun annelerin hasta olmaya hakkı yok

Gelecem bacım en kısa zamanda bayram gelmeden yerimseniben

hayatımın ikinci erkeği, yakışıklım benim..büyümüşmü kızlar yaa?
ImageShack Gallery

ohh bigün bizede gelin kızlar böylece beklerim..aşıklarda süperler havuç yiyen hallerine bayıldım..:))

Saolasın Ferdacım bizde bekleriz yanlış hatırlamıyorsam anadolu yakasında oturuyordun sende

lann totiklere bakkkk maşşallahhh yağız olannn pek bi yaguşuklu defnoşa bişii demiyommm

sibelcim pınarcım iyi muhabbetler.afiyet olsunn bebişlerimizede.

ohh sibelcim pınarcım maşallah havuç kafalı yiyenlerimi yerim ben

Saolasınız kızlar benim oğlan pek fena oldu sormayın defnenin bir elini tutuyor bi nağmeler koparsınız.

Oy kuzum benim kıyamam biz bu yavruları tüm gün bıraktığımızda nolcak ben bilmiyorum umarım çok kısa zamanda alışırlar.

Saol Bengicim playboy olacak benim bu oğlan kaydirigubbakcemile3

Saolasın tatlım napacaz biz bu veletlerle bilmiyorum umarım benimkide ben işe başlayınca huysuzluk çıkarmaz.

:roflol::roflol::roflol::roflol:

revani yaptım mis oldu misss
şimdi markete gideceğim gelirim yine

Ay canımı çektirdin kız dur bende yapayım bugün.cokacimcoook

Canım annenle tekrar sakin kafayla bir konuş kaynanan gelirse olacakları anlat hiçbir anne evladının üzülmesini istemez halledersiniz merak etme.Birazda naz yap ben hala koca kadın anneme naz yaparım kaydirigubbakcemile3

PINAR SIBEL maşallah kuzulara yagız oglan buyudukce pek bı yakısıkllı oluo canımmmm defnosum bıtanen satennnopuyorumnanaktan

Saolasın tatlım oğlumun adaşınında hiç eksik kalır bi tarafı yok maşallah oda çokkkkkkk tatlı.opuyorumnanaktan

Çok geçmiş olsun tatlım ya bizim oğlanında aynısı olmuştu gözüne bir damla birde krem verdiler çabuk geçti nazlı kuzuma vermedilermi bişey.

Kocaman oldu bacım kocaman olduda çapkınlığa başladı :roflol:.Yağızda muhallebiyi kaşıkla yemiyor ne hikmetse anlamadım halbuki meyveyi ve yoğurdu kaşıkla yiyor.Bende boza kıvamında biberonda veriyorum yiyor.Pompa ise kesinlikle medela elektrikli pilli.

Günaydınlar Herkese,hihoyyyt

Kaç gündür gezmekten siteye uğrayamaz oldum. Dünde Pınar'ım daydık.Saolsun herşey için çok keyifli bir gün oldu muhabbet etmeyi özlemişiz.zemuszemus İnsan evde sürekli yanlız olunca kalabalığın değerini anlıyor.Bundan sonra böyle ama tam yol ileri gezmeler.alkisalkisalkis

Bugün biraz yemek yapayım birde revani esenden canım çekti.cokacimcoook Birde çamaşırları toplayıp ütüliycem evle hiçççççç uğraşmıyorum yarın kadın gelecek.Belki haftasonuda anneme giderim kocam şehir dışına çıkarsa.:sm_cool:

Benden böyle canlarım sizde ne var ne yok?

günaydın kızlar geçmişe bakamıyorum kuaföre gidiyomm hastaneye gidecez sonrada ikiz annelerinden bir arkadaşa uğraşayacazz

slm kızlar,bende şimdi uyuttum dağhan beyi ayağımda uyuyor?bırakamıyorumda yoksa 15 dk uyuyor! (neyse bende mola vermiş oldum,ütü yapıyordum,haftasonu gitmeden ütüleri bitiriyim dedim..daha valizlerimizi hazırlamadık,off çok zor yaa..
sibelcim evet bende anadolu yakasındayım,yukarı dudulluda oturuyorum,ataşehire çok yakınız bayramdan sonra görüşelim buyurun gelin beklerim,çünkü ben cumartesi günü didime kayınvalidemlere gidiyorum..

selam kızlar ben temmuz annesiyim
bebişim daha 44 günlük bu gece uykuları ne zaman düzene giriyo..
aslında benim düzenli 2 saatte bir en fazla 3 saatte bir kalkıyoruz .emişiyoruz altımıza bakıyoruz gaz çıkarıp uykumuz açılmadan yatıyoruz.gece lambası ile ışığı açmadan hiç konuşmadan takılıyoruz.
ama sabah 7 oldum mu en fazla 8 de ağlayarak uyanıyoruz salona gelene kadar.biraz gazlıyız bu arad...
benim sizden öğrenmek istediğim...
bu gaz sancıları ne zaman son bulur ve gece uykuları ne zaman uzar.
anne sütü alıyoruz bu arada..

süt arttırma demişsiniz bende bişey yazayım petibör büsküvi ve hurma bende çok güzel süt yapıyor...
sağmak içinde wee şiringa şeklinde manuel pompa kullanıyorum....
ama çalışan anne iseniz sürekli sağmanız gerekiyorsa medela nın elektiriklisini öneririm....

teşekkürler

slm,
cnm üç aylık olunca daha rahat ettik biz gaz yönünden benim oğlumda çok gazlıydı,ama şu andada geceleri iki üç kez uyanıyoo aynen sizin gibi,emişip uyuyoruz,sabahda 7 de ayakta bence şimdilik normal..gaz için babulıne diye bi şurup kullandık çok iyi geldi tamamen bitkisel,bence dene derim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…